עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TeaTime,

יש דרך להזמין אחד כזה באינטרנט, או שרק דרך סוכני נסיעות?

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  2. Started by amir85,

לשם יצירת הסרטון הם צילמו 60,000 תמונות ופיתחו 9,600 הרבה השקעה בלי אפקטים ונראה מצוין.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dark Respect,

בבית חוקי או לא?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  4. טוב אתמול ישבתי על ספסל בערב ובמשך כשעה 2 כלבים הזדווגו בכמה וכמה ראונדים, ונראה ששניהם מתלהבים. נראה בבירור כי שניהם כלבים זכרים. * האם הכלב הדופק לא מבין שזאת לא כלבה? * לאן הוא מכניס את איבר מינו? * מה הקטע של הכלב הנדפק? נקודות להבהרה * הכלבים לא התחלפו, ז"א אחד מהם היה הפסיבי ואחד האקטיבי * אני מאמין שזאת לא תופעה חד פעמית

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שאלה קטנה. למה במקום גבוה יותר קר מאשר במקום נמוך ששם חם? לדוגמא ים המלח המקום היבשתי הכי נמוך, חם שם מאוד. למה זה ככה?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by ORrrr,

שלום חברה, פרסמתי מוצר באיביי ואתמול מישהו קנה אותו, מארה"ב. עכשיו ניסיתי לחפש אבל אני לא מצאתי, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח את החבילה? דואר ישראל בנתיים ראיתי שהכי זול UPS 100$! מישהו אולי יודע איך אני שולח דרך יו פי אס שלא יעלה כל כך הרבה? תודה מראש, אור.

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  7. אני צריך לארגן 2000 שקל תוך שבועיים (לא, אם אני לא אשיג לא יחתכו לי את האוזן, זה לא "צריך" מהסוג הזה ;D ) ואין מצב שאני אצליח לעשות את זה (אם נתחשב בעובדה שאין לי עבודה, ויש לי 170 ש"ח בעו"ש) אז אמרתי לעצמי "קח 50 שקל, שרוף אותם על כרטיסי גירוד במקום פיצה, ולך תדע..." אבל השאלה איך אני עושה את זה בצורה חכמה (אני יודע שהכי חכמה היא פשוט לא לעשות את זה, אבל עדיין.."

• 30 תגובות
    • 38.3k צפיות
  8. Started by alexpir,

לכל המתאמנים שפה אין לי מכשירים בבית יש לי רק משקולת אחת ורציתי לדעת אם שכיבות סמיכה , כפיפות בטן בבית ככה על בסיס יום יומי יפתחו את הגוף שלי הוא יגדל ? [br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:43:16 האם שווה להשקיע בזה, כל יום להקציב לי זמן מסויים ולהתאמן בשכיבות סמיכה וכו' בבית ?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by redead,

לא יודע כמה אנשים רצים כאן אם בכלל אבל אולי בכל זאת.. אני מחפש לקנות איזה נעלי ריצה ולא בא לי להקשיע 600 שקל אלא יותר משנו בסגנון של 300+- יש איזה המלצה בנושא?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Guitar X,

שלום! אני צריך לנגן מול איזה במה...טקס...3 שירים לפחות...אז חשבתי שתציעו אולי איזה 3 שירים...והטאבים שלהם... (שירים בסגנונות של...רוק,רוק כבד ופאנק) אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!!! תודה למי שיעזור...

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. קודם כל שבת שלום לכולם! בזמן האחרון (שנה למעשה) מאוד התעניינתי במשבר הכלכלי,בבורסה..כל הירידות\עליות שערים כו . אין לי ממש מושג למה אבל אני פשוט אוהב לעקוב אחרי זה בחדשות.. דיברתי על זה לא מזמן עם אבא לי והוא אמר לי שאם אני רוצה נברר את העיניין של מניות ואולי אפילו נקנה . אין לנו ממש מושג בדברים האלו ובחיים לא קנינו מנייה .. אז כמה שאלות : 1)איך זה בדיוק עובד? כלומר איך אני יודע איזה מנייה יש לקנייה וכמה היא עולה? 2)דרך איפה אני קונה מנייה? 3)האם יש אתרים מומלצים בהם כדאי להתחיל לחקור את הנושא? אני מבקש להתייחס ברצינות לנושא.. אני לא ילד בן 2 עם דמי כיס אלא יש לי המון כסף בצד ואני מוכן להשקיע אותו .. וכן גם יש התעניינות עצומה מצד אבא .. תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. כל פעם שאני מתקשר בקשר לציונים במתמטיקה הם טוענים שמחר יהיו ציונים ולא מפסיקים לנפנף אותי משרד החנוך צריך לשרת אותנו לא הפוך, או שאני טועה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The Dom,

תנו הצעות למשחקים חוץ מTOWER DEFENCE לצורותיו ...

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by 3d7,

מישהו יודע בוודאות מה החוק אומר לגבי אחזקת כלבי אמסטף בדירות (יש לי דירה 120 מ"ר) ע"י אנשים פרטיים, ולגבי זה שהאם יש חובה במחסום לפה בזמן טיול עם כלב מזן זה? נ.ב. אני מעוניין לאמץ כלב מסוג אמסטף לשמירה על הבית (בתוך הבית, לא בחצר), ואני אשמח לקבל הצעות רלוונטיות בפרטי.

• 48 תגובות
    • 6.9k צפיות
  15. לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו? אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה? או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה ) כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון: אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה) ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאן או תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by asafgolan,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1668721 אין מילים.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. אני כל שנה מתבאס כי אין לי יותר מדי עם מי לחגוג.. \= רוב האנשים שאני מכיר נשארים בטווח המסגרות השונות, אם זה עבודה אז זה רק חברים לעבודה..וכו'..להם כבר יש את הקבוצה שלהם אז קשה להפתח.. איך מכירים חברים טובים לחיים איךךךך? טוב סטיתי קצת מהנושא בכל מקרה מה אתם אומרים? לעשות אולי משהו מאוד מאוד מצומצם בבית? אנערף אין לי ממש רעיונות..

• 86 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

חיפשתי בערוץ 5 ו-5+ ולא מצאתי....

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  19. טוב אחרי שיטוט של יותר מדי זמן נשברתי, אני מחפש לדעת ממתי חלה חובת הליווי ברכב לתקופה של שישה חודשים. אשמח אם מישהו ייתן לי תשובה, משום מה בשום מקום לא רשום מתי הדבר אמור להכנס לתוקף.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם! תיראו יש לי ממש בעיה בשאלות הפתחות... ז"א באמריקאיות אני די טוב , אבל אני נופל על הפתוחות... ואני מבין כיאלו ממש טוב את הסיפור אבל קשה לי לנסח את התשובה... אז לקראת המועד ב' מחר אולי תשתפו אותנו בטיפים שעוזרים באנסין תודה מראש !

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. השגתי היום קובץ מסוים של נארוטו הפרק עצמו לא פעל ובמקום היה משהו מוזר על קידוד אז ניסיתי את מדיה פליר (השתמשתי בהתחלה בVLC ) וזה כביכול שלח אותי לכתובת של מיקרוסופט להוריד קידוד רק שהיה דומין מוזר והאתר הקריס לי את פירפוקס בכל מקרה ממליץ לכם ליזהר

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי מפרט מוכן שאני כבר סגור עליו, ב SKYPC יש את כל החלקים שאני צריך. אני רק צריך חוות דעת לגבי החנות ממי שכבר קנה מהמקום, לגבי השירות, האחריות שלהם, ומאיזה סניף קנה את המחשב/המוצר וכדומה.... זה האתר שלהם:http://www.skypc.co.il כמו שאמרתי חוות דעת ממי שכבר קנה מהמקום ויצא לו להתנסות במוצרים שלהם/בשירות שלהם. אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לפתוח את הנושא הזה, זה הפורום שנראה לי הכי מתאים לנושא. תודה רבה 3>

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by Los,

חבר'ה ערב טוב י ש מילה כזאות סופ? לא סוף סופ

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by NuNaTaK,

הרבה זמן לא היה כאן ת'רד כזה, תביאו ציטוטים של יציאות מטומטמות ומצחיקות... אני אתחיל: כמה לא מפתיע... ??? מהו הארד דיסק:

• 251 תגובות
    • 24.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים