עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shimon23,

כשהבעיות באות הן באות בצרורות..... היה לי מותקן אנטי וירוס מקפי וכשהתקנתי את xp הוא לא התאים לה, אז הלכתי ללוח הבקרה להסיר אותו וכל פעם שהייתי מנסה הייתי מקבל את ההודעת שגיאה הבאה fatal error during install - אז פשוט מחקתי את כל הקבצים שלו - ואמרתי שאני ימחוק מהרגיסטרי גם את הערך mcafee (אולי זה יעזור), בקיצור ישר אחרי שמחקתי את הקבצים שלו, כל פעם שאני נכנס ללוח הבקרה או שהווינדוס עולה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה ממש לא מתאים לי להתקין עוד פעם ווינדוס, אפשר אולי רק להעתיק את הקבצים האלה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by DAN,

למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shimon23,

אני יכול להעלות את המחשב עם דיסק הצלה של win 98, ואז להפעיל smartdrv ולהתקין את xp? או שאני חייב להעלות את המחשב עם דיסק מקורי של 98 ? [glow=red,2,300] א.בבקשה אל תעבירו את זה לפורום מערכות הפעלה - כלב מת לא נכנס לשם. תקראו מהר את ההמלצה שלי לצמצם את הפורומים שיש לה לא מעט תומכים.[/glow] ההצעה : amp;num=1003249420'>יותר מדי פורומים

4. Started by cganir,

האם מישהו עם מערכת ההפעלה הזו שם לב שאתרים מסוימים לא נפתחים באקספלורר החדש ? לדוגמא, האתר של לאומי קארד (http://leumi-card.co.il) ? הכוונה שלי היא שאתרים אלה המשתמשים ב DHTML פשוט לא עובדים ! נסו לבחור את התפריטים המופיעים בעמוד זה, ולא תצליחו !

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by baryariv,

לכל אלה שמשתמשים בווידוס xp יש לי שאלה אליכם: מאיפה השגתם את זה? איזה גרסה יש לכם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by y_i_c,

הממ.. יש לי שאלה התקנתי מנדריק לינוקס על המחשב שלי (בנוסף לחלונות 98 שהיה מותקן כבר) בפרטישן אחר כמובן!!! ובכן עכשיו אני רוצה להעיף את הלינוקס לאלף עזאזלים !! וברגע שאני מוחק את הפרטישן שלו אז כשאני מאתחל את המחשב ,המחשב לא נותן לי לאתחל בממוד חלונות!!! הבוט מאסטר או מה שזה לא יהיה של הלינוקס מתחרפן ולא נותן לי להעלות כלום!!! אז שאלתי היא איך אני מסיר את לינוקס בלי להצטרך להתקין אותה מחדש (כדי שאוכל להעלות את חלונות) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by omri_ro,

אז הסיפור הולך ככה: החלטתי להתקין XP בנוסף ל98 אצלי (XP על D ו98 על C) הקיצר בגלל שאין דרייברים לסורק שלי לXP ואני לא משתמש בה החלטתי להוריד אותה ולהישאר רק עם ה98 עד שיצאו הדרייברים המיוחלים הקיצר מחקתי את הXP אבל נשאר לי התפריט המעצבן הזה שעולה אחרי הביוס של לבחור מע' הפעלה איך לעזעזל נפתרים ממנו?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by cganir,

שלוםלום לכולם בעיה קטנה. הפכתי לבעליו החדשים של המפלצת , Enermax FS710B . הכל טוב ויפה, פרט לבעיה אחת - עכשיו , בכל פעם שהביוס מגלה את הכוננים, הוא נתקע על הכונן האחרון מעט יותר משהיה עושה בפעמים אחרות, והדבר הכי קטלני - WIN XP משתהה למשך שתי דקות לפני שהוא מתחיל ת'כלס להעלות את עצמו . בדקתי בביוס הכל תקין. בדקתי את הווינדוס - שום דבר לא השתנה. עשיתי איפוס להתקני ה PNP דרך הביוס - כלום. הגדרתי כוננים לבד במקום לתת לביוס למצוא אותם בכל פעם מחדש - כלום.שום דבר לא עובד. הכוננים כולם זמינים ותקינים, ועובדים בצורה טובה, כך ששללתי תקלה באחד הכוננים, או חיבור הפוך. WIN98 עובד מצוין בקונפיגורציה הזו. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? הצילו !?מישהו חושב שהוא יכול ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני נותן כל מה שאתם רוצים עים אתה רוצים תמורה -בבקשה תנו לי פרוקסי מהיר בארץ --לא מחול כי כאלה יש המון ----חייב להיות בארץ --תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by reptile,

כדאי להעלות את ה-dpi ברזולוציה 1024*768?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by TNT,

איך אני יודע/בודק אם ה-ACTIVATION באופיס XP מופעל?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by TNT,

?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tman,

הורדתי את Mandrake SNF 7.2-או בשמה המלא Single Network Firewall הגדרתי את כל ההגדרות נכון לADSL (בדקתי מהלינוקס עצמו ויש פינג לאתרים והדפדפן LYNX גם עובד טוב-בלינוקס)אבל השיתוף של האינטרנט (עים מחשב עים מערכת הפעלה WINDOWS 98 לא SE )לא עובד --ככה הגדרתי בWINDOWS : האיפי 192.169.1.2 ה SUBNET MASK 255.255.255.0 ו DEFAULT GATEWAY :192.168 .1.10 עכשיו לא הישתמשתי בDHCP ולא ב PROXY -אין לי פינג לאתרים מוינדווס והאינטרנט לא פועל-מישהוא יודע מה הבעיה??תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מישהו משתמש בו בכלל?

15. Started by Sol@rWind,

לפי מה שקראתי במערכת ההפעלה החדשה יש מנגנון הגנה שאמור למנוע התקנת המערכת בצורה פיארטית (ייצור של קוד יוניק ע"פ מספרי רכיבי החומרה). להתקנה צריך להתקשר לחברת מיקרוסופט כדי לקבל קוד התקנה מאושר. האם זה נכון ? הבנתי כי בעותק המפוצח הושבת המנגנון הזה.

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by onn_the_vy,

למה כל הזמן ש WIN98-me וכו'... נתקע-נופל באמצע העבודה זה לא נכון !!!!! אני לא אומר שזה הדבר הכי יציב שיש אבל אני עובד עם מליון תוכנות בהרבה אתרים וזה לא ממש מזיז לWIN98 המסכן שלי... ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. מאקספלורר רגיל אני מתבקש להקיש סיסמא, איך אני מבטל את האופצייה הזו שכל משתמש יוכל להכנס לאתר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Sman,

האם יש למישהוא שמץ של מושג איך להגדיר ADSL ב RED HAT 7.1 ? או שזה ענין כללי, אודה אם למישהוא ייהיה מדריך (עדיפות לעיברית ותמונות ;D)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by tb0001,

שלום, הלכתי וקניתי מודם חומרה..! מישהו יכול להסביר לי איך להתקין אותו בלינוקס ? (שאני סוף סוף יוכל לעבוד שם...)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חברים!! אני רוצה לעבור בקרוב למערכת הפלעה Windows Xp Pro!! לפני שאני עובר רציתי להשיג דרייברים לכל הרכיבים והכרטיסים שיש לי במחשב!! טוב אז ככה אני צריך דריבריים לרכיבים הבאים: Sound Card: Voodoo 3 3000 + Voodoo Tools Sound Card: Cretive Vibra 128 Modem: ESS ES56T-PI DATA Fax Voice Modem Tv Card: FlyVideo 98' וכמובן שהדריבריים יתמכו במערכת הפעלה : Windows Xp Pro.. בתודה מראש ד"ר טראנס....

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני מניח שהפירוט בכותרת מספיק... ?Well Prog.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

Mmmkay יש כאן מישהו שיש לו ADSL וXP? אם כן, הוא יכול להסביר לי עם אילו הגדרות של המערכת צריך לשחק כדי להתקין ADSL כראוי? זה לא שיש לי ADSL, פשוט אני רוצה להתקין בקרוב ושמעתי ממישהו שזה מסובך לשנות את ההגדרות בXP. So, Anyone?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by tb0001,

היי יש לי מודם :(56k usr winmodem איך אני יכול להתקין אותו בלינוקס ? תודה מראש

24. Started by KoM,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1001890472&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by WizMaster,

האם אפשרי חיבור אינטרנט דרך DOS?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים