כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כלב בן 17. אני לא גר עם ההורים שנה והכלב נשאר אצל ההורים. הכלב מאוד חלש. הוא לא מסוגל ללכת (קם בקושי רק כדי לעשות צרכים) ולא מסוגל ללעוס מזון מוצק. הורי מסרבים בתוקף להרדים את הכלב בטענה שהכלב "מאושר". אני לא מצליח להסביר להם שהכלב סובל מכאבי תופת ומתייסר בלי הפסקה. הורים שלי כל היום מנקים את הצרכים שהוא עושה בבית ומבשלים מזון רך במיוחד בשבילו. לפני יומיים הורי טסו לחו"ל והשאירו בדירה שלי את הכלב. אני לא מסוגל לראות את הכלב במצב הזה. הוא בקושי הולך, מתקשה לאכול, עושה צרכים בלי פינה. הכלב מסריח משתן כי הוא שוכב בצרכים שלו. אני בלי הפסקה שוטף את הבית באקונומיקה. אם אודיע להורים שהחלטתי סופית להרדים את הכלב אני עלול להרוס להם את הטיול. אם ארדים את הכלב מאחורי הג…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, אני לפני גיוס ואני בדילמה מה לעשות. אז...אני פרופיל 64, הציעו לנו לעשות לימודים קדם-צבאיים י"ג-י"ד בתחום המחשבים במכללה. אחרי לימודי י"ג אני יוצא עם טכנאי ובסיום לימודי י"ד כהנדסאי. במהלך לימודי יג אני יכול לנסות להתקבל לממרם או למשהו ב8200-אם אני מתקבל לאחד מאלה אז זה מעולה. כמובן שנדרשת חתימת קבע לשנתיים(שנה אם אני יוצא רק טכנאי) ואפשר לצאת לקצונה. לפי מה שנאמר לי, אם אני יוצא לימודי יד, הנדסאי, ככל הנראה ייקחו אותי ליחדיה בתחום המחשבים, לא ידוע איפה. הדילמה שלי היא כזו: האם לעשות את זה ולהרוויח כביכול את הניסיון ביחידה של מחשבים+הלימודים יג ו יד. או לעשות איזה תפקיד מבוזבז בצבא(נהג או משהו דפוק אחר) לצאת בגיל 21 ולעשות תואר רא…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עברתי תאונה ואני תקוע בבית, נשאר לי כנראה עוד שבוע עד שאוכל לצאת מהבית ונהיה מאוד חם. אין לי מזגן ואחרי שאני יושב הרבה על הכיסא.. טוב אתם יודעים מה קורה. חיפשתי אבל מצאתי רק אחד עם מאוורר, אני מחפש שיוציא אוויר קר או מן פלטה קרה. עכשיו לא התכוונתי למשהו קפוא, רק קריר שלא יעשה לי נזק.
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חחחח עוד מעט מסתיים הסימסטר הראשון וכמעט לכל שיעור יש final exam... אז למשל יש לי כמה שיעורים, אחד מהם זה שתי שאלות אין! תשובה לא נכונה!!! והשני זה אתה כותב את הfinal exam אבל אתה עושה את מה שהמורה עשה בשבילך... עכשיו מי שבכיתה י"ב ויש לו B+ (שזה בערך 85+\-) ויש לו פחות משתי חיסורים ופחות משתי איחורים יכול לבחור אם הוא רוצה או לא רוצה לעשות את הfinal exam :o :o ואני יודע שבספורט צריך לעשות כפיפות בטן, ריצה של חצי מייל שזה כמעט ק"מ (0.8) ושכיבות שמיכה... ואני יודע שב2 או 3 שיעורים אני לא עושה את הfinal exam אני נהנה מחינוך חינם!!! שבאמת לא צריך לשלם על הלימודים שלך... ויש לי גם את המערת לסימסטר הבא שזה... US history weight training team and individual (משחקים …
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני פשוט השתנתי מצחוק, חובה לשמוע:
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני תלמיד בכיתה י"א, הלומד במסגרת חמש יחידות לימוד במתימטיקה. אנחנו לומדים 8 שעות בשבוע(+עוד שעה שהמורה הוסיפה לנו). שמתי לב שאני "מבזבז" הרבה מהזמן הפנוי שלי בלימודי המתימטיקה, בהשוואה לתלמידי ה-4 יחידות שנראה כאילו הם פשוט נהנים מהחיים... 6 שעות שבועיות, בקושי מקבלים שיעורי בית ומקבלים ציונים די טובים במבחנים. אני בטוח ב-100% שאם אני ארד ל-4 יח"ל אני אצטיין במבחנים ללא מאמץ מיוחד. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, ואני מבקש שרק אנשים עם נסיון של כמה שנים מעליי יענו ברצינות. האם השארות ב-5 יחידות במתימטיקה תעזור לי משמעותית על תלמיד של 4 יח"ל להתקבל למשהו באוניברסיטה או בכל דבר אחר המצריך תעודת בגרות, או שהדבר תלוי בציוניי. נניח ואני אקבל בבגרות[מקרה הגרוע ביותר] 85 …
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
כידוע יש המון סוגים של מקלדות ועכברים בשוק שבחלקם יש 2 סוגים חוטיים ואלחוטיים במה אתם משתמשים ולמה ??? אני משתמש במקלדת ועכבר חוטיים בגלל שאני ''מאמין'' שהעכבר והמקלדת האלחוטיים פולטים מעט קרינה גם אם ''מזערית'' ולכן אני מעדיף ללא קרינה, וגם במקלדת והעכבר האלחוטיים הקודמים שלי הבטריות נגמרו ממש מהר וכל פעם נאלצתי להחליף לחדשות ... אבל עכשיו אני רוצה שוב פעם לחזור למקלדת ועכבר אלחוטיים מסיבת נוחיות ולחסוך את כל הכבלים המכוערים מאחורי המחשב ולגלוש באינטרנט שהעכבר מונח על המיטה...
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לאחר שנואשתי לקנות את הווינדוס 7 מאתר האינטרנט של מיקרוסופט, הלכתי לרכוש אותו באופיס דיפו. בפרסומות שממלאות את האינטרנט, רשום מחיר של 612 לגרסת השדרוג. כאשר באתי לרכוש את הווינדוס בסניף צומת ירקון, פתח תקווה. חייבו אותי ב699(!) ורק לאחר שהערתי להם שבפרסומת רשום 612 הם ביטלו את החיוב וחייבו מחדש ב612. בזיון
-
- 45 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
EPIC FAIL השבוע הזוכה אצלי לדירוג העל FATAL FAIL - שייך לרוסיה, בה מירוץ רחוב שהתחיל באור ירוק נגמר במוות כשנהג אחר חצה באדום. כולי תקווה כי מצד אחד זה ילמד כמה אנשים להפסיק להתחרות ברחוב ומצד שני ילמד אחרים לכבד רמזור אדום ! EPIC WIN השבוע שייך לסין. אדם שרכב על אופניים וראה מרחוק שוד, החליט להצטרף לשורות ה-LEGENDARY
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סיפור קצר, הבוס שלי היה צריך לתת לי על כול יוני 1900 סה''כ, לפני שבועים הוא הביא לי אלפיה אחת, היום השותף השני הביא לי תמשכרות, כולה 1900, כנראה השני לא ידע אותו על המקדמה, קיצר איך ההיתם נוהגים? 1) מחזירים כמו צדיקים 2) מעלימים עין, שוחכים גם מהמקדמה וצוחקים כול הדרך על הבנק? ד''א אני החזרתי, כול החברים שלי משם, הסתלבטו עלי שיכולתי לקחת עוד אלפייה בשקט, שיחסית זה הרבה כסף למי שמרוויח 18 שקל בשעה
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
-
יש לי מכשיר NOKIA N85, דרך חברת פלאפון, עם יתרת תשלומים של 64.90 כל חודש ל-18 חודשים נוספים. ההתחייבות למסלול הסתיימה לפני כשבוע, ואני מחפש מסלול זול וטוב יותר. ממוצע שימוש הוא 250 דקות וכ-200 SMS בחודש. לא משתמש באינטרנט או בשירותים נוספים. הכי זול שהצלחתי למצוא דרך פלאפון הוא מסלול סטודנטים: 149 ש"ח על 200 דקות+3000 SMS (על כל דקת חריגה 39 אגורות). בנוסף 13.90 שירות תיקונים ו-14.90 ש"ח על המכשיר כל חודש (אחרי זיכוי מה-64.90 ש"ח). סה"כ=178 ש"ח. המחיר זול? לפי הנציגה של פלאפון, אין מסלול זול יותר מהנוכחי, במיוחד כשצריך מינימום 149 ש"ח חשבונית כדי לשלם רק 14.90 בחודש על המכשיר במקום 64.90 סכום מלא. זה בעיקרון מה שתוקע אותי עם מחירים גבוהים, יתרת התשלומים על המכשיר . יש טעם…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ולקינוח, המרשימה ביותר בעיני... ככל הנראה שמישו פה עבד קשה מאוד על העריכה. 8)
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב ברגע שיצא STYLE XP שמותאם ל SP2 מייד מיהרתי להוריד אותו ולהתקין מכוון שמקודם גם היה לי החלטתי לעשות שינוי במראה הכללי של הוינדוס שלי ושמתי עיצוב חדש לכבוד זה פתחתי את האשכול הזה שכל אחד יראה איך נראה הוינדוס שלו אני אתחיל בשלי הרקע זה אני ערכתי עם פוטושופ ד"א זה הזמן לאמר שעם מישהו צריך עזרה או משהו בנוסח עם התוכנה אני יכול לעזור.. וללינק שלו חצויי http://www.pictor.co.il/lils22/80805/2570760.JPG תגובות וכמובן אל תשכחו להוסיף את שלכם .. ! וכן קוראים לה יונה (נכון ?!)
-
- 68 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם עשיתי טעות לפני שנתיים ורכשתי מחשב מחברה קיקיונית בשם "גיבור מחשבים" לא אלאה אתכם בכל הסיפור מי שממש רוצה הסיפור כאן: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3084486,00.html בקצרה החנות פשטה את הרגל, המזל שלי שקיבלתי את המחשב בין האחרונים... לפני חודש התקלקל לי כרטיס המסך 7300GS תוצרת Gigabyte ואתמול התקלקל לי הספק של המארז (שבא יחד עם מארז של אנטק סונטה II בהספק של 450W) החלקים עדיין במסגרת אחריות (כרטיס מסך 3 שנים, ספק 5 שנים) האם אפשר לפנות ישירות לספק ולבקש ממנו תמיכה? מי היבואן של Antec ושל Gigabyte בארץ? תודה שרון
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הוא טוען שאני שולח ליותר מידי אנשים בקשות כאלה והוא חוסם אותי מלשלוח עוד ,זה נמשך כבר שבוע.
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זהו נשבר לי סופית ,אני ניפטר מהרכב . הקש ששבר את גב הגמל היה מחיר הדלק שכבר מגרד את ה- 7 ש"ח לליטר. הלך לי ראש המנוע בגולף הישנה וחשבתי לתקנו אבל בהתחשב שצריכת הדלק של רכבים כבדים כמו הגולף שלי , עומדת על 7-8 קילומטר לליטר ( בעיר ) ושהתחזית הכלכלית של המומחים מדברת על כך שבתוך מספר חודשים המחיר יגיע ל-10 ¤ לליטר ,החלטתי שחלס , יש גבול . לא , לא, בהחלט לא מדובר רק על כסף ,מדובר קודם כל בעצבים ,בתיסכול ובהרגשה המשפילה שכול העולם ואשתו מחזיקים אותך בביצים וסוחטים אותך מתי שהם רוצים וכמה שהם רק רוצים . למרות שאני מחשיב את עצמי כאזרח שומר חוק , במציאות של כבישי הארץ ומצב החנייה אי אפשר שלא להיות עבריין במידה מסוימת ולא לקבל דוחות בסכומים גבוהים (שחלקם מוצדקים וחלקם הגדול הם סח…
-
- 36 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום דפדפתי בלוח שנה לשנה העברית החדשה- התשע"א וראיתי שהשנה הבאה תיהיה שנה מעוברת. כלומר יהיו 2 חודשים אדר. כמובן שזה לא משפיע על החיים בשום צורה, פרט לעובדה שיש הרבה יותן זמן ללמוד מחנוכה לפורים אבל זה העלה בי שאלה מסקרנת. בלוח השנה העברי יש 354 ימים ושליש. האם גם בשנה מעוברת יש 354 ושליש ימים? אם כן, איך זה יתכן? הרי מוסיפים עוד חודש, אדר א', ויש בו 30 יום, ומנגד מחסירים 2 ימים בחודש חשון וכסלו מה שנותן בסופו של דבר 28 ימים נוספים שלא היו בשנה רגילה. איך זה שבכל זאת יש אותם מספר ימים כל שנה? ולגבי הלוח הלועזי בו יש 365 ורבע ימים בשנה, ופעם ב-4 שנים מוסיפים עוד יום (29 לפברואר), איך זה שעדיין נשמר כל שנה 365 ימים? או שאני בכלל טועה וכל שנה יש מספר שו…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
זה מה שקורה בחדר השינה שלנו: *מצורף* איך מתקנים את זה והאם זה יכול לגרום לבעיות רפואיות כאלה ואחרות, או שזה "סתם" פגם אסתטי?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם מי שגנב פעם אחת יעשה את זה שוב? האם מי שבגד פעם אחת נשאר תמיד בוגד? האם אנשים משתנים ומשנים את מנהגיהם? היה לנו דיון באוני' בנושא זה. חלק אמרו שזה דפוס קבוע אצל האנשים ושזה חלק מהאישיות, ולכן יחזרו על מעשיהם. חלק טענו שיש לקחת כל מקרה לגופו ושהכל תלוי בנסיבות אשר גרמו לבנאדם לעשות את מעשיו. אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי בדעותיכם. תודה!
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-