כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מדבקה שאני רוצה להדביק על הלפטופ, אבל הדבק שעליה גמור כי היא היתה מודבקת על המחשב הישן. יש איזושהיא דרך לחדש את הדבק (כמובן ששימוש בדבק 3 שניות וכו לא רלוונטי כי אני מדביק אותה על המחשב).
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני ניגש לתיאוריה אופנוע - עד 33 כח סוס יש לי רישיון לרכב פרטי רגיל 3+ שנים מה אני צריך ללמוד לתיאוריה?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, מה הדרך הכי פשוטה להגיע מתחנת הרכבת בקריית אריה לבילינסון בתחבורה ציבורית? תודה
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
תרגילים מדכאים: 1) תהי D פונקצית דיריכלה. הוכח כי הפונקציה f(x)=x*D(x) רציפה ב0 ואינה רציפה בשאר R. 2) יהי I קטע פתוח, קרן פתוחה או כל הישר. תהיינה f,g פונקציות מI לR, רציפות במ"ש וחסומות בR. הוכח כי f*g רציפה במ"ש ב I. 3) יהיו E,D תת קבוצות בR. תהי f פונקציה מD לE ותהי g פונקציה מE לR. הוכח כי פונקצית ההרכבה (f מורכב על g זו האפשרות היחידה האפשרית כמובן) רציפה במ"ש. 4)יהי a>0 הוכח כי f(x)=sin(1/x) אינה רציפה במ"ש על הקטע הפתוח מאפס עד a (לא כולל בשתי הקצוות). תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
The Sketch ממשיך להתעדכן (למרבה ההפתעה) http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/so-fuzzy-6.html
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום קודם כול אני די חדש בפורום הזה עכשו ככה שנה הבאה אני עולה לכיתה י' והחלתי לחשו קצת על העתיד שלי ואני חושב ללכת למגמה {לבגרות} של משהו שקשור למחשבים ואולי אחר כך ללמוד מדעי המחשב מחשב ותוכנה זה דבר שמאו מעניין אותי הבעיה היא שאני לא באמת מבין בזה הרבה אז אני רוצה להתחיל ללמוד לפחות קצת שיהיה לי ידע בסיסי במחשב דברים כמו לדעת להתעסק אם BIOS קצת חומרה דברים מעבר ל"להוריד ולפתוח דף אינטרנט" אני לאיודע אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא כלים ראשוניים איך בעצם להתחיל ללמוד "מחשבים"
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מישהו במקרה יודע איך לעשות שהמיקרופון ישמיע את מה שאני אומר ישר בלי הקלטה? חחח שאלה קצת טיפשית האמת, חיפשתי בהגדרות לא מצאתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם. אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר. לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית) אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדב…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת כיצד עובד זכיות יוצרים באינטרנט, למשל העלתי עיצוב מעניין, שבבוא הימים יכול להיות מודפס על חולצה, אך חשוב לי שרק לי יהיה את הזכות להדפיס לפרסם לצלם וכו' וכו'... כיצד זה עובד באינטרנט ובכלל. מי הגורם האחראי על זה במדינה? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אשמח לדעות בעיקר של כאלו אשר למדו/לומדים פיזיקה. האם ניתן למצוא עבודה שאינה בהוראה עם תואר ראשון? האם כדאי ללכת למסלול של תואר כפול עם הנדסת חשמל? האם יש אוניברסיטה מומלצת, או שכולן פחות או יותר אותו הדבר? (מתלבט בין בן-גוריון לאת"א, גר בבאר שבע) האם יש למישהו תובנות נוספות בנושא באופן כללי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב כמה EBOOKS בפורמט pdf כמובן ספרים של איזה 400-600 עמודים ורציתי להדפיס אותם כמה שאלות כמה בערך הדפסה אמורה לעלות בוא נגיד עם דפים לא הכי איכותיים וכריכה רכה דבר שני, מישהו מכיר מקום זול? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש את המשוואה סטנדרטית AX^2 +BX +C איך הולכת השיטה המהירה למצוא את אותה המשוואה בצורה של (X+a)(x+b) תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שתסבירו לי את השלבים להגיע לפיתרון בשאלה כזו, כי אני למדתי סדרות חשבוניות, אבל עדיין לא למדנו על בעיות.. ומחר המתכונת ואני רוצה שיהיה לי "מקרה ביטחון" למקרה שאני לא יצליח שאלה אחרת. לדעתי זה יהיה לכם דיי קל..
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ההורים שלי משגעים אותי הם רוצים כתוביות ברוסית(עדיף) או בעיברית ואני לא מצליח למצוא משהו טוב כרגע אני מחפש כתוביות לסרט: The Fabulous Baker Boys אני שמח לעזרה והמלצה כללית לאתר טוב
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב מKSP. אני יודע שהחנות הזו לא מי יודע מה אבל אין לי הרבה מה לעשות, היא הכי קרובה אלי לבית,אין לי ממש אוטו וזו חנות זולה. מצד אחד, תמורת ה70 שקל בערך של ההרכבה, אני מקבל חסכון של לא קצת כאב ראש..להרכיב מחשב זה לא כזה קל ולוקח מספר שעות... מצד שני, זו חנות מפוקפקת מעט. הייתי מעדיף לקבל חלקים חדשים בקופסאות שלהם, ארוזים טוב ויפה כמו שצריך, לפתוח הכל לבד ולהרכיב לבד, כמו שאני רוצה.. אם ירכיבו לי בחנות, אלוהים יודע אם אלה חלקים חדשים בכלל, אני הרי לא רואה אותם מוציאים את הרכיבים מהקרטונים, אלא מקבל מארז מוכן עם כל המכלולים של המחשב. יש אולי אפשרות להיות נוכח בהרכבת המחשב שלי? או שאין מצב לדבר כזה? חוץ מזה, בחיים לא הרכבתי מחשב לבד. אני יודע לחבר הארד דיסק,כ…
-
- 54 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לא מזמן שולחן לחדר והוא מתמלא באבק כל כך מהר עד שצריך לנקות אותו בוקר צהריים וערב כדאי שיהיה נקי (אני רציני לגמרי) וגם כנראה שהאיכות שלו לא משהו והוא נשרט בצורה זוועתית. אני חושב כבר כמה זמן מה אפשר לעשות והרעיון היחיד שיש לי זה לקנות פלטה של זכוכית כמה שיותר דקה ולהשים עליו. אתם חושבים שזה יראה יפה או שזה יהיה "ענתיקה" כזה?.. וגם כפי שאפשר לראות בתמונה שצרפתי אז לשולחן יש צורה מעוגלת כזאת, אפשר לחתוך על פי הצורה הזאת זכוכית? (איש מקצוע ) . או אם יש לכם פתרון אחר לבעיה אשמח לשמוע! שבת שלום ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://azfamily.beloblog.com/dandavis/bands.JPG אני ממש רוצה לקנות את הפוסטר הזה אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותו. באזור המרכז (תל אביב). עוד שאלה נניח שאין, כמה עולה להדפיס את הפוסטר בגודל גדול יחסית? ומה הרזולוציה המינימלית המומלצת? תודה מראש ערן. עריכה: מי שלא יודע, בתמונה הזאת יש הרבה להקות לפני המשמעות, למשל rhcp יש בצד שמאל פלפלים אדומים...וכו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש איזה אתר שיכול לתת לי מידע על המיקומים של הירח בזמן מסויים(תאריך) ועל הראות שלו וכמה שהוא גדול באותו הזמן.. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה לרוב בשעות הבוקר בין 6-7 האתר לא עולה לי ,ואם כן הוא עולה אז הוא נופל אחרי מספר שניות. וכמו היום[שבת] עד השעה הנוכחית 10:00 האתר עלה מידי פעם בערך ב8:00 הוא לא עלה כלל. אין לי מושג אם זה רק לי אבל זה מרגיז בקשר לשעה המוקדמת אני פשוט מתחיל לעבוד מוקדם ואין לי זמן אחר עד הערב לרוב להיות באתר. האתרים האחרים עובדים מצוין.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://www.radio-electric.co.il/ תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות למוזיקת רקע טובה לפעולות שונות. לדוגמה, הכנת ש"ב, שהיה בחדר בלי רצון למוזיקה שתפריע לדיבר, סקס ועוד. אפשר גם שירים רוק שקטים טובים, אבל אני מחפש יותר המלצות לדברים אחרים. כאמור, מוזיקה "רגועה" ומרגיעה. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש לזה שם מיוחד ? אני מנסה למצוא באתר זאפ אבל אני לא מוצא
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-