כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היי, שאלה שמעניינת אותי לאחרונה, אשמח לקבל הסבר שמניח את הדעת, סרטים ישנים, נאמר שצולמו לפני כ 13 שנים, 10 שנים וכו' מופיעים לאחרונה באתרי שיתוף קבצים בפורמט HD. הדבר היה לי מוזר שכן הם צולמו לפני הרבה שנים ואז לא היה פורמט והטכנולוגיה נפוצה/מקובלת אם בכלל היתה קיימת ( היתה ?) בכול אופן בדקתי גם באתרים לממכר סרטים ובחנויות ואכן ניתן למצוא סרטים משנת 1999, 1996 ב- HD. איך זה יכול להיות ? האם עובדים עלינו והאיכות לא באמת גבוהה או שבוצע פה איזה שהוא מחזור שרק המיר את הסרט לפורמט HD אך הסרט צולם בזמנו במצלמות רגילות ? אני מבולבל... מישהו יכול לסדר לי את הנושא ? אני אשמח, דוגמאות ? בבקשה : Enemy Of The State HD יצא בשנת 1998 Pulp Fiction HD יצא בשנת 1995 Fight Club HD יצא בשנת…
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הסיפור (אני מקצר) הוא כזה אחותי הוכשרה לתקופה ליהיות סמבצ"ית (סמלת מבצעית) מפה לשם מתוך 100 שהוכשרו שלחו אותה ועוד 3 חברותיה ליהיות תצפיתניות מכאן ואילך מכריכים אותן בתוקף לתצפת ללא הכשרה מוקדמת+ ענישות על לא עוול בכפן שום דבר לא עוזר, דיבורים עם המג"ד , כולם שם מצפצפים על ההורים שלי שמנסים לעזור שום דבר לא עוזר בקיצור צריך עזרה פה של מישהו שיכול להזיז משהו אני אשמח אם תרשמו פה משהו תורם
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני חייל משוחרר עוד מעט שנה ואני רוצה ללמוד בתחום המחשבים וניתקלתי בפירסומות של בית הספר הזה http://www.websense-media.co.il/Bryce_031105/default.asp?gid=google חזרו אלי ומסרו לי את כל הפרטים הייתי רוצה להעלות את שני קבצי ה ווארד אבל לא מצאתי דרך לעשות זאת תנו לי אתר שאפשר להעלות אליו אני רוצה לשמומע ממכם חוות דעת כי אני לא מכיר מישהוא אחר לשאול
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
רציתי לראות את הסירטונים בערוץ של מיסטר בין ביוטיוב אבל כתוב שם שמי שהעלה אותם חסם אותם לציפפיה בישראל :bash: . מישהו יודע איך אפשר לעקוף את החסימה הזאת?? http://www.youtube.com/user/MrBean?blend=1&ob=5#p/a/u/0/_FE45iWX0do
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-
המחשב הישן משמש להורדות וגלישה לפני הפרמוט החלטתי להוריד ממנו את כל תוכנות האבטחה-אנטי וירוס/פיירוול למשך 4ימים למה? סתם ניסוי..... התוצאות: 180 רוגלות שונות 27 וירוסים שונים בסביבות ה 10אלף קבצים נגועים 830 בעיות ברג'סטרי התוכנות שמצאו ותיקנו מה שאפשר(אי אפשר את הכל) : registry mechanic / nod 32 / ad-aware / spybot-s&d ת'אמת לפני כן לא האמנתי שכל כך מסוכן לגלוש בלי...
-
- 76 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי חבריה איזה ציוד שימושי וחובה למעבדת סלולר ועלויות הערכה? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
זה גורם להשמנה? לפיתוח שריר אני מתאמן חדש מצד אחד אני רוצה לפתח שריר מצד שני אני לא רוצה להשמין לסיכום לאכול טונה אחרי אימון או לא?
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני ועוד כמה חברים עושים אימוני מגרש, אז אנחנו צריכים קונוסים ולא סתם בקבוקים שהם חצי עומדים..... מישהו יודע איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מזגן עילי של אלקטרה, בקיץ הוא פועל רצוף כל זמן שאני בחדר. הבעיה שפעם ב-10 דקות נניח, הוא גורם להפרעה רגעית בחשמל, אני הבנתי מהטכנאי מזגנים שזה קשור להפעלה מחדש של המדחס או משהו בסגנון. ההפרעה מהצד שלי נראת בצפצוף של האל-פסקים (פחות מפריע לי) ורעש של פיצוץ מהרמקולים - שזה מה שקריטי לי. אני משתדל לשים את הווליום במחשב על 100 אחוז בשביל שהווליום ברמקולים יהיה מינימלי, ככה הרעש של הבום פחות רציני, אם הווליום של הרמקולים על חצי מהעוצמה, הרעש חזק מאוד. לטכנאי מזגנים לא היה פתרון, הוא אומר שגם אצלו יש את אותה תופעה וזה לא מפריע לו. לחשמלאי לא היה פתרון - ההארקה תקינה. חיברתי מייצב מתח של ADVICE (וניסיתי גם אל-פסק שלהם) לרמקולים או למזגן (בנפרד כמובן), זה לא עזר. המזג…
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כמה זמן זה לוקח? ובכללי אולי כמה זמן לוקח למשלוח UPS סטנדרטי? והאם אני אצטרך לשלם מכס על זה?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב קניתי אתמול מצלמה דיגטלית ב- 2100 ש"ח ...(מחיר מלא) ושילמתי במזומן האם הייתי זכאי ל-5% הנחה? אם כן עוד מחר אני הולך לגבות את מה שמגיע לי... ובאיזה מקרים אנו זכאים/לא זכאים לקבל את ההנחה...? מישו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש פה מישהו שעבר\כרגע בקורס נתמ"מ? רציתי לשאול מה אתם חושבים על הקורס הזה, ובאיזה תחומים מתעסקים בשרתים מתעסקים אחרי הקורס?
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
ואם יש לו אז כמה זה עלה לו? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
גם אני לא. עד עכשיו. לפני כמעט שלושה שבועות התחיל לכאוב לי פרק כף יד ימין. הכאב היה חזק במיוחד כשהשתמשתי באגודל. לא התייחסתי לזה כי הייתי בטוח שזה שטות וזה סתם קרה ממכה שחטפתי או משהו שהרמתי. הבעיה שבימים שאח"כ הכאב רק הלך והתחזק. אחרי שבוע כזה, הגעתי למצב שממש כאב לי להקליד, להחזיק כל דבר (כמו דיסק או פלאפון) ביד ואפילו לבצע פעולות פשוטות כמו ללחוץ על הכפתור של המעלית. כשהלכתי לרופא, לא לקח לו יותר מדי זמן לאבחן אצלי את ה- Carpal Tunnel Syndrome. הוא הסביר שזה נגרם המון אצל אנשי מחשבים, בגלל הלחץ שמופעל על פרקי הידיים בעת השימוש במקלדת ועכבר, ושאפילו מקלדות מפוצלות שאמורות להיות בריאות יותר לא עוזרות למנוע את המצב הזה. מאז הביקור אצלו הספקתי לעבור סדרת צילומי רנטגן, ח…
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני שואל אתכם את השאלה הזאת כי היום הייתה לי התלבטות קשה אם ללכת או לא למסיבה... במועדון הקמפוס ירושלים למי שמכיר והחלטתי לבסוף לא ללכת : אז מעניין אותי האם אתם כמוני... מתלבטים? או שאתם הולכים לכל מסיבה אפשרית? או שאתם לא אוהבים ללכת למועדונים וכאלה..? אשמח לשמוע את דעתכם:
-
- 54 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כן כן, אני נפרד מהאיי בי אמ שלי והחלטתי לעשות זאת בדרך מסודרת, קבורה ! היום עשית הכנות לקבורה כאשר מספר חברים קבורתיים משהו באו לבקר... הנה חברינו המככב במחשבי כ(ק)בר לא מעטים, הסיירוס לוג'יק, כאן בגרסא כ(ק)ברת (KVRT)ביותר, 2 Mb זכרון ! ואל תדאגו אפשר להרחיב ל-4 מגה בייט... רוצים לשמוע משהו מרושע מעט ? אני חושב על לקבור אותו בארון אשר הרג אאותו, המגירה הפתוחה אשר אותצה אתם רואים בצד ! וכאן תוכלו לראות את ה-"חברים שבאו לנחם..." והנה הנפטר בכבודו ובעצמו ! פרטים נוספים : תעודת פטירה תצא בקרוב, מפורטת לחלוטין ! ההלוויה תערך בקרוב, המשיכו לבדוק לתאריך מדויק...
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
שלום, היום הלכתי להסתפר ועשיתי קוצים, אז אני צריך ג'ל שהוא יהיה עמיד, ריח טוב והכי חשוב לא הורס את השיער! תקציב עד 40 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן יאללה! תרשמו! http://my.ynet.co.il/queen2005/
-
- 57 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
אני עוסק בשאלה הזו זמן רב. למה אני חי, מה המטרה שלי בחיים, מהו יעשה אותי מאושר וכו'. לכל אחד יש תשובה שונה לסוגיה הזו, את התשובה שלי עוד לא גיליתי. מה שכן גיליתי לאחרונה, זה שאני עשוי להיות מאושר יותר אם לא אתחתן ואקים משפחה. זה ישתלם לי מבחינה כלכלית, לא אצטרך לפרנס אישה וילדים, ואוכל במקום זאת להשקיע את הכסף שאמור ללכת על משפחה. בנוסף, לא אהיה מוגבל לאישה אחת, כי אם אתחתן, אין סיכוי שלא אבגוד. אני פשוט יודע שאני אשתעמם מאישה אחת ובטח נתחיל לריב כל הזמן. רווקות היא חופש מבחינתי, וחיי משפחה הם, לפחות בשבילי, כלוב. כשאני מוזמן לחתונות של קרובי משפחה וחברים, אני תמיד חושב לעצמי ''הם כל כך מאושרים עכשיו, יש להם מושג למה הם הכניסו את עצמם?'' אני גם לא מוטרד מהמשכיות, גידול יל…
-
- 33 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
מה זה אומר שאני עדיין יכול לשלוח לבן אדם הודעות אבל אני לא יכול להיכנס לפרופיל שלו? ויש דרך לחסום בן אדם שכבר חסם אותי? תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-