כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
האשמות מאוד חמורות: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1090149
-
- 27 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת,אשמח לקבל חומר לימוד על קורס ה MCITP systems administrator. כמובן כל מה שקשור ל windows server 2008 ו windows 7. תודה רבה מראש לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שמי שמקבל בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון 134 ומעלה יש לו פטור מאנגלית. האם נכונה השמועה שמי שמקבל ציון 130 ומעלה וציון כולל בפסיכומטרי של מעל 650 זכאי גם הוא לפטור (רלוונטי למי שקיבל בחלק האנגלית 130-133 כמובן)? אם הנתונים משתנים בין המוסדות האקדמאים, אולי מישהו יכול לתת לי תשובה לגבי אונ' חיפה לפחות. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים איכותיים, זה משהו שהשעה הזכירה לי אז להתחשב... הלכתי לחבר שלי ויש לו 786FD (כבר לא ממש אחרי הסיפור...) אז הוא חולה אלקטרונית, כל הזמן יושב עם האוזניות וכשאף אחד לא רואה, הוא מתחיל "להתפלל". מניע את הראש אחורה קדימה במהירות של 130 BPM, כמו חייזר. קיצר אני הלכתי רגע למיניבר (חי טוב הבחור) להביא לנו שתיה כי אין לו כוח לקום, הוא שכח לרגע שאני בא וכנראה היה חייב להתפלל באותו הרגע... אז אני נכנס בחזרה לחדר עם השתיה ורואה אותו מתפלל בעצבנות עם עיניים עצומות ורעש שבוקע מהאוזניות כמו המערכת של השכנות הרוסיות חולות הנפש שלי מדירה 4. 1..... 2.... 3...... בום דפק ת'ראש בזכוכית של המסך וניפץ אותה, ניצוצות עפו הוא כולו רועד מחושמל עם הראש בתוך המסך!!!!!! ממש כמו בסרטים!…
-
- 32 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, השתחררתי ביוני השנה וזו פעם שניה שאני מקבל צו חריג... בפעם הראשונה הסכמתי כי זה הסתדר לי. איך שחזרתי ממנו הבייתה כולי אבק וללא מקלחת כמה ימים, רואה בתיבה שלי עוד מעטפה עם צו חריג! זה עיצבן אותי מאוד כי לא דיברו איתי על זה, דיברתי עם הקצינת קישור ואמרתי לה שאני לא יכול לעשות והיא הפנתה אותי למפקד במילואים שלי. דיברתי איתו והוא אמר לי שזה טעות וזה צו רגיל כי זה אימון בלה בלה בלה והוא לא "משחרר" אותי. הפעם לא יכול לעשות כי זה לא מתאים לי והמנהל שלי גם בפעם הראשונה לא היה מרוצה שהסכמתי לצו החריג... הקצינת קישור עושה ראש קטן והמפקד משקר... מה לעשות? אני יכול סתם לא להגיע לצו הזה? איך זה עובד? (הרי הודעתי לשניהם שאני לא יכול לבצע את המילואים)
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הנתב: Edimax BR-6478AC AC1200 ויש לו שני סוגים שונים של קרינה 2.4G ו 5G. השאלה שלי, בגלל שעכשיו זה יותר קרינה ממה שהיה קודם לכן, כמה זה מסוכן לעבוד עם מוצר כזה בשותף? איפה כדי לשים את המוצר? כמה רחוק מחדרי השינה וכו' והאם באמת יש סכנה של קרינה כמו שראיתי לא מזמן בתוכנית "כלבוטק" עם המיטות החשמליות אם ניקח בחשבון בניין דירות שלכל בית יהיה מוצר כזה או דומה כמה זה הופך את הסכנה ליותר גדולה? תודה רבה על התשובות אשמח לשמוע כל דעה שלכם בנושא..
