כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני צריך קישורים לאתרים טובים עם הרבה טורנטים שאפשר להוריד במהירות גבוהה, ולא מחייבים אותך להעלות באותה מהירות בה אתה מוריד. במידה ומדובר באתרים שהחוקיות שלהם לא ברורה, או במידה ויש לכם ספק אם מותר לפרסם כאן את הקישור לאתרים האלה, אז תשלחו לי בבקשה את הקישורים בהודעה פרטית. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש איזה טבלה שתראה את הסדרות שמדורגות הכי גבוה מבחינת רייטינג צופים בארה"ב וגם בארץ. יש לי חידה שאני חייב לפתור איזה סדרה הכי מוצלחת מבין השלושה: אבודים, נמלטים או 24. (אישית אני הכי אוהב את אבודים ) מצאתי את הטבלה הזאת שמראה את הסדרות הכי מדורגות, אני לא בטוח מה זה אומר... http://www.imdb.com/sections/tv/ מצד שמאל- Top Rankings יש מתחתיה גם טבלת רייטינג אבל היא מעודכנת לספטמבר ואני צריך תקופה שכללה גם שידור של אבודים שכרגע לא רצה... בכל מקרה למי שיש פיסת מידע שתוכל לעזור לי אני אודה לו!
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
שלום, מחפש נרגילה מתנה לדודה שלי, חשבתי על משהו יפה והבנתי שיש גם נרגילות הפוכות כדוגמא http://www.nargila.co.il/Products/19/The-24-Turkish-Bracket-Hookah.asp הבנתי שעדיף על רגילה גם מבחינת מראה ושימוש, נכון?
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו רוצה כלב רוטווילר קטן בן 3 חודשים (חמוד). אין לי מה לעשות איתו. אם מישהו רוצה באמת שיגיד לי.
-
- 38 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אתם לא מאמינים, זה הפרק המדהים ביותר עד כה! אחרי מסוף הדקה הרביעית עד סוף הפרק הלב שלי היה בקצב כזה כאילו אני בסוף ריצת 2,500! אני לא מאמין איזה פרק גדול. מי שראה - תגובותתתתתתתתתתתתתתת נראה לי לחץ הדם שלי היה 160/100 ב20 הדק' הראשונות! אני אדוםםםםםםםםםםם הייתי ככה חצי פרק: :o :o :o :o :o :o מ-ד-ה-י-ם עריכה: ציון לפרק הזה מTV.COM: Score: 9.8 Superb 119 votes לא היה ציון כזה לתוכנית TV. לעולם.
-
- 55 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שיתוף פעולה ראשון לגמרי מסוגו - NVIDIA רותמת את עוצמת העיבוד ומשאבי הענק של אינטל לצרכי מוצרי AI לרבות מאיצים מתקדמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מה קורה שהנגזרת השניה היאלא חיובית ולא שלילית אלא מתאפסת?
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש פה עוד אנשים שאוהבים וירטואוזים של גיטרה חשמלית ? כדוגמאת: Michael Angelo Batio Yngwie Malmsteen Jason Becker - האגדי ! הוא המלך של כל הזמנים !! Marty Friedman Andy Timmons ועוד רבים וטובים אחרים. יש להם גם כינויים אחרים, Shreders. חלקם כמו מיכאל אנג'לו ומלמסטיין וכמובן איך אפשר בלי Joe Stump ו Rusty Cooly וגם כמובן Bucket Head ההזוי !
