כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
יש בעיה פה בפורום. כשאני כותב משהו, ועושה קופיפייסט ממקור חיצוני או ctrl+Rshift/Lshift, הטקסט יוצא ככה: טקסט וכשמתחרבש אז ככה בערך (בעיקר בציטוטים): [ טקסט/size] יש לציין שזה לא תמיד קורה ככה, אבל זה קורה הרבה, וזה מאוד מעצבן. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
היי אנשים,אני בקרוב נכנס לכלא לתקופה קצרה(אם אפשר להתרכז בשרשור ולא בדברים שוליים),וחשבתי שזה זמן טוב לגעת בספר אחרי שלא עשיתי את זה בחיים,גם ככה יהיה לי משעמם בכלא הצבאי אז למה לא להעשיר את הידע? ראיתי את 'צביקה ברגמן' בכמה הזדמנויות בטלויזיה,ראיתיי גם איזה ספרים יש לו פחות או יותר,אני רוצה המלצה ל-2 נושאים,האחד בקשר לבורסה,והשני בקשר לשפת גוף(סתם מחיטוט בספרים שהוא הוציא לאור ראיתי גם את הספר ''סודות שפת הגוף'',חשבתי אולי זה מעניין). שני שמות הספרים שאני כנראה אקנה הם:סודות שפת הגוף,והשני אני לא כל כך סגור בעיניין,יש לו לפחות 6 ספרים על הבורסה ,יש למישהו המלצות?(אני מתלבט אם עדיף ספר על הבורסה או את הספר 'עצמאות כלכלית' שראיתי אותו מדבר עליו בטלויזיה,מאוד התעניינתי ב…
-
- 12 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
הי, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודים לתואר ראשון ובכך אשנה את הסטטוס בחיי מ"חייל משוחרר" ל"סטודנט". כרגע אני בבנק הפועלים, אבל הבנתי שבבנקים ה"קטנים" יותר דווקא יש תנאים טובים יותר ככלל ולסטודנטים בפרט. ה"דרישות" שלי מהבנק באמת מאוד מצומצמות: * עו"ש בלבד * פנקס שיקים אחד בשנה מקסימום * יכולת לבדוק מצב עו"ש באינטרנט * יכולת למשוך מזומן מכספומטים של בנקים אחרים ללא עמלה ונראה לי שזהו. אז אם מישהו יודע, מכיר, יכול לייעץ לגבי בנקים אחרים, גדולים(דיסקונט, לאומי וכו'), קטנים (יהב, ירושלים, מזרחי-טפחות וכד') ולגבי המעבר, אני אשמח שיחלוק קצת מחוכמתו
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נותרו לי 170 אירו מטיול באירופה, ואני רוצה להמיר אותם בחזרה לשקלים. לפי האל גוגל, זה אמור לצאת בערך 824 ש"ח. בדקתי בדואר ובבנק הפועלים, בדואר אומנם לא לוקחים עמלות, אבל השער קנייה שלהם(נראה לי) די נמוך ואני אקבל בסביבות ה800 ש"ח חזרה. אז... מישהו יודע איפה כדאי להמיר חזרה לשקלים? אם זה מקום פיזי ספציפי("הchange מול דיזינגוף סנטר, ליד השווארמה") אז באזור המרכז/השרון זה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו מכיר/התנסה עם מאווררי תקרה של המילטון? הדגם HEM650 מחפש משהו בסיסי וזול לחדר קטן. הם נותנים אחריות ל10 שנים על המנוע.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בעודי מדפדף במבצעי הקיץ של סטים שמתי לב שאחד הסלוטים שמציגים את המשחקים מכיל את ההודעה: "We're sorry. This game is not available in your region." מה הקטע?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. יש לי קב"א 54, דפ"ר 80, וכרגע הפרופיל שלי הוא 82. תאריך גיוס: 11/3/13. כרגע אני מתמיין לעתודה, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב, אבל גם אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה אני כנראה אוותר על העתודה כי אני חושב שלהתחייב לצבא עד גיל 27 זה הימור גדול מדי בשבילי. יש לי מנילה של יחידות שדה כרגע, ואני לא רוצה להיות קרבי (ואני גם חושב שאני לא מתאים לקרבי, גם מבחינת הכושר הגופני וגם מבחינה נפשית). יכול מאוד להיות שמבחינה נפשית אני לא אוכל להיות בקרבי (הציון שלי בקשיי הסתגלות לא יאפשר לי להיות קרבי). אמורה להיות לי פגישה (בפעם השנייה) עם קב"ן עוד חודש בערך. אני רוצה תפקיד שקשור במחשבים (יש לי 5 יחידות מחשבים בציון גבוה, וממוצע הבגרויות שלי גם גבוה). עד עכשיו הייתי רק בזימון ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי סאב וופר שהיה עפם מחובר לרסיבר ורמקולים שמחוברים גם לרסיבר. הסאב הוא סאב אקטיבי ורשום עליו שני יציאות של to speaker ושתי יציאות של from receiver אז חשבתי שאני יכול לחבר את הסאב לכל מכשיר: מחשב טלוייזיה וכו' ואת הרמקולים ישירות לסאב. האם זה אפשרי ? הוספתי קובץ עם התמונה של הסאב עם האחורה שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות כושר, ואחד התרגילים שאני עושה זה מתח(עליות און) זכור לי שפעם המורה שלי לספורט אמר שזה לא בריא לרדת עד הסוף כלומר עד למצב של ידיים ישרות לגמרי, אלא צריך לרדת למקום קצת יותר גבוה, שאלתי היא האם זה באמת נכון שירידה עד הסוף לא בריאה ? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
איך בדיוק הם בוררים את השמות שענו נכונה ומגרילים ביניהם? דבר שני, אני רואה שכל פעם מציינים את השם הפרטי ושם המשפחה של מי שזכה בעברית. איך הם יודעים מה שמו?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לשנות לשניים מהסירטונים האחרונים שלי ביוטיוב את התמונה הממוזערת, כי התמונה המקורית נראית איום ונורא, וזה לא עובד. ברשימת הסרטונים שלי התמונה הממוזערת נעלמת, ובהגדרות הסרטון ההתמונה הממוזערת בהגדלה נשארת כמו שהיא ופשוט לא משתנה לזו שבחרתי. פתחתי דיון בפורום של יוטיוב בגוגל לגבי הבעייה ועדיין לא קיבלתי תשובה שם ונאלצתי להקפיץ את הדיון שלי שם. מה הסיבה לבעייה והאם יש עוד משתמשים שחווים אותה? נ.ב. כל הסירטונים שלי ביוטיוב אינם נגישים לציבור מטעמי פרטיות, ורק משתמשים עם קישור יכולים לראות אותם (Unlisted). עדכון: מישהו ענה לי בדיון בפורום יוטיוב בגוגל, ואמר שיש בפורום הרבה מאוד תלונות שהאופצייה הזאת לא מתפקדת, כך שייתכן והאופצייה מקולקלת ושעלי לחכות עד שגוגל תתקן…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מאוד מנוסה בתשלומים ברשת (עד היום גייסתי חברים לביצוע השלב הזה), ורציתי לשאול כמה שאלות: קודם כל, פייפאל חייב להיות צמוד לחשבון בנק כלשהו, או שהוא יכול ללכת גם עם כרטיס אשראי? שמעתי על זה:http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/163?OpenDocument האם זה מאפשר לי קנייה באיביי? שימוש בפייפאל? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר (יכול לעזור לעוד הרבה אנשים). תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה ישמע מצחיק אבל זה ברצינות אני לא מצליח לשבת ישיבה מזרחית שהייתי ילד הייתי שם גם רגל על רגל היום אפילו מזרחית לא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? מדריך/סרטון
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יום שבת הזמנתי מאיביי מכשיר סלולרי, הכל היה נראה בסדר. בדקתי במשלוח וראיתי שהמוכר שולח לכל המדינות (worldwide) מלבד איטליה. שילמתי על המוצר וביום שניה המוכר שולח לי הודעה שהוא לא שולח לישראל והוא מבקש לבטל את העיסקה. סירבתי כי אני מעוניין מאוד במוצר, וממש לא אכפת לי מהחברת משלוחים שלו. מה גם שאני הזמנתי המון מוצרים מסין ואני יודע שאפשר לשלוח מסין לישראל, אז אמרתי לו לשלוח דרך חברת משלוחים אחרת. והיום הוא שלח לי את ההודעה הבאה : dear friend, so sorry, there is no other shipping company for option,as a responsible seller, the only way we can do now is to refund the money to you, so sorry for the inconvenience to you, hope you can understand us, wait your reply,…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
בחיפושים אחר דירה שתיתן את מקסימום יחס מחיר-תמורה התחלתי לבדוק באזורים היותר... איך נגיד את זה בעדינות... אקזוטיים במדינת ישראל. התחלתי לבדוק דירות באריאל. רכב - יש. דלק - יש. נכנסתי ליד 2. יחידת דיור 107 מ"ר משופצת מהיסוד ב-2,300 ש"ח כולל הכל. דירה 2 חדרים + גינה + ריהוט - 2,000 שקל. דירה 2 חדרים 90 מ"ר + מרפסת + רק סיימו לבנות ב-2,000 שקל. WTF?! זה אמיתי?! מה אני מפספס?
-
- 182 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בלימודי משפטים, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בקורסים של משפטים בחינם? את האתר של אונ' ת"א אני מכיר. אני מחפש אתרים נוספים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחברה גדולה בה אני עובד עדיין מחייבים אותי על מכשיר פלאפון + קו 150 שקל כל חודש. כשהתחלתי לעבוד בחברה לקחתי מספר קו + מכשיר נוקיה. כשהחלה התחרות של החברות הסלולר והורדת המחירים החלטתי להחזיר להם את המכשיר + המספר, החברה לא מוכנה שאני אעשה זאת מכיון שישנה התחייבות(לא זכור לי שחתמתי על מסמך שאני מחוייב). מה אפשר לעשות במצב זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קניתי לפני כמעט שנה (11 חודשים בערך) סטיק מדגם extreme 3D pro מKSP. רשמתי אותו אצל לוגיטק והכל, והוא היה אחלה סטיק בזמן האחרון, לעומת זאת, האלכסונים ב hat switch פשוט שבקו. כתוב על האריזה שיש לי אחריות מוגבלת על החומרה לשנה. האם אני יכול לקבל תיקון של זה? ואיפה? חיפשתי בכל מקום, ולא ממש הצלחתי להבין מה מגיע לי ומה לא. אם מישהו יודע, אשמח שיכתוב. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו אני חייב את ה-SSD הזה. אני פונה לליבכם, אנא, קחו 5 שניות מזמנכם ולחצו על כפתור הלייק מתחת לסלוגן שהמצאתי- בתכלס הוא גם הכי יפה http://hwzone.co.il/articles/intelslogan
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אם עד עכשיו השתמשתם באנטיוירוסים החינמיים של AVG או AVAST או microsoft security essentials, הגיע הזמן להחליף אותם. צ'ק פוינט פתחו את האנטיוירוס שלהם (טוב לא בדיוק שלהם, אבל בלי ספויילרים) להורדה חינם. הפרטים המלאים כאן http://www.turovsky.co.il/2012/06/check-point-zone-alarm.html
-
- 36 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
היי יש לי מקלדת רגילה של לוג'יטק. אתמול החלטתי לנקות אותה (בפעם האחרונה שעשיתי זאת, שברתי כמה מהמקשים ונאלצתי לקנות חדשה). ניקיתי מבחוץ מה שיכולתי, לאחר מכן הוצאתי בעדינות את המקשים בעזרת מברג, ניקיתי והחזרתי. הפעם הכל הצליח, והכל נכנס וכלום לא נשבר. מה שכן ששמתי לב אליו זה שהממקשים החלו להיות נוקשים יותר כאשר אני לוחץ עליהם, לא כולם ולא בכל לחיצה. אבל מן נוקשות כללית כזאת. האם זה יכול להיות בגלל משהו שעשיתי או שזה כבר פסיכולוגי? חשבתי אולי לפרק שוב את המקלדת ולתת שימון קל אולי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, התקשרו אלי לא מזמן (לא יודע איך הגיעו אלי יכול להיות מקו"ח שהשארתי לפני שנתיים) ושאלו אם אני מחפש עבודה וזה רלוונטי, רציתי לדעת פרטים על העבודה. לפי הבחורה, לעבוד במחסן משעה 8 עד 12, ומ 12 עד 8 בערב לעבוד כמוכר. שכר בסיס (בושה) + מכירות. אני כרגע עובד בחנות אלכוהול ומרוויח נחמד יחסית לעבודה שמטרתה לחסוך ללימודים (בן 24). האם יש טעם בכלל לשקול את אייבורי בקטע הזה? או שעדיף להשאר בחנות אלכוהול ולהרוויח את לחמי עד החסכון הלימודי (בתקווה) תודה
-
- 15 תגובות
- 7.7k צפיות
-