משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כשאני נכנס להתקנה הוא תוקע את המשב ולא נכנס. מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה עושים שחקנים בכותר שדורש השקעה של שעות משחק רבות רק בכדי לקבל גישה לכל הדמויות והיכולות שנמצאות בו? מתחילים "להרוס" את המצבים המקוונים בו באמצעים מקוריים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה לפני קצת פחות משבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את ווינדוס XP. עכשיו הכל בסדר- עובד חלק ואני מאוד נהנה (כמובן שגם מאנריל), חוץ מבעיה אחת מעצבנת מאוד שאני משתגע כבר ממנה: אני מתקין את פיפא 2002 הכל עובד בסדר ואני אפילו משחק בו הכל פשוט נפלא בפעם השניה שנכנסתי לפיפא הוא רושם לי : "FIFA 2002 is not installed correctly/ please reinstall" אמרתי שאולי במקרה משהו השתבש אז הסרתי את הפיפא (uninstall) והתקנתי מחדש, אבל זה קרה עוד פעם- בפעם הראשונה אני מצליח לשחק באופן מושלם אבל מהפעם השניה הוא רושם לי את ההודעה הזאת. ניסיתי כבר אינספור פעמים את התהליך הזה- אבל לשווא ניסיתי להתקין לספריות ותקיות שונות אבל כלום לא הועיל אני רשום באיזה טורניר פיפא מסכן (שאני מקום ראשון ;D) ו…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, בתור חובב משחקי אסטרטגיה ותיק כבר עבר המון זמן שלא נתקלתי במשחק אסטרטגיה איכותי בסגנות של RA\Generals. יש למישהו מושג מתי יצא המשחק האחרון בסגנון? רוב המשחקים הישנים לא עולים לי בכלל במחשב כיום בגלל תאימות של דרייברים או רזולוציה . נ.ב אני מחפש משחקים דיי ראליסטים כלומר בלי יתר מידי יחידות הזויות .... גם משחק מימי הביניים יכול אולי לעבוד תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה כל מה שיש לי להגיד... נתחיל עם העובדה שאני לא מעריץ של נינטנדו,ואף פעם לא אהבתי את הקונסולות שלה ו\או את מרבית המשחקים שלה...ככה של תסתכלו על מה שאני אומר כביכול מנק' מבט של נינטנדופיל. הבקר החדש של הPS3 הוא בדיחה רעה...אין לי משהו אחר להגיד. סוני ראתה שנינטנדו גונבת לה את ההצגה,אז היא החליטה לצאת בידיעה כי גם השלט שלה יהיה שלט "מהפכני". "מהפכני"?חחחחחחחחחח....חוץ מהעובדה שהשלט יהיה אל-חוטי [וגם זה לא ממש מיוחד ביחס לקונסולות הדור החדש] אין בו שום פיצ'ר מיוחד. תרשו לי לספר לכם,שהטכנולוגיה [המאוד פרימטיבית] של חיישן התנועה בשלט הPS3 היא עתיקה...לי יש GAMEPAD מסדרת SIDEWINDER של MICROSOFT שקניתי בשנת 1998 שכולל את טכנולוגית החיישן תנועה-ואם צריך להוסיף על כך-זה חסר …
-
- 177 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
http://srv1.jpg.co.il/5/527409e51d942.png http://srv1.jpg.co.il/9/527409e52951d.png אז באר שבע למשל זה ישראל וערד זה "שטח פלסטיני כבוש" ? איך EA נותנים להם להכנס לפוליטיקה ולעשות שטות כזאת ? או שזה בכלל הברקה של EA בעצם ? ואגב מישהו מבין את הקווים האלה ? זה קווים של 67 או מה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום קמתי בבוקר ממיתתי ובעודי מנסה להכניס את היד אם הגבס לחולצה אחי מדליק נשיונל ג'יאורפיק בטלוויזיה ויש תוכנית על דינוזאורים ואופן היתפתחותם והיסתגלותם לסביבה המשתנה מהר בעידן הקריטיקון האחרון ( קצת לפני שהם ניכחדו לפני 65 מיליון שנה) פתאום חשבתי על רעיון הברקה של ממש ( אתם רשאים להודות לי) התיאור של המשחק: אנו מתחילים בעידן הדינוזאורים ההתחלתי כשהם עדיין זוחלים בעלי דם קר שרק יצאו מן המים ואנו מגלמים יצור קטן חלש טיפש ופרימיטיבי ואז אנו לוקחים עליו פיקוד, וזה לא שאנחנו מלמדים אותו כמו בbnh אלא שאנחנו ממש הוא ואנו קובעים את כל ההחלטות : מה לאכול איפה ללון אם מי להיזדווג מתי להילחם וכדומה, והמשחק יהיה משהו פעולה\הרפתקאות אם מנוע גרפי מתקדם ( unreal warfare לדוגמה) וככל ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הקונסולה המובילה בדור החדש של מיקרוסופט מקבלת מחיר יום אחרי חשיפת האחות הקטנה - 500 דולר בארה"ב ו-500 יורו באירופה, עם הזמנות מוקדמות החל מהחודש הנוכחילכתבה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הכנסות סרט האנימציה החדש בכיכובו של השרברב האיטלקי המפורסם עולות גם עם הציפיות האופטימיות ביותר - וסוללות את הדרך לעוד הרבה סרטים שיבוססו על משחקי וידאו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לארגן מתנה לחבר, הגה שמדמה שליטה במטוס, הבעיה זה שאין לי מושג בזה כלום... מישהו מכיר? יש לו? מבין בזה? כמה יעלה משהו ממוצע, ואיזה משחקים הולכים עם זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
משהו יודע אך להתגבר אל הגבלת יחידות ב Empire Earth
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני משחק ללא חבילות הרחבה, מה בעצם ההגבלות שלי? LVL? ציוד שלא קיים? יכול להיות שאני מוגבל לרמה 60 בלבד? ובנוסף, מה מוסיפות חבילות ההרחבה? אם אפשר פירוט או הפניה לאתר שמסביר בנוסף, גיליתי שיש בחבילות ההרחבה מפות ש"נהרסות", משתנות או נעלמות מהמשחק זה תקף מהרגע שהתחלתי לשחק או שזה רק אם אני מתקין אותן?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Vampire - The Masquerade Bloodlines אני רץ על 75 ולא עובר וגם באינדיגו פרופסי זה ככה שד"א עכשיו הרבה הרבה יותר מהנה לשחק בו על הכל גבוה עם פילטרים והכל מאשר עם ה5200 שבקושי הריץ אותו אז באמת יש הגבלה במשחקים האלה או שפשוט הכרטיס שלי לא יכול יותר מזה? 8600gt 512mb תודה
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי למה קיימות רק אופציות של LOW ו MEDIUM בטקסורה ובסאונד? לאן נעלם ה HIGH?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי היה אצלי היום והחליט לעשות לי אופטימיזציה להגדרות.. דבר ראשון שהוא שינה זה ה vsync שיש על זה אשכול כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=18405 אני אשמח לדעת איך אתם משחקים. הדבר השני והמשמעותי באשכול הזה זה המושגים הבאים, הוא נכנס לי לקונסול ושינה כמה דברים אשמח לדעת מה פירוש הדברים הללו ומה ההגדרה המתאים לדעתם (אני על P2 350 GF2MX400, כבלים). rate, היה 5000 הוא שם 9999. cl_updaterate, היה 20 הוא שם 30. cl_cmdrate, היה 30 השאיר 30. מאוד מסקרן אותי, תודה מראש על התשובות! =]
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, כשהתחלתי את המשחק הוא בדק לי את המערכת וקבע את ההגדרות לפי המחשב כ Medium. הרצתי את המבחן ויצא לי 11 FPS בממוצע, דבר שלא הייתי מרוצה ממנו. המחשב שלי הוא AMD 64 3200 1024mb DDR Kingston Powercolor FX5600XT זה בערך מה שחשוב אני מניח, חרא כרטיס מסך אבל לא כזה עתיק. מישהו יכול לתת לי Custom Settings בשביל מחשב סבבה עם חרא כרטיס מסך, שאני יוכל להנות מFPS סביר וגרפיקה שהרמה שלה בינונית מינוס? תודה לעונים :]]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים.. אני חדש עם המשחק הזה וקורה לי קטע מוזר .. לפעמים כשאני מפעיל את המשחק אז יש מעין גמגומים כשאני הולך או מסובב את הראש לצדדים עכשיו רשמתי לפעמים כי בד"כ אני מקבל 60 fps (אין לי מושג איפה ה vsync בהגדרות אבל הוא כנראה מופעל איפהשהו) ככה שאני חושב שמבחינת החומרה אני אמור להפעיל את המשחק הזה בצורה טובה. אני עם מערך של 6970 ודרייבר הבטא האחרון 13.8 , מיקסמתי את ההגדרות ובגדול זה עובד חלק פרט לאותם גמגומים שקורים לפעמים .. הגזמתי עם ההגדרות או שזה לא קשור?
-
- 48 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש: מעבד Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עם זכרון 8 GB וכונן ssd ואני התקנתי את crysis 3 ולא נגעתי בהגדרות והכל נורא איטי. איך אני יודע להגדיר את ההגדרות האידיאליות בשביל שהמשחק ירוץ לי כמו שצריך? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בתהליך של קניית מחשב גיימינג חזק מאוד הכולל מסך 4k אני דיי חדש בתחום והשאלה שלי לא קשורה למחשב אלא למשחקים שאשחק בו. השאלה היא: האם כל משחק {כבד נגיד} זקוק להגדרות משלו? אם כן, זה רשום איפה שהו? או אולי הוא "מתכוונן" אוטומטית ע"פ החומרה הקיימת שמותקנת? איך אני מוציא את המיטב מהמשחק? *אפשר לתת לדוגמא את הgta5 בכרטיס מסך it ומסך 4k? תודה מראש לעונים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! הבעיה שלי/שאלתי היא(...) כשאני נכנס במשחקים (כול משחק עד היום, לדוגמא FarCry,NFSU, Freedom Fighters, וזה רק מדגם מייצג כך שזו לא בעייה ספיציפית במשחק ספיציפי) להגדרות המקשים, אז במקום אותיות באנגלית (נגיד W ללכת קדימה) מופיע לי אותיות ג'יבריש (אותיות מסוג õ,î וכדומה). השאלה שלי היא האם מישהו נתקל/מכיר את התופעה הזו? וחשוב מזה,כמובן,מה הפיתרון לכך? מיותר לציין שזה מאוד לא נוח, במיוחד שמתחילים לשחק במשחק חדש ולא רגילים למקשים שלו... בתודה מראש חבר'ה... (ניסיתי לעשות חיפוש לנושא אבל זה קצת קשה... מה אני אמור לכתוב? ג'יבריש?... :-\ )
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני עושה את הטריקים במקלדת ולא בשלט ??
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך אני שם את המשחקים על ההגדרות הכי הכי גבוהות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני לא מוצא אפשרות להגדיר את הגיים פאד, לא במשחק ולא בתיקייה של המשחק( כמו בPES לדוגמא) עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
איך אני מגדיר מכייל את ההגה הנ"ל על מנת שאוכל לשחק במישחק התקנתי את הדרייבר אבל שום דבר לא זז במישחק אין לי מושג מה לעשות תודה לכל העונים משה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איך אני מגדיר הגה מידגם- LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK WHEEL למישחק GRID והאים הגה זה תומך במישחק?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-