כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה שלא תחסמו גם את הפרופיל הזה ושתסבירו לי יפה למה חסמתם את הקודם והאם אי פעם תסכימו להחזיר אותו לשימוש. בכל זאת, פרסמתי שם 65 הודעות ו-20 הודעות פרטיות, ועכשיו אני מתחיל מחדש. תעשו לי טובה ואל תחסמו גם את הפרופיל הזה, ותתיחסו יפה להודעה שלי. אני רוצה להיות חבר מן המניין בפורום הזה, כי אני קורא פה חומר כבר הרבה שנים וחבר בפורום כבר שנה וקצת, וזה יכול להוסיף לי על מה שלמדנו בקורס טכנאים. אני אוהב את האתר הזה, ואף פעם לא קיללתי, העלבתי או פגעתי באנשים סתם כך.
-
- 50 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חברים, יהיה מגניב אם כל אחד יתן קישור לאחת מההודעות הראשונות שלו בפורום (תבחרו אחת מעניינת) וגם תרשמו איך הגעתם לקהילה של HWzone. אני אתחיל: הגעתי דרך חיפושים שעשיתי בגוגל. בהתחלה הייתי על תקן קורא ובהמשך נרשמתי לפורום הנהדר הזה. ההודעה הראשונה שלי בנושא ווארז ;D ומשפט קטן לסיום: לפני שהגעתי ל-HWzone חשבתי שאני מבין במחשבים, היום אני מבין שבזמנו לא ידעתי כלום.
-
- 58 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
בזמן האחרון האתר הפך להיות כבד, לפתיחת האתר לוקח כ 30 שניות ןלפעמים יותר. גם באתר עצמו יש איטיות בגלישה. מישהו יכול להסביר את התופעה ?.
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני עומד לפני גיוס והייתי רוצה לדעת קצת יותר על הנושא הזה הייתי רוצה לדעת מקומות מומלצים (אני ממש לא חובב טראקים) ולא ממש הייתי רוצה להיות חלק מקבוצה עם מדריך אילו מקומות לבילוי יענו על הדרישה שלי (בלי להכניס בשלב זה את העניין של הכסף)
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
-
אהלן היום גיליתי את הפאוורבול http://www.powerballs.com/ זה מין כדור שמסתובב עד איזה 15K RPM ועושה שרירים ביד וזה טוב למי שמשתמש הרבה במקלדת שווה את זה? יש ב150 שקל בארץ..... מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם זה?
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צהריים טובים. ב10 לחודש כמו שכולם יודעים מקבלים משכורות,בקיצור הסיפור הוא שעבדתי בחודש שעבר כ7 ימיי עבודה,והזאתי בכח אדם(נוי שם בדוי)הכריזה שעבדתי בתלוש רק כ5 ימים. בסך הכל חסר לי עוד כ380 שקלים,אני לפני צבא וכל שקל חשוב לי בשביל הרישיון כרגע,חשוב לציין שיש לי את כל התאריכים שעבדתי,מה אפשר לעשות בנושא הזה?,יש לי גם חברים שהם עבדו איתי באותם ימים והם יקבלו תכסף על זה ואני לא. מה אתם מציעים לי לעשות?,כמובן שאני יושב לי על הראש כל יום והולך למשרד ושואל מה הולך.
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. הפורום כאן מאוד פעיל וישנם חב'רה מלומדים . הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ידע וכן גם ניסיון .אפילו מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי. יש לציין שאין כל כך מענה בכל מיני פורומים של משכנתאות.שם יותר מתיחסים לבניית משכנתא . המצב שלי כזה: יש ברשותי 400K אלף . אני כרגע בשכרות ,החוזה מסתיים בעוד שנה. אני חוסך בצד בשנה (מציין סכום בטוח) כ 100אלף שח . לא יודע מה יהיה בעתיד הרחוק אך בשנים הקרובות (5/7 שנים) אני יכול להמשיך לחסוך סכומים כאלה . אני מתלבט האם לקנות או להמשיך לשכור ולחסוך לדירה בלי משכנתא . גם בקניית דירה אמשיך כמובן לחסוך את אותו הסכום. במצב רכישה אצטרך כ600 אלף שח משכנתא . החזר חודשי שמעוניין לעמוד כ3500 שח. יש לציין שאיני מרוויח בחודש משכורת קבועה.. ,…
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ב"תפוז" נפתח בלוג חדש שכל מטרתו לאסוף כסף למען בע"ח בסיכון. לא צריך להירשם, פשוט להקליק. כל לחיצה על הקישור תתרום מספר אגורות למען בע"ח. יותר כניסות = יותר כסף. וכמובן, להקליק, כמה שיותר יותר טוב. ואם אתם גם יכולים תפרסמו את הקישור !!!! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tapuz4life ותלחצו 10 פעמים ביום!!!!(כי תפוז מעלה את הכסף רק כול 10 פעמים מי אותו IP ביום) נ.ב יש באתר סיפורים על כולמיני בעלי חיים גיבורים לאימוץ ועוד.... והכסף מתעדכן פעם ביום ב 12 בלילה.....
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הבוקר עשיתי הזמנה דרך פייפל,הבעיה היא שבסטטוס של פייפל נרשם לי שמשום העסקה בוטלה.העסקה לא עברה. קניתי מאתר אירפואי, בסופו של דבר היה רשום אצלי בפייפל שהזמנה בוטלה,אבל קבלתי אישור לביצוע הקנייה,קנייה שלא עברה. בדקתי יתרה בכרטיס אשראי והכסף נלקח,דברתי עם חברת אשראי,דרך אגב זה כרטיס ויזה נטען ארור! בשרות לקוחות הם אמרו שהכסף "כיאלו" נעבר,והם ממתינים לתשובת ה - Merchant,שזה אותו האתר שממנו הזמנתי. בכול אופן דברתי עם הנציג הוא אמר לי שאני צריך לחכות 30 יום ואז הכסף חוזר ישר לחשבון,כי הרי לא תתבצע משיכה כי לאותו אתר,עכשיו יש 30 יום לבצע משיכה,אם הם לא עושים משיכה אחרי 30 יום הכסף חזור לחשבון. בעצם זה לא שהכסף נלקח.הוא בחשבון,הכסף "הוקפא",לפחות זה מה שהבנתי. הם אמרו שאם …
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כן כן הוא הגיע אבל רק לתקופת זמן ! לצערי אני צריך לעבוד ניתוח[זה עדיין לא בטוח אבל 80% שכן] ואני יהיה בחו"ל לחודשיים שלוש, אחרי הפגישה של האתר לא תראו אותי יותר[כולם לשמוח ;D]ואני בתקווה למצוא דרך להיות פעיל גם מחו"ל היה ממש טוב להיות פה ולהשתתף בפורומים מקווה לחזור בהקדם [מזיל דמעה]
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עדיין יש אנשים מה-SCENE כמו retaliator, information superhighway, puky, omc וכו'... מעניין לדעת...
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברה שלי חטפה חיידק בקיבה סלמונלה לצערי ולצערה ה' ישמור אותה. רציתי לדעת , למבינים שבניכם : האם החיידק מדבק? האם הוא עובר ברוק? שורה תחתונה- האם אני יכול להתנשק איתה??
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, במידה ואני מעוניין להדפיס כרטיסי ביקור בחו"ל ושולחים לי אותם בחבילה לארץ, אני אמור לשלם על זה מיסים? הרי זה לא goods או משהו שאני מתכוון למכור בארץ. :
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
אהלן אנשים, עקב יום פנוי ומחסור בחברה החלטתי להכין פק"ל מוזיקה איכותי לבסיס, וגם בשאיפה ילווה אותי לבית(במקרה של סופ"ש בכינרת וכ"ו). אני מכיר ויודע איך מכינים את הפק"ל המדובר ממרכיבים צבאיים, אבל זו לא כוונתי. אני שואף להכין פק"ל בעל מצבר שניתן להטעין מהקיר. מההיכרות שלי עם הפורום אני בטוח שיש כאן כמה אנשים טובים שיוכלו לתת לי הסברים לאיך,כמה ומאיפה. יש ברשותי כ-250 ש"ח, רמקולים (בלאי, אבל סוחבים) וארגז תחמושת מעץ. אהה וכמובן כלי עבודה לניסור,קידוח, סתם להפריע לשכנים. Work your magic והסבירו לי (בבקשה), איזה מצבר? האם אני זקוק לממיר כלשהוא? עד מתי? איזה מגבר? ואולי גם איזה הסבר כללי(אפילו מאוד) על מה לחבר ולאיפה. המשך יום טוב, ואני מזכיר, אני אשמח לסגור את הכל כבר …
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שאלה פשוטה: היכן ניתן לקנות צ'וקור? מ-2006 ועד 2009 היה צ'וקור של מעדנות בכל סופר. מאז זה כבר לא קיים. מיני-צ'וקור לא נחשב. האם יש חברה כלשהי שמייצרת צ'וקורים? הצ'וקור של מעדנות היה אדיר.
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם יש דרך ביתית להלבנת שיניים ? או שחייב ללכת לרופא (וכן אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ולפעמים גם 3 ) פשוט הם לא לבנות הם די צהובות כאלה
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אממ אז ככה, אני מתכנן לגשת למבחן תיאוריה, או מחר או ביום חמישי... עכשיו בגלל שזה עבר לבעלות פרטית אני יכול לגשת עד 7 בערב.. אז לבעלי הניסיון, מתי כדאי לי לבוא? בבוקר מוקדם? שאז תמיד יש לחץ? או שאם אני אבוא בסביבות הצהריים כל אלו שממהרים לגשת בבוקר בגלל עבודה, לימודים וכול' בעצם לא יהיו שם? בתודה מראש, דור.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-