כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, אני צריך להגיע מחר לרחוב בן יהודה 1 בתל אביב, באוטובוס, מתחנה מרכזית או מרכבת מרכז (ארלוזרוב). איזה קו כדאי לקחת וכמה זמן בערך לוקח לו להגיע? תודה...
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז אילו סרטים טובים ראיתם לאו דווקא בזמן האחרון, מצידי שיהיו אפילו בשחור לבן.. סרטים ששבו את ליבכם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בכל הקטע של הסרטים, אז אם תזרמו עם זה זה יכול לעזור לי נורא, לא הייתי רוצה לפספס קלאסיקה קולנועית או משהו בסגנון רק משום שלא ידעתי על הקיום שלה ;D אז בוא נראה, הסרטים שעולים לי עכשיו לראש הם להציל את טוראי ראיין, וממנטו. מי שלא מכיר את הראשון צריך להתבייש סרט על מלחמת העולם השנייה, הוא אורך בערך 3 שעות, אבל מרוב הנאה אתם לא תאמינו איך הזמן טס. ממנטו הוא הפחות מוכר מבין השניים, אבל הוא לא פחות טוב. הסיפור מסובך לאללה, זה מן סיפור מסתורין/מותחן פסיכולוגי, מסופר שם על אדם שאנסו ורצחו את אשתו ושאיבד את הזכרון לטווח קצר, ולא מסוגל ליצור זכ…
-
- 58 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח למגזין שלהם למדור של "מי השורה הזאת" משהו שראיתי. דרך איפה אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הי,יש לי קרוב לשנתיים שלוש חשבון פייסבוק. עכשיו,רובכם זוכרים את פייסבוק בתחילת דרכו שהוא היה אתר מלא באגים,היו המצב יותר טוב וזה הפך לאתר נורמלי מבחינת תחזוקה. לאחרונה,שמתי לב שפשוט אין מה לעשות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מבחינת חברים לא מבחינת העלאה של תמונות אפילו לא מבחינת משחקים,שחוזרים על עצמם באופן מגוכח. מעולם לא אהבת או שנאתי את האתר הזה,אבל עכשיו אני שונא ,מה זה שונא . אני כול כך שונא את האתר הזה,אתר כול כך משעמם.אני כמעט ולא נכנס אליו,אבל הקיום שלו מעצבן אותי. אני רוצה מאוד למחוק את חשבון הפייסבוק שלי,וכך שאני יעשה. השאלה הנשאלת היא: איזו מן מטרה יש לאתר הזה,מאיפה מגיעים הרווחים לכיס של צוקברג? מה אתם עושים בפייסבוק? האם הוא משמש אתכם למטרה מסוימת או מועילה…
-
- 56 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי נזכרתי בפרסומת של BSA התופסת ומענישה עסקים המשתמשים בתוכנות לא חוקיות. חשבתי על זה שכל האנשים שאני מכיר יש בבית מותקנת על המחשב שלהם מערכת הפעלה שהיא נחשבת לא חוקית כי הם הורידו אותה מהאינטרנט או שטכנאי מחשבים פרטי התקין להם אותה תמורת סכום של 200 שקל. אני חושב שהם לוקחים סיכון מסוים.. אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי כתבות על הנושא שכולם התייחסו לעסקים אבל חלק גם לטכנאי מחשבים פרטיים שכן נענשו בחומרה, זאת משום ששיתפו פעולה עם חנויות. השאלה היא מה הסיכון שטכנאי מחשבים פרטיים לוקחים, האם הוא גדול? בתאכלס מי שיודע להתקין וינדוס זה לא בעיה, וגם ילדים עושים את זה לפעמים, השאלה מה הסיכון ומה יכול לקרות? החלטתי אפילו לעשות סקר, התקשרנו לכל הטכנאים מהמודעות בעיתון באיזור. שאלתי …
