כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אני מאד מבקש שרשור הזה הזה לא יגרר לענייני ט באב. אם אתם מכירים מסעדה שהייתם מוכנים לאכול בה ופתוחה היום בערב המליצו. אם לא שתקו. אני מבהיר: תגובות שהן לא המלצה למסעדה שפתוחה היום לא יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
באחד ממסעותי בעולם יצא לי להיות גם ברוסיה אני בא לבית קפה באיזור אני רואה שהם לא מכינים קפה מי יודע מה אז שלפתי את הנשק הסודי שלי מהתיק זה היה אקדח אך חששתי שזה יעורר את תשומת הלב של הסובבים אם יהיה חסר להם מלצר. אז התפשרתי על קפה שהבאתי מהבית אני מבקש מהמלצר העילג מים חמים וכוס זכוכית הוא לא הבין אותי כל כך אמרתי לו Glass now התחיל למלמל שטויות ברוסית ופתאום צעק Glassnos אמרתי לו כן כן גלסנוס חשבתי שכך אומרים כוס ברוסית פתאום באו אליי כמה בריונים ולקחו אותי משם הגענו למקום עם ריח מסריח של נקניק שהם רואים את שקית הקפה שאחזתי בידי הם צועקים לי גלסנוס גלסנוס אמרתי כן כן כמובן שהם לא הבינו אותי כי זה היה בעברית אז אמרתי שוב yes yes ואז הם מלמלו משהו על איזה נשיא אמרתי למה …
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.yourdailymedia.com/media/1135942684
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדברים הכי חשובים שאני צריך לדעת? (מי שלא יודע מי זה ארקאדיה אלו היבואינים של אייריבר בישארל ,אז עם אני יתקבל (Please lord!) אני יוכל לסדר לכם הנחות לנגני אייריבר ) אז מה לדעתם דברים חשובים שאני צריך לדעת? כאילו אני מאוד בקיע בתחום הזה שם נגני ה mp3 והכל ...ובמיוחד הנגנים של אייריבר ... יש לדעתכם איזה מושגי בסיס או יסוד שאולי אני לא מכיר וצריך לדעת עם כן תרשמו אני יראה מה אני יודע או לא יודע. ומודה לכל אחד שיעזור.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ובפעם הבאה, אתה תחטוף באן. שיהיה לך לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi מי שרוצה להרשם שירשם ואולי נצליח להפוך את הפורום ההוא לטיפ טיפה יותר יעיל ופחות ספאמרי... ההרשמה תסגר במוצאי שבת!
-
מישהו יודע איך או איפה אפשר להשיג עבודה לנער בן 16.5 בעל רישון לטרקטור (לא חייב להיות קשור..) ? ? ? כל מקום אפשרי ולא משנה איזה עבודה.. תודה.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני חושב שכמעט כולנו מכירים את הענב הגדול (ואם אתם לא אז תבקרו באתר ההזוי הזה: http://run.to/bigwabbit ;D) (הנה תמונה שלו בפני עצמו: עכשיו אני רק שמתי לב לזה היום כששמעתי את השיר Spam של מונטי פייטון: בסרט "מונטי פייתון והגביע הקדוש" הפ מזכירים "ארנב/ערנב בצורות משונות... דוגמא: (מתוך הסרט "מונטי פייטון והגביע הקדוש", המבנה של ה"ערנב" כסוס טרואני...) ועוד אחת: (תמונה הזאת אתם רואים את ה"ערנב" של מונטי פייטון תוקף אדם תמים למראה... בדיוק כמו בתמונה שבלינק הזה: http://hwzone.co.il/Enc0der_Private/BigWabbit/images/bunnyjustice.jpg ) ועוד אחת: (בתמונה הזאת ראינו בובה של ה"ערנב" במונטי פייטון [לא ידעתי שבכלל מוכרים כאלו]) מה אתם אומרים על זה? צירוף מקרים? לא נרא…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה של פיטר חעחע הייתי בא אליכם הביתה ולומד את כל הכוחות שלכם סתם, הייתי רוצה את הכוח של השוטר, יו לקרוא מחשבות זה גדול, לשים מחשבות בראש של אנשים זה ענקקק!!! יותר טוב מלעצור את הזמן! מה צריך לעצור את הזמן באמצע מבחן שאפשר להגיד למורה להביא לך 100? ;D מה אתם הייתם?
-
- 58 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי שחשבתי על כך רבות, הבנתי שיותר משתלם לרכוש מחשב נייד איכותי בחול. אני לא מדבר על הזמנה שלו, אלא על רכישה שם. אני טס לארה"ב בקרוב ואני יודע מה אני רוצה לקנות. שאלתי היא, האם לפני שאני טס לחו"ל, עליי להצהיר שאני טס עם לפטופ? או שאין צורך בהצהרה שכזו ולא בודקים? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
אתמול בשעה טובה הגיע הטיסן שהזמנתי מ "ספיד קונטרול"- ססנה 182 חשמלי, 4 ערוצים, עשוי מ EP (קלקר מוקצף יצוק) למרות שהמילה "קלקר" בטח מרתיעה, מדובר בחומר חזק יותר מעץ בלזה. הוא די עבה. בכל מקרה, הטיסן הגיע באריזה ענקית באורך 1.30 מ' ורוחב של חצי מטר, החבילה כוללת- ססנה 182 בתצורת ARTF (כמעט מוכן לטיסה) שמורכבים כבר בתוכו: סרוואים+פושרודים, מנוע, מקלטנ (הגביש כבר הורכב במקומו), ESC (בקר מהירות). כנף עם מאזנות, סרוו מקובע בתוך הכנף כמובן הגה גובה (Elevator) הגה כיוון (Rudder) גלגלים שפופרת נדיבה של דבק אפוקסי סוללת ניקל מטאל 1000 מיליאמפר+מטען (במקרה שלי, הזמנתי סוללה נוספת. סה"כ 100 ש"ח) שלט 4 ערוצים (שוב, הגביש כבר הורכב) ועוד כמה פלסטיקים (ברגים לקיבוע הכנף לפני…
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום! אשמח אם תמליצו לי על אתר או אפליקציה (אנדרואיד או באדה) ללימוד תיאוריה לרכב פרטי, (רצוי בחינם) תודה מראש ^^
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש ובנוסף, מעוניין לפרמט ולשדרג מחשב קיים - P3, 800MHZ - באמצעות OC קל. אני מחפש מישהו מאיזור קרית אונו והסביבה שמעוניין לסייע בתשלום כמובן... (אני גר ליד אוניברסיטת בר-אילן) . תודה מיכאל 050-4411172
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
תקשיבו דודה שלי נוסעת ל LA ואני רוצה לבקש ממנה X45... עכשיו אני רוצה לתת לה כתובת מדויקת שלא תתחיל לחפש לי שם סתם... (שליחות מהעבודה לא צריך שהיא תבזבז יותר מדי זמן עליי :) אז יש לכם המלצות על חנויות מחשבים גדולות ב LA שאני יכול לומר לה שתחפש שם, וסיכיו גדול שיהיה שחנות אאת הסטיק הזה? תודה לכולם ... נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא פה אז איפה ?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
איפה מוצאים סדר גודל של מחיר התקנת רשת הזזה נגד יתושים לחלון של חדר ילדים סטנדרט ללא הכנה (מסילה לא מותקנת) לרשת.
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט, ורמקולים של מערכת סטריאו, אני רוצה לשים את הרמקום למעל הממיר, האם זה יכול לפגוע במכשירים הנל? אם כן, באיזה מהם? תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני יודע שזה עצוב, לכן אני לא אכתוב "יום פאי שמח" כאילו אני באמת מתכוון לזה : תהנו. אתם מוזמנים לפרסם תוצאות של סופר פאי ולגחך על לשמוח בשימחת החוגגים
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בעיקר בין ירושלים לבן גוריון, אבל אני פתוח לשמוע הצעות. האם יש הבדל משמעותי בין שתי האוניברסיטאות הנ"ל? מישהו יכול לשתף אולי חוויות מהלימודים שלו? מדובר בתואר ראשון אגב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זוכרים את השיר הזה?? http://www.zooloo.co.il/games/cool/theteachersisi/ בואנה הילד ששר את זה נשמע כמו פישנזון
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בעוד כחצי שעה, בשעה 20:00 שעון ישראל, חודשים רבים של "שמועות" יסתיימו באירוע ספטמבר השנתי של אפל. אתם מוכנים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
- 1 follower
-