עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by neogod,

זה אמור להיות מקצוע שקשור איכשהו לחשמל/אלקטרוניקה . ראיתי מודעה "דרוש מזווד" , ופעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת , מזה ?

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. בחברה מכובדת ?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by אביהרץ,

יש דרך לרמות? כמה קל זה?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by NOSTREDAMUS,

אוקיי חברים בעקבות ההצלחה של ת'רד הבדיחות שפתחתי החלטתי לפתוח ת'רד להעסקת התאים האפורים והוא ת'רד החידות והידע אם יש לכם חידה או שאלה שאתם חושבים שהחכם שבחכמים לא יצליח לפענח אותה אנא רישמו אותה כאן ונבדוק HOW REALLY SMART YOU ARE :asthanos: אפשר לכלול בת'רד גם בעיות מילוליות (מתמטיות וכדומה), בעיות ממבחנים פסיכומטריים, שאלות פסיכולוגייה ומבדקים למיניהם (כמו אלה של האם אתה מכור למחשב, אוכל, סקס וכו') להנאתכם :smoke: והנה בעייה ראשונה בריכה של 100 ליטר מתמלאת ב10 ליטר מיים ביום, אך כל יום שעובר מתאדים 4 ליטר מיים ובכל לילה מתאדה ליטר אחד תוך כמה ימים תתמלא הבריכה לגמריי (או מעבר לקיבולתה בהפרש הקרוב ביותר ל100 ליטר) והאם היא תהיה מלאה בשעות היום או הלילה * אני מ…

• 51 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by roma,

אהלן חברים! בגלל שיש לי חדר ממש פצפון והמיטה הנוכחית לא ממש נוחה לאירוח וזאת בלשון המעטה(70 ס"מ רוחב), הגענו עם אמא למסקנה שהאופצייה היחידה למיטה זוגית היא שהמיטה תהיה תלוייה על התקרה עם קבלים או משהו. יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא מידע על מיטות בקונסטרוקציה כזאת? עדיף בארץ;-)

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by mega1234,

לא יודע אפילו איך הגעתי לזה אבל רציתי לראות אם זה קרה למישהו בפורום, ביקור פתע מהוט למטרת בדיקה של חיבור פיראטי. זה חוקי בכלל ? (הביקור מן הסתם, לא החיבור )

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. בפגישת מחזור :lol: :lol: :lol:

• 24 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by Yoav,

מתחילה תקופת הבגרויות והמתכונות, ואני רואה לאחל בהצלחה: לכל תלמידי כיתה י' (ואני ביניהם) שעושים בגרויות השנה לראשונה - תרגעו, זה לא נורא =] לכל תלמידי י"א - הרבה בגרויות אבל רק עוד שנה... לכל תלמידי י"ב - עוד קצת וזה נגמר סוף סוף! וכמובן לכל הסוטדנטים שתקופת מבחני סוף הסמסטר קרבה ובאה עלינו לטובה

• 65 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. מה קורה חברים? התחנה נפתחת בקרוב מאוד (!!!) חסרים לנו רק עוד כמה שדרנים( 2-4) אז מי שחושב, שיש לו ת'יכולת, והרצון, להיות שדרן ברדיו שהולך להיות הצלחה גדולה, שיפנה אליי באיציק המספר הוא: 114405585. (יערכו מבחנים קצרים)

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. טוב...אז ברוח הת'רדים שמעלי ומתחתי, ויש כאן אנשים שלהפתעתי יצירתיים בצורה מטורפת, מעניין אותי פתאום מה מחשביי "באפס" ירצו לקחת לאי בודד... (שלושת הדברים הקריטים) אז אני רוצה... 1. שימשיה. 2. חבר. 3. מקרר מפוצץ בבירה. זה יעזור לי לשרוד את הימים הראשונים ;D

• 43 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by 1,

היום במקרה עשיתי חיפוש בתדר VHFL ובדרך הצלחתי לראות את כל הסינימה 1,2,3 וערוץ 5 פלוס וגם פוקס קידס!! וזאת לאור העובדה שיש לי ממיר דיגיטלי אחד בבית, השאר מחוברים בלי ממיר, והערוצים היחידים שיש לי חוץ מחבילת הבסיס הם הסינימה 1,2,3!! כמובן שלא ראו נקי, הצלחתי לראות תמונה ולשמוע סאונד, אבל התמונה קופצת והוא לא מצליח לקלוט את הערוץ בשלמותו, אבל עצם העובדה שקולטים משהו אומר שאפשר לחזק את התדר ולהנות!! למישהו יש רעיון? תנסו אצלכם בבית לכל בעלי HOT לעשות סריקה בVHFL ותגידו מה אתם רואים, מחכה לתגובות, אני רק מקווה שאפשר לעשות עם זה משהו...

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by dorviper,

http://img388.imageshack.us/img388/6440/untitlednr1.jpg אני זה זה בפינה השמאלית העליונה עם החולצה השחורה אני וחבר הלכנו למשחק כדורגל בהרצליה לפני כמה שבועות ואז לא ידענו שהולכת להיות סידרה כזאת...פתאום ראינו את אסי כהן וצילמו שם משו שבוע אחרי זה ראינו פירסומת לסידרה מסודרים ואז הבנו שצילמו פרק לזה מאז כל פרק חיכיתי לראות מתי אני יופי והנה אתמול זה קרה ;D

• 49 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. Started by KrustyTheKlown,

מצטער אבל אני חייב לשאול, יש מישהו שחושב שהתוכנית שלו מצחיקה / טובה /איכותית ?? לדעתי היא פשוט בשפל המדרגה ואני עדיין לא מבין איך לא הורידו אותה אחרי שבוע ובבקשה לא להעביר לפורום "אקטואליה ותרבות", כי זה לא ממש אקטואליה ובטח שלא תרבות

14. שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבה, נתנו לי לשמור את המשקפיים. עכשיו, מה בידיוק אני יוכל לעשות איתם? האם יש פורמט כלשהו שתומך בטכנולוגיה הזו, או איזה וידאו קונוורטר? או האם פשוט אני יכול לזרוק את זה לפח? אם זה עוזר, יש לי מסף עם רזולוציה 1920X1080 בתדר 60Hz.

• 23 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. אז אילו סרטים טובים ראיתם לאו דווקא בזמן האחרון, מצידי שיהיו אפילו בשחור לבן.. סרטים ששבו את ליבכם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בכל הקטע של הסרטים, אז אם תזרמו עם זה זה יכול לעזור לי נורא, לא הייתי רוצה לפספס קלאסיקה קולנועית או משהו בסגנון רק משום שלא ידעתי על הקיום שלה ;D אז בוא נראה, הסרטים שעולים לי עכשיו לראש הם להציל את טוראי ראיין, וממנטו. מי שלא מכיר את הראשון צריך להתבייש סרט על מלחמת העולם השנייה, הוא אורך בערך 3 שעות, אבל מרוב הנאה אתם לא תאמינו איך הזמן טס. ממנטו הוא הפחות מוכר מבין השניים, אבל הוא לא פחות טוב. הסיפור מסובך לאללה, זה מן סיפור מסתורין/מותחן פסיכולוגי, מסופר שם על אדם שאנסו ורצחו את אשתו ושאיבד את הזכרון לטווח קצר, ולא מסוגל ליצור זכ…

• 58 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by OmEr8,

מהי האפשרות המועדפת?! הצעות נוספות יתקבלו בברכה... [glow=gold, 4, 700]KILL YOAV9!!![/glow] :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :hanged: :hanged: :hanged: :lsvader: :lsvader: נ.ב למי שלא הבין, יואב הוא חבר שלי ולכן אני מרשה לעצמי לפתוח כזה ת'רד. אני פשוט חושב שהוא טיפש מושלם וכותב שטויות רבות בפורומים. לכל מי שדורש הוכחה יש לי רק דבר אחד לומר: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=;action=usersrecentposts;userid=352;user=yoav9.

• 31 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. בבזק-בינל' יש לי בעיות ניתוב לחול שהם לא מצליחים לפתור, ואני מעוניין לעבור לספקית אחרת לחבילת 2.5M (התשתית היא HOT) הדרישות: - מהירויות הורדה לחו"ל - סטרימינג ללא תקיעות המועמדות: - אקספון (מחיר אטרקטיבי) - 012 - CCC - אורנג' - נטויז'ן מי שממליץ על חברה כלשהיא, אשמח אם יציין את המחיר שהוא משלם ( אם זה 2.5M)

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. שלום לכולם! על אריזות הסיגריות מופיעה לעתים אזהרה, על-פיה 85% מכלל מקרי סרטן הריאות נגרם מעישון בטבק. שימו לב - הסיכוי הוא לא 85% לחלות בזה, אלא ש-85% ממקרי סרטן הריאות הוא מעישון סיגריות, אז מהו הסיכוי לחלות בסוג זה של סרטן, אצל אדם שמעשן 20 סיגריות ביום? תודה לעונים!

• 105 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by darkman,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=33773&page=1 עמוד שני אווווו מסכן היה לו חלום איזה תירוץ עלוב לפי דעתי אסור לשתף אותו בתחרויות בין לאומיות כי הוא לא ישראלי. ממש בושה אמן שהוא יראה תתארד הזה למי מאיתנו אין חלומות זה לא אומר שאנחנו לא צריכים להתגייס

• 85 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. ה-FAIL השבועי שייך לפרסומת חרדית בעיתון "ישראל היום" מהיום בבוקר. מסתבר שה"משיח" היה כל כך עני וחסיד ומסכן ושקר כולשהו, שלא היה לו כסף לסימנייה לספר התנ"ך ... http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2010%2F11%2F26&pageno=28&entity=Ad02800&view=entity כן כן, אתם רואים נכון...

• 24 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by amit_amit,

שלום לכולם, קיבלתי מכתב מהבצא שאני מומעד לפרויקט גאמא ואני צריך למלא שאלון באינטרנט עכשיו הסתכלתי על השאלון הזה ויש שם מלא דברים שאני לא יודע והרבה דברים שאני לא יודע מה לענות עליהם, ואם זה טוב מה שאני יענה אפשר עזרה ממשיהו שכבר ענה על השאלון וקיבל זימון לפרויקט תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by yossik17,

חחח חשבתי על זה הרבה... או-קייי מי שאוהב טרנסים וכל זה ידבר על זה פה! איזה dj ,הרכב די-ג'ייס-וכל השאר ...שאתם אוהבים מי יותר טוב מי גרוע הכל.... :DJsmile:

• 43 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. [glow=red,2,300]*הפוסט הוא גיבוב של שטויות שנכתב בהומור וכל קשר בין הכתוב בו למציאות מקרי בהחלט אלא אם כן קוראים לכם מגדיאל*[/glow] מאז הומצא המסך השטוח אנשים ישבו בנחת בדיעה שכעת סוגיית שדרוג המסך לא עולה על הפרק והסבו דאגתם לרכיבי הליבה. ואז הומצאו מסכי ה LCD החדשניים והיקרים בתחילת דרכם, מה שגרם להוזלה משמעותית מסכי ה CRT, וכידוע לכם רכיבי החומרה הם כמו חולדות הם מזדקנים ומתים אחרי 3 שנים אם לא פחות (תלוי בביוב..). מחד גיסא אנשים החלו להרהר האם, יותר נכון מתי (פריקים של חומרה בצעירותם:E OMGמא אני רוצה מסך דק עכשיו !!!!!!!1111) גם הם יצטרפו למהפכה נוזלית של המסכים הדקים, מאידך גיסא יצאו תושבים הפשוטין של העולם ורזולציותו המדהימה 9464356425651351X57658835732 הישר ממכו…

• 32 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by aviram20,

היי חברים הבנתי שאני צריך ללכת לדואר עם המוכר של הרכב להביא ת''ז ו180 שקלים בערך ואת רישיון הרכב.. ואז מה ? מה בדיוק עושים שמה ? איך אני יודע שבאמת קיבלתי את הבעלות על הרכב? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.