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
יש כאן רוכבי אופנועים/קטנועים? הוצאתי רישיון ואני מת כבר לקנות לי אופנוע. אני מתלבט בין כמה דגמים ואני צריך חוות דעת והמלצות: הונדה CBR125, היוסאנג GT125R והקימקו קוואנון 125. תודה לממליצים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן, אני פריק קשה של מדע בדיוני,במיוחד מסע בין כוכבים ; הדור הבא,עד לא מזמן ראיתי שוב את כל העונות מהתחלה,עכשיו אני משלים פערים עם מסע בין כוכבים ; וויאג'ר,בהתחלה היה לי קשה עם הסדרה,עם קפטן ג'יינווי,למרות שאני בעד שיוויון זכויות ואני חושב שגם לנשים מגיע להיות קפטניות עדיין,קפטן פיקארד הציב רף מאד גבוה,גם במשחק ובמעמד שלו,הצוות של וויאג'ר לא רציני כמו באנטרפרייז. ראיתי בזמנו גם את בבילון 5,שגם היה טוב,DS9 רק את הפרקים הראשונים,כי היה לי קשה אחרי הדור הבא,מאד עייף לעומתה. אני כנראה לא מעודכן,כי בשנים האחרונות אני לא כל כך רואה טלוויזיה,אולי קצת נשונל ג'יאוגרפיק וטיפה סרטים. אני חייב איזה סדרת מדע בדיוני חדשה. שמעתי שסטארגייט נחמדה. אשמח להצעות...
-
- 54 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז אילו סרטים טובים ראיתם לאו דווקא בזמן האחרון, מצידי שיהיו אפילו בשחור לבן.. סרטים ששבו את ליבכם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בכל הקטע של הסרטים, אז אם תזרמו עם זה זה יכול לעזור לי נורא, לא הייתי רוצה לפספס קלאסיקה קולנועית או משהו בסגנון רק משום שלא ידעתי על הקיום שלה ;D אז בוא נראה, הסרטים שעולים לי עכשיו לראש הם להציל את טוראי ראיין, וממנטו. מי שלא מכיר את הראשון צריך להתבייש סרט על מלחמת העולם השנייה, הוא אורך בערך 3 שעות, אבל מרוב הנאה אתם לא תאמינו איך הזמן טס. ממנטו הוא הפחות מוכר מבין השניים, אבל הוא לא פחות טוב. הסיפור מסובך לאללה, זה מן סיפור מסתורין/מותחן פסיכולוגי, מסופר שם על אדם שאנסו ורצחו את אשתו ושאיבד את הזכרון לטווח קצר, ולא מסוגל ליצור זכ…
-
- 58 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אנס הנרגילה http://planet.nana.co.il/jagoda/ אחד הטובים
-
-
כן, כן, אני יודע הסיכוי שלי לזכות שווה בערך לסיכוי שאני אצליח לז**ן, אבל אני משתתף בכל מקרה. נמאס לי להתבשל ברכב בלי מזגן ולנוכח מצבי הכלכלי בתור סטודנט שדרוג רכב לא באה בחשבון. לכן החלטתי להשקיע כל יום 30 ש"ח בקניית ארוחה במקדונלס. פתחתי תיקייה לצורך שמירת קבלות ואני מוכן להתאכזב. בכל מקרה, יש משהו שלא הבנתי ואף עובד במקדונלס לא הצליח להסביר. באתר של מקדונלס כתוב: כל קניית ארוחה מקנה מספר מזל המזכה בהשתתפות הגרלה אחת. http://www.teleclal.com/mcd2010/main.aspx נגיד יש ברשותי 8 קבלות (דרך אגב במקדונלס מבקשים שם למערכת. כנראה כדי למנוע מאנשים לאסוף קבלות בפחי אשפה. לעזאזל. חכמים) וכמובן 8 מספרי מזל. אני מזין את מספרי המזל למערכת ונכנס להגרלה. 8 מספרי מזל מאפשרים לי להשתתף ב…
-
- 28 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אוקיי חברים בעקבות ההצלחה של ת'רד הבדיחות שפתחתי החלטתי לפתוח ת'רד להעסקת התאים האפורים והוא ת'רד החידות והידע אם יש לכם חידה או שאלה שאתם חושבים שהחכם שבחכמים לא יצליח לפענח אותה אנא רישמו אותה כאן ונבדוק HOW REALLY SMART YOU ARE :asthanos: אפשר לכלול בת'רד גם בעיות מילוליות (מתמטיות וכדומה), בעיות ממבחנים פסיכומטריים, שאלות פסיכולוגייה ומבדקים למיניהם (כמו אלה של האם אתה מכור למחשב, אוכל, סקס וכו') להנאתכם :smoke: והנה בעייה ראשונה בריכה של 100 ליטר מתמלאת ב10 ליטר מיים ביום, אך כל יום שעובר מתאדים 4 ליטר מיים ובכל לילה מתאדה ליטר אחד תוך כמה ימים תתמלא הבריכה לגמריי (או מעבר לקיבולתה בהפרש הקרוב ביותר ל100 ליטר) והאם היא תהיה מלאה בשעות היום או הלילה * אני מ…
-
- 51 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
למה למרות שהם קיימים כבר המון זמן , עדיין יש שוטרים גם עם המדים הישנים ?? הם רוצים להראות שהם פזמנקים או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מצטער אבל אני חייב לשאול, יש מישהו שחושב שהתוכנית שלו מצחיקה / טובה /איכותית ?? לדעתי היא פשוט בשפל המדרגה ואני עדיין לא מבין איך לא הורידו אותה אחרי שבוע ובבקשה לא להעביר לפורום "אקטואליה ותרבות", כי זה לא ממש אקטואליה ובטח שלא תרבות
-
- 82 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שאני לא הייתי הרבה בים המלח, השאלה שלי על איזה חוף בים המלח אתם ממליצים? רצוי שהחוף יהיה בחינם או במחיר סביר, כי אנחנו מגיעים קבוצה של אנשים.. וכמובן נקי,איכותי, עם בוץ... אנחנו מתכוונים להשיאר בחוף מהבוקר עד הצהריים, אנחנו=משפחה=מבוגרים וילדים בני 18+ תודה לכולם..
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
לא יודע אם יש פה הרבה כאלה אם בכלל... אבל אני דיי "ניובי" בקטע של סטארוורס... ראיתי את פרק 1 ופרק 6 ואני הולך לראות את התקפת המשובטים. יש לי כמה שאלות : מי זה דארת' מיול? מתי ד. ווידר עבר לכוחות האפלים? (איזה פרק?) איזה פרק הוא הפרק האחרון בנתיים בסידרה? תודה רבה ו May the force be with you.
-
- 57 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון שמעתי שמועות על כך שאין יותר חיוב מבחינת משרד החינוך להביא את כל הבוק ריפורטים שהתלמיד עשה על מנת לקבל ציון בגרות באנגלית. השאלה שלי היא מה היא בעצם החשיבות של הבוק ריפורטים לציון? האם חייבים אותם? פשוט איבדתי אחד ואני די לחוץ אם אני לא אמצע מה אאלץ לעשות.. תודה, אבי.
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05: שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרול בקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???
-
- 39 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מורה שכבר תפס כמה תלמידים שהביאו לו בוקריפוט מהאינטרנט והוא מכיר את כל האתרים שאפשר להוריד דרכם בוקריפורטים.. הבעיה היא שעד סוף סוכות אני חייב להגיש 5 בוקריפורט או שירדו לי 3 נקודות על כל אחד במגן של G מישהו פה שסיים יב' ב5 יח'ל או אפילו מישהו בי'\יא' ברמה של 5 ויכול להעלות לפה את מה שהוא הכין אני ממש ממש אודה לו... תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=-h1aruFrtq0 לפחות בשבילי (ילדות של שנות 80-90)זו היתה ההתקלות הראשונה עם מושג של אפשרות של פריצות למחשבים ובדיעבד כל נושא אבטחת מידע. מאוד נוסטלגי. האם יכול להיות שזוהי הבעת תמיכה ראשונה בהאקינג? ד"א אם אתם מכירים עוד סדרות ישנות העוסקות בתחום המחשבים אשמח אם תשתפו. עריכה: ערכתי את ההודעה במטרה להקטין את שגיאות הכתיב במידת האפשר.
-
- 39 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נמאס לי מההורים שלא מרשים לי חמץ ואני מנסה כל הזמן להסביר להם שהאל שלהם לא הגיוני ושיש דברים אחרים הרבה יותר אמיתיים והם מסרבים להאמין לי.. אז עשיתי סקר קטן ורציתי לבדוק מה אנשים חושבים שיותר הגיוני אני אומר שיודה יותר אמיתי כי אני יכול לראות אותו (חהחה) והוא אפילו מדבר מה אתם?
-
- 70 תגובות
- 4.7k צפיות
-