עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yot,

איך עדיין לא נפתח דיון כזה? טו בכל מקרה, בהצלחה למכבים המשחק מתחיל

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by benor,

חלק מהאנשים בפורום, אומרים שצריך לגעת בחלק מסויים במחשב מתכת בשביל לפרוק חשמל סטטי לפני שיגעו ברכיב מסויים. שאלתי את זה את אבא שלי הוא דיי מבין בחשמל, והוא אמר לי שזה לא יכול לפרוק ככה מטען. אם רוצים לפרוק, אז צריכים לחבר חוטים להארקה ולגעת בהם. עדכון: אם המחשב כבוי, והוא מחובר לשקע החשמל. אז רק אז הגוף של המארז יוכל לשמש כהארקה ואבא שלי אמר שלא כדאי לעשות את זה ככה...

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by demonshlomo,

מה הסרט הכי מפחיד שראיתם? אני השתנתי מ THE RING וTHE EXORCIST! מפחיד רצח!!!

• 61 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. תהנו http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=1BV2J6CUA2WJO0FKKNN9RBWY4A

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. מישהו ראה דודו טופז היום לפני כמה דקות (22:45) ושם לב למשהו מוזר עם החולצה של לאוסינה? כנראה החולצה לא ישבה טוב ומי ששם לב החולצה מאוד חושפנית ואם היא נופלת זה היה יכול להיות מאוד מאוד לא נעים, ולכן ראינו שכל כמה שניות היא ניסתה להרים אותה... מסכנה :-\ נ.ב היא נראתה ממש פיצוץ, פצצה חבל"ז, חולה על הילדה הזאת. *עריכה* למי שלא יודע, לואיסנה לופילטו הריי היא מיה קולוצ'י מהסדרה המצליחה "המורדים- REBELDE WAY"

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by 0TB/s,

אני בן 19 ואין לי ממש כיוון בחיים. אם אני לא עושה כלום אז לפחות שאני יעבוד. השאלה במה? חשבתי על שיעורים פרטיים כי יש לי 5 יחידות באנגלית ואני דיי טוב באנגלית. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איך ללמד מישהו כי האנגלית באה אלי בטבעיות אפשר לומר. (יום אחד קמתי והאנגלית שלי הייתה טובה, כנראה מכל המשחקים ששיחקתי) אמא שלי רוצה שאני יקח קורס במשהו אבל אני לא ממש סומך על קורסים. והרגע היא אמרה לי ש"כל קורס טוב" אז לשכנע אותה יהיה כאב ראש רציני. חשבתי על להתפתח בנושא מסוים במחשבים כי אני אוהב לעבוד איתם ולהיות בבית בכללי. אבל אני לא יודע מה הכי כדאי היום. במה הייתם ממליצים לבן 19 לעבוד?

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by id3232,

בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!

• 42 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. מלבד הסיבה הזו, יש סיבות אחרות שאני לא הכי מעוניין בתואר אקדמאי. חוץ מזה שלא כולם בנויים לזה. מישהו מחברי הפורום, למד קורס או הכשרה מקצועית ועובד כרגע בתחום עיסוק מסויים ומתפרנס מזה בצורה יפה? אין לי ציפייה להגיע לרמות שכר ממש גבוהות; בתור התחלה משכורת בסדר גודל של 6000 ש"ח (נטו) תהיה בסדר ובהמשך אצפה להגיע לרמת שכר של 8000-10,000 ש"ח לפחות.

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. אהלן לצערי נרקרע לי מיתר דווקא כשממש רציתי לנגן הממ שמעתי שגיטרה לא מאוזנת מבחינת העומס על הצוור בגלל חוסר מיתרים זה לא טוב, מישהוא יכול לאמת? האם יש צורך לשחרר את שער המיתרים? פשוט אני לא יודע כמה זמן היא תעמוד בלי מיתר, זה קצת בעיה בשבילי ללכת לקנות אחד כי אני לומד עד מאוחר יחסית והחנות הכי קרובה נמצאת דיי רחוק. בכל מקרה נקרע לי E תחתון (לא באס) בגיטרה חשמלית, האם אפשר להשאיר את זה איך שזה ולא לדאוג שהצוואר יתעקם? תודה רבה מראש!

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by rotman,

מה המצב אנשים? אני מחפש רכב קומפקטי בסביבות 60 אלף פלוס מינוס , מנוע עד 1600 הכי חשוב שיהיה רכב אמין ועדיף גם חלפים זולים , לכן אני חושב ללכת רק על יפני (תקנו אותי אם אני טועה) כמו כן , חשובה הסחירות של הרכב , שיהיה קל למכור אותו אחרי זה. עדיפות לידני אבל גם אוטומט תופס.. ובסופו של דבר , נחמד אם הרכב יהיה יפה וחזק... עריכה : החל משנת 2002 תודה רבה על העזרה

• 36 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by RedHat_Lover,

אני רוצה להזמין מאתר בחו"ל שנקרא newegg זיכרון כרטיס מסך מודם ומאווררים, אתם חושבים שזה שווה מבחינת אחריות ? כי הרבה אמרו לי שזה אחלה של אתר ולא קרה להם כלום עם המוצרים.

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. לא יודע איפה לשים את זה, אבל אני ממש מחפש שעון כזה. מצאתי שעון דיגיטאלי לקיר ב300 שקל בחנויות לגבר הללו, אבל זה יקרררררררר! (שעון מאור כזה, מ8 digit אדום גדול מאד) מצאתי עוד אחד לא מואר, עולה 100 שקל, אבל התצוגה בו קטנה יחסית והם עוד דחפו שטויות שאני לא צריך כמו טמפרטורה וכו.. ממש ממש ממש מיותר! שעון קיר עם מחוגים בלי הרעש של השניות עוד לא מצאתי מישהו ב-ב-ק-ש-ה יכול לעזור לי? (נשבר לי כל לילה להוציא את הבטריות מהשעון)

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by davidz85,

תרשו לי לפתוח את הנושא האיכותי והמשובח לרקעים איכותיים רצוי גם בפורמט HD לויסטה (וגם לXP). כל אחד מוזמן לתת לינקים או להעלות מהמחשב שלו את הרקעים האיכותיים שלו לויסטה, כל אחד ישתף וככה יהיה לנו מאגר של רקעים יפים, תסכימו איתי שכל רקע שיהיה כמה שיהיה יפה ואיכותי - אחרי 3-4 ימים נמאס ממנו וצריך להחליף. אני אעלה כמה משלי - http://www.silvup.net/up/kjhogvsugw839p3.bmp ביינתים רק תמונה אחת אבל מבטיח שבקרוב אעלה עוד קובץ RAR עם רקעים איכותיים ביותר ביינתים מי שיש לו שיוסיף.

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by arkady,

הלו אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק. פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה. למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by x-dude,

http://media.animal.discovery.com/storage/fansites/petstar/video/2005/01/petstar_einstein.swf

• 43 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

אוקיי חברים בעקבות ההצלחה של ת'רד הבדיחות שפתחתי החלטתי לפתוח ת'רד להעסקת התאים האפורים והוא ת'רד החידות והידע אם יש לכם חידה או שאלה שאתם חושבים שהחכם שבחכמים לא יצליח לפענח אותה אנא רישמו אותה כאן ונבדוק HOW REALLY SMART YOU ARE :asthanos: אפשר לכלול בת'רד גם בעיות מילוליות (מתמטיות וכדומה), בעיות ממבחנים פסיכומטריים, שאלות פסיכולוגייה ומבדקים למיניהם (כמו אלה של האם אתה מכור למחשב, אוכל, סקס וכו') להנאתכם :smoke: והנה בעייה ראשונה בריכה של 100 ליטר מתמלאת ב10 ליטר מיים ביום, אך כל יום שעובר מתאדים 4 ליטר מיים ובכל לילה מתאדה ליטר אחד תוך כמה ימים תתמלא הבריכה לגמריי (או מעבר לקיבולתה בהפרש הקרוב ביותר ל100 ליטר) והאם היא תהיה מלאה בשעות היום או הלילה * אני מ…

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. נתחיל מזה שאם אתה זוכרים שקניתי את המסך VIEWSONIC VX922 אחרי שבוע היו שני פיקסלים שרופים ו KSP לא רצו להחליף לי את המסך. יש אחריות של חודש אם נמצא פיקסל אחד שרוף לפי התקנון של VIEWSONIC באתר. עכשיו בשנית קניתי צורב PIONEER 122D ואחרי 4 צריבות הוא הפסיק לצרוב, ניסיתי 2 חברות דיסקים יותר מ 18 דיסקים הלכו לי על כל ניסיו,ן כי רציתי להיות בטוח לחלוטין שהצורב הוא דפוק, שאחרי כל ניסיון לבדוק אם זה הכבל או הגדרות ביוס, אוורקלוק או ביוס מחודש או בטא. אז למען ביטחון האמת יש לי את הצורב BENQ DW 1640, יותר משנה כמעט שנקנה מחנות שאני לא אציין, כי זה לא חשוב אבל חנות מחשבים ידועה מאוד שקניתי עוד חלקים בהזמנה כגון לוח אם וספק כח, והחלקים עובדים יותר מ 7 חודשים בלי בעייה אחת כפי שאתם רו…

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by בייגל טוסט,

למה בתי קברות מוקפים בגדר? לאן נעלם הצבע הלבן כשהקרח נמס? מה חשב לעצמו הבנאדם הראשון שחלב פרה? למה כשמחשב נתקע אנשים מכים את המסך? אם רגל ארנב מביאה מזל, למה היא לא הביאה מזל לארנב? למה רשיון נהיגה נחשב תעודה מזהה כשרוצים לקנות אלכוהול? מי אמור לקרוא את השלט "חובה להוביל כלבי נחייה ברצועה"? מה המילה הנרדפת למילה נרדפת? מה ההבדל בין "שם זין" ל"לא שם זין"? למה כשבנאדם מצונן החום שלו דווקא עולה? למה יש כפתור eject בשלט של הDVD אם גם ככה צריך לגשת אליו? למה ממסמרים ארון קבורה? אם עץ נופל ביער ריק מאדם, איזה רעש הוא עושה? מי הניח את השלט "אסור לדרוך על הדשא"? למה אף מגדת עתידות עדיין לא זכתה בלוטו? למה אנשים פותחים ת'רדים כאלה? תתרמו

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. אז ככה.. אני מחפש את צליל השריקה שהמבוגרים לא שומעים... פשוט בא לי קצת לשגע את המורים שלי עם הפלאפון... תודה לעוזרים..

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. בבזק-בינל' יש לי בעיות ניתוב לחול שהם לא מצליחים לפתור, ואני מעוניין לעבור לספקית אחרת לחבילת 2.5M (התשתית היא HOT) הדרישות: - מהירויות הורדה לחו"ל - סטרימינג ללא תקיעות המועמדות: - אקספון (מחיר אטרקטיבי) - 012 - CCC - אורנג' - נטויז'ן מי שממליץ על חברה כלשהיא, אשמח אם יציין את המחיר שהוא משלם ( אם זה 2.5M)

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. שלום לכולם... יש לי 2 כרטיסי אשראי חד פעמיים, באחד יש 80 ובשני 300 ככה... עכשיו אני רוצה לקנות משהו ב100 שקל ולהיתפטר מהכרטיס הראשון כבר. אז יש אפשרות לחלק את התשלום בין 2 כרטיסים ? או איכשיהו להעביר 20 שקל לחשבון PAYPAL (לא ממש הצלחתי) או דרך אחרת? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. אני כבר לא יכול ליסבול החדר שלי מול השמש כל היום חוץ בשעות הלילה וחדר נהיה תנור 37 מעלות בפנים! סיוט לא יכול להיכנס לחדר עד 12 שהוא מיתקרר אז האם יש לכם המלצות למזגנים? עד 1 כ"ס לא יותר מ1900 שקל

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. מישהו הלך לראות את מירוצי המכוניות סביב העיר העתיקה? מה אתם חושבים על האירוע.... ספורט מוטורי מהשורה הראשונה? או מטרד סביבתי מיותר וקמפיין טרחני?

• 37 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by 888,

איזה מאכל אתם הכי אוהבים?

• 84 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. Started by ExploiT,

אני מחפש שיטות איך להתחמק מלהתגייס שמעתי שזה קל עם אתה מכיר תאנשים הנכונים ויש לך 200 דולר הקטע שאני לא מכיר אז חשבתי להוריד תפרופיל עד הסוף מה ניתן לעשות עשיתי חיפוש וראיתי שאנשים אמרו לדבר עם דובי ושטיות כאלה יכניסו אותו לשוולתה ככה

• 57 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים