Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,234 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש מכל מי שרק יכול לעזור לי להתקין לינוקס אני ישמח, יש לי פנטיום 3 ווינדוס98 וכ"כ היתי רוצה לינוקס, ושיהיה לי שתי מערכות הפעלה,פניתי לאנשים ורק מנסים לרמות אותי, ביקשו אלף שקל התקנה הגיוני? לא נראה לי, אני תמיד רציתי לינוקס אבל אין מי שיעזור לי, מי שמוכן להתקין לי לינוקס אני ישמח מאוד, ומוכן לשלם על ההתקנה, אני ללא עבודה אך אשמח לשלם סכום נאה, אני גר בדרום ת"א, ואשמח לקבל תשובה על כל עזרה 851 725 050 שני בני תודה רבה ונשתמע
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
TheWizard replied -
-
I WANTED TO INSTALL ON MY COMMPUTER WINDOWS 2000. I WAS READY TO INSTALL THE SP2 VERSION BUT THEN SOMEONE TOLD ME THAT THIS VERSION HAS PROBLEMS WITHE HEBREW SO I STOPED THE INSTALLATION. NOW I AM WAITING FOR SOME ANSWEARS FROM U GUYS 10X.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
saar replied -
-
בוקר טוב לכולם יש לי בעיה ב WIN 2000 PRO כול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודאה : an exception occurred while trying to run "c:\winnt\newdot~1.dll,newdotnetstartup מישהו יודע מה מריץ את האפליקציה הזאת ,אני לא מוצא מה מפעיל אותה ???? רעיונות למישהו :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
Retaliator replied -
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מסיר נעילה של לוח בקרה בווינדוס 98 דרך ה-regedit.reg??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
Retaliator replied -
-
איפה אני יכול להשיג דריוורים ל CT4810 ל WIN9X ??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
shayb19 replied -
-
יש לי שאלה קטנה בבקשה טענו :| איך אני יכול להריץ משהו ב BG יעני אתה יודע ב SERVICE אני רוצה להריץ חלון קטן של דוס שירוץ עליו משהו שהוא ירוץ ב BG ככה שאני לא יראה אותו MINIMIZED אני לא יראה אותו בכלל ואני יוכל לסגור אותו רק CTRL + ALT + DEL ב Proccess
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוינדוס 2000 כל פעם שאני מתחיל את וינדוס לוקח לו איזה שלושים שניות עד שהוא מראה לי את האייקונים ורק אז אני יכול להתחיל לעבוד, קצת בדקתי וזה בגלל משהו ברשת, ואני חושב שהוא מחפש מחשב להתחבר אליו, איך אני יכול לבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
Haflo replied -
-
למה אי אפשר להשתמש ברזולוצייה 480x640 בווינדוס אקספי ? ואם כן, כיצד ? בתודה מראש B@By-KiLLeR
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
^Dr-TrAnCe^ replied -
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו WinME בעברית (מה לעשות? :-/ ) ויש למחשב כרטיס מסך Voodoo 3 3000 + T.V out, אני מתקין את הדרייבר מהדיסק וגם את הכלים (3Dfx Tools) ועדיין אין לי את האפשרות לבחור אם להציג על המסך או על הטלויזיה, למישהוא יש מושג למה ומדוע?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
Haflo replied -
-
מישהו יודע מה הפעולה Compact עושה ל Personal Folders ב Outlook? (ואני לא מתכוון שתענו לי תשובה שזה מצמצם אותו, אלה איך?)
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
cganir replied -
-
איזה מערכת הפעלה יותר טובה לדעתכם ? :-X 2000 או 98 :saint: תכתבו למה אתם חושבים ככה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
zabadak replied -
-
שלום לכולם ! מי מכם מבצע שיתוף אינטרנט בין מספר מחשבים ברשת ביתית אחת ? במה אתם משתמשים ? (Wingate,Windows internet sharing,WinRoute או אחר ? ) נתקלתי בבעיה מוזרה תחת Windows XP ו Wingate 4.4.2 , כאשר החיבור מתנתק, למרות שה Wingate מוגדר לחיוג אוטומטי, הוא מפסיק להגיב כלל, ומנתק את שירות החיוג שלו. רק אתחול של מנוע ה Wingate באופן ידני מחזיר את החייגן שלו לפעולה. עוד מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
omri_ro replied -
-
אני בטוח שהרבה חוו את ההתלבטות הזו, ועכשיו גם אני... האם להתקין וינדוס אקס פי במקום ה-2000, או להשאר איתה ? מה אתם עשיתם ? מה אתם מייעצים ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
saar replied -
-
היי אני עובד על מערכת הפעלה ויינ 2000 ומעוניין קצת "לשנות" לה את המראה לאטרקטיבי יותר (צריכים שינויים בחיים לא? ) אשמח לקבל הצעות ותוכנות בנושא. (יאללה KoM..תן גז אחי ) צ'או
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
saar replied -
-
מה התוכנית הזו שרצה ברקע בזמן פעולת WINDOWS XP? סימנתי אותה, ורואים שהיא לוקחת את מרבית כוח החישוב והרבה(!) זיכרון... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
WizMaster replied -
-
לוינדוס 2000 יש את התוכנה הנפלאה שיש בוינדוס 98, ה-msconfig...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
WizMaster replied -
-
האים משהוא ניתקל בתופעה שבמהלך התקנת WINXP בלוח מבוסס VIA694T לאחר שלב העתקת הקצים והעלאת המחשב מחדש נידפק הבקר של ה IDE ומתחיל ליצר שגיאות !!! פניתי בנושא הלוח ל.... (לא רוצה להזכיר שמות) וקיבלתי תשובה שקודם צריך להתקין בלוח WIN98 אחרי זה לתקין 4IN1 החדש ורק אחר כך לשדרג ל XP ולא לעשות התקנה נקיה כידי שהדריוורים של VIA יעברו לXP עוד לפני סיום ההתקנה וכך הלוח לא ינזק !!! החליפו לי את הלוח לחדש !!! מדובר בלוח חדיש מאוד התומך גם בטואלטין של יצרן מכובד מאוד מאוד !!! דן נ.ב. התצורה בעת ההתקנה היתה :VOODOO3 + CRAETIVE VIBRA128+WS20G+MODEM CREATIVE+512RAM
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
MiniMizer replied -
-
כאשר אני מתחיל את וינדוס 2000, כשאני פותח את המחשב, הכל עולה טוב וכשאני בוחר דרך הדיואל בוט את וינדוס 2000, המערכת מתחילה לעלות ואז עושה ריסטרט, ומתחילה הכל מחדש, להעלות את עצמה מחדש, למה ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
cganir replied -
-
אם התקנתי XP על מחשב מסוים ולאחר מכן התקנתי עליו Win98, ה Dual boot הלך לו...איך אני מחזיר אותו? דרך MSDOS.sys Multiboot=1 לא עבד!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
cganir replied -
-
חבר שלי ניסה לצרוב לי ווינדוס אקס פי פרו מדיסק שלו לדיסק שלי. הוא לא הצליח. אז הוא פתח ספרייה winxp במחשב שלו ולשמה הוא הכניס את כל הקבצים והתיקיות שבדיסק. :AR15: כמובן שאני שמחתי סוף סוף שיש לי ווינדוס אקספי פרו ( לפני שידעתי מה הוא עולל לדיסק המסכן שלי ) עכשיו אני באתי הביתה פתחתי תמחשב התחלתי בהתקנה וההתקנה עשתה Restart ואז הוא ביקש שאני יכניס את הדיסק...למרות שהדיסק כיביכל היה בפנים... מה אני יכל לעשות כדי שהדיסק יפעל ?!?!?! ואני יוכל להתקין את הווינדוס ?!?!?! בתודה מראש, B@aBy-KiLLeR
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
leibeyal replied -
-
מאיפה באמת מורידים Langauge Packs ל Windows Xp ול Windows 2000?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
gil_st replied -
-
-
תקלנה משונה עם ווינדוס XP בשילוב עם ZONEALARM PRO : עם הפעלת הווינדוס, המחשב מתחבר (לפי הגדרתי) לספק האינטרנט שלי. במידה ונותקתי, או ניתקת את הקשר, ואני מנסה לחדשו- לא ניתן לבצע זאת כלל, ויש צורך לאתחל את המחשב (ניסיתי עם מספר חשבונות, ומספר הגדרות, ושום דבר לא עובד). מדובר ISDN אך נראה לי שהבעיה זהה. הורדת הפיירוול ZONEALARM והתקנת Norton personal Firewall 2002 פתרה את הבעיה, בחלקה - עכשיו אני מצליח להתחבר ולגלוש - אבל אני לא סובל את הפיירוול הזה . למישהו יש פתרון ? מישהו נתקל בבעיה ? מה יש לזון אלארם ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
cganir replied -