עבור לתוכן

חברים צריך עזרה עים ראוטר לינוקס

Featured Replies

פורסם

הורדתי את Mandrake SNF 7.2-או בשמה המלא  Single Network Firewall הגדרתי את כל ההגדרות נכון לADSL (בדקתי מהלינוקס עצמו ויש פינג לאתרים והדפדפן LYNX גם עובד טוב-בלינוקס)אבל השיתוף של האינטרנט (עים מחשב עים מערכת הפעלה WINDOWS 98 לא SE )לא עובד --ככה הגדרתי בWINDOWS :  האיפי 192.169.1.2 ה SUBNET MASK 255.255.255.0 ו DEFAULT GATEWAY :192.168 .1.10 עכשיו לא הישתמשתי בDHCP ולא ב PROXY -אין לי פינג לאתרים מוינדווס והאינטרנט לא פועל-מישהוא יודע מה הבעיה??תודה

פורסם

הצלחת להתקין ADSL?, יפה מאוד (קראת את מה שכתבתי פה בפורום? ;))

עכשיו לשאלתך... אם תנסה לעשות פינג מהווינ' ללינ' או ליהפך תגלה שאתה לא יכול, ולמה? ..

תשנה את ה IP בווינ' ל ?.192.168.1 כאשר ה "?" הוא כל מספר בין 1 ל 254 חוץ מזה של הלינ' ואז תנסה.

:hat:

פורסם
  • מחבר
cwm30.gif כן קראתי מה שרשמתה בפורום וזה עזר לי בתהליך ההתקנה של ה ADSL -תודה על ההסבר --את שיתוף האינטרנט היצלחתי לסדר (הבעיה היתה שלא רשמתי HOST ו DNS )אבל עכשיו זה פועל מצויין -שיתוף טוב ומהיר -אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת--אני רוצה לסדר שהמחשב יתחבר אוטמתי לאינטרנט איך שהוא עולה ויבדוק נגיד כל 5 דקות עים הוא מחובר (המחשב הזה נותן אינטרנט לשאר המחשבים בבית אבל מאיפה אחותי הקטנה יודעת איך להיתחבר בלינוקס חחח -בישביל זה אני צריך את זה שהכל יהיה אוטומתי ולא יהיה צריך לגעת בו)-תירשום עים יש לך רעיון תודה
פורסם

אמם... מוזר, עם המודם זה עושה בדיוק את זה, מתחבר בהפעלה, ובודק כל הזמן...

שאלה: עם ה ADSL זה מתנתק?

פורסם

נשמע מעניין הלינוקס ראוטר הזה... :jump:.

מה שמעניין אותי זה איך בדיוק אני דואג שה IP של מחשב ה לינוקס (שזה בעצם הIP האמיתי של המערכת כולה) יפורסם בשירותים כמו Myip.org או כל שירות DNS דינמי אחר ? בווינדוס, להזכירכם , יש את DynDS שעושה עבודה טובה במיוחד.

תודה

:smilyDJ:

פורסם
  • מחבר

לא זה לא מיתנתק לי אבל כל הפעלה עים אני רוצה להיתחבר אני ניכנס כ ROOT רושם :ifconig eth1 10.200.1.1 netmask 255.0.0.0 mtu 1500 ואז אני ניכנס לתקיה PPTP ומפעיל את ./connection אז רציתי שזה יעשה את זה אוטמתי איך שהמחשב עולה -ויבדוק עים זה מחובר כל 5 דקות למיקרה שיש ניתוק בטעות

פורסם
מה שמעניין אותי זה איך בדיוק אני דואג שה IP של מחשב ה לינוקס (שזה בעצם הIP האמיתי של המערכת כולה) יפורסם בשירותים כמו Myip.org או כל שירות DNS דינמי אחר ?

יש מספיק תוכנות לזה ללינ', אפילו נדמה לי שאחת מהם מגיעה איתו (כלומר עם ה SNF 7.2).

פורסם

לא זה לא מיתנתק לי אבל כל הפעלה עים אני רוצה להיתחבר אני ניכנס כ ROOT רושם :ifconig eth1 10.200.1.1 netmask 255.0.0.0 mtu 1500 ואז אני ניכנס לתקיה PPTP ומפעיל את ./connection

ממש זוועה...

• אתה יכול להכין סקריפט שיעלה עם המחשף.
  • עכשיו (משעשיתי את זה ;)) אני משוכנע שאפשר לעשות את זה עם ההגדרות הגראפיות של המאנדרייק:
    • שאלה: אם אתה סתם רושם PPTP זה רושם 1.0.2?, אם כן זה לא טוב. תשים את ה PPTP המקומפל החדש במקום הישן (שנמצא, לזכרוני, ב usr/bin/).
    • עכשיו תשנה את האופציות של ה ADSL בתפריט של ה SNF כפי שהסברתי כאן, מאחר וזה לא בדיוק זהה ל 8.1 תאלץ לשחק עם זה קצת, אבל זו לא הבעיה - וזו תחושת הישג יפה מאוד כשאתה מצליח להפעיל את ה ADSL של בזק (למרות כל מאמציהם למנוע בעדך) דרך התפריט הסטנדרטי של מאנדרייק...

בהצלחה, אם יש לך שאלה לגבי סקריפט, שאל. :hat:

פורסם
  • מחבר

ראיתי שרשמתה שהקובץ PPTP נימצא ב usr/bin/ האם אתה בטוח שהוא שם? כי אני רוצה לנסות להחליף אותו בחדש יותר -אוליי זה יעזור

פורסם

אל תנסה - תחליף, וכן הוא שם (בדקתי עכשיו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים