כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שמעתי את זה מחבר, אבל לא שאלתי יותר מידי פרטים, משהוא יודע על זה משהוא?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
סליחה על הנושא הלא קשור.. אבל ראיתי בעיתון ולא יכול להיות שפלאפון כל כך יקר יהיה במחיר כזה...
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה נכון, שמעתי שמועות...
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כך שהקבע הוא 9 שנים???
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מישהו שמע על זה כי חבר שלי אמר לי שהיה בחדשות על זה משהו ואם זה נכון כאילו אז למה יש הוצאה לפועל ובעצם מה הם דרכי החזרת החוב ? תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שמעתי ממישהו שכדאי (לא מבחינת תשלום חשמל כמובן) להשאיר את המחשב דולק הרבה וממישהו אחר שמעתי שזה לא מזיק אם מכבים ומדליקים מחשב הרבה פעמים אני בטוח שמישהו כאן יודע את התשובה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפילו לא בשם אלקודץ ? אז מה הם רוצים מירושליםם ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
זה נכון של SLASH יש את אחת הגיטרות הטובות בעולם? :
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
התגנבה לאוזני שמוע שמשנה הבאה (עוד 3 ימים) היו בתאוריה יותר שאלות, זה נכון ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה נכון שסיגריות עוזרות לכאב בטן? או שזה סתם עוד בולשיט
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי. חבר שלי עשה ברית לילד שלו אתמול. (עדיין לא שילם לאולם ) .. המחיר הנו 90 שח כולל מע"מ. ואמרתי לו שידוע לי ממשפחה וכאלה ...שבכלל אין מע"מ על קיום ברית .עכשיו אני לא כלכך מוצא ידע של מקום יותר רישמי בגוגל. מישהו אולי יכול לפנות אותי לקישור בנושא כזה? מצאתי למשל http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=982&messageid=128004781&r=1 http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=110&messageid=144156610&r=1 ובמידה שזה נכון, האם אפשר ואף צריך להוריד לבעל האולם (שמתגלה שהוא גנב) את המע"מ על כל מנה? . תודה .
-
- 34 תגובות
- 18k צפיות
- 1 follower
-
-
טכנאי רשת שעובד עם החברות של הסיבים ושיש לו חברים שם סיפר לי שפעם פרטנר היו P2P אבל בגלל שהתשתית יקרה יותר הם עברו ל GPON של בזק כי התשתית זולה יותר זה נכון ? שבעצם היום פרטנר זה GPON שיתופי בגלל עלויות יקרות , ממה שהבנתי ממנו שהם כבר לא פורשים תשתיות לבד יקרות של P2P אלא משתמשים בתשתית קיימת של בזק .
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר'ה שמעתי שיש בתוך השחור של העין זה חור זה נכון תגובות....
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
טוב אז מי שמנוי במעריב, בטח מקבל מדי פעם פרוספקטים או דפים או כל מיני דברים כאלה, שמוכרים שם לפעמים גם מחשבים. אז הפעם החלטתי לברר קצת פרטים... ההצעה היא בגדול לפנטיום 4 1.8 או 2.0 עם "לוח אם P-4 מקורי" ועוד כל מיני פרטים... בכל מקרה החלטתי להתקשר אליהם והבורות שלהם בנושא פשוט מעצבנת!!! בקשר למעבד, רציתי לברר אם זה מבוסס NorthWood או Willimate, כי לא היה רשום A, ואם זה היה NW הם בטח לא היו מציינים את זה,, שאלה הגיונית לחלוטין, והתגובה שלו הייתה: בהתחלה הוא לא הבין על מה אני מדבר, אחרי זה שפישטתי לו את זה (הליבה הישנה או החדשה) הוא התקיף אותי ואמר "לא יודע, רוצה תקנה מחשב, לא רוצה אל תקנה", כאילו אני עושה לו טובה... אחרי זה החלטתי לשאול אותו על הלוח, שאלתי אותו איזה לוח, ו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר על טפסי הרשמה באינטרנט. זה הפך לסיוט בשנים האחרונות. כשאני מגיע לאתר חדש ורואה שצריך להרשם בו, זה פשוט מרתיע אותי ולרוב אני סוגר את הtab. בעלי אתרים הרי רוצים כמה שיותר אורחים באתר, נכון? אז למה הם מקשים על החיים שלנו? אני מדבר על דברים הבאים: - מינימום 6 תוים בשם משתמש. מי קבע שכל הניקים חייבים להיות בעלי שש תוים לפחות? - מחייבים לרשום ניק שכולל את כל התנאים הבאים: תוים גדולים + תוים קטנים + ספרה + תו מיוחד (כן דבר כזה קיים..). wtf?! - אקטיבציה במייל. יש אתרים שנרשמתי, וקיבלתי אקטיבציה רק יום למחורת. - והנורא מכל. אימות captcha. בא לי להרוג את הבנאדם שהמציא את הדבר הזה. מילא אם אפשר היה להבין משהו מהמלל שמוצג על המסך, אבל לרוב אני פשוט מנחש את האותיות…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
RE:זה פשוט מתסכל אנשים פותחים דיונים על דברים שאין לך שום עניין בהם, אבל מרשים לעצמם, להעלים כל פרט מרמז לתוכן ההודעה, מהכותרת. תגובת שרשרת פסיכית לגמרי--> אני נכנס לדיון ההוא מתוך סקרנות, מתעצבן על הזמן שביזבזתי עליו, פותח דיון נוסף כמחאה, משקיע זמן על כתיבת תוכן חסר כל משמעות ויחד עם זאת גורר קוראים נוספים לאשכול המקורי. לעזאזל שמישהו ישים לזה סוף. אם אפשר שהסוף הזה יהייה בנעילת הדיון הזה, לא לפני שנועל הדיון יגיב ויכתוב "סוף". תודה. נ.ב אם אפשר גם לא להתחכם על ההתחכמות שלי, לתת לי באן ואז לנעול את הדיון ואז לכתוב "סוף" , תודה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
-
כאילו, הכה את המומחה בלי שיש מומחה ? כלומר הוא ישנו, הרי יש במשטרה יחידה לסייבר, אבל כנראה שלא כולם במשטרה עצמה שמעו עליה .... https://tech.walla.co.il/item/3120559 מה יהיה ?
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני לא יודע מה יש לי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש ואני מצטער עחו שרמוטה עלח זה שקניתי נגיד את המארז שקניתי ולא מארז אחר... או קירור שקניתי לפני שבוע אני מצטער שקניתי אותו ולא משהו אחר... אפילו אני מצטער על זה שקניתי את הלוח שקניתי ולא קניתי לוח אחר כבר נמאס לי.... רציתי לדעת אם זה רק אצלי... למה לא יכולתי פשוט לקנות את הדברים הראשונים בבחרתי וזהו? סעמק... :-[
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה רק אני או שאף אחד לא יכול לגלוש בזאפ???
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-