משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה ומוצלחת שוחררה גרסאת BETA 2.3 הכל כך מצופה עם 103 Achievements וכל הבלאגן עכשיו ניתן להורדה מסטים, מה שאומר יותר שרתים ושחקנים צפויים להכנס, לפחות להיכרות. המוד עבר המון שינויים, תיקונים והוספות. יאללה להוריד ! (מאחר וזהו מוד, חובה שיהיה ברשותכם משחק source כלשהו) http://store.steampowered.com/app/17570 http://www.pvkii.com
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מזה שנים משחק אסטרטגיה, משהו כמו פחות או יותר 10 שנים שהוא קיים. אינני יודע את שמו, לכן אני נעזר בכם, אגיד דברים שמוזכרים לי ממנו בתקווה שתעזרו לי. 1. יש מלך אחד, שהוא דמות בפני עצמו ומתהלך ואני פוקד עליו, הוא יכול להלחם יש לו הרבה חיים וכו' אבל לרוב עדיף לסגור אותו בטירה. 2. המשחק מתקדם על פי תקופות, ככל שעובר הזמן ככה אני משתדרג יותר, זאת אומרת בהתחלה המבנים שלי הם מעץ, אחרי זה אבן ואחרי זה פלדה, אם אני זוכר נכון. 3. אני מנצל משאבים סביבתיים, צד חיות וכדו'. 4. דבר שנורא זכור לי, האוכלסיה זה כאילו שהם מסביב למדורה קטנה במרכז העיר, ויש לי בפאנל מין שני אייקונים כאלה של מסכות של ליצנים שאחד שמח ואחד עצוב, ככה ניתן לי לזהות את מצב האוכלוסיה כמה שהם שמחי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) האם זו בעיה של מעבד ? תודה, בני [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
System Requirements Minimum: o OS: Windows 7/ XP/Vista o Processor: 3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor o Memory: 1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista) o Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better) o DirectX®: DirectX 9.0c Recommended: o Processor: Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor o Memory: 2 GB System RAM o Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better) http://store.steampowered.com/app/34200
-
- 100 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וזה זה כבר המשחק השני שהתקנתי וגם בו יש את אותה בעיה גם במשחק The sabeuor וגם ב X-men Wolverine orginis יש לי בעייה בגרפיקה הכל עובד אבל תוך כדי משחק כאשר אני זז עם הדמות יש קווים כאלה לרוחב המסך , זה כזה גל כזה שעובר ברוחב המסך שאני זז לכל כיוון אפשרי וזה מציק ברמות שאי אפשר לתאר והורס כל הנאה אפשרית מהמשחק. המפרט של המחשב שלי: 4 GB RAM HD5770 AMD phenom II 4x 965 500 GB RAM מקווה שיש איזה שהוא פתרון אנשים =) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בקצרה על המשחק באטלפיילד באד קומפני 2 הוא משחק יריות מגוף ראשון שפותח על ידי חברת EA. המשחק מיועד לבעלי XBOX, PS3, PC. יש במשחק 2 אפשרויות של משחק: משחק יחיד - שבו תצטרכו לשחק מול המחשב, עם 11 שלבים. משחק רשת - שבו תשחקו עם אנשים מכל העולם במפות שהמשחק מציע, תעלו דרגות, תשפרו את החייל שלכם עם נשקים ותוספות. המשחק מתחלק ל2 צדדים האמריקאים נגד הרוסים. בידי הרוסים נשק קטלני ועל האמריקאים להשמיד אותו. במשחק תוכלו לשחק כל אחד מהצדדים. במשחק יש את הצד התוקף ואת הצד המגן, המטרות של הצד התוקף הם להרוס את יחידות הM-COM המטרות של הצד המגן הם להגן על יחידות הM-COM בנוסף להוריד לצד התוקף את כל ה"כרטיסים" שלהם. *"כרטיסים" הם בעצם כמות הפעמים של החיילים מהצד התוקף לחזור למ…
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני לא רואה שום שרשור בנושא המשחק הזה והתחלתי לשחק ויש מה לומר בשום שלב לא ציפיתי ליותר מידי מהמשחק הזה החשיפה שקיבלתי אליו הייתה מאתר gametrailers והדבר היחיד שהרשים אותי היה הגראפיקה התחלתי לשחק בו אתמול כבר והמשחק לא מרשים ממש מהתחלה הוא נראה קצת מוזר ולא מלוטש יש קצת בלאגן ויזואלי בעיניים מערכת הנשקים והיכולות קצת רופפת וככה גם התנועה עצמה של הדמות שאתה משחק והמקומות שאתה יכול ללכת אליהם לקפוץ ולרוץ אבל מה עכשיו אני בערך שעתיים בתוך המשחק והגעתי לקטע שאתה צריך לטפס לפסגה של שרשרת הרים גבוהה כמו בסרט על מנת למצוא את הדרקון שלך ובשלב הזה נהיה אפשרי לעוף ברחבי המפה עם הדרקון ומה אני יגיד לכם זה די מרשים המפה עצמה גדולה ומפורטת ורואים הרבה פרטים אפילו במרחק רחוק ממך…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כלומר לא ברשת/און ליין תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך להכין סוג של פעילות על איכות הסביבה ואני מחפש משחקים כיפיים צבעוניים ומהנים בתחום, בינתיים נתקלתי בכשלון כשה חיפשתי בגוגל מבקש את עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הבטע יצא לפני קצת יותר משבוע ואני מת לשחק בו. אני רשום בבליזארד לבטע ואחד משני דברים קרו 1. אני לא נבחרתי לבטע 2. הם עדיין לא האלו את השרתים שלהם באירופה ולכן אפילו לא בדקו את הבקשה שלי בכל מקרה יש סחר חזק במפתחות של הבטע. למישהוא פה יש מפתח? מישהוא קיבל את המפתח במייל? (כדי שנדע אם פתחו את השרתים באירופה)
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אז לאחר שחיכינו וציפינו באחד הדיונים הפוריים שהיו למשחק בטרם יצא - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275866.0 הגיע העת והמשחק יושק היום באופן רשמי בארצות הברית ומכאן יחל הדיון על המשחק עצמו .קרי,תמונות ,שילובי נשקים,שלבים,חוויות,סודות וכו וכו... פיתוח המשחק- 2K Australia and 2K Boston הפצה- 2K Games סגנון-Sci-Fi First-Person Shooter מס' שחקנים- 1 Player (לא יהיה כנראה מולטי) אתר הבית של ביושוק: http://www.2kgames.com/bioshock/enter.html מומלץ להיכנס להתעדכן.המון המון חומר,תמונות,רקע ומידע. דרישות המערכת של המשחק ודיון משני כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=273375.0 Operating Systems-Windows XP (with Service Pack 2) or Wind…
-
- 894 תגובות
- 100k צפיות
-
-
משחק מבטיח בעיניי שמפותח ע"י Pandemic Studios (שר הטבעות האחרון ו Mercenaries2 ) ההפצה היא של EA ואין עדיין תאריך. זהו משחק פעולה/יריות/התגנבות מגוף שלישי שייקח אותנו לפריז 1940 תקופת מלחמת העולם השניה בעולם פתוח (כך מבטיחים המפתחים) אתם תשחקו את ג'ון דוולין, נהג מירוצים שהיה לו הכל עד שהגיעו הנאצים לפריז... טריילר מעניין בו ג'ף פרנץ' (מעצב ראשי) שופך קצת אור על המשחק: http://www.gametrailers.com/player/49081.html מאפיינים עיקריים 1st Ever Open-World Paris Fight, climb, and prowl through the dark alleys, rooftops, burlesque houses, and seedy streets of the City of Lightsthe ultimate playground for The Saboteur. * The Art of Sabotage Being The Saboteur is al…
-
- 100 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש בזה לכרטיסי מסך של ATI כדי לא להפסיד FPS כשמפעילים VSYNC... אני זוכר שהיה פה באתר פעם משהו על זה אבל בחיפוש לא עולה לי שום דבר משום מה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מארגן לאן-פרטי לכבוד שחרור של חבר ומחפש משחקים מקוריים. זה לא הלאן הראשון שלי (אנחנו נפגשים כבר קרוב 3 שניםכל כמה חודשים ללאן) בלאן יהיו בסביבות ה10 אנשים. בלאנים בד"כ משחקים DOTA וUT, לפעמים CS וקצת רד-אלרט 2 או WC3. יש קצת בעיה עם יכולות של מחשבים (חלק מהמחשבים בני 5~) אז משחקים חדשים לא באים בחשבון. אני מחפש משחק מעניין עדיפות למשהו שונה מFPS או RTS קלאסי. אחד המשחקים שאני מנסה לשחק כבר הרבה זמן הוא FALLOUT TACTICS שבזמנו ממש נהנתי לשחק בו ברשת, אבל לא הצלחתי לגרום למניאק לפעול על VISTA או 7 (ניסיתי גם VMWARE וגם זה כשל ) אז אם יש לכם המלצות למשחקים שיוכלו לרוץ על מחשבים חלשים ומהנים במולטיפלייר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, בני.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לטעמי אחד המשחקים היותר טובים שלהם, עכשיו בחינם ובאופן חוקי במיוחד, כולל חבילת ההרחבה.. פרטים כאן: http://www.commandandconquer.com/classic תהנו!
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
היי, שאלה: שיחקתי במשחק פיפא 2010 בקונסולת ה- PS3 וממש אהבתי את המשחק (אפילו יותר מה- PES 2010) אבל לא הצלחתי לבדוק האם הגירסא של פיפא 2010 למחשב הינה זהה, פחות טובה או אולי יותר טובה. מישהו יכול לעזור? האם יש הבדלים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
חמשת המשתמשים הראשונים שיגיבו עם כתובות המייל שלהם לת'ראד, יקבלו. ה Guest Pass מאפשר לכם לשחק אונליין במשך 3 ימים, ללא הצורך לשלם. המשחק שוקל 1.2 ג'יגה. במהלך הסופ"ש המשחק מוצע ב Steam מחיר של 10 דולרים (50 אחוזים הנחה). למי שיחליט לרכוש אותו בשלב מאוחר יותר, אולי הנושא עדיין ישתלם. עד כה, ממשחק בן כחצי שעה - די מהנה (אם כי קצת כבד על הגדרות מקסימליות - ללא A.A). אין מבחר גדול של שרתי משחק עם לייטנסי שפוי, אבל ניתן למצוא ואלה שכן מאוכלסים (32 שחקנים). ***לפני שמגיבים*** המשחק ירוץ אך ורק אם ברשותכם כרטיס מסך התומך ב DX 10 ומערכת הפעלה Vista/Se7en.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחקי טיסה (לא משהו כמו FLIGHT SIMULATOR X), אלא משהו כמו הכוכב הכחול בזמנו. בקיצור, משחק שמשלב קצת אקשן. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות ריבוי התקלות היחסי במשחק וב-Steam, החלטתי לפתוח ת'רד נפרד בשביל כל מי שיש לו תקלה מ-2 סיבות : 1.סדר - מי שרוצה להתעדכן במשחק עצמו ייגש לת'רד של המשחק ולמי שיש תקלה ייפנה לפה. 2.KB - ברגע שנרכז את כל התקלות במקום אחד וכולם ישתפו את הפתרונות שלהם לתקלות שהם חוו, נוכל לייצר סוג של מאגר מידע לגבי התקלות וכך כשמישהו חדש יגיע עם תקלה הוא יוכל למצוא פיתרון. אז כל מי שכבר פתר תקלה גם כן מוזמן לכתוב ולהוסיף לת'רד. בהצלחה לכולם
-
- 109 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
אני מקבל כל מיני לינקים למבצעים והטבות בסטים ודעו לכם שאורבים שם בפינה כל מיני חוליגנים שפורצים לחשבונות היום שלח לי מישהו לינק (שלא כדאי שאפרסם כאן ) למשחקים בחינם מסטים והלינק נראה בדיוק כמו האתר של סטים.(תמונה) כמובן שנכנסתי דרך דפדפן הנסיונות שלי שלא זוכר או שומר שום דבר וישר הבנתי שמדובר ב FAKE אז תיזהרו [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא אומר שהמשחקים רצים לו מהר מידי. לדוגמא קונטר סטרייק מקורי רץ לו חלק וקונטר סטרייק פרוץ רץ מהר מהרגיל. יש לו כרטיס מסך GeForce 6200 ומעבד +AMD Athlon 64 x2 3800. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב חברים !!! מרוב געגועים למשחק הקלאסי GENERALS ZERO HAOR החלטתי להוריד ולהתקין הכל פעל כשורה אך כשרציתי לשנות את הרזולוציה מ800*600 ל1600*1200 המסך הראה רק שחור עם סאונד. הגעתי למצב שאני מסיר ומתקין מחדש אך שום דבר לא השתנה. לצורך העניין אני עובד עם טלויזיה LCD 32" אוליי זה קשור אבל אם תוכלו לעזור אני אשמח וגם יודה(אוליי אפשר לשנות את רזולוציית המשחק מחוץ למשחק) על כל פנים ניסיתי לשנות את ההגדרות אצלי במחשב אבל זה לא כ"כ עזר, תודה רבה ושבת שלום!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לאחסן חפצים ? יש מלא דברים שאני מוצא שאני בטוח שמתישהו אני אצטרך אותם אבל המגבלת משקל כל כך נמוכה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-