עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני בן 23 ולפני מספר ימים התחילה לבקוע שן בינה. ממה שאני רואה השן צומחת ישר, כמו שצריך. שווה לקפוץ לרופא שיניים? אני כל כך לא רוצה לעבור עקירה. :-\

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. האם נוסה בהצלחה האם גורם נזק עתידי? אשמח לדעתכם תודה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

איזה יופי הוא גדל יער. אהב לעזור לחיות בעולם. אהב הוא הטבע, איננו נח לרגע. איזה יופי הוא גדל יער!!!!!!!!!! משהו בכלל זוכר את הסדרה הזאתי?

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום אנשים! כל הקופצים תחסכו את ההרצאות שזה פורום מחשבים, אני יודע, אני חבר פה כמה שנים טובות, ואני שואל פה כי אנשים פה רציניים. לא מצאתי בגוגל ממש את מה שאני מחפש, ואני מחפש גם מידע וגם פרטים בגלל זה אני שואל פה. אני מדבר על עגלה כזו שמתחברת לרכב, שלוקחים בה ציוד, האפשרות הראשונה שלי הייתה להחליף לרכב מסחרי סגנון קנגו, ברליגנו, טורנאו, אבל העלות יוצאת מעבר ליכולותיי, והפרקטיקה בעייתית. אז אם אפשר פרטים בנוגע לאותן עגלות: 1) מבחינה חוקית, צריך רישיון מיוחד? 2) ביטוח מיוחד? 3) איפה קונים כאלו עגלות? 4) השפעה על תצרוכת הדלק? תודה רבה מראש לכולם! גיא.

5. טעות בפורום אשמח אם תעבירו לפורום Off-Topic או לפורום אחר שמתאים לנושא שלום לכם גולשים יקרים - קבלתי היום את המחשב שהזמנתי באמצעות דואר שליחים - ביקשתי אפטר מיוחד היום בכדי להגיע ולהתקינו , כפי שאמרתי לאחיי ומזל שכך לא לפתוח את המחשב עד שאני מגיע המחשב חיקה לי כמו שצריך איך שהשליח הניח אותו בסלון מהרגע שהנחתי אותו במרכז הסלון עד הרגע שפתחתי אותו הכל מתועד + תיעוד של פתיחת המארז וההפתעה שבו אז כבר מהוצאת המחשב גיליתי שישנו חלק עקום במארץ (בחלק התחתון ) אמרתי לעצמי אם הכל בסדר לא ממש מפריע לי פתחתי את המארז אני רואה את האררד דיסק עקום לו לא יושב בכלל על המסילה שלו בנוסף עברתי על החלקים , ופתעום ליד הספק אני רואה בורג התחלתי לחפש ואני רואה שחסר בורג בהברגה …

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by iakovl,

עבר הרבה זמן מאז שהלכתי בפעם האחרונה לקולנוע באמת אז צריך לשאול כמה דברים אני מחר עובר דרך חיפה ואני די פנוי אז חשבתי ללכת בצהריים להקרנה של אווטר, זה ישרוף לי 3 שעות בכיף 1. ללכת להקרנה רגילה או 3D 2. מישהו מכיר ביקורות על אולמות קולנוע? אני הולך ללב המפרץ כנראה הבחירה היא בין אולם 1 לאולם 17 3. אם כבר החלטתי לבוא ולראות סרט... אולי שווה לקחת VIP? "להתפנק" עד הסוף או האם לוותר על ההקרנה ולחכות ליציאה ל"בתי הקולנוע" הנבחרים

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. היי. כיום אנחנו לקוחים של YES והדיל שסגרו זוועתי. 3 ממירים רגילים, ערוצי בסיס, סרטים, ערוץ הודי, ערוץ ג'וניור. כמה אפשר להוציא מYES קשרי לקוחות עבור - חבילות: בסיס, סרטים, ספורט. ממירים: MAX-HD,HD ורגיל. באתר http://www.kamaze.co.il/yes-%D7%99%D7%A1.aspx ראיתי טבלה שמה שמעניין אותי הוא: Sport כל ערוצי הסרטים, כל ערוצי הסדרות וערוצי הספורט GOLD 5, +LIVE 5, ספורט 5HDוממיר yesMaxTOTAL. חבילה נוספת לבחירה (לא כולל פרימיום) 279 ₪ לחודש Premium כל ערוצי הסרטים, כל ערוצי הסדרות וכל חבילות הערוצים, ו-3 ערוצי פרימיום לבחירה ושני ממירי yes MaxTOTAL. 309 ₪ לחודש המסלולים ללא התחייבות, המחיר נשמר ל-18 חודשים. אופציית צפייה בספריית VOD (בתשלום נוסף) בסך 9.90 ₪ ניתן לשדרג לממיר yesM…

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. מצאתי את האתר הזה http://441il.com/ אבל יש בו רק 050 ....

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שאלה פשוטה: היכן ניתן לקנות צ'וקור? מ-2006 ועד 2009 היה צ'וקור של מעדנות בכל סופר. מאז זה כבר לא קיים. מיני-צ'וקור לא נחשב. האם יש חברה כלשהי שמייצרת צ'וקורים? הצ'וקור של מעדנות היה אדיר.

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אני כבר מת שיהיה פה "חורף"... שיהיה גשם, ימים מעוננים וקרירים... מתי זה כבר יקרה? התחזית היא עוד יומיים 33 מעלות במרכז! זה נראה לכם שפוי באמצע אוקטובר? יש לכם איזה אתר תחזית מזג אוויר טוב?

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by yossi21,

אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה, אמנים כמו 50 סנט, ד"ר דרה, אמינם, סנופ דוג וכו'. אני מחפש מוזיקה שחורה כבדה, משהו קצבי ומגניב, משהו כיפי. לאחרונה נחשפתי ל- redman ו- iggy azalea, אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה שחורה כבדה אבל אהבתי את הסגנון. קיצר אני מחפש משהו שדומה לזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אני ממוצא מרוקאי, גדלתי עם מרוקאים בסביבה מאוד מרוקאית. בחיים שלי לא ראיתי משפחת שימפנזות כמו בסדרה הזו. אני חושב שזה מוקצן ברוטאלית עד כדי איבוד הטעם הטוב. ראיתי משפחות שורשיות עם מנטאליות כבידה, אבל הבבר זגורי הזה זה כאילו התגלמות של חלאת המין האנושי - והוא הוא הדמות של המרוקאי. בלי לסגור עם איבגי את החשבון על הצביעות שלו - כל הקריירה שלו בנויה על אנשים שהוא מתנגד למנטאליות שלהם - המרוקאים הטיפוסיים, שהם מאמינים וימניים וציוניים והוא בדיוק ההיפך - הוא עושה מהעדה המרוקאית חבורת קופים. אני חושב שהסדרה הזו היא קריטורה מפלצתית של המרוקאים, ואני ממש לא בקטע של דרעי המופלה לרעה ולא מרים את דגל הספרדי הנרמס ולא מאמין בזה. אבל אני חושב שפה הגזימו לגמרי.

13. אני הנדסאי אלקטרוניקה וזימנו אותי למבחנים וראיון ביום חמישי הקרוב שבוספם אני יכול לקבל חוזה. אם מישהו היה כבר בראיון כזה ויכול לתת טיפים או בחברות אחרות שגם עושות אותו הדבר זה יעזור לי מאוד :s05: תודה

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. מה אומר מספר הMA בסוללות נטענות? למשל כמו סוללה עם 2300mA מה זה אומר על הסוללה?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. איך אני יכול להיות דילר? מאיפה אני יכול להשיג רשימות ספקים? להיות דילר לאותו ספק אם אפשר תענו לי כל שאלה גם לתחום של הארץ וגם לתחום החול (USA בפרט)

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום. הפורום כאן מאוד פעיל וישנם חב'רה מלומדים . הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ידע וכן גם ניסיון .אפילו מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי. יש לציין שאין כל כך מענה בכל מיני פורומים של משכנתאות.שם יותר מתיחסים לבניית משכנתא . המצב שלי כזה: יש ברשותי 400K אלף . אני כרגע בשכרות ,החוזה מסתיים בעוד שנה. אני חוסך בצד בשנה (מציין סכום בטוח) כ 100אלף שח . לא יודע מה יהיה בעתיד הרחוק אך בשנים הקרובות (5/7 שנים) אני יכול להמשיך לחסוך סכומים כאלה . אני מתלבט האם לקנות או להמשיך לשכור ולחסוך לדירה בלי משכנתא . גם בקניית דירה אמשיך כמובן לחסוך את אותו הסכום. במצב רכישה אצטרך כ600 אלף שח משכנתא . החזר חודשי שמעוניין לעמוד כ3500 שח. יש לציין שאיני מרוויח בחודש משכורת קבועה.. ,…

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. תודה!

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by arkadur,

אני עומד לפני גיוס והייתי רוצה לדעת קצת יותר על הנושא הזה הייתי רוצה לדעת מקומות מומלצים (אני ממש לא חובב טראקים) ולא ממש הייתי רוצה להיות חלק מקבוצה עם מדריך אילו מקומות לבילוי יענו על הדרישה שלי (בלי להכניס בשלב זה את העניין של הכסף)

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום לכולם, גנבו לנו שלשום את הרכב, ואנחנו צריכים לקנות משהו דחוף (אנחנו תלויים מאוד ברכב). אנחנו לא רוצים להוציא יותר מדיי דווקא בגלל שאנחנו ממהרים כרגע ולא רוצים לעשות טעות רצינית. התקציב עומד על 40K. הדרישות הן: - ידני. - חזק שיוכל לסחוב כמו שצריך גם עם מטען מלא ו-5 אנשים - אנחנו מטיילים הרבה. - מרווח. - מומלץ מאוד מושבי עור. ראיתי רובר 620/600 שעונה על כל הצרכים. 2 ליטר מנוע, מושבי עור, מרווחת יחסית, ונראית אחלה, והמחיר מתאים לנו (וגם שנת 99). מישהו יודע להגיע לי יותר על האוטו הזה? מה הוא שווה? האם יש איתו בעיות של אמינות? משהו אחר שאני צריך לדעת? כמובן שאשמח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה, Anatoli.

• 60 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by iPsych,

מפתיע שאף אחד עדיין לא פתח על זה שירשור. היום במזל טוב התפרסמו ציוני בגרויות הקיץ בכל המקצועות (כולל מועד ב'). הקישור- https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/wellcome.asp אז איך הלך לכם?

• 48 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.galaxysports.co.uk/images/detailed/d_1230.jpg&imgrefurl=http://www.galaxysports.co.uk/product.php%3Fproductid%3D16555&h=267&w=400&sz=35&hl=iw&start=386&um=1&tbnid=7GabAjzolNneVM:&tbnh=83&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DADIDAS%2BSUPERSTAR%26start%3D378%26ndsp%3D21%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN http://www.maldon.biz/acatalog/adidas_superstar_2_canvas_wheat_main.jpg יש מקום עם מבחר מהסגנון הזה? במחירים 200-300 אולי קצת יותר התמונות שהבאתי סתם דוגמאות אני לא מחפש את הדגם הזה ספציפית

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Damn! > :( :asthanos: נמאס לי מהמחירים !!!!!!!!!!!!!!!! :AR15: די נשבר לי לשלם פי שתיים !!!!!!!!!!! חברים, אנו חייבים להתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נבצע הפיכה, נכנס ביבואנים, במכס לא יודע מה, נעשה משהו!!!!!!!! אני לא מבין למה כשבצרפת רצו להעלות את מחירי הלחם, כל העולם שם שבת, וכאן אנו סותמים את הפה!!!!!!!! נמאס לי לראות אנשים בחו"ל קונים בכיף!!!!!!!!! למה גם אני לא יכול? למה שמישהו יססביר לי למה???????? לעזאזל!!!!!!!!!!! :'( :'( כולם כאן יושבים בשקט ומשלמים כמו גדולים למדינה, על לא כלום!!!!!!!!!!! אני לא יכול לקנות כאן מה שאני רוצה!!! רציתי מיני דיסק, קומבו של לוח אם+מעבד למחשב, מערכת סטריאו בחלקים!!!!!! אין לי כלום מהנ"ל! למה??????? בגלל המדי…

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by duk4u,

בזמן האחרון האתר הפך להיות כבד, לפתיחת האתר לוקח כ 30 שניות ןלפעמים יותר. גם באתר עצמו יש איטיות בגלישה. מישהו יכול להסביר את התופעה ?.

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Nahum2,

הי חברים אני מתכנת C# עם 4 שנים נסיון. אני מחפש לקחת קורסים ב WPF / WCF /DESIGNPATTERNS מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב? שהוא היה מרוצה ממנו? דרוש לי משהו מקיף ביותר. ברמה אקדמאית ולא של סרטוני YOUTUBE שמיועד לאנשים מנוסים, ולא יכנס לזוטות. איפה עשיתם? כמה עלה? מרוצים?

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

מתנצל שלא זיהיתי אותך ;D

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים