עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zorgi,

נניח שאלוהים הוא כל יכול. האם הוא יכול לברוא סלע שהוא לא יכול להרים ?

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by blabla2002,

מזל טוב עד 120 ושתצליח לפתור את כל החדוא בעולם הנה 19 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Bessmertniy,

שלום תגידו מישהו פה רוצה לארגן איזה קניה גדולה מאתר בחול כמו ה jab tech שיש מישלוח לארץ? מישהו שיש לו כסף ניפגש כמה חברה של ה פורום נביא לו את ה כסף... ואם הוא יכול שיבקש ממהורים שלו שיזמינו את החלקים כל אחד רוצה....(שיכניסו את הכסף לבנק או משהו ואז יזמינו , לא יודע איך..) וככה גם נתחלק כולנו ב דמי מישלוח שיצא פחות.... מישהו בעד הפרוייקט?

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by gambit_elaad,

נושא גדול ופתוח בו כל אחד יגיד איך הוא עושה כסף בחיי היום יום... השבלונה היא זאת: מקצוע: מקום עבודה: סכום רווח ממוצע לחודש: למדתי את המקצוע ב...: תואר: רוצה ללמוד בהמשך: מקווה שזה יהיה מהנה ויפה אפשר להוסיף המלצות וחוויות שתיהיה שנה טובה לכולם

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251008,00.html#n http://hotsport.co.il/ הביאו סתם כוסיות מפגרות אי אפשר לשמוע ככה חדשות ממש מגעילל

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by navk2,

מישהו מכיר אותם ? (חוץ מצוף[עזבו]) מה אתם אומרים על הלהקה ועל על המעריצים שלה ? כולם EMO כאלא לא ?

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. קרא למישהוא פעם אחד מהדברים הבאים?: 1. קרה לכם שאתם מרגישים לא שייכים? זה לא חייב להיות דווקה איזשהוא משחק או אתר או פורום או בכלל משהוא שקשור למחשבים אלה שאתם מגיעים למקום כל שהוא (במצאיות) ואתם מרגישים לא שייכים? 2. קרה לכם פעם שאתם מביאים מזל רע? למרות שאתם אדם טוב לב ואוהב לעוזר אתם חושבים שהמקומות שבהם אתם נמצאים תמיד נהרסים בגללכם? חשבתם מה היה קורה אם לא הייתם נמצאים באותו מקום האם הוא היה נהרס? (שוב לא חובה דווקה משהוא בעולם בוירטואלי אתה גם במצאיות). 3. קרה לכם פעם שפשוט החברה לא מקבלת אותכם? לא בגלל האופי או היופי שלכם אלה פשוט לא רוצים לקבל אותך? (כנ"ל לא דווקה מחשבים) -=תוספת אחרי עריכה=- 4. קרה לכם פעם שניסיתם ליצור קשר אם משיהוא להיתחבר אליו והוא לא רוצה את …

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, עוד חצי שנה אני יהיה חייל משוחרר וקורה שיוצא לחשוב מה לעשות אם עצמך אחרי שיחרור, אני החלטתי משהו שנשמע ונראה כבלתי מציאותי... אז ככה: שאני ישתחחר אני יחסוך כסף מעבודות זמינות למשל כחצי שנה עד שנה ואז אני יגשים את החלום שלי - הרפתקאה בלב ים - מה זה אומר??? אז ככה, אני אחפש שותף או שותפה שיודעים לנווט על יאכטה ויודעים את השפה האנגלית ברמה טובה, במקה ואני ימצא אדם כזה, אנחנו נלך למרינה באשדוד או בהרצליה, ונבקש טרמפ... כן טרמפ וכל בעל יאטכה, אל כל יעד שהוא שט (יוון,קפריסין,איטליה לא כל כך משנה....) נעגון בחוף של אותה מדינה, נבלה קצת באותה ארץ, נעבוד קצת שמה ואז נכיר בעל יאכטה אחרת ונשוט איתו ליעד הבא,ככה עד שנמצא בעל יאכטה ששט לישראל... אני יציע את עצמי כרוצה לעבוד…

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Dr. n00b,

http://www.hwzone.co.il/newspics/dan/miri.mp3 איזה כלבה! מירי בוהדנה מקבלת טלפון ממעריץ. מבעסת. הלינק תוקן.

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכולם אחרי התלבטות בין מספר חנויות החלטתי לקנות מחשב ב SKYPC היו לי מספר בעיות שנפתרו לשביעות רצוני במהלך הקנייה 1. הגיע קירור ללוח שלא מתאים לתושבת (המוכר טעה בהמלצה) , התקשרתי לחנות והסברתי את העניין והם התנצלו ושלחו קירור חדש שהגיע למחרת כאשר המשלוח על חשבונם , אני יודע שזה מתבקש אבל תזכרו שאנחנו במדינת ישראל... 2. שתי ה HD לא עבדו (לא ביקשתי הרכבה אלא הרכבתי לבד) התקשרתי לחנות והם אמרו תגיע עם המחשב נבדוק לך אם שגית בהגדרות או שמשהו לא בסדר.. באמת הגעתי ולהפתעתי אכן הייתה בעייה ב HD והם הוחלפו במקום בנוסף השירות אדיב וידידותי. מומלץ

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by sherlock1212,

הציעו לי להתחיל לעשות נקודות לתואר.... ואין לי מושג מה זה(אני לא מבין בזה כלום אני רק בן 15 עוד חודשיים...היה ערב הסברה אבל פיספסתי אותו)

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היום יצאתי עם חברים, אז היינו בפיצוציה וקניתי כמה שוקולדים וגחלים והמשכנו קיצר אנחנו הולכים בחושך פתאום עוצרת לידו מכונית רגילה לחלוטין, ויושב בה איש צעיר ממוצא אתיופי (אני לא בא להיות גזען, פשוט אצלנו האתיופים בעיר עושים הרבה צרות והם פושעים של ממש אז יצא להם שם, ככה זה... מצטער אם זה פוגע במישהו, לא פעם ולא פעמיים שנערים התחילו איתי בלי סיבה) ואומר לנו איפה אתם גרים, אז אני אומר לו את השם של העיר, אז הוא אומר לי מה יש לך בכיסים? עכשיו היה עלי 400 שקל והאשראי ופלאפון ומפתחות של הבית והכל. אז הוצאתי את השוקולדים מהג'קט ואמרתי לו רק זה. אז הוא "אתה רוצה שאני אצא מהאוטו בגללך? אני אביא לך סטירה", "איפה אתה גר? באיזה רחוב?" אז אמרתי לו בהיסוס את שם הרחוב, והוא מדבר עם חברים …

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by tombcatz,

מחברת "הארי פוטר": 2 דמויות ימותו בספר השביעי והאחרון 21:24 26.06.2006 ג'יי קיי רולינג, מחברת סדרת ספרי "הארי פוטר", אומרת כי לפחות שתי דמויות ימותו בספר השביעי ואחרון שהיא עומדת להוציא. אוי לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :errrr:

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היום כל מה שבניתי כל המוניטין כל הכבוד כל הרושם נהרס בגלל מישהו אחר! אני לא הייתי אשם לא התחלתי לא כלום אבל ההוא לא יכול עם זה שאני מה שאני והתחיל לרדת ולהעליב... עד כה מבחינת כולם הכל סבבה,אבל שהעניינים מתחילים להתחמם אז פתאום ההוא שהתחיל משחק אותה מסכן! אנשים התחילו להסתכל עליי פתאום באור שונה,יותר אני לא מה שהייתי ואני לא אהיה מה שהייתי מבחינתם,הכל בגללו! אני לא מבין את זה מישהו יכול להסביר לי איך זה קורה?ולמה?! למה לי מגיע שזה ייקרה לי אני באמת לא כזה...

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by overload,

BMW סדרה 5 (או 7 תגידו אתם) אבל לא של BMW של Hamann אם זה לא הדבר הכי מגניב שיש אל תקראו לי OVERLOAD ;D 8)

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. סיפור קצר, הבוס שלי היה צריך לתת לי על כול יוני 1900 סה''כ, לפני שבועים הוא הביא לי אלפיה אחת, היום השותף השני הביא לי תמשכרות, כולה 1900, כנראה השני לא ידע אותו על המקדמה, קיצר איך ההיתם נוהגים? 1) מחזירים כמו צדיקים 2) מעלימים עין, שוחכים גם מהמקדמה וצוחקים כול הדרך על הבנק? ד''א אני החזרתי, כול החברים שלי משם, הסתלבטו עלי שיכולתי לקחת עוד אלפייה בשקט, שיחסית זה הרבה כסף למי שמרוויח 18 שקל בשעה

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. אני רוצה לפתוח אתר בחינם ושיהיה עם כתובת קצרה. בתודה מראש!!

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה כמו שהבנתי, להסתובב בצבא בלי שעון זה כמו להסתובב בחוף נודיסטים עם בגד ים, לכן הייתי רוצה המלצה לשעון יד לקראת הגיוס הקרב ובא(בנובמבר): אני לא חובב בכלל של שעונים ושעוני יד בפרט, ולכן אני לא מחפש משהו יוקרתי, ובהחלט לא משהו משוכלל ( שלא יפתח לי קופסאות שימורים ויכבה את הטלויזיה), אני תכלס מחפש שעון יד פשוט ורגיל, אשר ישמר לאורך זמן, רצוי לזמן השירות, אם יותר, בכיף. טווח המחירים שלי הינו 100-200 שקלים. איזה שעונים נורמליים אפשר להמליץ במחיר זה? תודה ויום טוב P:

19. אכן כך... אחרי שנים, בהן נגעלתי מהצורה והצבע של הדבר הזה, הכנסתי אחד די בשל לפה ופשוט... התאהבתי! אפרסמון, לחיזוק האון!

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by שניצל,

באמת אנשים, שבוע הבא פורים ועדיין אין על זה ת'רד? ... אז למה אתם מתחפשים?

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. עקב ויכוח סוער עם השותפה שלי, היא טוענת שבגלל שאני מחזיק אותו הרבה על הברכיים זה עושה לי קרינה על הבולבול, ומגביר את הסיכוי שלא יהיו לי מבולבולים קטנים. בתודה מראש D:

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by נעמה וילדו,

שלום, יש לי כרגע בעו"ש סכום של כ-35 אלף שקל שהצלחתי לחסוך. לאחרונה אני שומעת יותר ויותר אנשים אומרים לי שחבל שהכסף סתם שוכב בחשבון ושאני יכולה לעשות איתו משהו בשביל רווח בנתיים. אני לא ממש מבינה במניות ואני גם לא חושבת שאני אוכל לעקוב אחרי זה, איזו אופציות יש עוד שהן יותר סולידיות? אשמח לתגובה, תודה וסופ"ש נעים לכולם!

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by -RoMaN-,

מה אומרים לכל מי שלא התגייס / השתחרר / יצא / נפל מהצבא? תעשה לפחות שירות לאומי. אף פעם לא חקרתי את זה לעומק. תעשה שירות לאומי אני יודע שזה אומר תתנדב איפשהו, לא משנה איפה, העיקר תתנדב 3 שנים במקום שירות צבאי. אבל אם בן אדם לא יודע איפה להתנדב? או גר בחור , יש שם רק מדא - לא בא לי. מכבי אש - לא בא לי. משטרה - כנ"ל. איפה עוד יש? או שאפשר לעשות גם מחוץ לעיר [רק מי ישלם נסיעות?] והאם זה חוקי? ובכלל, לפי ניסיון שלכם, חברים שעשו שירות לאומי, אולי תמליצו איפה אפשר לעשות? או כל אחד יזרוק מקום יהיה פה מאגר ויהיה אפשר לבחור. ובכלל מה הזכויות של אחד שעושה שירות לחייל, מה ההבדלים? אין מדים אין משכורת חודשית אין חוגר אין מפקד מה עוד?

24. אני נמצא כרגע עם חבר שרוצה לפתוח מעבדה ברחובות והוא מבקש שתעזרו לו איך לתמחר ? ( שרות / חלקים ) או שבכלל לא לעבוד באחוזים לאלתר 100 קניה = 150 מכירה .. וכו' . אני חייב לציין שהוא הולך לפתוח מעבדה קטנה ככה שלא נראה לי ש 10 אחוז רווח זה בשבילו . אני אישית המלצתי לו לעבוד בשיטת זיג זג לתת מדוייק ! סתם דוגמא 46.77 בגלל שהוא קטן ואנשים מצפים ממנו הכי לאמינות. גם אם הוא יקר יותר מאייבורי למשל ואין לו סיכוי להתחרות בהם . קצת טיפים ועזרה תתקבל בברכה .. תודה בשמו .

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by xTz,

קניתי שקית במבה, איך שפתחתי אותה הרגשתי שהיא קצת יבשה מדי, ישר אמרתי משהו מוזר פה. הסתכלתי על תאריך התפוגה, מסתבר שלפני שבועיים הוא נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה היא שקניתי את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלי, אני מכיר את המוכר (לא ממש אישית, אבל בכל זאת אני והוא פה 10 שנים ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לי לתבוע אותו. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או לחברה שמייצרת? אם זה הולך לחברה יש סיכוי טוב שאתבע אותם. מה אתם אומרים? מה כדאי לעשות?

• 37 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.