עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HeaT-SinK,

ואני שואלל מה הקשר של בריטני לSLR http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3190989,00.html

• 74 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

אני צריך להגיע לבן גוריון 100 ברמת גן עד 9 בבוקר. אז חשבתי לקחת רכבת עד שם אבל ממה שראיתי באתר של רכבת ישראל אין רכבת ברמת גן. יש למישהו רעיון איך להגיע לשם? ועוד משהו כשאני לוקח רכבת אז כרטיס אחד נותן לי גישה לרכבת לכל היום כמו בחול? (אף פעם לא הייתי על רכבת.. בישראל..)

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. טוב, זה נראה לי כבר זלזול באינטליגנציה. מה שכן, זה בטח יביא הרבה ריטינג רק מהסקרנות.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 00:23:38 http://www.youtube.com/watch?v=_727ISRO5KE

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Damn! > :( :asthanos: נמאס לי מהמחירים !!!!!!!!!!!!!!!! :AR15: די נשבר לי לשלם פי שתיים !!!!!!!!!!! חברים, אנו חייבים להתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נבצע הפיכה, נכנס ביבואנים, במכס לא יודע מה, נעשה משהו!!!!!!!! אני לא מבין למה כשבצרפת רצו להעלות את מחירי הלחם, כל העולם שם שבת, וכאן אנו סותמים את הפה!!!!!!!! נמאס לי לראות אנשים בחו"ל קונים בכיף!!!!!!!!! למה גם אני לא יכול? למה שמישהו יססביר לי למה???????? לעזאזל!!!!!!!!!!! :'( :'( כולם כאן יושבים בשקט ומשלמים כמו גדולים למדינה, על לא כלום!!!!!!!!!!! אני לא יכול לקנות כאן מה שאני רוצה!!! רציתי מיני דיסק, קומבו של לוח אם+מעבד למחשב, מערכת סטריאו בחלקים!!!!!! אין לי כלום מהנ"ל! למה??????? בגלל המדי…

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום לכולם קיבלתי תאריך גיוס, תאריך הגיוס הוא: 7 לדצמבר 2011. רציתי לדעת איזה גיוס זה ? עוד מישהו מתגייס בתאריך הזה ? ומה אני אמור לקבל במנילה ? (בערך, לפי התאריך הנ"ל)

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by someone,

אתם יכולים לספר כמה שילמתם על כל שיעור ?

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב- 6500-7000, אבל בגלל שאין לי מספיק כסף כדי לקנות אותו לבד, אני צריך את עזרת ההורים... עכשיו, אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל אני תמיד שומע את המשפט המוכר "מה מחשב בסכום כזה שונה ממחשב ב- 3000?" או "בשביל מה אתה צריך מחשב בסכום כזה?" הם אמרו שהעניין שהוא יחזיק יותר זמן זה שטויות כי אין דבר כזה \: נגמרו לי הרעיונות

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by mrsph666,

אנא הציעו לי את כל הדרכים לטפל בהנגאובר (אחרי שתיה... היום שאחרי).. אני מרגיש נורא! תודה!

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by averaraz,

מישהו מכיר/התנסה עם מאווררי תקרה של המילטון? הדגם HEM650 מחפש משהו בסיסי וזול לחדר קטן. הם נותנים אחריות ל10 שנים על המנוע.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by wooper,

היי אני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותי אני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקות אני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולק אני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחס לי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולך תודה לעונים

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by yossi21,

ראיתי את העונה הראשונה ואהבתי, ואת העונה השנייה חיפשתי בכל רחבי הרשת ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. בעת נקיונות הסופ"ש מצאתי עצמי מוצא המון ניירת חשובה שכוללת, ניירות אחריות, ניירות משכורת וקבלות שונות. רציתי לדעת איך אתם ממליצים או מסדרים את כל הניירת אצלכם. שמעתי על שתי שיטות פשוטות כאשר אחת מהם אני מיישם באופן חלקי- 1) תיקייה עם כל הניירת מחולקת לפי שנים ונושאים. 2) סריקת המסמכים למחשב ושימורם בצורה יותר טובה לאורך זמן. מאפשר גישה יותר פשוטה למסמכים אם נותנים להם שם טוב. ולמעשה גם אפשר לשלב בין השתיים וזה דרך האולטמטיבית(?) להבנתי. האם יש דרך שונה? יותר פשוטה וקלה? רשמו את הדרך בה אתם שומרים על סדר בניירת..

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by yair_h,

מישהו מצליח להכנס לפורטל start.co.il ? אחלה פורטל וכבר כמה ימים שאי אפשר להכנס. יאיר

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. איך אני יכול להיות דילר? מאיפה אני יכול להשיג רשימות ספקים? להיות דילר לאותו ספק אם אפשר תענו לי כל שאלה גם לתחום של הארץ וגם לתחום החול (USA בפרט)

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Sunny Jim,

כנראה הדבר הכי מצחיק שראיתם בכל החיים שלכם... אבל למביני רוסית בלבד דבריו של סגן יושב של הדומה (הכנסת הרוסית) ולדימיר וולפוביץ' ז'ירינובסקי!!! http://www.newsru.com/dosjex/6608.html# פסקה שניה, תלחצו על האייקון של הוידיאו(64) מתחת לפיסקה.

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by MishaK,

אני קם ב6:45 כרגיל, עולה לקומה השנייה להתרחץ, פיתאום אני נזכר בלי שום קשר שיש לי היום מבחן בספרות ולא התכוננתי, וזה אחד המיקצואות שאני צריך לשפר כדאי לעלות למוגבר...אררר!!!!מזל שהצלחתי להזכור את כול החומר באוטובוס... הצהריים עוד היה בסדר.. הערב(עכשיו!)בכלל הרס את כול הפאקינג יום!!! אני מנהל לי שיחה נחמדה עם שותפי לאתר אסף (גוסט דוג), פיתאום אני מסתובב שנייה אחת למצוא דיסק, ובום המסך מתמלא קקה צהובה, לא הבנתי מאיפה זה היגיע, עשיתי ריסטרט, עדיין שם, ישר הבנתי שחייו של הוודו 3 שמילא את תפקידו בצורה יוצאת מין הכלל במשך השלוש שנים הללו מת...יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בכול זאת אין ולא יהיה לי מחשב נורמאלי עוד הרבה זמן.... אני עכשיו כותב לכם מהלאפטופ דרעק שלי... יש רעיו…

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. אבא שלי אפך לאחרונה לנכה ,כי נאלצו לקרות לו רגל העניין שהבן אדם מהמר ,ואנחנו לא יכולים לעזור לו כספית או בדברים יקרים ,שיתנופפו בטיל בגלל ההימורים ואני גם לא מבקש לא כסף ולא דברים יקרים ,אני לא מתכנן לעשות מיזה מסחרה מה שאני כן מבקש זה ציוד ישן שאין לו ערך נורמלי ביד שניה ,או ציוד חצי פגום שאני יוכל לתת לו דברים כמו קונסולות ישנות מחשבים ישנים ודברים כאלו אנחנו גרים באזור השרון ומי שמעונין שיצור איתי קשר בפרטי

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רופא עיניים פרטי טוב, מכיוון שאני לא יודע עד כמה האתרים של הרופאים הפרטיים נכונים במידע המפורסם אני מחפש פורום שיש בו מידע אמין ונכון על רופאי עיניים. אני לא מפחד לשלם למישהו שיפתור את הבעייה שלי, אני כן מפחד לשלם למישהו שיעשה את זה לא נכון. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? מי מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה? איפה? ואם בא לכם, מה אתם מתכוונים ללמוד?

• 48 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. אז ככה, אין לי מושג למה אבל הוא עשה הופעה בבית הספר שלנו היום (והאמת כל הכבוד לו , הוא עשה אחלה הופעה ואפילו אמר בתחילתה שהוא לא מאמין בכוחות על טבעיים וכל מי שיאמר לנו שיש לו כאלה הוא שקרן, כי אחרת הוא כבר היה מיליונר .) באחד מהטריקים שלו הוא לקח כף (שאפילו השתמש בה בטריק אחר שהראה לנו ממקודם) , כף רגילה לגמרי שאפילו הרגשתי במו ידיי לאחר הטריק . הוא שם אותה במאונך בין שתיי הידיים שלו ( יד-כף-יד) כאשר החלק שאוכלים ממנה מופנה כלפי מעלה . הוא ספר עד 3 ונראה מאוד מתאמץ (לא מאמין לתרגיל המאמץ שלו ממש) והכף פשוט התחילה להסתובב לו בין היידים (באמת שהסתכלתי ממש טוב על היידים שלו והם לא זזו לפחות לא מבחוץ .. אני מאוד סקפטי לגבי דברים כאלו וממש בחנתי טוב את העיניין) . בסופו ש…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by פילון153,

סיפור עוקץ האשראי שעברתי ע"י הנוכל יוסף חן חכים בעל החברות הפיקטיביות י.מ חכים, מרי חן השקעות בע"מ, טרייד גרופ ו- י.מ חן השקעות בע"מ ככל הידוע לי, אותו סיפור שהופיע גם בכלבוטק. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2418229

22. Started by KoDkOd,

כן כן הוא הגיע אבל רק לתקופת זמן ! לצערי אני צריך לעבוד ניתוח[זה עדיין לא בטוח אבל 80% שכן] ואני יהיה בחו"ל לחודשיים שלוש, אחרי הפגישה של האתר לא תראו אותי יותר[כולם לשמוח ;D]ואני בתקווה למצוא דרך להיות פעיל גם מחו"ל היה ממש טוב להיות פה ולהשתתף בפורומים מקווה לחזור בהקדם [מזיל דמעה]

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Cranchh,

עצומה חדשה. http://www.ipetitions.com/petition/Kilometer לא ניראה לי שצריך להסביר הרבה. כל מי שבעד לשנות את ההגדרה של קילומטר ל 1024 מטר, שיחתום על העצומה ומי שלא, אולי הגיע הזמן לקנות מחשב לא? בכל זאת אתה גולש ב HWZONE..

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום לכולם; אז כמו שהכותרת אומרת, הייתי מעורב בתאונת רכב. 12 בלילה, רמזור ירוק, צומת דיי ריקה.....ולפתע, כשאני כבר על מעבר החצייה להולכי רגל, רכב אחר חוצה את דרכי, אולי נסע ב100 קמ"ש. כמובן שמייד דרכתי בחוזקה על דוושת הבלם, אבל היה מאוחר מדיי, נכנסתי בו באזור הגלגל האחורי\באמפר אחורי. אני-בסדר, בשוק אבל בסדר. 2 החברה האחרים-גם בסדר. נזק לרכב נטו. אני יוצא מהרכב, מסתכל למעלה לעבר הרמזור, והוא עדיין ירוק. הנהג וחברו ברוב חוצפתם יוצאים, ובטון מאיים פונים אליי "נסעת באדום" עם אצבע מופנית. אותי זה לא מפחיד, אני בנאדם דיי גדול ולא מפחד מדיבורים. מה שאבסורד בכל הסיפור, הוא שכל הערסוואטים שיצאו מבתיהם, טוענים שאני נסעתי באדום. למה? "תסתכל, אם ככה נכנסת בו לא יכול להיות שהוא נסע ב…

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by Your-AsSaSsiN,

בטח שמעתם, שממש בקרוב בנק ישראל עומד להוציא מטבע חדש של 2 ש"ח. תהיתי, למה צריך מטבע כזה בכלל? הסתדרנו עד עכשיו יפה בלעדיו וזה נשמע כמו פרי המצאתו של אדם בבנק ישראל שהיה לו יותר מדי זמן פנוי.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים