כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://news.walla.co.il/?w=/1/1094718 :lol:
-
- 47 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאיזה בחור שהציג את עצמו בתור משה כהן ממד"א ואמר שהייתה תאונה בין אשדוד לבאר שבע ושיש פצוע שנתן לו את הטלפון שלנו ושאני אתקשר למודיעין של סורוקה ואבקש את ד"ר ולדימיר והוא יתן לי פרטים על הפצוע. הוא גם הביא לי את מספר טלפון של המודיעין לכאורה: 720544277670* המספר היה מאוד חשוד (במיוחד הכוכבית בהתחלה) אז מצאתי באינטרנט את הטלפון של סורוקה והתקשרתי לשם והם אמרו לי שזה עוקץ של העברת קו הטלפון שלי למספר סלולרי שאני מקיש. אם הייתי מקיש את המספר הזה אז היו יכולים לבצע שיחות על חשבוני. אז נא להיזהר אנשים. מי שכבר נפל בפח - ניתן לבטל ע"י הקשת 73*
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להיות דילר? מאיפה אני יכול להשיג רשימות ספקים? להיות דילר לאותו ספק אם אפשר תענו לי כל שאלה גם לתחום של הארץ וגם לתחום החול (USA בפרט)
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שירות הסטרימינג מצטרף למתחריו ויאפשר למנויים להוריד חלק מהצרכנים, לצפייה מאוחרת גם ללא חיבור לרשת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בזמן האחרון קראתי פה כ"כ הרבה על DX ואיך שמהללים אותם, שהחלטתי לעשות השוואה קטנה. יש 2 דברים שאני צריך, את שניהם אפשר למצוא בשני המקומות. הזמנתי אחד מפה ואחד משם, לראות אם האתר אכן שווה את כל השבחים שממטירים עליו. נכון לעכשיו, המצב מ DX: יום ביצוע ההזמנה: Date: 2/25/2009 2:20:13 PM היום ה 06/03 Status: Packaging כלומר, החבילה עוד לא נשלחה אפילו. Dealextreme? more like SLOWextreme איביי: יום ביצוע ההזמנה: Wed, Mar 4, 2009 at 6:28 PM מצב ההזמנה: Thu, Mar 5, 2009 at 4:51 PM Order Status: Shipped מיותר להגיד שבאותו המייל קיבלתי גם מספר משלוח. מה לגבי הנסיון שלכם? כמה זמן בד"כ לוקח ל DX לשלוח ולדברים להגיע? קשה לי לחשוב על להזמין שם שוב שבאיביי המחירים זהים, והכל פשוט הולך...…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היום נתקלתי לצערי במראה דיי מזעזע בדרך חזרה הביתה. אני לא נוהג להעלות ולשתף כאלו דברים באינטרנט, אבל נותרתי המום וקפאתי במקום למספר דקות. בפה של אחד הכלבים היה סמרטוט... אני משער שמי שעשה את זה לא רצה שהכלב ינבח. כבר דיווחתי לגורמים המתאימים. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש שירים ממריצים, סטייל Infected mushroom או כל סגנון אחר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז בוא נניח לצורך העניין שאתה הולך לקנות מחשב שברובו יעסוק במשחקים, פה ושם עבודות, וגלישה ברשת (כמו 90 אחוז מהמשתמשים פה באתר), ולצורך העניין יעשה עליו OC קטן. אז, תמיד יש את הויכוח האם (בהנחה שיש את היכולת הכלכלית) ונניח יש לך היום 20 אלף למחשב, האם להוציא הכל בבת אחת ולקנות מחשב סופר חזק (נניח מעבד QX9770 הכי חזק של אינטל כיום, שני כרטיסי מסך בSLI וכו'), או לקנות מחשב זול בהרבה ולהחליף לעיתים תכופות יותר. עכשו, ברור שכל אחד יגיד "כן תקנה היום זול ובכסף שתחסוך תקנה עוד שנתיים מחשב חדש לחלוטין". אבל מצד שני, אם תקנה מחשב יותר פשוט, אתה לא תהנה נניח ממשחקים כמו CRYSIS או CALL OF DUTY ודומיהים על מסך 24 ומעלה ברזולציה של FULL HD וכו' במהירות גבוהה במיוחוד. כלומר במובן מסויי…
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הדולר כל הזמן בירידה והשקל בסימן התחזקות, אבל עדיין כל מחירי החומרה והאלקטרוניקה נשארו אותו הדבר, איך זה יכול להיות? זו צריכה להיות *ה*תקופה בשביל צריכת אקלטרוניקה אבל בעצם אין שום שינוי בשוק הישראלי, איך זה יכול להיות? למישהו יש תשובה?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-IP-Internet-Pan-Tilt-Dual-Audio-Camera_W0QQitemZ320422164879QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9aa6398f&_trksid=p3286.c0.m14 האם תהיה בעיה להכניס אותו לארץ? כמה מכס יש על מחשבים וציוד הקפי?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לומד קורס טכנאי PC בג'ון ברייס בקריות, ואני מקליט את השיעורים בטייפ מנהלים דיגיטלי ואח"כ מעביר אותם למחשב. אני מחלק כל שיעור לשניים: חלק ראשון- מתחילת השיעור ועד ההפסקה, וחלק שני- מאחרי ההפסקה ועד סוף השיעור. הקטע הוא שאת כל השיעורים עד עכשיו אני מספיק להקליט ולהעביר למחשב- חוץ מהשיעור על המעבדים. המורה שלי הוא ערן הרמן, דווקא מורה טוב. בחלק השני של השיעור הראשון על המעבדים נגמר לי המקום בטייפ (זה היה בדיוק ב-10 דקות האחרונות של השיעור, בהן הוא הסביר על עמוד 61 בחוברת). בחלק הראשון של השיעור השני על המעבדים ערן חזר על עמוד 61 בחוברת, אבל בחלק השני של השיעור נגמרו לי הסוללות אחרי 17 דקות ו-35 שניות והפסדתי הרבה חומר. הוא עבר בחברת על pentium 4, celeron. pentium 4 with …
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בזמן המאוד קרוב אני עובר לגור בחדרי נעורים של הקיבוץ... משהו ממש נחמד: שירותים, מקלחת וחדר 4.5X3 בערך... בקיצור, בסוף החופש אני יעשה רישיון עם הכסף שאני עושה ויעשה עד סופו ועם הכסף שנשאר (כ-3000 שקל - במקרה הכי גרוע) אני רוצה לקנות משהו לחדר... חשבתי על רמקולים Z5500 ועל טלויזיה 32" 32A450 של SAMSUNG... ואין לי מושג מה לבחור... יש לציין שיש לי כבר רמקולים אבל הם לא משהו... - Logitech X530. אני אשמח מאוד גם אם תיתנו לי המלצה למשהו אחר דווקא. מה אתם אומרים? אני ממש אובד עצות. תודה לכולם!!!
-
- 52 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
היי, קודם כל אני לא יודע מאיפה להתחיל עם הנושא הזה... בעיקרון, אני לא יכול לראות תמונות/וידאו עם תוכן 3D (שילוב של תמונה עם צבעי כחול ואדום). התחלתי להתעניין בכל עניין צפייה ב-3D אחרי שפירסמו בפורום כ.מסך אם אני לא טועה על 3D Stereoscopic Vision. באשף שבו אני מגדיר את את ה-3D נכתב לעצום עין אחת ולבחור איזו צורה מופיעה, בחרתי ועברתי למסך השני והאחרון ובו בודקים אם הבודק רואה תמונת 3D. לא ראיתי שום ריבוע קטן בתוך ריבוע למרות שהוא שם, את זה אני יודע ע"י אבא שלי שביקשתי שיבדוק גם, הוא אמר שהוא רואה ריבוע יוצא אליו. אז לפי זה אני בטוח שהבעיה היא אצלי בראייה ולא עם החומרה שלי. יש לי משקפי ראייה (וגם לאבא שלי), אבל יש לי גם פזילה. אולי זאת הבעיה? אני רואה עם שתי העיניים, אבל רק …
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם; אז כמו שהכותרת אומרת, הייתי מעורב בתאונת רכב. 12 בלילה, רמזור ירוק, צומת דיי ריקה.....ולפתע, כשאני כבר על מעבר החצייה להולכי רגל, רכב אחר חוצה את דרכי, אולי נסע ב100 קמ"ש. כמובן שמייד דרכתי בחוזקה על דוושת הבלם, אבל היה מאוחר מדיי, נכנסתי בו באזור הגלגל האחורי\באמפר אחורי. אני-בסדר, בשוק אבל בסדר. 2 החברה האחרים-גם בסדר. נזק לרכב נטו. אני יוצא מהרכב, מסתכל למעלה לעבר הרמזור, והוא עדיין ירוק. הנהג וחברו ברוב חוצפתם יוצאים, ובטון מאיים פונים אליי "נסעת באדום" עם אצבע מופנית. אותי זה לא מפחיד, אני בנאדם דיי גדול ולא מפחד מדיבורים. מה שאבסורד בכל הסיפור, הוא שכל הערסוואטים שיצאו מבתיהם, טוענים שאני נסעתי באדום. למה? "תסתכל, אם ככה נכנסת בו לא יכול להיות שהוא נסע ב…
-
- 49 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קצת מאוחר נזכרתי, אבל בכל זאת אברך (או אשתתף בצערכם) על פתיחת שנת לימודים חדשה ומקווה בשבילכם שתהיה פוריה ומוצלחת. אז תלמדו טוב, אל תשתוללו יותר מדיי בהפסקות ולכל הרוחות תפסיקו לירוק כדורי נייר ("טוטו") על המורה ציפורה! אתם כבר לא ילדים קטנים והיא לא נהיית צעירה מיום ליום והיא עוד תחטוף התקפת לב... בהצלחה!
-
- 60 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אנשים , היום הייתי אצל הקצין מיון לשיבוץ מחדש. אז הוא שיבץ אותי כמש''ק מטה. מישהו יודע מה עושים בתפקיד, איך היציאות ובאיזה בסיסים זה בדרך כלל?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי חבר'ה, יש לי שתי שאלות לא קשורות אחת לשנייה בשום מצב 1) לפני כמה ימים קיבלתי מהבית ספר שלי את ציוני הבגרויות הסופיים שלי. לפי חישוב הממוצע במחשבון של אוניברסיטת ת"א - יש לי ממוצע 104, לפי חיושב הממוצע במחשבון של האוניברסיטה העברית - יש לי 106. איזה ציון פסיכומטרי אני "צריך" בשביל מדעי המחשב באוניברסיטת ת"א? לא הצלחתי להבין כ"כ לפי האתר של האוניברסיטה, הם עושים את זה בחישוב שנקרא "ציון משוקלל" שהוא הבגרות והפסיכומטרי ביחד, אבל לא ברור איך זה מתחלק ביניהם. אודה לעוזרים 1.1) באחת השורות במסמך שקיבלתי כתוב: "זכאות לתעודה - זכאי/ת" עכשיו, זה די מוזר. אני לא עשיתי בגרות בחינוך גופני בגלל... בעיות גופניות, ונאמר לי שאני צריך להגיש איזו עבודה. לא הגשתי אותה - כלומ…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אהלן, כמעט חודש שאני יושב בבית כמו מובטל גמור.. השיעמום הורג.. חיפשתי עבודה בכל פינה אפשרית ולא מצאתי כלום. אני מהקריות. למשהו יש רעיון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-