עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lmlm,

זה מה שקורה ביפן בקרוב בישראל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=110136

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. http://www.jimbo.co.il/showpic.asp?subject=photos&page=2&jb=pho0216

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  3. אדמין תרגיש חופשי להעביר אני לא הייתי בטוח לאן זה שייך.. כנסו ללינק..האיש פשוט דפוק על כל הראש חחח.. המשחק שיש שם זה קאונטר סטריק סורס http://www.putfile.com/media.php?n=FPS-doug

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Lumber_Jack Jim,

במקרה גמור מצאתי את זה דרך פורום גיימר ( :-X): ---

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MishaK,

:lol:

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by BedB0y,

יאללה, שרשור בסגנון מועדון לילה 8) זה מעצבן?? אני אגיד לך מה מעצבן!!! שאתה עולה לאוטובוס וצריך לשלם לכרטיס 5 ועשרה, ויש לך 6 שקל!!! זה מעצבן!!!

• 48 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3486704,00.html כמה גאון בן אדם אחד יכול להיות?!

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  8. מלבד השאלה בכותרת עוד משהו - בהתחלה רציתי לקנות מPCH וגם בדקתי באתר שלהם וכל הרכיבים במפרט שאני רוצה לקנות יש להם (לפחות לפי האתר) ובדקתי באתר של זיג זאג אחרי ששמעתי על השירות המצויין שלהם וחסרים להם המעבד שאני רוצה (2100+) המסך(P70F) המארז (DRAGON DX-01BD) והספק (HEC 300AR-T). סכום מחירי החלקים שחסרים להם מסתכם ב 2500 ש"ח מתוך ה 7500 שאני משקיע. מה כדאי לי לעשות - לקנות הכל מPCH או חלק מזיג זאג וחלק מחנות אחרת?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by SpEcToR,

הם עושים משלוחים לקנדה?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  10. אז ככה, המגמה שלי דיי משעממת אותי (רובוטיקה), וחשבתי לפרוש מזה בשנה הבאה (יא') ולהרחיב רק מקצוע אחד. בבצפר טוחנים לנו ש"מי שיכול להרחיב יותר ממקצוע אחד שירחיב", אבל ממש אין לי כוח לשני מקצועות מורחבים. זה באמת משנה אח"כ אם הרחבתי מקצוע אחד או שניים (כימיה בכל מקרה אני ירחיב, לא בטוח בקשר למה עוד)? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  11. יש להוט FTTB ? או FTTC ? שהסיבים זה עד הבניין ומהבניין בארון תקשורת לבית בכבל ישן RG6-59 ? זה אמיתי או בדיחה ? מתחבר לראוטר בכבלים של פעם ? מצאתי דיל בהוט בזול ל 1 גיגה אבל אם זה חיבור RG הם יכולים לקפוץ לי הבנתי שגם בזק היה להם דבר כזה סיבים עד הבניין ומהבניין לבית כבל נחושת ישן ככה סיפרו לי לא יודע אם זה נכון , מישהו מכיר את זה ? , רק המחשבה שאני עושה סיבים ומהארון בבניין נכנס לבית שלי כבל RG עושה לי מיגרנה

12. שמעתי את זה מחבר, אבל לא שאלתי יותר מידי פרטים, משהוא יודע על זה משהוא?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. אינטל חותכת מחירים יום שלישי, 24 באוגוסט 2004, 16:15 מאת: מערכת וואלה! אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות הש…

14. שמעתי שאפשר להיות טייס קרב של מסוקים גם אם יש בעיות ראייה עד גודל עדשה של 4 זה נכון?

• 107 תגובות
    • 11.3k צפיות
  15. סליחה על הנושא הלא קשור.. אבל ראיתי בעיתון ולא יכול להיות שפלאפון כל כך יקר יהיה במחיר כזה...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by guy94,

רציתי לדעת האם זה נכון, שמעתי שמועות...

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. כך שהקבע הוא 9 שנים???

18. מישהו שמע על זה כי חבר שלי אמר לי שהיה בחדשות על זה משהו ואם זה נכון כאילו אז למה יש הוצאה לפועל ובעצם מה הם דרכי החזרת החוב ? תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. שמעתי ממישהו שכדאי (לא מבחינת תשלום חשמל כמובן) להשאיר את המחשב דולק הרבה וממישהו אחר שמעתי שזה לא מזיק אם מכבים ומדליקים מחשב הרבה פעמים אני בטוח שמישהו כאן יודע את התשובה...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אפילו לא בשם אלקודץ ? אז מה הם רוצים מירושליםם ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  21. זה נכון של SLASH יש את אחת הגיטרות הטובות בעולם? :

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. התגנבה לאוזני שמוע שמשנה הבאה (עוד 3 ימים) היו בתאוריה יותר שאלות, זה נכון ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by FTP,

זה נכון שסיגריות עוזרות לכאב בטן? או שזה סתם עוד בולשיט

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הי. חבר שלי עשה ברית לילד שלו אתמול. (עדיין לא שילם לאולם ) .. המחיר הנו 90 שח כולל מע"מ. ואמרתי לו שידוע לי ממשפחה וכאלה ...שבכלל אין מע"מ על קיום ברית .עכשיו אני לא כלכך מוצא ידע של מקום יותר רישמי בגוגל. מישהו אולי יכול לפנות אותי לקישור בנושא כזה? מצאתי למשל http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=982&messageid=128004781&r=1 http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=110&messageid=144156610&r=1 ובמידה שזה נכון, האם אפשר ואף צריך להוריד לבעל האולם (שמתגלה שהוא גנב) את המע"מ על כל מנה? . תודה .

25. טכנאי רשת שעובד עם החברות של הסיבים ושיש לו חברים שם סיפר לי שפעם פרטנר היו P2P אבל בגלל שהתשתית יקרה יותר הם עברו ל GPON של בזק כי התשתית זולה יותר זה נכון ? שבעצם היום פרטנר זה GPON שיתופי בגלל עלויות יקרות , ממה שהבנתי ממנו שהם כבר לא פורשים תשתיות לבד יקרות של P2P אלא משתמשים בתשתית קיימת של בזק .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.