עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by MotoCross,

מישהו רוצה כלב רוטווילר קטן בן 3 חודשים (חמוד). אין לי מה לעשות איתו. אם מישהו רוצה באמת שיגיד לי.

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. בוקר טוב לחברי הפורום. יש לי בעיה חמורה, אני תכננתי לטוס לחול קניתי כרטיסים אבל חברתי שעדין משרתת בצבא לא מחזירים אישור לגבי חתימת הדח"ש שלה. היא שנה בצבא ונאלצה לחתום דח"ש, הבאנו את הכרטיסים ואת כל האישורים הנדרשים אך עדין אין תשובה , כל מי שניסיתי להשיג בענין לא עזר ולא ענה. המש"קית ת"ש שלה חולמת חלומות והטיסה מתקרבת בצעדי ענק יום שבת הקרוב. אם מישהו מכיר דרך בא ניתן לזרז את התהליך לדבר אם מישהו אני מאוד אשמח.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by kostiya,

פעם ראשונה שאני רואה מודעות מן הסוג הזה. מה גוגל זוממים?

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. תמיד טוב לצאת עם חברים בסופ"ש לנקות קצת את הראש מהשבוע שעבר אבל העניין שכבר קצת נמאס ממסעדה/סינמה סיטי וצריך גיוון, מדי פעם הולכים למסיבות שטח שזה נחמד אבל זה לא קורה הרבה. אז קיצר שפחו המלצות על דברים שאתם עושים/מקומות מעניינים.

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by tzilber,

יש לי מחשב דיי ישן (3 שנים בחודש הבא). לפני שבוע התקלקל סטיק אחד של זכרון. מטעמי חוסר זמן הגעתי רק היום לסניף פנדה בקיסריה בידיעה שיש לי אחריות לכל החיים על הזכרונות (CORSAIR) בסניף תיקנו אותי וזה איכשהו מקובל שהם נותנים אחריות של טיפול ל-3 שנים ובכל מקרה אחר לפנות ישירות ליצרן/יבואן. עדיין הזכרון הוזמן בתאריך 9/4/06 מה שאומר שעדיין לא עברו 3 שנים. אני חייב לציין כאן שמי שטיפלה בי היא אורלי. שאותה אני מכיר מהקניה הראשונה שלי בפנדה עוד כשהיו בחניה בווילה בקיסריה. ועד היום קיבלתי ממנה שרות מצויין כאשר נתקלתי בבעיות. או בכל מקרה אחר. לכן אני מניח שמה שאפרט פה הוא הוראה מלמעלה. כמו כן הזכרון היה חלק מ-Twin ואני הבאתי רק את הסטיק שלא עובד. (בכל זאת צריך מחשב עובד בבית.) התגו…

• 44 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by ylindenstraus,

א. למה אני לא יכול להוסיף אותו לרשימת חברים? שלחתי לו פעם והוא דחה אותי? http://www.facebook.com/video/?of=1379791077#!/profile.php?id=1379791077 ב. יש לי אפשרות לראות למי שלחתי הזמנת חברות? ג. יש אפשרות לעשות שחברים מסויימים יוצגו בתור חברים שלי בדרך הראשי שלי? (הכוונה בצד ברשימת חברים יופיעו פרצופים שאני יבחר)

• 43 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by J0n1,

היה פעם אתר שמלמד כל מיני טריקים עם מצתי זיפו. למישהו יש תכתובת? מצאתי http://lightertricks.com/index.php תודה בכל מקרה

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by yuvyuv,

בלי להגיב בבקשה...! רק להצביע...

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by shlompis,

היי, שאלה שמעניינת אותי לאחרונה, אשמח לקבל הסבר שמניח את הדעת, סרטים ישנים, נאמר שצולמו לפני כ 13 שנים, 10 שנים וכו' מופיעים לאחרונה באתרי שיתוף קבצים בפורמט HD. הדבר היה לי מוזר שכן הם צולמו לפני הרבה שנים ואז לא היה פורמט והטכנולוגיה נפוצה/מקובלת אם בכלל היתה קיימת ( היתה ?) בכול אופן בדקתי גם באתרים לממכר סרטים ובחנויות ואכן ניתן למצוא סרטים משנת 1999, 1996 ב- HD. איך זה יכול להיות ? האם עובדים עלינו והאיכות לא באמת גבוהה או שבוצע פה איזה שהוא מחזור שרק המיר את הסרט לפורמט HD אך הסרט צולם בזמנו במצלמות רגילות ? אני מבולבל... מישהו יכול לסדר לי את הנושא ? אני אשמח, דוגמאות ? בבקשה : Enemy Of The State HD יצא בשנת 1998 Pulp Fiction HD יצא בשנת 1995 Fight Club HD יצא בשנת…

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. יש פה עוד אנשים שאוהבים וירטואוזים של גיטרה חשמלית ? כדוגמאת: Michael Angelo Batio Yngwie Malmsteen Jason Becker - האגדי ! הוא המלך של כל הזמנים !! Marty Friedman Andy Timmons ועוד רבים וטובים אחרים. יש להם גם כינויים אחרים, Shreders. חלקם כמו מיכאל אנג'לו ומלמסטיין וכמובן איך אפשר בלי Joe Stump ו Rusty Cooly וגם כמובן Bucket Head ההזוי !

• 70 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by טל קורקוס,

שנים אני סובל מאינטרנט איטי עברתי את כל הספקים שיש החלפתי מחשבים , באו אלי טכנאים סוג B מבזק ( אני אצלם אותם ואפרסם ב TUBE ) שתראו את הרמה שלהם , ו 018 החזירו לי את החיוך ;D . 012 - מהירות משחקת " עומס " , שירות מזעזע שעולה כסף לא 1800 , אבל המנהלת שם הייתה דיי אדיבה למרות שהתישו אותי עד לניתוק . 014 - תמיד עמוס מהירות דיי מזעזעת , שירות אדיב אבל התוכן של השירות הטכני דיי שקרי , מאשימים את בזק " הם אשמים " . 017 - שירות לקוחות פשוט ביזיון . 013 - עברתי בגלל המחיר הגבוה ( לפני שהיה איחוד עם נטוויזן ) 018 - מרגישים הבדל משמעותי האתרים עובדים חלק יותר , אין בופרינג ממש כיף , והמהירות גלישה יציבה , מחיר מעולה 33 ש"ח 2.5M ללא התחייבות ! ואמרו לי שתמיכה טכנית זה חינם ! לא כמו …

13. למחוק את כל האשכול. הכל יצא מהקשרו

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה להתחיל ללבוש חליפות של ארמאני עם עניבה וג'קט, השאלה אם זה יצור מסר יומרני מידי אולי שחצני? אם אני יגיע לדייט ראשון עם לבוש כזה איזה רושם זה ייצור? יש בחורות בפורום הזה? אם זה נושא לא לעיניין אז לסגור,העיניין שזה די מעניין אותי מבחינה סוציולוגית.

• 58 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. היום הגיעה לה ה-Mercedes-Benz SL 55 AMG ROADSTER האגדתית לסוכנות מרצדס בחיפה, אחרי כשבוע וחצי בת"א. מישהו בא מחר?

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by liav12,

שלום, מחפש נרגילה מתנה לדודה שלי, חשבתי על משהו יפה והבנתי שיש גם נרגילות הפוכות כדוגמא http://www.nargila.co.il/Products/19/The-24-Turkish-Bracket-Hookah.asp הבנתי שעדיף על רגילה גם מבחינת מראה ושימוש, נכון?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by vinipyx,

שלום לכולם אני רוצה להביאה רכב לארץ(מארצות הברית),השאלה היא כזאת: כמה אחוזים מהמחיר של האוטו אני צריך לשלם למכ"ס ולמע"מ? תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. היי, אשמח אם תנסו את האפליקציה, יש ממשק וקריינות בעברית, והיא מכילה את התרגילים הכי אפקטיביים על מנת להשיג ריבועים והדגמנות וידאו חלקות ללא צורך בחיבור אינטרנט. לא היה קל ליצור אותך, כל הורדה מבורכת ;-) אנדרואיד: http://goo.gl/FcXcVG אייפון/אייפד: http://goo.gl/9wfJzH תודה, ושיהיה אחלה אימון ;-)

19. Started by ThaOG,

23.4 lbs = ?? קילו

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. שלום לכולם, ב22.7 אני מתגייס לגולני בשעה טובה. בתור אחד עם מספר -2 אני די זקוק למשקפיים שלי באופן יומיומי, הבנתי שלקנות עדשות יהיה התאבדות (לנקות אותם ולא לאבד יהיה חתיכת סיפור) אז בעצם אני מחפש המלצה מהחברה פה בעלי הניסיון, רצועת גומי מיוחדת שלא תלחץ חזק מדי על הראש אבל גם שלא תתן למשקפיים ליפול? פטנטים אחרים? אם אפשר גם קישור לEbay למוצר מומלץ אשמח גם לרשימת דברים שאני צריך לקנות לגיוס והצבא לא מספק (או שהוא מספק וזה חרא) תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

לא מחפש תשובות ציוניות כאלה או אחרות, אלא באמת למה מפעל הפיס חוקי במדינת ישראל. מלבד הקטע שהוא שייך למדינה(הרי גם המדינה כפופה לחוקיה). סתם תקציר של חוק משחקים אסורים: חוק העונשין בישראל מגדיר משחקים אסורים, הגרלות והימורים ככאלה שבהם הזכייה תלויה בגורל ולא ביכולת. העבירה חלה על המקום שבו נערכות ההגרלות ומיוחסת גם למי שמארגנים או מנהלים אותן, ובתנאי שהעבירה או חלק ממנה בוצעו בישראל.

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by stone cold,

היום שעבדתי באיזה גינה ראיתי בחורה מפוחדת היא חשבה בטעות שאנחנו הגננים שלה ואמרה לנו שהיא פוחדת שיש גנבים בדירה היא כבר טילפנה למוקד אבל ביגלל יותר מידי מישחקי RPG יפנים וסידרות מצוירות יפניות החלטתי ליתנדב ולעזור לה סך הכל אני בחור חזק ככה שכל עוד אין לגנב אקדח יש לי סיכוי מאוד טוב בקיצור ניכנסו לדירה הבית היה נקי ואחרי איזה דקה הגיעה הבחור מהמוקד כניראה שהיא ראתה יותר מידי את חיים הכת בכל מיקרה טיפשות או אומץ?

• 66 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by KrustyTheKlown,

היי נושא טיפה מוזר אבל בכל זאת... מישהו מבין בכובעים כאלה ? משהו בסגנון הזה : זה ה 59FIFTY, קראתי בביקורת של מישהו שהוא ממש גדול ונראה מצחיק. העניין הוא שפעם השאלתי כובע של אותה חברה מחבר והוא היה סבבה לגמרי יש למישהו כזה כובע ויכול להגיד לי אם הם בגדלים של כובעי מצחיה פשוטים ?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. שיתוף פעולה ראשון לגמרי מסוגו - NVIDIA רותמת את עוצמת העיבוד ומשאבי הענק של אינטל לצרכי מוצרי AI לרבות מאיצים מתקדמיםלכתבה

25. Started by SweeT_EviL,

????? כמו ראש העיר החליט למנות את משה לנשיא נראה לי שזה פיעל אבל אני לא בטוח (שורש מנה נכון?)

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים