כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
הרגע שחיכינו לו הגיע!!!!! איך האלבום החדש? איך הגיטריסט? רשימת הטראקים המלאה, http://redhotchilipeppers.com/2011/06/12/track-listing-for-im-with-you/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעמד אמור להחזיק טלויזיה כזאת בגובה של לפחות מטר וחצי, כדאי מאד שיתפרק, ושיראה סביר, איפה ניתן לחפש דברים כאלה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחירים שם קצת מחשידים. אשמח לשמוע אם משהו רכש שם, והמוצרים מקורים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בארץ עולה 400 דולר באתר האמריקאי עולה 34 דולר אבל אם תוספת משלוח של 28 דולר זה יוצא 62 דולר עדיין חצי מחיר מבארץ ושווה לי את ההזמנה הקטע שזכור לי חוק שיש תשלום של מס מסוים על חבילות מעל 50 דולר אני יודע שקיים סיכוי שזה יעבור בלי בעיה וסיכוי שלא במידה וזה לא עובר , מה התוספת שאני צריך לשלם בארץ ובמה זה כרוך ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
-
הטראק לקוח מהתוכנית רמזור עונה 3 פרק 4 השמח מאוד אם תעזרו לי ותגידו לי מה השם של השיר תודה רבה לעוזרים! עזרה בזיהוי טראק
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חברה שלי עובדת ב H&O כמוכרת, לעבודה הגיעה אחראית משמרת חדשה שבכלל לא מכירה את חברה שלי והיא אמרה לה שהיא ביטלה 4 משמרות בשבוע הקרוב בגלל שהיא "אגרסיבית מידי" ו"אני לא רוצה להיות איתך באותה משמרת", אין לי מושג מאיפה היא הביאה את זה כי היא הילדה הכי טובה בעולם. בקיצור, האם יש עילה לתביעה או משהו כזה (הרעה בתנאי העבודה\משמרות)? אמרתי לחברה שלי שתקליט אותה ואז תגיד לה שיש לה הקלטה ותבקש שתחזיר לה את המשמרות. האם זה חוקי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שוויתרתי נכון לעכשיו על קניית מחשב חדש למרות כל התכנונים, והתחלתי ללמוד נהיגה, ואני חוסך בכל הכוח לאוטו הגעתי למסקנה שנכון לעכשיו אופניים יכולות להתאים לי מאוד, אני נוסע המון במוניות למרחים של 5~10 קילומטרים, ואם אני אחליף את הנסיעות האלה באופניים שיעלו בסביבות ה1000 ש"ח אז אחרי כמה חודשים ה1000 ש"ח האלה יחזרו אליי+ זה יותר בריא+ החוויה הרבה יותר כיפית מנסיעה במונית עם כל האנשים והנהג ששומע מזרחית ...... אז לעניין - בעקרון הבנתי שרצוי בתקציב כזה לקחת יד שניה, השאלה עד כמה זה משתלם ? מהו אחוז המחיר של יד שניה בהשוואה לקניה הראשונית? אם מדובר באופניים שנקנו ב6000 ש"ח ועכשיו נמכרות באלף אז כן זה מאוד מאוד שווה, אבל אם זה אופניים שנקנו ב1500 ונמכרות ב1000 אז אני אעדיף…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Jim Carrey confesses his love for me ~Emma Stone - Official Channel משחק או אמת?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש הנחה למי שרשום ל HWzone בקניה מ TSM ? אם יש הנחה כמה אחוזים ? אותם אחוזים על כל המוצרים ?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
עד היום רכשתי משם מוצרים בדולרים בודדים. האם אני צריך לחשוש מהמוכר הזה? קישור מצורף: http://www.ebay.co.uk/itm/WESTERN-DIGITAL-ELEMENTS-2-TB-USB-EXTERNAL-Hard-Drive-/140596051222?pt=UK_Computing_HardDrives_RL&hash=item20bc2d7d16#ht_2951wt_1139 תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הייתי היום בהלוויה ולא בכיתי ורק עכשיו אני מתחילה לבכות :-[
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כלומר אם אני מכניס לינק רגיל COPY&PAST http://www.zap.co.il/ ואני רוצה לשנות לו שם? איך אני עושה את זה? כאשר אני מכניס את הקישור דרך כפתור הכנס קישור הוא נהיה פשוט כחול אבל אני לא רואה את ההתחלה של URL= וכו'... http://www.zap.co.il/ לפני ששדרגו את הפורום (כן, עבר כבר הרבה זמן) היה אפשרי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא איך. עדכון: מצאתי שאפשר לעשות את זה אחר כך ע"י עריכה, האם יש דרך ישירה לשנות שם ללינק?
-
- 2 תגובות
- 13k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני יודע שזו שאלה מטומטמת להפליא, אבל בעקבות וויכוח שהתפתח להתערבות - התחלתי לתהות. ע"פ תנאי השימוש בפייסבוק, האם מותר לבן אדם לפתוח לבע"ח שלו פרופיל בפייסבוק?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהורדתי את Windows live messenger, ביקשתי להכנס לפורום של מיקרוסופט, בשל העובדה כי המסנג'ר שלי כל הזמן היה מתיישב על מגש המערכת ומסרב לרדת לאיזור ההודעות, אלא שאז התברר לי שעבור משתמשים פרטיים בחלונות ואופיס, נפתחו פורומים נפרדים (שלא היו קיימים קודם לכן בפעילותי האחרונות בפורום של מיקרוסופט) בשם Microsoft Answers, אשר צריך לפותח בו חשבון נפרד מהקהילות של מיקרוסופט. באחד מהפעמים, ביררתי שם למה יש לי ניתוקים כל כך תחופים במסנג'ר בעת התכתבות, והיום כאשר ענו לי, נדהמתי לגלות כי החצופים האלו מפנים אותי לתמיכת Live, שהכתובת שלהם היא www.windowslivehelp.com, ונועלים לי את הדיון! (גם לפורום Live בכתובת ההיא שהבאתי לכם, צריך חשבון משתמש נפרד מה-Microsoft Answers ומקהילות מיק…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן, זה נושא קצת "כללי" כזה וברור שאין תשובה ברורה, אבל אני מוצא את עצמי מתעסק איתו לא מעט בזמן האחרון. ברור שזה תלוי באיזה אוטו, וכמה אני נוסע וכמה נוסעים באוטו וכמה אני רוצה להוציא ואלף ואחד דברים, אבל בכל זאת - החלטתי לשתף ולפתוח לדיון. אני בן 26, יש לי כסף בבנק זמין שאני יכול לקנות בו אוטו, אבל אני מרגיש שזה לא הגיוני לקנות אוטו חדש ב-120 אלף שקל או יותר. זה נראה לי טיפשי שאם אני אחזיק את האוטו 3 שנים וברור לי שהוא יאבד משהו כמו שליש מהערך שלו - שזה יהיה 40K.... כרגע אני מכוון לתקציב של 30K+ לרכב (זה יהיה רכב ראשון שלי), ואני מנסה לחשוב האם זה הגיוני או שיותר הגיוני לעלות את התקציב עוד צפונה...
-
- 82 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
-
אני טס לסין בספטמבר וחשבתי לקנות שם מחשב, כמה יעלה מחשב שבארץ הוא יעלה 4500 ותמליצו לי על חנויות.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי, מצאתי לא מזמן אישורי נסיעה באוטובוס מתקופת היסודי. זה דף עם תמונה בכריכת למינציה. פתחתי את הניילון אבל התמונה דבוקה לניילון. יש לכם דרכים להפריד את התמונה מהניילון כך שהיא לא תקרע? הנה אחד מהאישורים http://imageshack.us/photo/my-images/508/0063yf.jpg/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אומר הכל לשוטר אפילו אין טווח ראיה, ועוד בסוף הסרטון השוטר שעצר אומר שה"שוטר ברכב אמר שגם הוא ראה שלא עצרת בעצור". משטרת בושה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים? אפשרי? פרטים כמו גודל מיטה וכד' לא חשובים כרגע, מעניין אותי רק עם אפשר לבנות דבר כזה עצמאית.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-