כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
ידידה ממש טובה מהבסיס משתחררת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לה. יש רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שוב פעם אייבורי ו-KSP מסתבכות . . . "אין עשן בלי אש" ? : לבית המשפט המחוזי מרכז הוגשה בקשה לאישור תביעה ייצוגית בסך 160 מיליון שקל נגד רשתות המחשבים "אייבורי מחשבים", "KSP מחשבים" ונגד "סי.אר.ג'י. אלקטרוניקס", יבואנית מוצרי Seagate, בטענה כי במשך כשנה וחצי מכרו כוננים קשיחים פגומים ממותג זה למרות שידעו כי הם פגומים. שתי הרשתות פתחו לעצמן חזית משפטית נוספת וזאת לאחר שחברת DELL תבעה אותן על מכירת מחשבים משומשים. הסיפור שהיה עם DELL (בצורה חשודה ביותר, הכתבה נמחקה משום מה מהאתר של גלובס אבל בזמנו ציטטתי אותה מילה במילה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.msg3662001#msg3662001 התביעה החדשה, בה שתי החברות מואשמות שמכרו ביודעין כוננים תקולים על מנת לעשות…
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
^^ אם משהו מכיר שישתף (חוץ מ-יין) פסח שמח וכשר
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
קיבלתי שיעורי בית ולא למדנו מה זה. האם מישהו מוכן לרשום כאן מה פונ הצפיפות שלה(ואם היא מסובכת אז מה ה- F שלה, ופונ יוצרת מומנטים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לצערי התפוצץ לי הדוד מים בדירה. בעלת הדירה הקמצנית לא רוצה לשלם על דוד חדש ומצאה "פתרון" זול, זה נקרא "אטמור", הבנתי שזה מין מכשיר שמחובר לברז המים הקרים במקלחת ומחמם אותם , מישהו מכיר את המוצר ויכול לומר לי אם זה טוב או רע ולמה? לי אישית זה נשמע כחארטה ולא פרקטי לחלוטין, אבל אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו נסיון עם המוצר אודה מאוד לכל מי שיכול לתת לי מידע על העניין, כדי שאם מדובר בבזבוז זמן אוכל לטרפד את העניין לפני שהיא סוגרת עסקה
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
גם אני לא. עד עכשיו. לפני כמעט שלושה שבועות התחיל לכאוב לי פרק כף יד ימין. הכאב היה חזק במיוחד כשהשתמשתי באגודל. לא התייחסתי לזה כי הייתי בטוח שזה שטות וזה סתם קרה ממכה שחטפתי או משהו שהרמתי. הבעיה שבימים שאח"כ הכאב רק הלך והתחזק. אחרי שבוע כזה, הגעתי למצב שממש כאב לי להקליד, להחזיק כל דבר (כמו דיסק או פלאפון) ביד ואפילו לבצע פעולות פשוטות כמו ללחוץ על הכפתור של המעלית. כשהלכתי לרופא, לא לקח לו יותר מדי זמן לאבחן אצלי את ה- Carpal Tunnel Syndrome. הוא הסביר שזה נגרם המון אצל אנשי מחשבים, בגלל הלחץ שמופעל על פרקי הידיים בעת השימוש במקלדת ועכבר, ושאפילו מקלדות מפוצלות שאמורות להיות בריאות יותר לא עוזרות למנוע את המצב הזה. מאז הביקור אצלו הספקתי לעבור סדרת צילומי רנטגן, ח…
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו כאן יצא לקורס הכנה לאזרחות ? לא נתנו לי יותר מדיי פרטים, חוץ מזה שמתחיל אחד ביום ראשון הקרוב... מישהו יודע קצת פרטים עליו? כמה זמן? איפה? מה בעצם עושים שם ?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הי אני רוצה לחסום כניסה לאתרים מסוימים שיש לי נטייה שוב ושוב לחזור אליהם איך אפשר ? האם דרך הספקית? הבעיה שהיום אפשר להכנס לכל אתר ע"י הרשמות קצרה דרך פייסבוק
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב קניתי אתמול מצלמה דיגטלית ב- 2100 ש"ח ...(מחיר מלא) ושילמתי במזומן האם הייתי זכאי ל-5% הנחה? אם כן עוד מחר אני הולך לגבות את מה שמגיע לי... ובאיזה מקרים אנו זכאים/לא זכאים לקבל את ההנחה...? מישו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
שלום! לאחרונה תיכננו לנסוע עם חברים לצפות בסרט AVATAR בתחת מימד אבל מהחוויה שנישארה לי מקולנוע ה3D האחרון שהייתי בו (עיר המלכים באילת) הצפייה בשבילי הייתה קשה מאוד, לי יש את משקפי הראייה שאני צריך ללבוש ועוד את משקפי התלת מימד מעליהן... דבר מאוד לא נוח שיוצר חוויה שבורה לכן יש לי שאלה- מה לעשות? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני נוסע לשם בקרוב (סוף דצמבר) ורציתי לקבל המלצות על מסלולים\אתרים\אוכל(כשר)\לינה\אטרקציות מיוחדות וכו וכו וכו... אני יודע שחצי מהישראלים נוסעים לשם אז בטוח יש כאן בפורום מי שהיה שם.
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בשידורים של ליגת האלופות (בכדורגל כמובן), כשיש חילופים בדר"כ, מראים כמה אותו שחקן שמתחלף רץ. עכשיו השאלה המתבקשת... איך בדיוק מודדים את זה?
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן (3 שנים בחודש הבא). לפני שבוע התקלקל סטיק אחד של זכרון. מטעמי חוסר זמן הגעתי רק היום לסניף פנדה בקיסריה בידיעה שיש לי אחריות לכל החיים על הזכרונות (CORSAIR) בסניף תיקנו אותי וזה איכשהו מקובל שהם נותנים אחריות של טיפול ל-3 שנים ובכל מקרה אחר לפנות ישירות ליצרן/יבואן. עדיין הזכרון הוזמן בתאריך 9/4/06 מה שאומר שעדיין לא עברו 3 שנים. אני חייב לציין כאן שמי שטיפלה בי היא אורלי. שאותה אני מכיר מהקניה הראשונה שלי בפנדה עוד כשהיו בחניה בווילה בקיסריה. ועד היום קיבלתי ממנה שרות מצויין כאשר נתקלתי בבעיות. או בכל מקרה אחר. לכן אני מניח שמה שאפרט פה הוא הוראה מלמעלה. כמו כן הזכרון היה חלק מ-Twin ואני הבאתי רק את הסטיק שלא עובד. (בכל זאת צריך מחשב עובד בבית.) התגו…
-
- 44 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
אם מישהו זוכר היתה סדרה בשם אדון החיות...משהו בעבר עם איזה איש ששולט בחיות.. מישהו יודע מה השם של הסדרה באנגלית? וכנראה שזה לא ביסט-מאסטר כי ביקשתי מדוד שלי שיחפש לי והוא לא ממש הבין למה אני מתכוון.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש כמה סדרות שאני הייתי רוצה להוריד. מישהו יכול לתת לי הדרכה קטנה על מי, מה, איך, מאיפה. אני מאוד אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה ב2 שאלות שלא הבנתי כ"כ. הנושא הוא משפט פיתגורס 1)טרפז שווה שוקיים שבסיסיו a ו b חוסם מעגל שרדיוסו R. הוכח: ab=4R^2 (4R בריבוע) הדרכה: הורד גבהים מקצוות הבסיס בקטן 2) ABCD הוא ריבוע שצלעו a והנקודות C ו-D הן בהתאמה המרכזים של רבעי מעגל שהרדיוס שלהם הוא a. המעגל שבציור משיק לשני רבעי המעגל ולצלע DC של הריבוע. הבע באמצעות a את רדיוס המעגל
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום! התגייסתי לפני כשבועיים. יש לי נעליים כבדות, אך לא מזמן השגתי בקומבינות נעליים קלות. המפקד שלי לא מרשה לי ללכת איתן. איך אני יכול להשיג פטור או משהו מהרופא? מה אני צריך להגיד? עריכה: אני מדגיש שאני כן רוצה נעליים צבאיות, אבל שלא יהיו כבדות. אני צריך אישור ללכת עם נעליים קלות. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה העונש למי שמציג עצמו כנהג מונית ונוהג כאשר אין לו רישיון כזה?
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני רוצה להזמין כמה חולצות פולו איכותיות מחו"ל לקיץ, אני לא סגור על איזה מותג בדיוק (ראלף\טומי\אברקומבי...) וגם לא לגבי באיזה אתר הכי כדאי להזמין. יש לי כבר חשבון ב eBay וגם ב pay-pal. רציתי לשאול אנשים שכבר מנוסים בעניין מספר שאלות 1. איך אני יודע אם זה מקורי או לא? 2. מה המחירים ההגיונים בשוק? ולמה? (שמעתי על חנויות עודפים וכו') 3. איזה חברה הכי כדאי? מבחינת האיכות של החולצה. 4. מאיזה אתר הכי כדאי? 5. אם יש למישהו המלצה למוכר ספציפי שהוא כבר מכיר וקנה אצלו בהצלחה אני אשמח. 6. מה לגבי עלויות נוספות של מכ"ס ושאר עושקים אחרים? תודה רבה מראש חבר'ה
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני חושב שמישהו שיחק יותר מידי בGTA
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-