עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-boy_24,

היי. מתי מחליפים לשעון חורף היום או שבוע הבא ? שאלתי כמה אנשים והרוב בכלל לא יודעים שצריך להחליף . ומחליפים שעה אחת אחורה נכון ? תודה.

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by Kurt,

זה נדמה לי או שבאתר שלהם מופיע רק הנדסת תעשייה וניהול והנדסת תוכנה? איפה כל שאר ההנדסות?

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. אם הוריו (כל משפחותו בעצם) של חייל בשירות סדיר מהגרים למדינה אחרת. איך כל העניין מתנהל? בשום פנים ואופן אני לא מתכוון להיות פה חייל בודד. האם צה"ל יעשה בעיות כלשהן? אני לא מתכוון לשרת (ידוע מראש) בשום תפקיד סודי, קרבי או משהו חשוב אחר. סך הכל ג'ובניק בחיל האוויר. אם מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה אני אשמח לעזרה. בלי ספקולציות בבקשה.

• 37 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by -RoMaN-,

מה אומרים לכל מי שלא התגייס / השתחרר / יצא / נפל מהצבא? תעשה לפחות שירות לאומי. אף פעם לא חקרתי את זה לעומק. תעשה שירות לאומי אני יודע שזה אומר תתנדב איפשהו, לא משנה איפה, העיקר תתנדב 3 שנים במקום שירות צבאי. אבל אם בן אדם לא יודע איפה להתנדב? או גר בחור , יש שם רק מדא - לא בא לי. מכבי אש - לא בא לי. משטרה - כנ"ל. איפה עוד יש? או שאפשר לעשות גם מחוץ לעיר [רק מי ישלם נסיעות?] והאם זה חוקי? ובכלל, לפי ניסיון שלכם, חברים שעשו שירות לאומי, אולי תמליצו איפה אפשר לעשות? או כל אחד יזרוק מקום יהיה פה מאגר ויהיה אפשר לבחור. ובכלל מה הזכויות של אחד שעושה שירות לחייל, מה ההבדלים? אין מדים אין משכורת חודשית אין חוגר אין מפקד מה עוד?

5. Started by xTz,

היי אנשים אז ככה אני מתכנן טיול לדרום אמריקה בחודש וחצי - חודשיים הקרובים איך שהזכרתי זאת בפני הורי האשכנזים כל התכונות האשכנזיות יצאו להן החוצה רק חלק מהתגובות ששמעתי הן "זה מסוכן\הורגים שם אנשים\אתה לא קורא חדשות?" וכו' איך להניע אותם מזה? מדובר בשתי הורים שגם לחץ הדם שלהם הוא לא הכי טוב שיש יש למישהו רעיון?

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום לכולם אחרי התלבטות בין מספר חנויות החלטתי לקנות מחשב ב SKYPC היו לי מספר בעיות שנפתרו לשביעות רצוני במהלך הקנייה 1. הגיע קירור ללוח שלא מתאים לתושבת (המוכר טעה בהמלצה) , התקשרתי לחנות והסברתי את העניין והם התנצלו ושלחו קירור חדש שהגיע למחרת כאשר המשלוח על חשבונם , אני יודע שזה מתבקש אבל תזכרו שאנחנו במדינת ישראל... 2. שתי ה HD לא עבדו (לא ביקשתי הרכבה אלא הרכבתי לבד) התקשרתי לחנות והם אמרו תגיע עם המחשב נבדוק לך אם שגית בהגדרות או שמשהו לא בסדר.. באמת הגעתי ולהפתעתי אכן הייתה בעייה ב HD והם הוחלפו במקום בנוסף השירות אדיב וידידותי. מומלץ

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by ToMuSH,

שלום, היום היה לי מיון חובלים/צוללות, ולצערי התקבלתי לצוללות ולא לחובלים. אני מתכוון להגיש ערעור עם מכתב המלצה ולהילחם על זה שאהיה בחובלים. תכל'ס התכנית שלי הייתה לעבור גיבוש חובלים ואז לחתום על כתב ויתור ולקבל זימון לצנחנים (למרות שלא חשבתי על זה עד הסוף, כמובן). בתכל'ס השאלה שלי היא אם צוללות שווה משהו? כי מה זה לא בראש שלי להיות תקוע בצוללות ולא לעשות שום דבר משמעותי + לחזור הבייתה פעם בחודש. אז מה אתם אומרים? זה שווה משהו? נותן משהו לחיים? כי אני מחפש שירות הכי קרבי שאפשר ושהכי נותן מעצמי למדינה, שירות משמעותי. אם אפשר לשמוע את דעתו של מישהו בעל ניסיון בעניין הספציפי הזה, זה יהיה מעולה. תודה מראש וערב טוב.

• 37 תגובות
    • 13.5k צפיות
  8. מתלבט בין אם לבזבז אותו על אייפון,או על מודם סלולארי ללפטופ,או על כרטיס מסך ומסך נ.ב.:אני בצבא וכרגע לא יותר מידי בבית...ובכל זאת חושב על המחשב ועל המשחקים וכו' אז חשבתי על כרטיס ומסך אבל אני לא יודע אם זה כדאי בכל זאת...בגלל זה צריך את העצה של חבר'ה פה. תודה...

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by xTz,

קניתי שקית במבה, איך שפתחתי אותה הרגשתי שהיא קצת יבשה מדי, ישר אמרתי משהו מוזר פה. הסתכלתי על תאריך התפוגה, מסתבר שלפני שבועיים הוא נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה היא שקניתי את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלי, אני מכיר את המוכר (לא ממש אישית, אבל בכל זאת אני והוא פה 10 שנים ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לי לתבוע אותו. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או לחברה שמייצרת? אם זה הולך לחברה יש סיכוי טוב שאתבע אותם. מה אתם אומרים? מה כדאי לעשות?

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by the red dragon,

אם אני רוצה להיות טייס אזרחי כמו בחברת על אל למשל להטיס במטוס אזרחי.. מה צריך לעשות? לאן ליפנות?

• 37 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. Started by Guy King,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3826374,00.html אני חושב שהמצעד הזה פשוט ביזיון, ומלמד על טעם רע במיוחד. Crazy של Gnarls Barkley לא נכנס למאייה הראשונה בכלל. Rehab של Amy winehouse הגיע למקום 51. Hey There Delilah הגיע ל-49. Sing של Travis הגיע ל-95. Imtition of life של R.E.M הגיע ל-81. לעומת זאת: Becuase of you - מקום 11. I Gotta felling של ה-Black eyed peas - מקום 19 (!!!!) Cry me a river - של ג'סטין, מקום 21! American pie של מדונה - מקום 37. Umberlla - מקום 41. כן, 5 השירים שכתבתי בתחתית הרשימה, עברו כולם את ה-5 שכתבתי למעלה. פשוט מופת של טעם רע. מצעד גרוע.

• 37 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. Started by gambit_elaad,

נושא גדול ופתוח בו כל אחד יגיד איך הוא עושה כסף בחיי היום יום... השבלונה היא זאת: מקצוע: מקום עבודה: סכום רווח ממוצע לחודש: למדתי את המקצוע ב...: תואר: רוצה ללמוד בהמשך: מקווה שזה יהיה מהנה ויפה אפשר להוסיף המלצות וחוויות שתיהיה שנה טובה לכולם

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by iakovl,

עברתי במקרה היום על הפרופיל שלי ומה שמתי לב? אתמול "חגגתי" 8 שנים באתר... כמה זמן הספיק לעבור, אה?

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by redti,

פתחתי את הדיון הזה כדי לספר לכם על משהו מעניין שקראתי היום.. שלחו לנו בבסיס היום אי מייל לכל המחשבים שהולך להיות מבצע מלביש ב21 לחודש , האי מייל כביכול לא נועד לנו אלא לשוטרים הצבאיים , הוא כולל בתוכו יעדים ודרכי ביצוע של המבצע וכן גם מספר הוראות בטיחות . שמתי לב לסעיף שצויין בדגש : "אין לרדוף אחרי חייל שבורח" באותו רגע עלה לי חיוך , אבל האמת המצערת והעצובה שלא מיישמים את ההוראה הזאת ואני תוהה לעצמי מה יקרה אם אותו חייל מסכן יידרס בכביש מה יגידו אותם שוטרים שרדפו אחריו : היה לו שיער ארוך../זקן.. /חולצה בחוץ .. הנושא הזה מאוד מקומם אותי..ואני מניח שמחר אני אצטרך לרוץ קצת אני יהיה בתל השומר ששורץ בחסרי התועלת האלה ואם אפול בשבי אני אכבול אותם על סיכון חיי אדם

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by psychuil,

אז בגדול אם אני נרשם, כמה CDkeys אני יכול לקבל בשנה הזו?

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Guitar X,

שלום! אני צריך לנגן מול איזה במה...טקס...3 שירים לפחות...אז חשבתי שתציעו אולי איזה 3 שירים...והטאבים שלהם... (שירים בסגנונות של...רוק,רוק כבד ופאנק) אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!!! תודה למי שיעזור...

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by morans,

היי חבר'ה! אני מחפשת תוכנה קלה ופשוטה ליצירת רמיקסים לשירים קיימים אני אשמח לעזרה תודה! מורן

• 37 תגובות
    • 12.4k צפיות
  18. תגידו שלום לחבילה החדשה והגרועה, שתגרום לנו להפסיק להשתמש באינטרנט בטלפון הסלולרי, התחילו להזין אותה לאנשים. לא יודע אם לכולם במקביל או לפי תאריכי סגירת חשבונית. גם ללקוחות שהייתה חבילה גלישה בדור השני הם החליפו על דעת עצמם את החבילה, בלי שום אישור ובלי כלום. אני בעד לנסות לארגן תביעה יצוגית נגדם במידה וההליך אינו חוקי. לפי אחד החוקים האחרונים שנכנסו לתחום הסלולרי אסור לחברות הסלולר לשנות את התעריפים בחוזה שהאדם חתום עליו (לפחות למי שחתם על חוזה מתחילת השנה), ושינוי כזה דרסטי של חבילות הגלישה בסופו של דבר כן גורם לשינוי מחירים. אז כל מי שמכיר עו"ד טוב, שמתעסק בתחום הזה, אשמח שיביא לנו לכאן הסבר האם הפעולה חוקית, ואם לא מה אפשר לעשות כנגד. למי שלא יודע על מה אני מדבר בעבר …

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Moty_p,

שלום לכם מנהלים יקרים, כמתכנת אבקש ממכם את הטבלה\בסיס הנתונים שיודע לזהות את מערכת ההפעלה של המשתמש והדפדפן שלו, בעבר בניתי לעצמי כבר מערכת שכזו ואני יודע איך להשתמש בה. אז אני אשמח לכבר קישור להורדת בסיס הנתונים הכי מעודכן שיש לא משנה אם זה קובץ SQL (בשביל MYSQL) או שזה אקסס אני כבר ימיר את הנתונים לצרכים שלי. תודה. אגב אני די בטוח האפשר לזרוק HTML ו JS בעורך הטקסט העשיר (בניתי כזה בעבר ופרצו לי למערכת הפורומים וגנבו קוקיס של משתמשים (לא צריך להגיד לכם למה זה יכול לגרום נכון))

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. הנהג אמר לי שמיום ראשון מבטלים את קו 1 של דן?!!

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. יש להם משרה מסויימת של QA , קורס של 6-7 שבועות והתחייבות לשנתיים משכורת דיי נמוכה לפחות בהתחלה מישהו מכיר ויכול לספר פרטים ?

• 37 תגובות
    • 11.2k צפיות
  22. Started by raiman1,

לפני כמה דקות קיבלתי ס.מ.ס מהמספר הבא:+447976807894 כתוב שהמספר פלאפון שלי זכה ב-550,000 פאונד -משהו שקשור לנוקיה (לא כ"כ הבנתי..). ושאני צריך להתקשר לאיזה מספר מוזר שדומה מאוד למספר ממנו קיבלתי את ההודאה.. זה נראה לא כמו סוג של הונאה?? (מה זה המספר המוזר הזה?) או שבאמת זכיתי??

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by Athlon-WINGS,

http://web.archive.org/web/20020122112320/http://hwzone.co.il/ אויש, היו ימים ועוד אחד: http://web.archive.org/web/20020528185000/http://hwzone.co.il/ :-[

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

לEWINGUM יש היום יומולדות. מזל"ט, ושמנמן YABB משודרג לקינוח

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Counter Strike - The Real Life! תראו לאן מגיעים היום חובבי הCS... ??? 8) ;D הנה סרטון קצר שצילמתי בכתה (י"א) על שני חברה מעריצים מושבתים של CS שלוקחים את העניין קצת יותר מעבר למסך המחשב.. אני אישית נקרע מזה בכל פעם שאני רואה את זה מחדש!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D צפייה מהנה! 8) CS IN THE REAL LIFE: http://pctip0.tripod.com/realCS.wmv *!יש להעתיק את הלינק אל תוך שדה הכתובת בדפדפן!*

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים