עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mpro,

אני חייב לציין לפני שאני רושם את הסיפור שלי פה שימו לב לאטימות של המלון "קלאב הוטל אילת" גם לאחר שכתבתי להם בפייסבוק זה לא עזר, התייחסו ואמרו שיצרו איתי קשר והנה כבר עבר מעל שבוע ולא שמעתי מהם, כי כנראה נוח להם אז הגענו לשפל חדש בקלאב הוטל אילת, חמי וחמתי בעלי סוויטה כבר מספר שנים טובות, השנה במקרה יצא שגם אני אישתי וביתנו הקטנה בת החודשיים וחצי נפשנו באילת במלון אחר, לאחר טיול בטיילת עם ההורים של אישתי ביתנו הקטנה היתה רעבה ומלון קלאב הוטל היה הכי קרוב, רצינו לבוא להאכיל את הקטנה שלנו וללכת, כאמור התארחנו במלון אחר, להפתעתנו לא איפשרו לי ולאישתי להיכנס להאכיל את הילדה שלנו והיינו זקוקים למים רותחים להכין לה אוכל (מטרנה), האטימות של השומרים היתה פשוט ביזיון, כל הנסיונות ש…

2. Started by TomL94,

אני מחפש מתנה לאבא שלי. הוא אוהב עפרונות, ומתלהב מכל מיני סוגים של עפרונות מיוחדים. חשבתי לבדוק אולי יש פה מישהו שמכיר חברה איכותית מסויימת או סוג מסויים של עטים מיוחדים שיתאימו למתנה? חשבתי על סביבות ה100-200 ש"ח. תודה לעוזרים אגב יש אפשרות לקניה מחול כמובן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כבר כמה ימים שמישהו מגרמניה מתקשר אלי, ואין לי משפחה בגרמניה או מישהו אחר שמכיר אותי ויכול להתקשר אלי. הטלפון הוא לא מחסוי והמספר +49-152-18024010 יש איזה שירות שאני יכול לדעת מי זה שמתקשר אלי/כתובת/משהו מזהה אחר? לא עניתי לזה כי מבחינתי זה גם יכול ליהיות סקאם או קו פרימיום כלשהו שבסופו של דבר אני אצטרך לשלם על השיחה...

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by freesoul23,

לשמחתי גיליתי שהתחילו לייבא לארץ את ויינשטפן גם בבקבוקים, אז ישר רצתי לחנות וקניתי לעצמי כמה בקבוקים. אבל גיליתי שלבירה יש טעם לוואי מוזר. האם מישהו כבר ניסה ויינשטפן בבקבוק וגם נתקל בטעם לוואי? האם אמור להיות הבדל בטעם בין הבקבוק לחבית?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום. הפורום כאן מאוד פעיל וישנם חב'רה מלומדים . הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ידע וכן גם ניסיון .אפילו מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי. יש לציין שאין כל כך מענה בכל מיני פורומים של משכנתאות.שם יותר מתיחסים לבניית משכנתא . המצב שלי כזה: יש ברשותי 400K אלף . אני כרגע בשכרות ,החוזה מסתיים בעוד שנה. אני חוסך בצד בשנה (מציין סכום בטוח) כ 100אלף שח . לא יודע מה יהיה בעתיד הרחוק אך בשנים הקרובות (5/7 שנים) אני יכול להמשיך לחסוך סכומים כאלה . אני מתלבט האם לקנות או להמשיך לשכור ולחסוך לדירה בלי משכנתא . גם בקניית דירה אמשיך כמובן לחסוך את אותו הסכום. במצב רכישה אצטרך כ600 אלף שח משכנתא . החזר חודשי שמעוניין לעמוד כ3500 שח. יש לציין שאיני מרוויח בחודש משכורת קבועה.. ,…

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by ag43,

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by wariror42,

היי אני מנסה לבחור נגיד רק סרטים אקשן של שנת 2011 לדוגמא . יש לכם מושג איך עושים זאת? :party0023:

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

אני גר ברמת גן. ברגעים אלה כל הכניסות / יציאות האפשריות מהבית שלי חסומות בגלל המרתון. בלתי אפשרי לצאת לשום מקום ברכב - הכל חסום. על זה אמי סיפרה לי בטלפון, וזה עבר מפה לאוזן. לא חולקו שום פליירים, לא מסמכים בדואר, נאדה. פשוט פתאום סגרו את כל הרחובות באזור שלי. חוצפנים .

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by liav12,

שלום, מחפש נרגילה מתנה לדודה שלי, חשבתי על משהו יפה והבנתי שיש גם נרגילות הפוכות כדוגמא http://www.nargila.co.il/Products/19/The-24-Turkish-Bracket-Hookah.asp הבנתי שעדיף על רגילה גם מבחינת מראה ושימוש, נכון?

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. כן, אני יודע, לא קשור לכלום אבל זו הפירסומת היחידה שממש נהניתי ממנה, אז אם אני כבר בפורום למה לא לחלוק: במיוחד הסוף, כזה חמוד.

11. אני אוהב להתעסק עם חומרה של מחשבים וזה תשוקה שלי. חשבתי לעבוד בתור טכנאי מחשבים בKSP אבל שמעתי שיש סניפים שטכנאי עושה כמה תפקידים. הוא יכול להיות טכנאי, במכירות וגם מחסנאי. אני אישית רוצה רק להיות במשהו שאני טוב בו, וזה כמובן טכנאות. אני מכיר סניף שכנראה בו טכנאים הם גם מקבלים ציוד פגום בחזרה ועושים החלפות. הייתי רוצה לדעת באילו סניפים כל אחד עושה עבודה שלו, ולא כמה תפקידים. האם יש פה טכנאי שעובדים בKSP ויכולים להבהיר לי דברים אלה ואולי לספר על יום עבודה רגיל בעבודתם? גם אשמח לשמוע מאנשים שעובדים בIVORY וחברות אחרות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moon-Mage,

אני זוכר שדיברו על זה שהחזירו את זה ושיש את זה בכל מיני מקומות, אבל לצערי אני אישית לא מצאתי בשום מקום ותהיתי אולי מישהו פה מכיר מקום שבו אפשר לקנות.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by Moty_p,

מה דעתכם על הרעיון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי מישהו כאן עבר את החוויה בכותרת ויוכל להמליץ לי על מקום מסויים\ למה לשים לב וכו'? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. http://www.popsci.com/science/article/2013-07/nasa-successfully-tests-its-first-3-d-printed-rocket-engine-injector

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by omer672,

מישהו יכול לתת לי רמז לחידה 2 ? אני חדש בזה ואני לא מצליח להבין.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by Vlad3,

בתור אחד שיושב 14 שעות ביום על מחשב, אני ממש רוצה להתחיל להיכנס לכושר ולצאת מהבועה שאני חיי בה. מאיפה מתחילים? ותוך כמה זמן ניכנסים לכושר? ואני מעדיף ללא חדר כושר.

18. התפנה לי סכום קטן של כסף שאני רוצה לשרוף. אני לא אוהב לטייל בחו"ל. זה לא מספיק בשביל לקנות אוטו. זה מספיק בשביל לקנות אוכל טוב/דברים לבית. הנה כמה דברים ממש מגניבים שקניתי ואני מבסוט: 1) Rust-Oleum Never Wet זה נשמע לא מלהיב (מרססים את זה על החלק שמנקים איתו שירותים וזה יוצא ללא טיפת מים או לכלוך!) אבל אם תראו את הסרטון, אני בטוח שתתלהבו: http://www.businessinsider.com/this-water-repellent-chemical-spray-is-one-of-the-most-incredible-things-weve-ever-seen-2013-7 2)Panasonic Lumix 3D מצלמת תלת מימד עם וידאו בתלת מימד במחיר טוב. 3) אני הולך לעשות SIDE SHOWER במקלחת שלי. משהו דומה לזה: http://www.archiproducts.com/en/products/72801/dolce-wall-mounted-adjustable-side-shower-d…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Abyss3,

אהלן, רכשתי אוזניות לנגן באינטרנט (Mp4Nation אם מישהו מכיר) עכשיו לצערי לאחר שהזמנתי פנו אליי ואמרו שאין להם אותם במלאי והן יגיעו לקראת סוף החודש-תחילת חודש הבא. אז יש לי אפשרות או לחכות ולקבל משלוח רגיל (Economy) או לחכות בכל מקרה עד שיגיע המלאי החדש אבל לקבל משלוח Fedex Express בחינם. העניין הוא שאני יודע שפדקס טוחנים בעלויות ועמלות, ניסיתי ליצור איתם קשר במייל אבל יש להם בעיה באתר. המחיר של המוצר הוא 35$, יקחו לי על זה עמלות שקר כלשהן? למרות שאני לא חייב במיסים ו\או מע"מ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  20. Started by assaf181,

שלום לכולם. בתקופה האחרונה התוודעתי לחברה GoEco, המוציאה משלחות התנדבות ברחבי העולם. בקרוב אני משתחרר מצה"ל וחשבתי להרשם לאחת מהתוכניות המוצעות שם. התוכניות שם לא זולות והתשלום עליהן לא כולל ביטוח וטיסות, אלא רק את המגורים, אוכל, וציוד והכשרות הנדרשות בתוכנית. רציתי לשאול אם מישהו התנסה באחת התוכניות ולשמוע קצת חוויות. מצד אחד זה נראה לי כמו חוויה מדהימה ומשמעותית, אך אני לא יודע אם זה שווה את הכסף שזה עולה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by שוקו,

טוב, כן נושא קצת דבילי (לא שחסר פה כאלה ) התיק צד שקיבלתי מהאונ' לפני שנים סיים את תפקידו, עכשיו אין לי מושג מאיפה להשיג תיק חדש וטוב ללכת איתו ביום יום. בפועל- צריך 1. להסתובב באיזה מרכז מסחרי, או 2. לחפור בZAP\EBAY את 1 אין לי ממש זמן לעשות, ו2- מסריקה ראשונית לא קפץ לי כלום מרגש, אז לפני שאני חופר לעומק אולי תוכלו לכוון כי במקרה יש לכם המלצה. מה שאני צריך- תיק צד, סגנון סטודנטאלי (לא זקן, לא מעור, לא מראה רציני), לא צריך להיות בו מחשב. מה שצריך להיכנס בו בפועל זה- כלי כתיבה, נרתיק של משקפיים, שטויות ממש קטנות (אין צורך בריבוי כיסים בתכלס), דפדפת ו\או מחברת, מסמכים. צריך שאוכל לשים אותו באלכסון חשבתי לכוון על תיק למחשב נייד כיוונים: http://www.caselogicisrael…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. שלום יש לי מכונה של קריסטל שעובדת טוב חוץ ממשהו אחד שמטריד אותי ... הסחיטה שלה אורכה כ10 דקות . ב2 התוכנות גם כותנה וגם בגדים רגילים האם זה תקין? לא הורס את הבגדים?

• 10 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. אני אנסה לעשות את זה קצר ולעניין לאחרונה חזרתי מגרמניה אחרי תקופה די ארוכה , בזמן שהותי שם שמתי לב שלדודים ולסבא שלי יש אולר שוויצרי (Swiss army knife) ביחד עם המחזיק מפתחות , אז החלטתי לקנות אחד גם כן , אין צורך להסביר לך כמה שימושי ונוח זה היה , עכשיו שאני חזרה בארץ אני לא יודע אם זה בכלל חוקי להסתובב עם זה , למישהו יש מושג בנוגע לדבר ?

• 41 תגובות
    • 11.4k צפיות
  24. לא מתלהם אינפורמטיבי ולעניין http://shulit.com/what-is-money/

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים