עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JohnnyBravo,

מישו מכיר ת'עיניין?איך זה הולך?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מתחיל לחפש משרת סטודנט בתחום פיתוח. אין לי נסיון למעט מה שעברתי בלימודים, אני שולט לא רע בC ובJAVA. יש לי ראיון עבודה ביום חמישי, ופתאם זה היכה בי שאם שואלים אותי על ציפיות שכר, אין לי מושג מה ריאלי. ברור שהתשובה פה היא לא חד משמעית, לכן אני מקווה ליפול דווקא על מי שכן עובד במשרה באותו סדר גודל של יומיים בשבוע בפיתוח. טבלאות שכר במקומות השונים לא מתייחסות לסוגיה.

• 10 תגובות
    • 11.3k צפיות
  3. ראשית כל רציתי לפרסם את זה בפורום אחר שאני נמצא אבל צריך לחכות שהמנהל יאשר הרשמה .אני לא איזה חנות שיש לי אינטרס לפרסם הנחה אז בבקשה ממכם בלי חקירות. פשוט אני רוצה להישאר אנונימי. יש אתר מסויים "חברים-לרפואה ", שיש שם אנשים ,שהשם יעזור להם בעזרת השם ,שחלו במחלה . אין להם את הכסף לממן ניתוח , תרופות וכו'. אנא ממכם למי שמאמין בקדושת החיים , ורגיש לסבלם של אחרים יכול לתרום :אפשר בכסף (יש קרנות לאנשים מסויים , תחפשו באתר) , אפשר לתרום תרופות שאתם לא משתמשים בהם והם יגיעו לאנשים אשר אין ברשותם את האמצעים להשיגם . אם מישהו מכיר עמותה אחרת שנגעה לליבו הוא מוזמן לשתף ונעשה נושא למען עם ישראל שלנו. חברים לרפואה אם תנעצו את הנושא הזה אני אשמח . מבחינתי את…

4. Started by adi518,

קודם כל שמתי לב שהוא מקפיץ "נושאים דומים" שאתה מסתכל באשכול מסויים. הבעיה היא שלא הגדירו את זה כמו שצריך וזה מקפיץ אשכולות מלפני 10 שנים. דבר נוסף, שעורכים הודעה, הרווחים בין פסקאות (תג P ב HTML) מוגדרים כנראה לפי ברירת מחדל (10PX מעל ו 10PX מתחת במקום להיות מאותחלים ל- 0) ונוצרים רווחים ענקיים כל פעם. אם רוצים לתקן צריך לערוך את ההודעה כמעט פעמיים כל פעם. מאד מציק. שמתי לב שגם יש בעיות עם העורך. הוא מסתבך בקלות ומסוגל לחרבש את הפרמוט של פוסט שלם בשניה, וזה במיוחד מעצבן אם זה פוסט גדול (כמו ביקורת). חוץ מזה, אחלה פורום, מאד נהנה פה, אבל קחו לתשומת ליבכם את הנ"ל. ייתכן וכדאי לשדרג את הגרסה של הפורום לגרסה יותר מתקדמת שעובדת עם AJAX ומקלה על המשתמש. להלן ההבדלים (לאח…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by RUBI88,

שלום רב לכולם . אני כרגע בלימודי הנדסאי תוכנה, אני די שולט בלימודים והולך בסדר גמור. אבל מה אני קצת ממורמר שלא הלכתי למהנדס מה שהיה מצריך לשפר בגרויות ועוד זמן . בגלל זה הלכתי להנדסאי מההתחלה . רציתי לדעת האם בתור הנדסאי תוכנה : א. אפשר למצוא עבודה ללא ניסיון . ב. אפשר להתקדם ולהתפתח מעבר בדיקות תוכנה .. ג. איזה תפקיד אפשר לקבל . תודה רבה

• 23 תגובות
    • 9.1k צפיות
  6. את הבגרות עשיתי דיי ממזמן (2007) בציון נמוך וממוצע של 70 לשלושת השאלונים (e,f,g). לאחרונה הסתכלתי על שאלוני הבגרויות מהשנים האחרונות, והבגרות עצמה נראתה לי מגוכחת בהשוואה לפרק של האנגלית בפסיכומטרי. אני שוקל לגשת לבגרות לאחר שאסיים עם הפסיכומטרי, אני חושב שאני יכול לשפר את הציון לפחות ב- 15-20 נ' בכל שאלון. רק החלק של הכתיבה יכול להוות בעיה. יש כאן תלמידי תיכון (י - יב') או מישהו שניגש לאחרונה לבגרות ויכול לזרוק אור בנושא? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by redead,

בזמן שאני מבקש להקליט תוכנית מסויימת מה קורה בפועל ? האם מה שקורה זה שנשלחת בעצם בקשה לשרתים של YES להוריד תוכן מסוים ונעשת תקשורת דו כיוונית או שמדובר בפעולה של הקלטה על הרדיסק שנמצא בתוך הממיר ובמקרה הזה גם לא נעשת שום תקשורת ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכם... לפני כחודש + התחלתי ממש לאהוב ללכת ולשחק סנוקר עם חבר...כל שבוע אנחנו פעמיים הולכים לסנור ל 4 שעות טובות של משחק... המועדון יפה ואוירה מעולה אנשים רציניים ולא ילדים קטנים...עכשיו שזה הפך להרגל ואני באמת נהנה חשבתי לי למה לא לקנות מקל סנוקר מתברג...שאלתי את מנהל המועדון בקשר לסוגי מקלות והוא אמר לי שזה נע בין 400שח ויכול להגיע לכמה אלפים...עכשיו בתור אחד שחובב את זה נראה לי הגזמה לזרוק על מקל 400שח אפילו...חיפשתי בזאפ וראיתי דווקה הרבה במאתיים שח ויש אפילו פחות...השאלה מה ההבדל והאם בתור מתחיל זה ממש ישנה לי בהתחלה? סך הכל רוצה מקל משלי שרק אני ישתמש בו ויתרגל אליו.... למישהו יש דעה בנושא? תודה

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by spitzi,

שלום, אני יכול לנצל את הרכיבים הבאים ממחשב בן 3 שנים, האם הם יתאימו להרכבת HTPC טוב ? לוח אם mATX MSI MS-7366. מעבד Core 2 Duo E8400. זכרון 2X2GB Mushkin DDR2 800 MHz כרטיס מסך Leadtek 7600GT 256MB Fan.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Track,

אז ככה - אני באמצע מוד של ספק הכוח שלי.. כל הכבלים עטופים, כשמה קורה? אני מגלה שPerformance-Pcs שלחו לי Heatshrink 1/16" במקום ה1/8" שביקשתי! עכשיו, או שאני משלם 80 דולר על UPS או שאני מחכה שבועיים להזמנה נוספת.. או שאני מוצא את זה כאן בארץ. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי רק אתרי ספקים. יש למישהו מושג? אפילו B&M מקובל עלי, כל עוד זה ברמת גן, גבעתיים או תל אביב. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ArkadyK,

אהלן, אני ועוד 5 חברים נוסעים לבערך 13 יום לאמסטרדם ב26 לאפריל, אנחנו מחפשים איזשהי דירה טובה וזולה באזור כיכר דאם אני אשמח להמלצות, פשוט באינטרנט יש יותר מדי אופציות וכבר אי אפשר לדעת מה לבחור, תודה!

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by avigp,

הי אני מתעניין בלימודי בדיקת תוכנה מישהו מכיר מקום בשם "האקריו" הם מתחייבים להשמה בעבודה בסוף הקורס ובכלל לגבי מקומות אחים מומלצים תודה מראש לעוזרים שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. אני מתחיל לחזור לספסל הלימודים בקרוב, והגיע הזמן לעשות ריענון על מתמטיקה בסיסית בינתיים כל מה שאלגברה ותרגילים ש "מונחים על השולחן" הולך מצוין, אבל בבעיות מילוליות אני נתקע, שכחתי לגמרי איך לבנות את המשוואות אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדוגמה- על שני חרטים הוטל לעבד 72 חלקי חילוף.כולמ מאותו סוג החרט הראשון עבד 3 שעות אחר-כך החליפו החרט השני, וזה סיים את העבודה כולה תוך 4 שעות. לעיבוד 18 חלקי חילוף דרושה לחרט השני מחצית השעה יותר מאשר לחרט הראשון. כמה חלקי חילוף עיבד כל חרט במשך שעה אחת? מצאתי את הדבר הזה- http://ezer.jercol.macam.ac.il/mathNew/view.asp?n=58388&forum=1 אבל לא הבנתי איך לעזאזל הם הגיעו לתוצאה, הם דילגו על החלק הכי חשוב. אם מישהו יכול לעזור עם יותר פירוט- א…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by klayton,

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. בעקבות כל הקבוצות רכישה שנפתחות בזמן האחרון אני מרגיש שאולי שווה לי לנסות כאן, כיום ניתן ללמוד את ההסמכה הזאת רק במרכז לצערי וחבל, לאחר שהתייעצתי עם אחד המרצים במטריקס נאמר לי שניתן יהיה לפתוח קורס במידה ויהיו בסביבות 10 - 15 נרשמים, ואני אומר אם אפשר לנסות כאן למה לא...

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by avigp,

הי לכולם החלטתי ללמוד קורס בדיקת תוכנה ואני מתלבט בין כמה מקומות בעיקר בין האקריו לג'ון ברייס מישהו מכיר בוגרים או מקום מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by Zinger777,

היי, בשעות אלו ממש המקפיא שלי משחרר גזים (אחרי שעשינו לו מילוי לפני איזה חודש..) מה שאומר שהגיע הזמן למקפיא חדש כי החשמלאי אמר שאם תוך חצי שנה הגז יוצא - לא משתלם לתקן. מדובר על מקפיא של בקו עם 6 מגירות וזה הגודל שאני מחפש גם עכשיו (עם דלת מקדימה ומינוס 20 מעלות יספק אותי) אתם מכירים במקרה חברה טובה שמייצרת מקפיאים והם לא מתים תוך 3-4 שנים? דגם טוב? תודה מראש, Zinger777.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by BigTools,

פעם, לפני הרבה שנים שעוד היתי צעיר ויפה, היתה תוכנה בשם ICQ (לא זה לא נושא שהקפצתי מ-2001, התאריך היום 5.2.2012) בכל אופן, נפל ליד מספר איסיקיו די נחמד. 35-000. 5 ספרות, קצר ויפה. מישהו יודע אם זה שווה עדיין משהו?

19. Started by dvirf1,

אני יודע שזה long shot, אבל אם ידעו לענות לי איפשהו, זה כאן. יש לי Galaxy Nexus, ואני רוצה לחבר אותו למערכת באוטו שלי (קצת מוגזם לקרוא לזה מערכת ). אין לי AUX במערכת. אפשר לחבר בדרך אחרת, או שצריך לקנות רדיו-דיסק חדש?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. היום נתקלתי לצערי במראה דיי מזעזע בדרך חזרה הביתה. אני לא נוהג להעלות ולשתף כאלו דברים באינטרנט, אבל נותרתי המום וקפאתי במקום למספר דקות. בפה של אחד הכלבים היה סמרטוט... אני משער שמי שעשה את זה לא רצה שהכלב ינבח. כבר דיווחתי לגורמים המתאימים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, עד לאתמול יכלתי להכנס לאתר זה ללא בעיה בפיירפוקס ובאקספלורר. מאתמול משום מה אינני מצליח להכנס לאתר, ומצליח רק באמצעות HIDEMYASS. אשמח לפתרון אחר, תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש לרכוש עיטורים צבאיים(לאו דווקא מקוריים, אלא משהו שנראה כמו אות מערכה פשוט). מישהו יודע איפה אפשר/איך אפשר להכין? כמו כן, אם מישהו מכיר איפה אפשר לרכוש(אפשר גם בebay) קצת WW2 ממורביליה לא יקרה(לאו דווקא אותנטי) בלי משלוחים של 50 דולר לסיכה שעולה 2 דולר, אני גם אשמח תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by romansah9,

http://vimeo.com/iryoku/separable-sss כל מה שאתם רואים בסרטון הוא טיוח ב-DirectX 10. האפקט הזה הושג ע"י טכנולוגיית "Separable Subsurface Scattering" אשר מאפשרת לחשב שקיפות עור. כפי שאפשר לראות זה שהעתיד היפה עוד לפנינו...

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. האם יש תחליף זול אחר למשלוח דואר רשום בדואר ישראל שלא יעלה יותר מ-20 ש"ח (חבילה קלת משקל)? הדואר סגור לגמרי או שפתוח במתכונת מצומצת? עד מתי צפויה השביתה להימשך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by HitmanX,

לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל בכל מקרה, לא מזמן ראיתי את הדבר הגאוני/הזוי/מטריד הזה - Cannibal Holocaust פשוט תהיתי לעצמי אולי יש פה מישהו שמכיר עוד סרטים חולניים בסגנון תודה מראש חבר'ה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים