עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אבל בכל זאת רציתי לדעת: אפשר לנקות חלקים במחשב כמו לוח אם.זיכרונות במים?

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. במספר פרסומות של הרשתות השונות על המבצע הזה של משרד האנרגיה והמים, אשר הופיעו בעיתון "ישראל היום", התברר לי בפירוש, כי כל מטרתו של הקמפיין הוא לא לשמור על הסביבה, אלא לעודד תרבות צריכה (מקררים ישנים [אמקור ותדיראן ישראל] חייו חיי נצח, המקררים החדשים, אשר מסומנים ע"י משרד האנרגייה והמים כחסכוניים, בדירוג B או A [במיוחד LG וסמסונג] מגיעים כמעט תמיד פגומים מהייצור, או שהם מתקלקלים אחרי 3 שנים מקסימום, ומושלכים מיידית לאשפה או לגריטה), ולחשוף את הסביבה לזיהום של פסולת, חומרים מסוכנים וכן גז הפריאון (מקרר עם גז פריאון, מסוכן לשכבת האוזון רק כאשר משליכים אותו [כי אז נוצרים סדקים בצנרת שלו]. אחרת הוא לא יותר מסוכן ממקרר עם גז ידידותי לסביבה [מעגל הגז סגור הרמטית, ולגז אין לאן לב…

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by 114508534,

חבר מתחתן ואנחנו רוצים להכשיר טוקסידו כל החברה , איפה יש כזה בארץ ואם מישהו יודע מחירים אז בכלל יהיה מצויין. תודה

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  4. אז שמתי לב שיש כאן כמה חובבי ספרים מושבעים כמוני, אז למה שלא נתחיל ת'רד על ספרים שאנחנו אוהבים? בואו נחלק את זה ל3 חלקים: 1. ספרים שקראתם ואתם ממליצים בחום 2. ספר שאתם קוראים כרגע וחוות דעת עד כה 3. ספרים שמחכים לכם על המדף נא להמנע מספויילרים _____________________________________________________________________________________ 1.מתוך מאות הספרים שקראתי בחיים הכי התחברתי לסגנון הכתיבה של דן בראון,אז ברשימה הספרים שאני אוהב וממליץ נמצאים רוב הספרים של הסופר דן בראון ("צופן דה וינצ'י" , "מלאכים ושדים") אני נורא אוהב את סגנון הכתיבה של דן, העלילה תמיד זורמת בקצב מסחרר ובאותו הזמן גם לומדים המון דברים חדשים בלי לפגוע בקצב העלילה. 2.אז אני כרגע קורא ספר עיוני בשם "בלי לוגו" …

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. לפני כמה שעות זה נסגר: אני אופיע היום בשעה 1:30 בערוץ 2 בתוכנית טייר ברשת עם פרוייקט הטוסטר (מופיע בגלרייה). אני יודע שיהיו עוד אנשים אבל לא יודע מי... ??? בכל מקרה שיהיה לכולם חג פורים שמח :-* אופסי.

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. ברצוני ללכת ללמוד ברומניה (בעל אזרחות כפולה) מעבר לעובדה שהלימודים שם זולים. השאלה שלי היא - מה היחס לתארים מחו"ל? במיוחד לתארים ממדינות עולם שלישי.. לצורך העניין אני רוצה ללמוד רנטגנאות ודימות , האם ייתכן מצב שלא יראו בתואר הזה בכלל בארץ או שיבקשו ממני לעשות את כל מבחני החפיפה המקובלים? (אמרתי מקובלים בגלל מספר לא מבוטל של רופאים ובעלי תארים מתחום הרפואה שהגיעו מחו"ל - צעירים ומבוגרים). תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by tombcatz,

יאללה,הנה לכם עוד דיון חצי מטומטם אם היו אומרים לכם עכשיו שאתם יכולים לבחור איזה פלאפון שבא לכם ולקחת אותו בחינם,איזה פלאפון הייתם לוקחים? -בפירוט שלכם תנו שם,תמונה[רצוי] ופירוט טכני קצר. אז אני אתחיל במקרה שלי,הייתי הולך על הSony Ericsson K800I פיצ'רים מרכזיים: -מכשיר דור שלישי עם שתי מצלמות -מצלמה ראשית עם 3.2 מגה פיקסל,ועדשת מקרו עם אוטו פוקוס לצילום מקצועי -המכשיר מגיע עם פלאש מקצועי XENON [כמו של מצלמה אמיתית,ולא תאורת לד רגילה] -תמיכה במותג CYBERSHOT בתוכנה שלמה לצילום דיגיטלי [מתקדם בהרבה ממצלמופונים אחרים] -תמיכה בBESTSHOT,מאפשר לך לצלם 15 תמונות בו זמנית בשניה אחת,ולבחור את התמונה הכי טובה שיצאה מבין כולם -תמיכה בכל הפונקציות הקודמות של SE,בין השאר נגן…

• 69 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. שלום לכולם. אני וחברים שלי נוסעים שבוע הבא לכנרת ואני מחפש חוף שיתאים לנו. אז ככה, אנחנו נישן באוהלים (בערך 6-7 חבר'ה), נעשה על האש נעשן נרגילות וכנראה גם נבשל ביום שאחרי. אז צריך חוף שאפשר לעשות בו את כל הדברים האלה, בנוסף אם תהיה תאורה וגישה לחשמל זה יהיה מצויין, העדפה לחוף עם דשא. הציעו לי את חוף לבנון, אבל הבנתי שאי אפשר להדליק שם מנגל...אשמח להמלצות. תודה רבה, דוד.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by OR007,

מחר מבחן, ובגלל שיש לי מורה משוגע, אף אחד מהחברים שלי לא יודע איך לפתור, הסברים מפורטים מאוד יעזרו לי המון ! בסדרה חשבונית יש מספר זוגי של איברים. סכום האיברים שנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 100. סכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 120. האיבר האחרון בסדרה גדול ב-38 מהאיבר הראשון. מצא כמה איברים בסדרה. תודה מראש

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by constantine16,

אני בן 17 וכל לילה אני יושן בערך 6-8 שעות זה בסדר?

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Kukishin,

מישהו מכיר, כדאי להתעסק?

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. גם אני לא. עד עכשיו. לפני כמעט שלושה שבועות התחיל לכאוב לי פרק כף יד ימין. הכאב היה חזק במיוחד כשהשתמשתי באגודל. לא התייחסתי לזה כי הייתי בטוח שזה שטות וזה סתם קרה ממכה שחטפתי או משהו שהרמתי. הבעיה שבימים שאח"כ הכאב רק הלך והתחזק. אחרי שבוע כזה, הגעתי למצב שממש כאב לי להקליד, להחזיק כל דבר (כמו דיסק או פלאפון) ביד ואפילו לבצע פעולות פשוטות כמו ללחוץ על הכפתור של המעלית. כשהלכתי לרופא, לא לקח לו יותר מדי זמן לאבחן אצלי את ה- Carpal Tunnel Syndrome. הוא הסביר שזה נגרם המון אצל אנשי מחשבים, בגלל הלחץ שמופעל על פרקי הידיים בעת השימוש במקלדת ועכבר, ושאפילו מקלדות מפוצלות שאמורות להיות בריאות יותר לא עוזרות למנוע את המצב הזה. מאז הביקור אצלו הספקתי לעבור סדרת צילומי רנטגן, ח…

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by נעמה וילדו,

שלום, יש לי כרגע בעו"ש סכום של כ-35 אלף שקל שהצלחתי לחסוך. לאחרונה אני שומעת יותר ויותר אנשים אומרים לי שחבל שהכסף סתם שוכב בחשבון ושאני יכולה לעשות איתו משהו בשביל רווח בנתיים. אני לא ממש מבינה במניות ואני גם לא חושבת שאני אוכל לעקוב אחרי זה, איזו אופציות יש עוד שהן יותר סולידיות? אשמח לתגובה, תודה וסופ"ש נעים לכולם!

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by redti,

אני שואל אתכם את השאלה הזאת כי היום הייתה לי התלבטות קשה אם ללכת או לא למסיבה... במועדון הקמפוס ירושלים למי שמכיר והחלטתי לבסוף לא ללכת : אז מעניין אותי האם אתם כמוני... מתלבטים? או שאתם הולכים לכל מסיבה אפשרית? או שאתם לא אוהבים ללכת למועדונים וכאלה..? אשמח לשמוע את דעתכם:

• 54 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. לוקחים תמונות כאלה לאחרונה ופשוט עושים להם תיוג. למישהו יש עוד תמונות מגניבות? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. או לוח אם קבר וכיוצא בזה... הערה: סמיילים בלבד לא נחשבים לתשובה לכן אודה לכם אם לא תשלחו לי פרצופים צהובים מחייכים בתור תשובה.

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by CrossFire,

קיבלתי פרופיל 72, מה זה אומר והאם זה מגביל אותי במשהו?

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. תקציר בצעתי עסקה העסקה בוטלה החיוב לא בוטל ובדרך גיליתי דברים מדאיגים הנה הפרטים הטכנים אם בא לכם 1. ב 02.12.07 רכשתי בחנות מסויימת נקרא לה G (כי אני עדיין לא מרשיעה אותה בגניבה) מכונת כביסה סימננס ב 4350 ש"ח ב 12 תשלומים (הערה, רכישות באינטרנט יש לבצע במרחק המקסימלי מהחיוב החודשי, היה לי מזל) ב 10.12.07 הופיעה בכרטיס האשראי שלי חיוב מאת ישפאר-גמא. באותו רגע לא הבנתי את החשיבות. 2. לאחר עיכובים חוזרים ונשנים (תאריך האספקה שהובטח לי בטלפון היה 07.12.07) בזמן האספקה ולאחר שב 17 לחודש התברר שהמוצר לא במלאי ביטלתי - בפקס את הרכישה. (אין טעם לחזור על יתר השקרי םששמעתי ממנו) 3. ב 26 לחודש ראיתי שהחיוב לא בוטל והתקשרתי שוב, ביקשתי לקבל לידי אסמכתא של הביטול. ובערב …

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. שלום לכולם מישהו אולי יודע כמה הקנס על הורדת נוסעים בכביש? בצורה לא חוקית. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by MotoCross,

מישהו רוצה כלב רוטווילר קטן בן 3 חודשים (חמוד). אין לי מה לעשות איתו. אם מישהו רוצה באמת שיגיד לי.

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. רציתי לראות את הסירטונים בערוץ של מיסטר בין ביוטיוב אבל כתוב שם שמי שהעלה אותם חסם אותם לציפפיה בישראל :bash: . מישהו יודע איך אפשר לעקוף את החסימה הזאת?? http://www.youtube.com/user/MrBean?blend=1&ob=5#p/a/u/0/_FE45iWX0do

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. למישהו יש מושג כמה עובד צריך לקבל ביום האצמעות? האם יש איזושהי תוספת ? שמעתי מחלק שמקבלים 200%, מאחרים 150% ,לא יודע למה להאמין...

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by UltraWaveMUSA,

בדצמבר [עוד חודשיים] אני נבחן לפסיכומטרי :\ התחלתי כבר את הקורס ביואל גבע לפני שבועיים אבל אני רוצה עצות מכם.. אם יש לכם אז גם ספרו איך אתם עברתם את הבחינה [איפה למדתם, כמה..] בקיצור, זרקו כל מה שעולה לכם לראש :-) תודה מראש

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים