Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,234 דיונים בפורום זה
-
האים משהוא הצליח להתקין את הדריברים החדשים ל LIVE על ה XP ? אני מתכוון לדריברים שניתנים להורדה מעמוד החדשות באתר . משום מה ה XP טוען שיש לו גירסה חדשה מותקנת ?!! הכיצד אני יכול לבדוק ולראות את הנושא ? ע"פ הדיאגנוזה ב DIRECT X רשום שיש לי דריברים מגירסה 5.12.01.3300 . ממש ממש מוזר. דרור.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
drorel replied -
-
היתחול מהיר של ה-WINDOWS, ללא הביוס?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
Xmen replied -
-
מישהו מוכן להסביר לי מה מטרת ספריית PREFETCH שבתוך סיפריית ווינדוס? יש לי WIN XP. תודה. :-*
-
יש לי WIN XP PROFESSIONAL ואין לי עברית בדוס. מה לעשות ??????? וגם איפה אני רואה את מערכת ה ACTIVATION ??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
yosi-m replied -
-
יש לי בעיה כל כמה שעות או לפעמים גם דקות ה windows xp עושה restart בין אם אני גולש או שאני :AR15:משחק או :asthanos:שומע מוזיקה
-
על המחשב שלי מותקן WinXP Professional + ASUS RC3.42 Beta Drivers בחלון ה Settings אין לי אפשרות לשנות את סוג המסך - מופיע לי Default Monitor, את ה Refresh Rate במפתיע כן אפשר לשנות אבל לא את הדגם של המסך? למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
X-_PLOSIVE replied -
-
כשנכנסים ל WINDOWS UPDATE הוא מראה לנו קבצים שבהם אנחנו יכולים לעדכן את המערכת . מורידים ומתקינים אותם !!!! לאחר מכן יוצאים ונכנסים שנית ....... WINDOWS UPDATE מראה את אותם קבצים עוד פעם כאילו לא הותקנו כאילו שהמערכת שוכחת את ההתקנה של הקבצים אף על פי שב "הסטוריית ההתקנה" מופיע שהם הותקנו בהצלחה . כל זה קורה כאשר מתקינים את WINDOWS XP PRO על התקנה קיימת של WINDOWS XP PRO . איך ניתן לתקן את זה ????
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
Ibrow-Now replied -
-
התקנתי במחשב של חבר את WinXP Pro הכל טוב ויפה חוץ מהכרטיס מסך (יש לו S3 Trio 3D/2x 4MB - מה לעשות :-/ ) מישהו יודע איפה יש דרייברים לכרטיס הזה? בעיה נוספת - מישהו יודע איפה נמצאת ההתקנה של IE6 בדיסק של ה XP ? שאני מנסה להיכנס לצא'טים הוא מבקש ממני להוריד Java Virtual Machine ששוקל בלי עין הרע 14MB (ואני לא מחובר לDSL כמו מרבית החברים פה...)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
zabadak replied -
-
התקנת Windows 2000/XP מדוס נקי. למרות שכבר עניתי על זה החלטתי לפתוח כ נושא חדש ציוד: 1 דיסקט BOOT של Win 98/Me עם תמיכה ב CDROM 2. דיסקט עם קובץ smartdrv.exe ניתן למצוא אותו ב CD של 98 או DOS 6.22 3. CD התקנה של 2000/XP 4. רצוי דרייברים עדכניים למערכות ההפעלה האלה. שיטת העבודה: 1 הפעלת המחשב מ דיסקט ה BOOT 2 הרצת הקובץ smartdrv.exe 3 כניסה לספריה ב CD של ה 2000/XP בשם I386 4 הרצת הקובץ winnt.exe 5. וההתקנה מתחילה 6. לעקוב אחר ההוראות ולפעול בהתאם. בהצלחה !!!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הוא יעבוד על pII 350 192MB ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
X-_PLOSIVE replied -
-
-
מישהו יודע איך יוצרים יציאה משותפת לאינטרנט ב WIN 2000 PRO אני לא מוצא את Internet Connection Sharing בשום מקום ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
zabadak replied -
-
בבית יש את המחשב שלי ,של אבא שלי ושל אחי וכולם מחוברים ברשת . לי יש windows 2k וwin2k2 ואבא שלי ואחי ב98 אז בxp אבא שלי ואחי לא מצליחים להיכנס למחשב שלי עשיתי שיתוף על הכל והם רואים את c ככה=c?© וכל שאר הכוננים אותו דבר חוץ מהצורב אליו הם יכולים לגשת ואני יכול לגשת למחשב שלהם בזה אין בעיה אין לי את אותה בעיה ב2000
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
itayze replied -
-
התקנתי על מחשב אחד את WUN2K ו98SE , התקנתי קודם את 98, חילקתי את הדיסק והתקנתי את 2000 על המחיצה השניה, באיתחול הוא נותן תפריט לבחור מערכת הפעלה וכו'. כשבוחרים ב98 הכל בסדר, אבל כשבוחרים ב2000 הוא כאילו בא לסיים את ההתקנה ולהגדיר הכל, צריך לתת לו שם למחשב, להגדיר את הרשת והכל...כדי שהוא יוכל לסיים את ההתקנה...ואחרי שהוא מסיים הוא מאתחל אבל אז כשבוחרים שוב להשתמש ב2000 הוא עושה את זה שוב. כאילו הוא לא מסיים את ההתקנה. ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא עזר...מה עושים? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
yair_h replied -
-
היה לי היום משעמם אז החלטתי שוב לחטט בלוח הבקרה ולשחק קצת עם הגדרות שונות ומשונות שכבר שיחקתי איתן לפני יומיים כשהיה לי משעמם. היום במהלך שיטוטיי הגעתי ל Power Options. חיפשתי שם דברים שעוד לא יצא לי לסמן. אוי! תראו מה מצאתי! Hibernation לא מסומן!! שוד ושבר! מיד סימנתי אותו! ווי! איזו אפשרות חמודה הופיעה לי ב Shutdown Menu, היא נקראת Hibernate! מגניב! 8) עד כאן הכל דרעק כרגיל. בקיצור, לחצתי על Hibernate והמחשב התחיל לכבות את עצמו. אחרי כמה שניות הופיע המסך השחור עם הלוגו של XP ופס קטן שהתקדם בצורה איטית למדי שבצידו כתוב Hibernating... אחרי כ20 שניות המחשב נכבה. הדלקתי אותו חזרה אחרי 10 דקות; Resuming Windows הוא כתב ועוד פס חביב שהלך והתמלא והתמלא במשך קרוב לדקה. סך כל ז…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
gil_st replied -
-
היא תעבוד על מערכת הפעלה בעברית ? אני מודע לכך שאת הגופנים בעברית אני אצטרך להכניס לה אחד אחד..... היא תתמוך בגופנים בעברית, נכון ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
itayze replied -
-
שלום אם יש לי את תוכנת XP-PRO בספריה בדיסק קשיח , ואני רוצה לצרוב אותה לתוך CD ע"י שימוש בתוכנת NERO , מה אני בדיוק עושה כדי שניתן יהיה לעשות BOOT מה CD לאחר העתקת כל הקבצים . יש לי בספרית D:\...\I386\BOOTFIX.BIN מה בדיוק צריך לעשות איתו ???? אני לא רוצה להשתמש ב CD-COPY ולהעתיק CD מקורי מכיון שאני רוצה להוסיף עוד קבצים ל CD הצרוב . אני יודע שע"י CD-COPY יועתק לי גם ה BOOT SECTOR באופן אוטומטי אולם במצב כזה אין לי אפשרות להוסיף קבצים ל CD, כי התוכנה מעתיקה את המקורי כמו שהוא. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
gil_st replied -
-
OK, עכשיו הבנתי ממה נבעו בעיות ה-Counter-Strike שלי... מסתבר שה- GeForce, SB live!, 3COM, Cnet(LAN) ועוד איזה משהו של הווידוס נמצאים כולם על אותו IRQ, 9!!! ניסיתי הכל, אפילו כשאני משנה בביוס את ה-IRQ ה-Win מתעקש(!!!) להשאיר את כולם על IRQ 9! ויש מלא פנויים! 5,11... PLEASE HELP!!! IM OUT OF IDEAS!!! ??? ??? ??? ??? > > :( :( :-/ :-/ :-/ :-/ :'( :'( :'( :'( :bash: :bash: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 28 תגובות
- 5k צפיות
sxs replied -
-
מה עושים? בדיסקט איתחול של win98 אין smartdrv וגם לא בדיסק התקנה של ה-WinXP!!! או שאולי אני לא כותב את זה נכון? מה שם הקובץ שאותו אני אמור להפעיל ויש לי Smartdrv?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
md22 replied -
-
ביום שבת הקרוב אני אפרמט את כל ההרד-דיסק שלי ויתקין WinXP. אני רוצה לדעת האם יש דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני? הבנתי שאפשר להתחבר ל-ADSL מ-XP, אפשר לעשות שיתוף אינטרנט עם 98, ובכללי הכל אמור לעבוד. בנוסף יש לי שתי שאלות ספציפיות: 1. אני כרגע משתמש ב-FAT32, האם לעבור ל-NTFS או להישאר על FAT32? 2. חיפשתי בביוס לאופציה של boot from CD ולא מצאתי אחת כזו. יש לי menu בביוס שנושא את הכותרת Boot, ושם יש את כל ה-boot Devices. האם זה אומר שהדרך לעשות boot from CD היא לבטל את ה-Boot מה-HD ולהשאיר את ה-Boot על ה-CD ואז לא תהיה לו ברירה את לעשות מה-CD? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 4.2k צפיות
sxs replied -
-
-
באתר THENET.CO.IL מדברים על תוכנה לביטול הגנת העתקות של XP מישהו יוגע על מה מדובר ? איפה מורדים אותה וכוי.... קישור לכתבה http://www.thenet.co.il/ts.cgi?tsscript=msn/news&path=400&id=135448
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהדורת Windows 2000 Windows2000 היא מערכת הפעלה רב-תכליתית הכוללת תמיכה מובנית לרשתות שרת/לקוח ורשתות Peer-to- Peer (רשתות שוויוניות) משפחת מוצרי Windows2000 תוכננה לאמינות גבוהה, אספקת רמות גבוהות של זמינות משאבי מערכת ואפשרות שדרוג מרשת קטנה לרשת גדולה מערכית רבה. Windows 2000 כוללת טכנולוגיות המפחיתות את העלות הכוללת של בעלות (TCO Total Cost of Ownership) בכך שהיא מאפשרת לארגונים להגדיל את ערך השקעותיהם הנוכחיות בעודם מפחיתים את עלויות המחשוב הכלליות. בנוסף,Windows2000 משלבת תמיכת אינטרנט ויישומים מקיפה,תוך שהיא נשענת על הצלחת Windows NT 4.0 כמערכת הפעלה פתוחה לאינטרנט משמשת גם כשרת יישומים. Microsoft הוציאה לאור ארבע מהדורות של Windows 2000 Windows 2000 Profession…
-
איזה עדיף לי להתקין? יש להם בעיות עם דרייברים כמו שהיה פעם ל2000?