-
- 70 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב22.7 אני מתגייס לגולני בשעה טובה. בתור אחד עם מספר -2 אני די זקוק למשקפיים שלי באופן יומיומי, הבנתי שלקנות עדשות יהיה התאבדות (לנקות אותם ולא לאבד יהיה חתיכת סיפור) אז בעצם אני מחפש המלצה מהחברה פה בעלי הניסיון, רצועת גומי מיוחדת שלא תלחץ חזק מדי על הראש אבל גם שלא תתן למשקפיים ליפול? פטנטים אחרים? אם אפשר גם קישור לEbay למוצר מומלץ אשמח גם לרשימת דברים שאני צריך לקנות לגיוס והצבא לא מספק (או שהוא מספק וזה חרא) תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לא מחפש תשובות ציוניות כאלה או אחרות, אלא באמת למה מפעל הפיס חוקי במדינת ישראל. מלבד הקטע שהוא שייך למדינה(הרי גם המדינה כפופה לחוקיה). סתם תקציר של חוק משחקים אסורים: חוק העונשין בישראל מגדיר משחקים אסורים, הגרלות והימורים ככאלה שבהם הזכייה תלויה בגורל ולא ביכולת. העבירה חלה על המקום שבו נערכות ההגרלות ומיוחסת גם למי שמארגנים או מנהלים אותן, ובתנאי שהעבירה או חלק ממנה בוצעו בישראל.
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שמתי לב שברכבים כבדים(אוטובוס ומיניבוס) הנהג מזיז בירידות תלולות מחוג בצד ימין של ההגה, איפה שברכב רגיל זה מפעיל את הווישרים. מה זה המחוג הזה? ומה הוא עושה?
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלנו עבודה במגמה (רובוטיקה) לבנות קופסא, בעלת חור אחד למעלה, וחור אחד בצד, שמהרגע שיכנס אליה כדור מהפתח העליון הוא יצא אחרי 10 דקות מהפתח הצידי. החוקים: המנגנון צריך ליהיות מכני, כלומר - אסור השימוש באמצעים אלקטרוניים, כימים, ביולוגים, והידראולים. אסור השימוש בנוזל (לא רק בהידראוליקה). אין לגעת בקופסא מרגע ההכנסה. על הקופסא ליהיות במידות מקסימליות של 50X50X50. הרעיון שאני חשבתי עליו הוא לעשות מסלול ספיראלי בשיפוע מאוד מתון למרות שזה נראה לי רעיון לא כ"כ מוצלח. עוד דבר שחשבתי עליו הוא על בסיס של שעון חול וגלגלת, אבל את זה אני אצתרך לסרטט. אני אשמח לשמוע רעיונות חדשים (בגלל שיש פה ריכוז גבוהה של מוחות מבריקים) והצעות! תודה רבה!
-
- 53 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מוכרת מחליפה שטרות של 20 עם 60 שנה למדינה לאספנים. (יש לי 2 שטרות) ל"מרבה" במחיר
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן (3 שנים בחודש הבא). לפני שבוע התקלקל סטיק אחד של זכרון. מטעמי חוסר זמן הגעתי רק היום לסניף פנדה בקיסריה בידיעה שיש לי אחריות לכל החיים על הזכרונות (CORSAIR) בסניף תיקנו אותי וזה איכשהו מקובל שהם נותנים אחריות של טיפול ל-3 שנים ובכל מקרה אחר לפנות ישירות ליצרן/יבואן. עדיין הזכרון הוזמן בתאריך 9/4/06 מה שאומר שעדיין לא עברו 3 שנים. אני חייב לציין כאן שמי שטיפלה בי היא אורלי. שאותה אני מכיר מהקניה הראשונה שלי בפנדה עוד כשהיו בחניה בווילה בקיסריה. ועד היום קיבלתי ממנה שרות מצויין כאשר נתקלתי בבעיות. או בכל מקרה אחר. לכן אני מניח שמה שאפרט פה הוא הוראה מלמעלה. כמו כן הזכרון היה חלק מ-Twin ואני הבאתי רק את הסטיק שלא עובד. (בכל זאת צריך מחשב עובד בבית.) התגו…
-
- 44 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום! אם בן-אדם מעשן שפיץ קטן, למשך כמה זמן ה-THC נשאר בשתן, ואיך ניתן לזרז את תהליך יציאתו מהשתן? אשריכם צדיקים!
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עוד כשבוע לפי מה שקראתי בעיתון (אני זוכר שלפני כ-חצי שנה גם דיברו על זה), נוסף לכל מספר פלאפון ספרה חדשה P=. כל חברה חוזרת לקידומת המקורית שלה, מה שאומר שכל בעלי מכשיר מחברת פלאפון יהיו 050, אורנג' 054 וסלקום 052. אני חושב שעומד להיות בלאגן בארץ ביום שיסיפו את הספרה, זו תיהיה מהפכה של ממש! כל הכרטיסי ביקור, מודעות ברחובות ודברים כאלה יהיו חסרי חשיבות כמעט, כי רוב האנשים לא יזכרו בעל פה לכל קידומת ישנה איזה מספר נוסף. וגם למשל אני צריך לעבור על כמה עשרות מספרי טלפון ולהתחיל לשנות אחד אחד..זה סיוט! :-X אז הינה הרשימה : בעלי חברת פלאפון עם הקידומת : 050 אין שנוי בקידומת, ספרה נוספת 5. מה שתמקבל -> 050-5XX-XXXX. 051 הופך ל050, ספרה נוספת 7. מה שמתקבל -> 050…
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בדצמבר [עוד חודשיים] אני נבחן לפסיכומטרי :\ התחלתי כבר את הקורס ביואל גבע לפני שבועיים אבל אני רוצה עצות מכם.. אם יש לכם אז גם ספרו איך אתם עברתם את הבחינה [איפה למדתם, כמה..] בקיצור, זרקו כל מה שעולה לכם לראש :-) תודה מראש
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביאה רכב לארץ(מארצות הברית),השאלה היא כזאת: כמה אחוזים מהמחיר של האוטו אני צריך לשלם למכ"ס ולמע"מ? תודה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
????? כמו ראש העיר החליט למנות את משה לנשיא נראה לי שזה פיעל אבל אני לא בטוח (שורש מנה נכון?)
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, שאלה שמעניינת אותי לאחרונה, אשמח לקבל הסבר שמניח את הדעת, סרטים ישנים, נאמר שצולמו לפני כ 13 שנים, 10 שנים וכו' מופיעים לאחרונה באתרי שיתוף קבצים בפורמט HD. הדבר היה לי מוזר שכן הם צולמו לפני הרבה שנים ואז לא היה פורמט והטכנולוגיה נפוצה/מקובלת אם בכלל היתה קיימת ( היתה ?) בכול אופן בדקתי גם באתרים לממכר סרטים ובחנויות ואכן ניתן למצוא סרטים משנת 1999, 1996 ב- HD. איך זה יכול להיות ? האם עובדים עלינו והאיכות לא באמת גבוהה או שבוצע פה איזה שהוא מחזור שרק המיר את הסרט לפורמט HD אך הסרט צולם בזמנו במצלמות רגילות ? אני מבולבל... מישהו יכול לסדר לי את הנושא ? אני אשמח, דוגמאות ? בבקשה : Enemy Of The State HD יצא בשנת 1998 Pulp Fiction HD יצא בשנת 1995 Fight Club HD יצא בשנת…
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
במספר פרסומות של הרשתות השונות על המבצע הזה של משרד האנרגיה והמים, אשר הופיעו בעיתון "ישראל היום", התברר לי בפירוש, כי כל מטרתו של הקמפיין הוא לא לשמור על הסביבה, אלא לעודד תרבות צריכה (מקררים ישנים [אמקור ותדיראן ישראל] חייו חיי נצח, המקררים החדשים, אשר מסומנים ע"י משרד האנרגייה והמים כחסכוניים, בדירוג B או A [במיוחד LG וסמסונג] מגיעים כמעט תמיד פגומים מהייצור, או שהם מתקלקלים אחרי 3 שנים מקסימום, ומושלכים מיידית לאשפה או לגריטה), ולחשוף את הסביבה לזיהום של פסולת, חומרים מסוכנים וכן גז הפריאון (מקרר עם גז פריאון, מסוכן לשכבת האוזון רק כאשר משליכים אותו [כי אז נוצרים סדקים בצנרת שלו]. אחרת הוא לא יותר מסוכן ממקרר עם גז ידידותי לסביבה [מעגל הגז סגור הרמטית, ולגז אין לאן לב…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-