עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by YAIR,

מה קרה לתגובה שלי על המאג באתר החומרה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. Started by 6kwar,

זה הפורום הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by SpitFire,

לפי החדשות ה GLIDE שהביא את המהפכה של 3DFX הולך לחזור בגירסא חדשה נראה לכם שזה יעבוד ? מה אתם חושבים ?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by Funkyzord,

מישהוא מקיר אתרים שמזבירם כול מיני דברים של פיסיקה כמו חוקים ועדיף בעיברית

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1811428,00.html כתבה אחת שווה הרבה עצבים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

מצטער על האיכות............

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

hmm... topic says it.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by pazer001,

עצם העובדה שבעצם פירסמת את שמותיהם ועצם העובדה שכבר כולם יודעים על איזה חנות מדובר פה, זאת עילה לתביעת דיבה. אני ממליץ לך למחוק את הנושא הזה.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

סקיי עורכים סקר וערפאת מוביל ע"פ שרון עיזרו לישראל לנצח! http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,1000781,00.html

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it and type winipcfg, then click release all and you'll get a t…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by the_saint,

אני צריך עזרה ממישהו שיודע קצת מתמטיקה.. לייתר דיוק מישהו שיודע מטריצות...ויודע מה לעשות כשנתונים לי שתיים כאלה כשבכל אחת שלושה משתנים...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כן כן... ישנו יבואן! המיבא את כל דגמי אביט במחירים לא רעים יחסית, בגלל מגבלת הפרסום אסור לכתוב את שמו או פרטים, מי שרוצה יכול לפות אלי בICQ 144251693

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. נודניק שמצלצל אלי לסלולרי המון פעמים ביום ולא עונה. כשאני עונה לשיחה אני שומעת חיוגים בלבד. בחיוג חוזר - לא מרימים. ניסיתי לאתר דרך www.441.co.il לא עובד יש עוד אפשרויות? האם לדעתכם מותר לי להעלות את המספר לאתר? :AR15:

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by cganir,

שלום. לצורך פרויקט חדש, אני זקוק בדחיפות למחשב ישן. אני צריך לוח אם עם פנטיום 166-200 או משהו בסגנון. רצוי לוח אם עם כרטיס קול SB16 וכרטיס מסך (סתם כרטיס) ONBOARD. אני מחפש גם ספק דק (לא הספקים שמשווקים היום) . זהו. אודה לכם על תגובה !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by e-Pit@m,

Long Live... real human leather mice! אפילו שערות יש עליו.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by MiniMizer,

Mr. T 0wnz you

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  17. http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=&threadid=4662 הנה הוכחה שזה כן עובד

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by PeaS,

hi ppl! im here from the biggest internet cafe in the world! it has over 800 pc's i ordered most of the compoments for my new comp, it should arrive in few days. it's really fun here, this is my second day here in NYC. i watched cnn, i saw what goes in israel. thats it, i just wanted to say hi. i have 15 minutes left here, i think i will read one of the new articles.. i'll beback in a week, bye...

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by SpitFire,

כן אני מעוניין באחד אם יש למישהוא והוא מעוניין למכור ICQ# 135505961 או E-MAIL : Apocalypse256@hotmail.co.il או פשוט להציב פה פוסט

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by com,

לכל חובבי המכוניות שבינכם, עם כל האהבה הגדולה למכוניות היוקרה, ע"ע אוטומוטור, שלצערי, לא שפר גורלי, ולא יצא לי לבקר בא.. עם כל האהבה, מה ה"גורטאה" ששוכבת בחניה שלכם? (של ההורים כנראה.. ;D) נתחיל עם של אבא שלי, נאון קריזלר,שנת 97, 2000 סמ"ק, לא זוכר כמה כח סוס, (אבל די הרבה) מת כבר ליסוע בא, אבל אפילו לא התחלתי ללמוד נהיגה.. שום צבע מתקלף ומחשב מנוע דפוק, לא מאותה סידרה (כולבוטק מי שלא ראה..) מכונית מעולה עם הרבה כוח.. מענין אותי לראות את המכונית של העשיר.. ;D נ.ב. כדי לצרף תמונות..

• 67 תגובות
    • 6.8k צפיות
  21. Started by MiniMizer,

לקרוא ולצחקק PC = Pigeon Cluster ;D

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  22. Started by KoM,

כן, אחד המעבדים והלוחות המדהימים ביותר שהיו לי, הלכו, נמכרו... זה היה פנטיום 3 450 מדהים, כנראה מבציר טוב, עבד על 625 כמו גדול, עם קירור פאסיבי לחלוטין... עוד הלך גם הלוח שבא איתו MSI MS6163 מדהים, לוח I440BX משדהים שעבד כמו גדול על 133 בוולט ראשוני... אחד הלוחות היחידים בעולם שהראו 148 בפוסט !!! וזה שיא !!! היו לו מחלקים של 4, ולזמנו זה היה מדהים !! בקיצור הוא עבד אצלי על קירור פאסיבי לחלוטין, על 600 כלומר באס חביב של 133 כשההתחלתי היה 100... בקרוב יעלה ג'ורני קצר עליו, אבל עכשיו הוא הלך, הוחלף ע"י פנטיום 3 866 ולוח אינטל קר... (בכמה נמכר ? 600...) היי שלום חבר ילדות ! :'(

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by ntl,

אכן ספר חזק ביותר, אבל קראתי אותו באנגלית ואני זקוק למידע הבא ב[glow=red, 2, 300]עברית[/glow] יש שם 3 משפטים: War is peace Freedom is slavery Ignorace is strength אז אני רוצה לדעת איך המשפטים האלה כתובים בגרסה המתורגמת בעברית. אני יכול לתרגם, אבל אני לא יודע אם זה יצא מדויק...אז תעזרו בבקשה תגידו איך זה כתוב [glow=blue, 2, 300]בדיוק בעברית[/glow] בספר תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

ערך את הפרופיל המזדיין שלי????????? עדיף שיגיד ישר כי אם אני אצטרך לגלות בדרכים עקיפות אני פשוט מפרק אותו פיזית וסמוך עלי מי שזה לא יהיה אני אגלה

• 46 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by Spawn123,

מאוד מעניין לבדוק מה אתם חושבים על המתקפה ( שלדעתי היא מאוד חיובית) ואם הם לא מבינים אחרת הם צריכים לקבל את זה ביד חזקה!!! והאם היא תגרור למשהו טוב? ??? ??? :argue:

• 1 תגובה
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים