עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shalomelbe,

אני חשבתי לעשות קורס מקצועי קצר, בשביל שאני ידע לעשות עוד משהו בחיים חוץ מהעבודה שאני עובד בה עכשיו. אז למרות שזה תחומים שונים לחלוטין, אני רוצה ללמוד, זה תמיד טוב. ההתלבטות: אינסטלטור חוקר פרטי - גם פה יש כסף. אבל גם בסמים יש כסף. אמרו לי שאני ילמד את נושא ה"האזנות" ובסיום הקורס מתנסים במעקב ברחוב, יש חוק שנקרא התחקות אחרי אדם, בקיצור הסברתי את החסרונות במקצוע. אינסטלטור - עבודה מגעילה, אבל משכורת מעולה. (בטח בהשוואה לחוקר פרטי) נגרות - נשמע המקצוע הכי שימושי. בחרתי מקצועות בכוונה שלא יהיו קשים מדי ולא יצריכו מחשבה מעמיקה בלשון המעטה חח. אני לומד מקצוע ריאלי באוניברסיטה, ואני מחפש עוד משהו שונה. חוץ מזה אני פתוח לרעיונות נוספים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

אהלן, אני צריך לקנות שלושה מחשבים+מסך. איזה חנות טובה יש באיזור המרכז? בראש ובראשונה שירות טוב, מימוש אחריות נוח, ולא שאני צריך ללכת ליבואן להביא להם אישור או לפנות ליצרן בחול בשביל לקבל אחריות. חשבתי על RSM, מה דעתכם? אריאל

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by Big_White,

בעוד כ 20 יום אני מתחיל לשפץ את הפטיפונים שלי... ( על דרך צובעים גם את הנגנים) צריך שילוב של עוד צבע ל וורוד בייבי יותר בהיר מזה.... עכשיו... אני צריך עוד צבע נוסף (יותר נכון 2) שאיתו אני יצבע את הרווחים בין הנקודות שיש על הג'וג של הפטיפון... ואת בית הטון ארם (שאותו אני לא צובע) ועוד צבע אחד אני צריך בשביל התאורה של הפטיפון שאני יחליף את הלדים... ועוד שילוב שאני צריך זה כתום ועוד 2 צבעים... אחד לבית הטון ארמ והשני לתאורה... בעיקרון אני מת לעשות אותו כסוף (ניקל כרום) אבל אני לא יודע איפה עושים וכמה זה יעלה לי... אם מישהו מכיר מחירים תגידו לי בבקשה תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by gal663,

שלום חברים! ברצוני לשלוח טלפון מסוג בלקברי ללאס ווגאס לצורך תיקון. רק איני יודע איך לשלוח אותו אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומאיפה מתחיליים?? וכמובן תוך כמה זמן זה מגיע רמת האמינות של המשלוח ומחירים!! תודה חג שמח גל

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. Started by metall111,

אני פשוט לא מבין את זה ואולי מישהו יכול להסביר לי, יש להם את המחירים הגבוהים בארץ, שירות לא הכי מקצועי, ועדיין הם מתקיימים כחברה נוצצת ומסגסגת, האם היא באמת כזאת !? או שרק אני חושב שהמחירים שלהם ממש מעבר לכל ביקורת.

• 70 תגובות
    • 9.2k צפיות
  6. Started by killer107,

מישהו יכול להמליץ לי ספר\ים לטכנאות מחשבים מבחינת תוכנה, חומרה, מערכות הפעלה, תיקון בעיות, תחזוקה והרכבת מחשב וגם ספר\ים לגבי רשתות מבחינת הקמה ותחזוקה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  7. אני ראיתי שם שאין להם משלוחים לארץ.. אני יכול להביא להם כתובת בחול, אבל לשלם באשראי שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by Zrizi,

החלטנו לשדרג את מכונת הכביסה (הישנה קיבלנו במתנה יד 2 לפני 7 שנים והיא קטנה ולא מוצלחת במיוחד), למכונה חדשה בעלת קיבולת של 7ק"ג. עשיתי קצת בירורים ואני מפרסם פה את עיקרי הדברים בשביל: א. אולי יעזור למישהו. ב. אשמח לתגובות והמלצות. קודם כל צריך לבחור בין מכונה עם פתח קדמי לפתח עליון. מכונות עם פתח עליון צרות יותר וחוסכות מקום, המבחר שלהם מוגבל יותר והם קטנות יותר (עד למשקל של 5.5 ק"ג, לעיתים נדירות 6 ק"ג). לכן נשארנו עם פתח קדמי. לפני 20 שנה, מכונות היו יכולות להחזיק 20 שנה, מה שכבר לא נכון היום מכיוון ש: א. איכות החומרים השתנתה על מנת לחסוך עלויות. למשל הדוד (החלק שמסתובב) עשוי היום מפלסטיק ולא מתכת. ב. רוב החברות מייצרות במדינות בהם הייצור זול יותר. 95% מהמותגים הגרמניים…

• 1 תגובה
    • 7.7k צפיות
  9. Started by יעלילי,

שלום, האם אפשר להמליץ לי על חברה שנותנת שנותנת שירותי אבטחת המחשב ללקוחות פרטיים? אני מעוניינת בעזרה מאחר ופרצו לי לפחות לאימייל ואני רוצה לפתור את הבעיה..

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש בעיה מציקה בפורום שחלקים ממנו (בעיקר העמוד של החיפוש, הודעות חדשות, כמעט הכל חוץ מההודעות עצמם) הם בפונט שלפחות בלינוקס הוא פשוט לא ברור. יכול להיות שבווינדוס זה נראה יותר טוב אבל בלינוקס זה נראה זוועה. אני מעלה תמונות שתראו. צריך בקיצור להגדיר את הפונט arial שיש בכל האתר גם במקומות הבעייתיים בפורום. או לבטל את ההגדרת פונטים שיש שמה.. וקצת פחות קשור, ומקסימום עושים zoom, אבל למה הפונט כל כך קטן? אני יודע שלמעצבים יש מנייה כזאת לעשות פונטים בלתי נראים כי זה הכי יפה, אבל פונט גדול זה יותר נחמד וקריא. [img width=600]http://img521.imageshack.us/img521/2600/screenshotcn.png [img width=600]http://img843.imageshack.us/img843/3826/screenshothwzoneminefie.png

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by galz,

הם מספקים לך איזה אמצעי לתליה, או שרק את הפוסטר עצמו? ואיך הם באופן כללי?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

הסבר אין לי :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. רצוי אתר שלא מצריך הרשמה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Linkin Park Pendulum *איכות נמוכה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by Jonnyboy,

לגבי השיר הבא- האם זו הגרסה המלאה של השיר? כי לרוב שירים בסגנון כזה אורכים לפחות 6-7 דקות ויש לי עוד שאלה, אתם יודעים אם למקהלה הנ"ל (two steps from hell) יש הופעות חיות? לא משנה איפה, אבל יש? כי פשוט לא מצאתי באינטרנט שום תזכור להופעה שלהם, ואחד החלומות שלי זה לשמוע אותם בLive

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  16. שלום באיזה חנויות אני יכול לקנות http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני מכיר את זיג זג ואת לוג'יק פי סי מה דעתכן?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. סליחה על הדיון המטופש, אבל אני חייב לבחון כמה יצירתיות יש לכם. אני הייתי חותך אותו הרבה חתכים קטנים, ומכריח אותו להגיד: "אני יהודי גאה". כל פעם שהוא מסרב אני כורת לו אצבע ומשקה אותו בכוס נפט. בסוף, לאחר שיגיד את המשפט הנ"ל אני אגיד לו: "בגלל שאתה יהודי אתה מיועד להשמדה", ואז אני אחתוך לו את הידים והרגלים עם מסור חשמלי לאט, לאט, אחבוש את האזורים (שלא ימות לי פתאום) ואקרא לשמונה כושים שיאנסו אותו. לאחר מכן, אשים אותו על רכבת הרים לא חגור כלל. אם הוא ישרוד, אני אשלח אותו לחדר טראומה, ולאחר שיתרפא אני ארה לו באשכים, אקשור אותו בחדר מלא ג'וקים אוכלי בשר רעבים, ושיהיה לו יום טוב. ;D *בשביל הפרוטוקול: אני לא סדיסט, אבל היטלר זה היטלר.

18. מישהו יודע איך אני יכול לעצור את זה או ממה זה נגרם? כבר עזבו את הקבוצה 50 איש בגלל השטות הזאת [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Moty_p,

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. תשפטו אתם, תקראו מלמטה למאלה. יאיר, אם טעיתי אני יתקשר אליך אישית ואתנצל. אני לא מטומטם חמום מוח, לבדוק WIFI של נתב זה לא קשה ולא צריך מעבדה בשביל זה. ואפשר לראות את זה ברגע בעניים. לא כולם יודעים איך לעשות את זה אבל במקרה אני כן, ומוכר אצלכם בחנות אמור לדעת יותר טוב ממני. שלא לדבר על המעבדה של היבואן שהסכימו איתי. מה שאני אומר כבר כמה פעמים הוא שאתם לא רציתם לבדוק למרות שהבדיקה קלה מאד. אתכם לא מעניין אם המוצר תקול ובגלל זה לא בדקתם, אתכם מעניין שהיבואן יחזיר אותו. זה בדיוק מה שאמרו לי בחנות. מה שאני רוצה סה"כ זה נתב שעובד, היום אמרתי לבחור בחנות, אחרי שהוא קיבל את הטופס, מהיבואן שאני מעדיף זיכוי ואני יכך אחד אחר יותר זול (לא היה את אותו אחד במלאי), רק שיעבוד, והבחור אמ…

21. Started by Old Cat,

לא פעם אנו קוראים תלונות כאלו ואחרות בענין רמת השירות (או היעדרו) והיחס של אנשי פנדה מחשבים ובמיוחד המנכ"ל של החברה הזו . הסיפור התורן השבוע: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=rl20100921_21447 מענין שתגובות מוזרות כאלו של מנכ"ל פנדה חוזרות ונשנות על פי הדיווחים שאנו קוראים. וזה כבר מעבר למה שעולה מדברי המתלוננת, שהחברה הזו מבצעת לכאורה עבירות על חוק בכך שממשיכה לשלוח דוא"ל פירסומי לאחר שנדרשה להפסיק (לדברי המתלוננת). לא יפה. באמת לא יפה. מה שבטוח - אני בפנדה לא אקנה וגם אספר לחברי ומכרי. רק בגלל היחס וההתנהגות.

22. הי, מאחר ולא ידעתי לאיזה פורום זה שייך החלטתי לפתוח את זה כאן, אשמח אם זה יועבר לפורום המתאים במידת הצורך. מדובר בבעיה שלא נתקלתי בה קודם, מועתק מסתם שיחה במסנג'ר אז סלחו לי. ;D *הפורטים של הUSB *משחקים איתי משחקים *בזמן האחרון *המחשב יכול פשוט להתקע באמצע הדלקה *כי אחד מהUSB כנראה מקצר או משהו.. לא יודע איך זה אפשרי אבל עושה משו לא בסדר *ברגע שאני מזיז ת'USB קצת *או מסדר אותם מחדש במקרה הגרוע *המחשב עולה סבבה *ואז לפעמים אני יכול לשחק בUSB מלא ושומדבר לא קורה *ולפעמים בהדלקה אחרת של המחשב *אני יכול רק לגעת בUSB נניח של העכבר *או של מצלמת האינטרנט *ואו שהם יתנתקו מהמחשב לגמרי ואז חיבורם מחדש יצור בעיות *או שהמחשב יתקע לחלוטין וידרש ריסטרט ידני *._. אשמח …

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by alex.turovsky,

תודה לחברי טל ששיתף בפייס את המסמך הנדיר *מניסיון אישי, ככה זה בכל מוקד בחברה גדולה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כך טוען ה OPEN DNS שאני משתמש בו שנים. זה התחיל היום. כן או לא -אני לא יכול להכנס אליו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים