כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לקראת החגים נתקלתי בהרבה מבצעים במחלקת הבשמים. אני רוצה לקנות לעצמי בושם. אבל אני מבולבל מכל המבצעים, יש אתר שמשווה בין כל המבצעים שיש? או מישהו יודע איפה יש מבצע משתלם במיוחד? ודבר שני , על איזה בושם אתם ממליצים(אל תמליצו על רושאס, זה בושם לערסים) אני מחפש משהו אלגנטי במחיר שפוי של עד 200 ש"ח. תודה לכל העונים, וחג שמח לכולנו
-
- 26 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה הורדתי די הרבה סרטונים גדולים (50 דקות לסרטון) מיוטיוב עם orbit download... הבעיה היא שהם מגיעים בפורמט FLV שהוינדוס מדיה פלייר לא מסתדר איתו כל כך. רציתי לדעת לאיזה פורמט כדאי להמיר אותם ואילו פרמטרים לקבוע כדי לא לאבד מהאיכות (הנמוכה גם ככה), ולשמור על גודל מינימלי. תודה אנשים! (ומצטער אם זה לא הפורום המתאים).
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו ויזה "יותר" של חיילים אבל כזאת שהמספרים שלה לא בולטים אלה מודפסים עליה. עכשיו הבנתי שאם ויזה כזאת אני לא יכול לשלם על הפלאפון. שאלה שלי היא כמה יעלה לי לשדרג את הויזה הזאת לויזה אם מספרים בולטים ? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז מחר יש לי גיבוש חובלים והבנתי שצריך להרצות על איזה נושא שאני בוחר במשך 10 דקות.. לא עולים לי נושאים לראש, מישהו יכול לעזור לי למצוא נושאים שקל לדבר עליהם?
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מחפש פנס יד רגיל וקומפקטי, שיהיה חזק/חסכוני/ועמיד למים (לא צלילה, אבל שפריצים ובכללי שיהיה עמיד), כמובן שבמסגרת התקציב (20$) אשמח להצעות...
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
כמו שזה נראה, כל החנויות הנוחות לי מציעות רק את הרויזיה (סטפינג) הישנה של המעבד, C2. יש חנות שבוודאות מוכרת את הPHENOM II X4 955 BE בגרסאתו החדשה יותר - C3?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לא לשכוח שאם יש בריחות פה ושם זה בגלל שהקלטתי ב ONE TAKE אז לא לאכול אותי
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אתם מכירים אתר ישראלי או חנות שמוכרת אקדח או רובה אוויר יש דגם ממש ספציפי שאני רוצה לקנות השמח עם תעזרו לי, ב EBAY אין משלוח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לטוס לגרמניה לטייל\לבקר משפחה, לא אכפת לי גם להיכנס למדינות שכנות. אשמח להמלצות, מקומות, מתיי כדאי לטוס וכו
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.isrotel.co.il/isrotel_pundak_ramon/ חלק אמרו לי שהוא נחמד מאוד וחלק שהוא כמו דירת שיכון בת 40 שנה... מישהו היה לאחרונה ויכול לפרט מעט יותר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מאז שהתגייסתי (ב3.8 לתותחנים) נהייתה לי עייפות כרונית ברגליים. בלי קשר לעייפות כללית, הרגליים שלי כל הזמן עייפות. חזרתי ביום רביעי הביתה וישנתי הרבה מאז, ולמרות שישנתי הרבה אני עדיין מרגיש עייפות ברגליים. לא כאב, פשוט עייפות דיי חזקה. זה נהיה ממש מציק. נניח אני רוצה לרוץ, יש תחושה שהרגליים פשוט לא סוחבות. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי, פשוט להרבה יותר קשה. למה זה יכול להיות קשור? מה אפשר לעשות? יש לציין שעד התקופה הנוכחית בחיים לא היה לי דבר כזה. כל שאר הגוף (כולל הידיים) מרגיש כרגיל.
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה?? עדיף חינמי... תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ברצוני להזמין דיסק קשיח "3.5 בנפח ענק 1000GB מסדרת SAMSUNG G3 Station שהמחיר הכי זול שניתן למצוא אותו ברשת (KSP) הוא 440 ש"ח ובYNET-SHOPS ההצעה המתקבלת היא 350 ש"ח (לא מעט כסף). איך אני מזמין ? חובה להירשם לאתר ולפתוח מייל שלהם ?? יש דרך אחרת? צריך להיזהר ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב שאני נכנס למועדון, כל פעם השומר דואג גם לגעת לי בתחת לבדוק שאין שם נשק או משהו דומה אמרתי לשומר שאין לי כיסים מאחורה (הוא עמד לפני ולא ראה שזה לא נכון) ובכל זאת בדק גם שם כמובן שאמרתי לו שאין לי כיסים כמעט קיבלתי ממנו מכות מעצבים.. כאילו שאני זה שלא יצאתי בסדר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם אתם יודעים או לא אבל התחרות השנתית של המגזין DJMAG שמדרגת את 100 הדי ג'ייז הכי טובים בעולם התחילה ותכף ההצבעה נסגרת בואו נעשה מאמץ ונעזור לאינפקטד להגיע כמה שיותר גבוה כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לפה: www.djmag.com/top100 לדרג את אינפקטד ראשונים ברשימה שלכם(אתם מוזמנים לדרג גם אומנים אחרים שאתם אוהבים) למלא פרטים ולאמת את ההצבעה דרך המייל שתקבלו(חשוב-בלי אימות הקול לא נחשב) תודה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
https://www.behatsdaa.org.il/ נתקלתי באתר הזה במייל ששלחו לי מהאגדוה למען החייל. עוד לא יצא לי להכינס אבל אני בקרוב אכנס ונראה מה הולך שם. נראה לי שזה אחלה של דבר שסוף סוף מישהו עושה משהו לחיילים ששירתו בצה"ל והשתחררו בכבוד. כל הכבוד להם. עריכה, טוב כשאתם נכנסים לאתר אתם מעדכנים פרטים כמו שם, שם משפחה, אימייל, טלפון וכד'... ואז אתה רואה את כל האטרקציות שיש, כגון מופעמים קרובים, הופעות, ספא, קולנוע, מינויים וכד'.. במחירים יחסית טובים. יום ספא ב180 ש"ח. הופעה של סינגולדה ב90 ש"ח. 2 כרטיסים זוגיים לבתי הקולנוע של גלובוס מקס ב170 (אצלנו, בגלובוס מקס נתניה זה עולה 120 ש"ח לאחד!) ואפשר להזמין גם דרך האתר.
-
- 16 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZKujDBbtB10&feature=player_embedded אני בהלם וואוווווווווווווו אני לא מעכל את זה בכלל. לא יאמן. :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: זה נראה אמיתי לגמרי, גם בתיאור תקראו.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, בשעה טובה ומוצלחת אני מתכוון להזמין לי מחשב נייד חדש מארה"ב (הפרש של יותר מ3K שקל [אחרי משלוח ומע"מ]), בשיטוטי ברשת הגעתי לחברת MyUS, חלק מהביקורות בחו"ל לא משבחות, אבל רוב הביקורות בארץ הן דווקא חיוביות. עכשיו לשאלה: האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת? אם יש חברה יותר טובה - תציעו גם. תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 11 תגובות
- 19.5k צפיות
-
-
http://soundcloud.com/high-rankin/high-rankin-dont-carry-on-like-a-rude-boy-when-daddys-got-a-yacht
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש את כל הפרקים של הסדרה הלב (מרקו) יש ברשת בכל מקום כמה פרקים מישהו מכיר מקום שיש בו את כל הפרקים? תודה רבה לעוזרים! וחג שמח!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לא מעט דוגמאות אבל הנה מופע קצר:
-
- 13 תגובות
- 22.9k צפיות
-
-
אז כן, הייתי טיפש והתחברתי לג'ימייל שלי מעמדת אינטרנט צה"לית... עכשיו אין לי יותר ג'ימייל. וגם לא פייסבוק, אבל זה פחות מעניין אותי. ניסיתי לשחזר את הסיסמא, אבל בגלל שאין לי שם שום מייל משני זה לא עוזר. גם הטופס שלהם שצריך למלא בפרטים כמו "מתי פתחת את החשבון שלך ומי הזמין אותך אליו) לא ממש עזר, כי אני לא באמת זוכר פרטים כאלה אחרי שלוש שנים. ת'כלס, יש עם מי לדבר שם בנושא? לא מצאתי שום מייל ושום דבר שאשכרה מאפשר לדבר שם עם בן-אדם, ולא מערכת תגובות אוטומטית. יש לי מיילים מהחשבון שמורים באייפון, יש לי תמונה שלי בלוג-אין לחשבון (אל תשאלו למה), יש לי את מנהל הסיסמאות של כרום שיוכיח שנכנסתי לחשבון הזה... אני יכול לשחזר כל פרט אישי, כדוגמת הסקין שבו השתמשתי ועד התוכן של המייילים. …
-
- 36 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
רוצה להכין אלבום של איזה 300-400 תמונות. כמה יעלה פיתוח +- ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, נמאס לי מSkype ואני מחפש תוכנת VoIP שמספקת תחליף מספק לרמה שSkype הציעה מבחינת איכות שיחה ואפשרויות. ניסיתי את Google Talk והתוכנה עצמה מאוד חמודה, כך גם איכות השיחה אך היא לא תומכת בשיחות קבוצתיות ולכן פסלתי אותה. מישהו מכיר עוד תוכנות בסגנון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-