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שמי שמקבל בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון 134 ומעלה יש לו פטור מאנגלית. האם נכונה השמועה שמי שמקבל ציון 130 ומעלה וציון כולל בפסיכומטרי של מעל 650 זכאי גם הוא לפטור (רלוונטי למי שקיבל בחלק האנגלית 130-133 כמובן)? אם הנתונים משתנים בין המוסדות האקדמאים, אולי מישהו יכול לתת לי תשובה לגבי אונ' חיפה לפחות. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, התחלתי ממש לא מזמן להשתקע בעולם האופניים. קניתי GT Avalanche 4.0. אשמח לקבל ממכם עצות לרכיבה נכונה, טיפים וכו'. ויש לי על הדרך שאלה, באיזה תדירות זה 'בריא' לרכב? כל יום? כל יומיים? כמה ק"מ? איך לשלב תזונה אחרי/לפני רכיבה? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
עד לתקופה האחרונה, גוגל אחת לכמה זמן היו משכנעים אותי להשתמש באותו שם המשתמש לחשבונות גוגל -Youtube שלי, ולא הייתה כל דרך לסלק לצמיתות את ההודעה, כי היא הייתה חוזרת לאחר כמה שבועות במגוון צורות במידה והייתי מסרב. היום, התברר לי שאין לי יותר שום דרך להתחבר ל-Youtube דרך חשבון ה-Youtube שלי, ואני יכול להכנס לשם רק דרך חשבון הגוגל שלי, למרות שאינני רוצה זאת. לעת עתה אני עדיין מגיע למשתמש ה-Youtube הישן שלי, אך אני חושש שבסופו של דבר, גוגל גם יחליפו לי את שמו של משתמש ה-Youtube לזה של שם המשתמש שלי בגוגל. מה אני יכול לעשות בעניין?
-
- 24 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לא יודע אם יש פה הרבה כאלה אם בכלל... אבל אני דיי "ניובי" בקטע של סטארוורס... ראיתי את פרק 1 ופרק 6 ואני הולך לראות את התקפת המשובטים. יש לי כמה שאלות : מי זה דארת' מיול? מתי ד. ווידר עבר לכוחות האפלים? (איזה פרק?) איזה פרק הוא הפרק האחרון בנתיים בסידרה? תודה רבה ו May the force be with you.
-
- 57 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
-
אהלן. קניתי היום בפעם הראשונה ספריי אוויר דחוס, כי גם לי נמאס כבר לנקות את הרכיבים עם מקלות אוזניים כתוב שבפנים יש "פליימאבל גאס". הייתי בטוח שיש בפנים סתם אוויר =| זה בסדר? אמור להיות ככה? אני לא מרסס איזה גז בישול על המערכת? הוא בגודל של מיכל K300, ועלה 25 שקל.
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום... עוד חודשיים יש לי כבר 17.... ואין בית ספר... רציתי לדעת אם מישהו פה התעסק עם דברים כאלה..(בטוח שכן) אני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש שקשורות לצבא או משהו כזה.. להתגייס מגיל כזה... או להירשם למשהו שקשור לצבא.. ולהמשיך אותו אח"כ אתר עם פרטים.. וכאלה...
-
- 61 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן.. טוב, אז שבוע הבא אמורים להתחיל לבנות לי את החדר החדש, אז התחלתי לתכנן אותו בנתיים.. מידות החדר הם 5.50X2.40, אבל ישנם מספר מגבלות שלא ניתן לשנות, מיקום הויטרינה\חלון\דלת\מיקום הארון\מדפים הקיר (פרטים בתמונות) אני כבר די סגור על התכנון של החדר, אבל יש מספר בעיות שלא כל כך מצאתי פתרון. כמו מיקום המקררון (ליד הדלת) שמתי את כל הציוד המתוכנן כבר בתמונות, חוץ משידה שאמורה להיות ליד המיטה, וספה\פופים שאמורים לבוא אחרי המיטה (בין המיטה לטלוויזיה) אופפסס.. עכשיו שמתי לב ששחכתי לשים את המזגן, בכל מיקרה הוא אמור לבוא מעל המראה שליד הארון. אז הינה לינק לתמונות: http://s221.photobucket.com/albums/dd309/eitvrdt/NewRoom/ אז בבקשה, תזרימו הצעות לשיפור, או בכלל, לשנות את כל הסידור.…
-
- 33 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי חברים! אז כמו שרשום בכותרת, ביום שבת יש לי יום הולדת 24 ואני רוצה לחגוג עם חברים במקום מיוחד, מעניין ולא רגיל למשל חשבתי ללכת עם כמה חברים ומשפחה למסלול קארטינג -זה יכול להיות נחמד לא? אני מחפשת עוד הצעות כאלה, כמובן שיהיו מתאימים לגיל שלי. תודה למי שיעזור מורן
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
נמאס לי מההורים שלא מרשים לי חמץ ואני מנסה כל הזמן להסביר להם שהאל שלהם לא הגיוני ושיש דברים אחרים הרבה יותר אמיתיים והם מסרבים להאמין לי.. אז עשיתי סקר קטן ורציתי לבדוק מה אנשים חושבים שיותר הגיוני אני אומר שיודה יותר אמיתי כי אני יכול לראות אותו (חהחה) והוא אפילו מדבר מה אתם?
-
- 70 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מתלבט לאיזה חדר כושר ללכת, הכי קרוב אלי זה הולמס פלייס בראשל"צ, מה אתם אומרים? כמה המחיר בערך למי שמכיר?
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
האשמות מאוד חמורות: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1090149
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני תקוע לי ארבע שנים כבר עם מסך MAG DJ530 מגעיל וקטן ואני כבר לא מסוגל יותר! העינים כואבות מהתמונה המגעילה, הגב כואב מההתכופפות אליו כדאי לקרוא - בקיצור סיוט! אני כבר שנה מנסה לשכנע את אבא לקנות לי איזה 19" נחמד, אך זה מסרב בסיבות מעצבנות ומטומטות ביותר, לכן אני נאלץ לנקוט בצעדים חריפים שאני לא אוהב... הריגת המסך! אני רוצה להרוג את המסך הזה בדרך מהירה ושזה יראה כיאילו הוא מת לבד... חשבתי על לתת לו 230~250 וואט במקום 220 הרגילים, אך אני עדיין לא מוצא איך עושים את זה... חשבתי על לזרוק בורג לשם, אך אני מפחד שזה יגרום לשריפה אמיתית... איזה דרכים יש לכם להרוג אותו בצורה נקיה אשר תאלץ את אבא להשקיע ב-iiyama VisionMaster 454 איכותי?
-
- 66 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
"כידוע לכם, בקליפורניה יש אפשרות להעביר חוקים חדשים ע"י משאל עם. כך קליפורניה אישרה שימוש במריחואנה לצורך רפואי (כן גם למיגרנות וכאבי מחזור), כך קליפורניה שללה את האפשרות לנישואים חד מיניים וכך גם ב 2010 תושבי קליפורניה יחליטו אם לאשר את הצמח לכולם. זאת כמובן בתנאי שמציעי החוק יאספו 650,000 חתימות בעד החוק בין אוגוסט לינואר. אם יש מדינה אחת בארה'ב שיש בה סיכוי להיות הראשונה בשינוי לדעתי זאת קליפורניה. מה אתם אומרים, אופטימי מידי? http://www.taxcannabis2010.org/ " קרדיט לannabannana מהמחירון (joint.co.il) מה דעתכם ? אני מתרגש! סוף סוף דיון רציני
-
- 85 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מצטער אבל אני חייב לשאול, יש מישהו שחושב שהתוכנית שלו מצחיקה / טובה /איכותית ?? לדעתי היא פשוט בשפל המדרגה ואני עדיין לא מבין איך לא הורידו אותה אחרי שבוע ובבקשה לא להעביר לפורום "אקטואליה ותרבות", כי זה לא ממש אקטואליה ובטח שלא תרבות
-
- 82 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
-
כמו שרשמתי בכותרת,אשמח לקבל חומר לימוד על קורס ה MCITP systems administrator. כמובן כל מה שקשור ל windows server 2008 ו windows 7. תודה רבה מראש לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-