עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חברים. אני רוצה לעבור ולהשכיר דירה אבל לא יודע אם עדיף לעבור לדירה כבר עם מזגן או לדירה ללא מזגן, איפה אוכל לרכוש חדש. אתם בטח מכירים מזגנים חיצונים ישנים בצורת מלבן עם מאוורר בפנים? האם מזגנים כאלה פחות חיסכוניים ממזגנים חדשים שיש עכשיו? אני רוצה לדעת מה אני מרוויח ומפסיד בשני מקראים. ומה דעתכם אם אמצא דירה טובה אבל עם מזגן ישן וארצה לקנות ולהתקין חדש? בעל הבית יכול לאשר את זה? כמה אתם משלמים על מזגן שעובד 8 שעות ביום בתוכנית חיסכון בחשמל? מישהו מכיר פורומים בנושא שכירות דירה מצד שוכר איפה אני יוכל לשאול שאלות בעתיד? תודה.

2. Started by Oranili,

• 73 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by ביצה,

אהלן! החופש הזה לצערי אחד המשעממים ואני וכמה חבר'ה חשבנו לנסוע ליוון לקוס, או רודוס או אחד האיים הזולים. השאלה היא האם מסוכן שם עכשיו? אתם יודעים, עם כל העניין של המשט וזה. ואם כבר יוון אז על הדרך מה אתם אומרים על 4 לילות 5 ימים כולל ארוחת בוקר ברודוס ב-300$? ואותו דבר בקוס ב-4004? אשמח לתגובות מאנשים שהיו בחו"ל בזמן האחרון. תודה!

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. כשתמותו מה תרצו שיעשו בגופתכם המתה? השאלה הזאת עלתה לי היום שמשפחתי ואני דנו היום בסלון על התערוכה שמגיעה לארץ. מה אתם מעדיפים? אני אישית מעדיף לתרום את גופי שתהייה תועלת לפחות אחרי שאמות.

• 45 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. הוספתי לו ליבה של NVIADIA :hat: יצא מגניב עבודה של 10 דקות הצ'יפ זה riva TNT2 קבלו תמונות: :cool2: :cool2: [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. [glow=red,2,300]*הפוסט הוא גיבוב של שטויות שנכתב בהומור וכל קשר בין הכתוב בו למציאות מקרי בהחלט אלא אם כן קוראים לכם מגדיאל*[/glow] מאז הומצא המסך השטוח אנשים ישבו בנחת בדיעה שכעת סוגיית שדרוג המסך לא עולה על הפרק והסבו דאגתם לרכיבי הליבה. ואז הומצאו מסכי ה LCD החדשניים והיקרים בתחילת דרכם, מה שגרם להוזלה משמעותית מסכי ה CRT, וכידוע לכם רכיבי החומרה הם כמו חולדות הם מזדקנים ומתים אחרי 3 שנים אם לא פחות (תלוי בביוב..). מחד גיסא אנשים החלו להרהר האם, יותר נכון מתי (פריקים של חומרה בצעירותם:E OMGמא אני רוצה מסך דק עכשיו !!!!!!!1111) גם הם יצטרפו למהפכה נוזלית של המסכים הדקים, מאידך גיסא יצאו תושבים הפשוטין של העולם ורזולציותו המדהימה 9464356425651351X57658835732 הישר ממכו…

• 32 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. http://www.youtube.com/watch?v=-h1aruFrtq0 לפחות בשבילי (ילדות של שנות 80-90)זו היתה ההתקלות הראשונה עם מושג של אפשרות של פריצות למחשבים ובדיעבד כל נושא אבטחת מידע. מאוד נוסטלגי. האם יכול להיות שזוהי הבעת תמיכה ראשונה בהאקינג? ד"א אם אתם מכירים עוד סדרות ישנות העוסקות בתחום המחשבים אשמח אם תשתפו. עריכה: ערכתי את ההודעה במטרה להקטין את שגיאות הכתיב במידת האפשר.

• 39 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. סליחה שאני נדחף לחייכם, אבל מי שרוצה לענות, מוזמן... הכוונה למחשב הראשי בלבד! זה thread דיכאוני, אז אם בא לכם לומר 'איזה באעסה שאין לכם מחשב יותר טוב' ולשתף את כולם בצערכם (הזמני, עד למחשב הבא, כמובן! ;D) אז בבקשה... נ.ב. הת'רד הזה נועד כדי שארגיש יותר טוב עם הגרוטאה שלי, ושאדע שיש כאלה שהחומרה שלהם גרועה יותר משלי...

• 63 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

אני צריך מוזיקת אימה, מפחידה. אם יש את הסאונד של מלתעות זה יהיה בול. גם הצעקה יהיה מתאים.

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by JOHN BIRION,

http://tom.madoka.be/stuff/funstuff/smurf/ חמוד...

• 44 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. לפני מספר ימים בעת קנייה שביצעתי בסניף שופרסל,הציעו לי את כרטיס האשראי הזה שלהם,שהוא בעצם כרטיס ויזה לכול דבר אשר נעשה בשיתוף עם חברת לאומי כארד ,שהיא כידוע חברת בת של בנק לאומי. הבטיחו לי מספר דברים,כגון: פטור מלא מהתשלום החודשי בגין כרטיס האשראי עצמו (כ-13 שקל)למשך השנה הראשונה,הנחות בקניית מוצרים ועוד כל מיני דברים שאני כבר לא זוכר. לסיכום,האם לדעתכם הוא כרטיס האשראי המשתלם ביותר כיום,או שישנם אופציות עדיפות יותר??

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. אני רוכש מחשב חדש ויש לי חבר שעובד שם ואני מכיר את זה שיש לעובדים אפשרות לרכוש מוצרים של אינטל בעלות זולה משמעותית. למישהו יש גישה והוא יכול לשלוח צילום מסך של המעבדים הנפוצים (6300, 6400) בכדי שאני אדע לגבי אומדן מחיר? נ.ב. חבר שלי לא יהיה בארץ שבועיים ולכן הוא לא יכול לשלוח לי צילום מסך בעצמו

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. שלום אני לומד כרגע (שנה ראשונה) הנדסת חשמל. ראיתי בהרבה מדורי דרושים שלפעמים רוצים מהנדס חשמל ולפעמים אלקטרוניקה. בשנה ג ו-ד יש לנו 4 מסלולי התמחות של מיקרואלקטרוניקה,עיבוד אותות,תקשורת ואלקטרואופטיקה. האם יש הבדל בין זה לבין הנדסת אלקטרוניקה ?

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

מצטער אבל אני חייב לשאול, יש מישהו שחושב שהתוכנית שלו מצחיקה / טובה /איכותית ?? לדעתי היא פשוט בשפל המדרגה ואני עדיין לא מבין איך לא הורידו אותה אחרי שבוע ובבקשה לא להעביר לפורום "אקטואליה ותרבות", כי זה לא ממש אקטואליה ובטח שלא תרבות

15. היי. אני נוסע לגרמניה שבוע הבא ורציתי להיות בטוח, אם יש לי כבל עם 2 פינים, זה יעבוד 100% או שעלי לקנות מתאם חשמל כדי להיות בטוח? תודה.

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  16. אז אילו סרטים טובים ראיתם לאו דווקא בזמן האחרון, מצידי שיהיו אפילו בשחור לבן.. סרטים ששבו את ליבכם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בכל הקטע של הסרטים, אז אם תזרמו עם זה זה יכול לעזור לי נורא, לא הייתי רוצה לפספס קלאסיקה קולנועית או משהו בסגנון רק משום שלא ידעתי על הקיום שלה ;D אז בוא נראה, הסרטים שעולים לי עכשיו לראש הם להציל את טוראי ראיין, וממנטו. מי שלא מכיר את הראשון צריך להתבייש סרט על מלחמת העולם השנייה, הוא אורך בערך 3 שעות, אבל מרוב הנאה אתם לא תאמינו איך הזמן טס. ממנטו הוא הפחות מוכר מבין השניים, אבל הוא לא פחות טוב. הסיפור מסובך לאללה, זה מן סיפור מסתורין/מותחן פסיכולוגי, מסופר שם על אדם שאנסו ורצחו את אשתו ושאיבד את הזכרון לטווח קצר, ולא מסוגל ליצור זכ…

• 58 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by NOSTREDAMUS,

אוקיי חברים בעקבות ההצלחה של ת'רד הבדיחות שפתחתי החלטתי לפתוח ת'רד להעסקת התאים האפורים והוא ת'רד החידות והידע אם יש לכם חידה או שאלה שאתם חושבים שהחכם שבחכמים לא יצליח לפענח אותה אנא רישמו אותה כאן ונבדוק HOW REALLY SMART YOU ARE :asthanos: אפשר לכלול בת'רד גם בעיות מילוליות (מתמטיות וכדומה), בעיות ממבחנים פסיכומטריים, שאלות פסיכולוגייה ומבדקים למיניהם (כמו אלה של האם אתה מכור למחשב, אוכל, סקס וכו') להנאתכם :smoke: והנה בעייה ראשונה בריכה של 100 ליטר מתמלאת ב10 ליטר מיים ביום, אך כל יום שעובר מתאדים 4 ליטר מיים ובכל לילה מתאדה ליטר אחד תוך כמה ימים תתמלא הבריכה לגמריי (או מעבר לקיבולתה בהפרש הקרוב ביותר ל100 ליטר) והאם היא תהיה מלאה בשעות היום או הלילה * אני מ…

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by TermiNal,

אז ככה, יש לי מורה שכבר תפס כמה תלמידים שהביאו לו בוקריפוט מהאינטרנט והוא מכיר את כל האתרים שאפשר להוריד דרכם בוקריפורטים.. הבעיה היא שעד סוף סוכות אני חייב להגיש 5 בוקריפורט או שירדו לי 3 נקודות על כל אחד במגן של G מישהו פה שסיים יב' ב5 יח'ל או אפילו מישהו בי'\יא' ברמה של 5 ויכול להעלות לפה את מה שהוא הכין אני ממש ממש אודה לו... תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. אתם מבינים איזה משמעותי זה ? מחשב שעלה 6000, יעלה 6700. תחשבו מה קורה לאלה שמשקיעים הרבה במחשב (סכומים של 10000 ש"ח כמו במפרטים שלכם). HWzone, כדאי תתחילו להתאים את המפרטים שלכם לדולר החדש.... כי אני חושב שאחרי העלייה הזאת המחיר של המחשב שעולה 10000 ש"ח קצת יעלה... (הדוגמה הכי חיצונית) אם המחירים בארץ ישראל הולכים לפי הדולר, אז שגם יחליפו את המטבע לדולר. אי אפשר ככה לשחוט אנשים...

• 41 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by Libby,

היי אנשים... לצורך הסיקור, אשר נמצא אגב בשלבי סיום, אנו זקוקים לשמות (ניקים) של אלה שנכחו במפגש. לכן אבקש מכל אחד שרואה ת'רד זה והיה במפגש האחרון, ובא לו ששמו יהיה רשום, (סורי אי אפשר לזכור את כל הניקים של האנשים שהיו, אז בשביל לא לקפח איש...) נא לכתוב כאן תגובה. אם בכל זאת שימכם לא יופיע מסיבה כזאת או אחרת, נא לא להתעצבן ולהעלב, (ולקפוץ מהבניין או לשרוף לשכנים את הכלב ) אלה פשוט לשלוח לי מסר והוא יופיע על גבי הסיקור בהקדם האפשרי. בתודה מראש... ליבי

• 52 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by MightYaad,

אני בהתלבטות קשה... אני עומד להתגייס ויש לי אפשרות לעתודה בצבא... עכשיו הבעיה היא שאני מתנגד ללימודים ולתפיסה הרווחת שחייבים ללמוד ולקבל משכורת... לכן הייתי מעדיף אחרי הצבא לפתוח עסק פרטי ולהרוויח כסף בצורה הזאת ולא לרדוף אחרי משכורות ותנאי עבודה טובים... מה אתם אומרים... עדיף ללמוד לתואר שני ולקבל משכורת או לפתוח עסק? זה נשמע נורא כללי אבל בא לי לדעת את הבעד ונגד של שתי האפשרויות.

• 29 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. Started by mrsph666,

תודה.

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. אנס הנרגילה http://planet.nana.co.il/jagoda/ אחד הטובים

• 35 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by LazyCat,

אחרי הדיון על הבשמים, הגיע הזמן לדיון על דאודורנטים... אחרי שניסיתי המון דאודורנטים שלא סיפקו את הסחורה, האם מישהו מכיר דואדורנט בעל התכונות הבאות ? 1. מריח טוב, אך לא חזק מידי (שלא יתערבב עם הריח של הבושם). 2. מונע זיעה/ריח זיעה למשך זמן רב (12 שעות+). 3. יכול להתמודד עם אימון במכון כושר. 4. לא משאיר סימנים על הבגדים (במשך השנים דאודורטים הרסו לי עשרות חולצות יקרות). יאללה לשפוך כל מידע שיש לכם, נמאס לי מהחיפושים...

• 38 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. שתיתי ונדלקתי, בייחוד מ"אגס-תפוחים". נסו גם אתם.

• 75 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים