עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by vk,

עברתי תאונה ואני תקוע בבית, נשאר לי כנראה עוד שבוע עד שאוכל לצאת מהבית ונהיה מאוד חם. אין לי מזגן ואחרי שאני יושב הרבה על הכיסא.. טוב אתם יודעים מה קורה. חיפשתי אבל מצאתי רק אחד עם מאוורר, אני מחפש שיוציא אוויר קר או מן פלטה קרה. עכשיו לא התכוונתי למשהו קפוא, רק קריר שלא יעשה לי נזק.

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by approx,

google שחור ?

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. מישהו כאן יצא לקורס הכנה לאזרחות ? לא נתנו לי יותר מדיי פרטים, חוץ מזה שמתחיל אחד ביום ראשון הקרוב... מישהו יודע קצת פרטים עליו? כמה זמן? איפה? מה בעצם עושים שם ?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by yossi21,

מכיוון שהצ'אטים של נענע, תפוז, וואלה, וכו' מאוסים עליי ונותנים הרגשה שזה שייך לילדים בלבד אני מעוניין לעבור לשפה האנגלית. מישהו מכיר צ'ט אמריקאי טוב? ניסיתי את Yahoo Messenger אבל יש שם יותר bots מאשר אנשים, אז ככה שזה לא רלוונטי. תודה.

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 40 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by David647,

יש לי ברכב קודן, אבל לצערי הכפתורים אינם נלחצים. האם יש דרך בה אוכל לנתק באופן זמני את הקודן? מדובר על מיצובישי לנסר שנת 2006. אני יודע שזה קצת Long shot...אבל אני אשמח בכל זאת יש אם יש דרך לעשות משהו לפני שאני פונה לאדם מקצועי.

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. 1. ישראלי זה לריב עם מישהו ולצעוק עליו "למה מה קרה?" ו"חכה-חכה, זה עוד יעלה לך ביוקר" תוך נפנופי ידיים, ושעה אחרי זה לשבת איתו על כוס קפה, לטפוח לו על הכתף ולהגיד "אתה בחור טוב, אתה" 2. ישראלי זה ללכת ברחוב שכולם בו היו איתך בצבא, להיכנס למסעדה עם תפריט בעברית, לשמוע את המלצר קורא לך "אחי" ולדעת- שאתה בהודו, ניו-יורק או תאילנד 3. ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב 4. ישראלי זה לשבת ביום שישי עם חברים, לראות חדשות ולבכות עם כולם על המצב וחצי שעה אחרי זה לצחוק עם הטברנה או לימור. 5. ישראלי זה לטעון שכדורגל הוא ספורט בריא, ספורט חשוב, ספורט מעניין, אבל תוך כדי ישיבה על הספה בבית וטפיחה על הכרס הענקית. 6. ישראלי זה …

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by demonshlomo,

בסרט יש לו קעקוע שאומר D.O.C מה זה?

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. ברצוני לקנות מחנות חו"ל ואני לא יודע בדיוק מה לכתוב בשורות הכתובת. בשורה הראשונה זה לא בעיה זה העיר (במקרה שלי ירושלים). השאלה היא צריך לציין גם שכונה או מספיק רק עיר ורחוב. לדוגמה: Jerusalem, Gilo, blabla st. XX או שמספיק Jerusalem, blabla st. XX? זה גם איזו חדש ועוד לא נתנו לנו מיקוד, דבר שחובה לכתוב ברוב המקרים. הדבר ההגיוני היחיד שחשבתי עליו זה לכתוב N/A...

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by RavivRavR,

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

קיבלתי שיעורי בית ולא למדנו מה זה. האם מישהו מוכן לרשום כאן מה פונ הצפיפות שלה(ואם היא מסובכת אז מה ה- F שלה, ופונ יוצרת מומנטים). תודה.

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by Rammler1983,

היי, לצורך עבודה קטנה שאני עושה לאוני' , ספרו נא על הרגלים מגונים שלכם ואיך התגברתם עליהם אם בכלל. הכל כמובן יחסי בהגדרה של המושג "הרגל מגונה". למשל בשביל מישהו, לאכול ליד המחשב זה סבבה בשביל מישהו אחר זה הרגל מגונה. הרגל מגונה שלי: במקום לסגור את הדלת בעדינות, הייתי טורק אותה. אני לא עושה את זה יותר כי: 1. הדלת נדפקה 2. מפריע לאחרים וכך "נאלצתי" לוותר על ההרגל הזה

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. שבוע טוב אני עם כאבי עקב כבר תקופה ארוכה,הלכתי לאורתופד ונשלחתי לצילום רנטגן לא נמצא כלום,לאחר מכן צילום אולטרסאונד לא נמצא כלום. השלב הבא מבחינתו זה לעשות לי זריקת סטרואידים שאם יש דלקת היא תעלם. קצת מלחיץ אותי הקפיצה לטיפול בלי מציאת הבעיה באמת ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שקיבל טיפול כזה בעבר לאו דווקא בעקב אם יש תופעות לוואי,ואם זה מומלץ בכלל... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. יש לי חור במזרן כזה חור דיי קטן יש איזה שהיא דרך לתקן אותו?

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by lev-27,

היי, יש לי כלב בן 17. אני לא גר עם ההורים שנה והכלב נשאר אצל ההורים. הכלב מאוד חלש. הוא לא מסוגל ללכת (קם בקושי רק כדי לעשות צרכים) ולא מסוגל ללעוס מזון מוצק. הורי מסרבים בתוקף להרדים את הכלב בטענה שהכלב "מאושר". אני לא מצליח להסביר להם שהכלב סובל מכאבי תופת ומתייסר בלי הפסקה. הורים שלי כל היום מנקים את הצרכים שהוא עושה בבית ומבשלים מזון רך במיוחד בשבילו. לפני יומיים הורי טסו לחו"ל והשאירו בדירה שלי את הכלב. אני לא מסוגל לראות את הכלב במצב הזה. הוא בקושי הולך, מתקשה לאכול, עושה צרכים בלי פינה. הכלב מסריח משתן כי הוא שוכב בצרכים שלו. אני בלי הפסקה שוטף את הבית באקונומיקה. אם אודיע להורים שהחלטתי סופית להרדים את הכלב אני עלול להרוס להם את הטיול. אם ארדים את הכלב מאחורי הג…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by asmon,

• 68 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by My_Name,

אבא שלי עובד כנהג מונית, אז עוברים לו בין האצבעות הרבה שטרות. כשהתחיל כל השיגעון של השטרות עם הכיתוב "60 שנה לישראל", הוא התחיל ללקט את אותם שטרות שקיבל מלקוחות ולשמור בצד. במחשבה שזה יכול רק לעזור, המקסימום שיכול לקרות זה שיצא שהוא חסך כסף בשטרות של 20. אתמול, גיליתי שיש לו 1400 ש"ח, בשטרות כאלה ( ), הלא זה 70 שטרות. יש משהו לעשות עם דבר כזה? עדיין קיימים אנשים שמעונינים בדבר הזה ? או שעדיף לשמור את זה, ואולי יום אחד זה יהיה שווה משהו ?

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. שוב פעם אייבורי ו-KSP מסתבכות . . . "אין עשן בלי אש" ? : לבית המשפט המחוזי מרכז הוגשה בקשה לאישור תביעה ייצוגית בסך 160 מיליון שקל נגד רשתות המחשבים "אייבורי מחשבים", "KSP מחשבים" ונגד "סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס", יבואנית מוצרי Seagate, בטענה כי במשך כשנה וחצי מכרו כוננים קשיחים פגומים ממותג זה למרות שידעו כי הם פגומים. שתי הרשתות פתחו לעצמן חזית משפטית נוספת וזאת לאחר שחברת DELL תבעה אותן על מכירת מחשבים משומשים. הסיפור שהיה עם DELL (בצורה חשודה ביותר, הכתבה נמחקה משום מה מהאתר של גלובס אבל בזמנו ציטטתי אותה מילה במילה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.msg3662001#msg3662001 התביעה החדשה, בה שתי החברות מואשמות שמכרו ביודעין כוננים תקולים על מנת לעשות…

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. בשידורים של ליגת האלופות (בכדורגל כמובן), כשיש חילופים בדר"כ, מראים כמה אותו שחקן שמתחלף רץ. עכשיו השאלה המתבקשת... איך בדיוק מודדים את זה?

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by Yair Tz,

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by jackok111,

יש לי משחק טריוויה שאני צריך להשמיע צליל שיבטא "תשובה נכונה" או "תשובה שגויה" בהתאם לאופי שהמשתמש ענה. אני צריך צלילים בפורמט WAV באורך של לא יותר מ- 3-4 שניות. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by demultiplexer,

מתי ייצא גיפורס 4 ומתי יצאו לוחות שתומכים ב agp8x???

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. בזמן האחרון אני מקבל כל יום ולפעמים כמה בפעמים ביום טלפונים ממספרים חסויים עם בקשה לתרומות לכל מיני עמותות חרדיות או נסיונות לתת לי הלוואה. זה תמיד תקליט שחוזר על עצמו מעניין אם אפשר לתבוע את האנשים האלה לפי חוק הספאם, ואם זה בכלל חוקי ההטרדה הזאת... בכל מקרה מניח שיהיה קשה להתחקות אחריהם, ואולי הפתרון צריך להיות דרך חברות הטלפון שלא יאפשרו שיחות כאלה ללא הסכמה מראש של המנוי.

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by R0ck,

• 61 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by sgt_flippy,

אם כולם היו עושים יום אחד בהיר הפיכה בארץ וכולם צועדים לכיוון הכנסת כדי להפיל את הממשלה , איזה מוזיקה הייתם שמים? אני הייתי שם מוזיקה קלאסית Ride of the Valkyries איזה מוזיקה אתם הייתם שמים?

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים