עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Sikamikanico,

איזה עדיף לי להתקין? יש להם בעיות עם דרייברים כמו שהיה פעם ל2000?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by menis,

איך מתקינים אותו דרך הדוס?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

אני צריך תוכנה שמראה לך את דגם לוח האם של המחשב.

4. Started by nw,

מישהו יודע איך לבטל הפעלה אוטומטית של דיסק ב 2000? (אני לא רוצה שתוכנות יופעלו אוטומטית כל פעם שאני מכניס דיסק ל CD-ROM) ב98 הייתי עושה את זה דרך device manager ואז cd-rom properties

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי פה שואל: יש לי וינדואס 98 ו adsl כשאני עושה upload אחרי זמן קצר האינטרנט לא זז וצריך לעשות ריסטרט מה לעשות ולמה זה קורה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Xmen,

להתקין את WIN 98SE, האם ניתן להתקין על ה- WIN98(כלומר שתדרוס את הגירסה הישנה) או צריך להסיר/לפרמט ואח"כ להתקין. במקרה שאפשר לדרוס האם כל התוכנות הישנות נשמרות?

7. Started by WizMaster,

האם אפשרי להציג עברית ויזואלית במערכות הפעלה שאינן תומכות בעברית?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Necessary_Evil,

יו אנשים, מותקן אצלי win2k pro והתקנתי את המשחק מיסט...אבל מה...הוא לא עובד על NT... שמעתי פעם שיש איזו תוכנה שעושה "כאילו" win98 או משהו כזה...קיים דבר כזה? אם כן איפה אפשר להשיג את זה? תודה

9. Started by shark,

יש לי מחשב אם שני כרטיסי רשת ( אחד לאינטרנט ואחד לרשת פנימית ) ומערכת הפעלה של win 2000 pro האינטרנט עובד על tcp/ip ויש לו הגדרות של ip ,אבל שניסיתי לעבוד אם הרשת הפנימית עם tcp/ip והגדרתי ip המחשב לא עבד עם האינטרנט כאלו שיש התנגשות ?????? מישהו יודע מה עושים ???? דחוף !!!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Boomer,

קראתי שמותר לך לשים Win XP Home Edition שקונים על שני מחשבים (אם יש לך בבית). האם זה נכון לגבי גירסת ה-Upgrade או רק למלאה? ועוד משהו: ב-Win Me למשל גירסת העידכון מ-98 הייתה גירסה מלאה לכל דבר. יכולתי להתקין אותה גם אם שום ווינדווס לא היה מותקן. האם זה ככה גם ב-XP? כאילו יש הבדל בכלל בין גירסת העידכון לגירסה המלאה? מה שמוזר זה שנגיד אם קונים מחשב חדש אז הגירסה המלאה של-XP באה עם המחשב ביותר זול מקניית גירסת העדכון של XP.

11. Started by X-_PLOSIVE,

האם זה נכון שהגירסה שיש לי של וינדואוס xp 2002 היא גירסה לא סופית שגם מפסיקה לעבוד אחרי 180 יום או יותר? זה מה שראיתי באיזה פורום אחד רציתי לדעת אם זה נכון

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by DAN,

מצורפת תמונה של מערכת הפעלה חדשה ומדהימה היא עדיין BETA מתוצרת (פתחו את התמונה ותיראו). דן

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Loco,

היי. מישהו יכול להסביר לי או לתת לינק למדריך כיצד להתקין ADSL בלינוקס? תודה.

14. Started by Ibrow-Now,

יש לי כרגע 98. מה שאני עושה זה אני הולך להתקין את 98 על כונן D, ורוצה להתקין את השידרוג שיש לי של XP על כונן C. רציתי לשאול אם בXP זה כמו בשאר המערכות שגם בגירסת השידרוג אפשר להתקין על תיקיה אחרת, או שבXP הוא מתקין עצמו עצמו (בשידרוג) רק באותה תיקיה שבה נמצאת מערכת ההפעלה הקיימת ? כי ב98 דרך דוס אפשר לקבוע להתקין אותו בתיקיה אחרת חוץ מהסטנדרט, אבל בwindows לא נראה לי שהוא שואל... בקיצר: בXP שידרוג, אם יש לי כרגע 98 אני אוכל להגיד לXP להיות מותקנת בתיקיה אחרת מwindows או שהוא לא יישאל אותי? דרך אגב, כדי להפעיל את ההתקנה של XP מדוס יש דברים מיוחדים שצריך לעשות?

15. Started by Haflo,

מישהו יודע איך אפשר להריץ קובץ ini שירוץ בכל הפעלה של תחנה 98 (ואני מתכוון שירוץ ולא יפתח...שימו לב!)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ERAN,

איך אפשר לבטל את ההפעלה של הSCAN DISK שלא יפאל אחרי שלא מכבים את המחשב

17. Started by Xmen,

ב- WIN98 שיעבוד ב- COM2 בזמן שהמודם תופס את COM4 (IRQ9 המודם הוא ON BOARD.

18. Started by NaNdoS,

לא יודע איך זה קשור אבל אחרי שניסתי לחבר רשת בxp כל פעם שאני פותח את המחשב כבר אין לי המסך welcome שהיה לי בעבר, ובמקומו אני צריך להכניס סיסמא (אני משאיר את זה ריק תמיד) וגם התפריט כיבויי כבר לא מגניב כמו שהיה פעם, עכשיו הוא נראה כמו בווינדוסים הקודמים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? הנה תמונה של תפריט כיבויי שיש לי עכשיו:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תסתכלו בתמונה, אם מישהו צריך משהו, תגידו ואני אעלה את זה לרשת כדי שתוכלו להוריד.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by baryariv,

שלום לכולם ומצטער על הבורות!!! יש לי ווינדוס צילניום ואני רוצה לפרמט אותו ולשים ווינדוס יותר טוב........ עכשיו השאלות שלי הם: איזה ווינדוס הכי כדאי לי להתקין ומאיפה אני משיג אותו? איך מפרמטים את ווינדוס מילניום? איך אני מתקין ווינדוס מחדש? מקווה מאד שתענו לי עם הסברים !!!!!!!!!!!! :) תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by WizMaster,

מישהו יודע איך קובעים אותו? אם יש לי 320 MB זיכרון אז זה אמור להיות 652 גם במינימום וגם במקסימום?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by md22,

איך מתקנים WINXP במחשב מפורמט ניסיתי להתקין עם הקובץ SMARTDRV.EXE וכשניסיתי להכנס לתקית I386 התקבלה הודעה INVALID DIRECTORY הצילו

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by MishaK,

הורדתי בשעה טובה ומוצלחת לינוקס דיסק ראשון היה 640 מגה בערך, וניצרב מעולה דיסק שני הוא קצת יותר מסובך, הוא 668 מגה ואני מיתלבט אם לחכות ליום ראשון כדאי לקנות דיסק 700 ולצרוב עליו או לצרוב באובר בורן על דיסק 650 מה אתם אומרים? הצורב הוא LG CED-8081B

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Blade2k,

i can't write in hebraw at browsers\sites after the installtion what 's the problem? ??? ???

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by shimon23,

כשהבעיות באות הן באות בצרורות..... היה לי מותקן אנטי וירוס מקפי וכשהתקנתי את xp הוא לא התאים לה, אז הלכתי ללוח הבקרה להסיר אותו וכל פעם שהייתי מנסה הייתי מקבל את ההודעת שגיאה הבאה fatal error during install - אז פשוט מחקתי את כל הקבצים שלו - ואמרתי שאני ימחוק מהרגיסטרי גם את הערך mcafee (אולי זה יעזור), בקיצור ישר אחרי שמחקתי את הקבצים שלו, כל פעם שאני נכנס ללוח הבקרה או שהווינדוס עולה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה ממש לא מתאים לי להתקין עוד פעם ווינדוס, אפשר אולי רק להעתיק את הקבצים האלה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים