עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iyehuda,

ואני לא מצליח להבין את היתרונות שלו אפשר עזרה ??

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  2. התקנתי את האיי סי קיו מחדש עשיתי את זה פעמים רבות אבלל משום מה אין לי אף אחד ברשימה אני לא יוע מה לעשות בבקשה עזרה. עריכה: ראיתי שנפתחו עוד תרדים בנושא לא מזמן יכול להיות שנפל להם הסרבר ????? אני ממש עצבני על אמא שלי כי היא גרמה להפסקת חשמל וואני חושב שזה דפק תאיי סי קיו תגידו שאני טועה ונפל הסרבר לפני שאני שובר משהו!!.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. התקנתי את האיי סיק יו 2000B נכנסתי למשתמש שלי והרשימה לא מופיעה :s05: יש דרך לסדר את העיניין הזה?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  4. התקנתי את הגרסת ניסיון של אופיס07 ואני רוצה לחזור למה שהיה לי,איך אני מחזיר?

5. התקנתי את הווינדוס מחדש ובמנהל התקנים הכל הותקן.כדאי להתקין את הדיסק דריבריים או לא צריך?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  6. התקנתי את התוכנה Surveilliz Cam Lite ,של המצלמות אבטחה,איזה IP אני צריך לרשום במחשב אחר כדי לראות מה המצלמות מצלמות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מאיפה אני מוריד דריביר לUSB ? כנראה שהדיסק פגום

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבוע קיבלתי מחשב ,התקנתי כמה דרייברים וכשרציתי לצפות בסרט DIVX על המחשב זה היה אפשרי. מפה לשם התקנתי כמה תוכנות ופתאום אני שומע רק את הסאונד של הסרט אבל לא רואה אותו,יש מסך שחור. הנחתי שהדרייברים שלי לא הכי מעודנים או משהו בסגנון .אז הסרתי את כל הדרייברים התקנתי מחדש,וזה לא עבד.הורדתי דרייברים עדכניים מאתר קודקים מיוחד ולקחתי כמה גירסאות והפעלתי כל אחת בנפרד ועדיין ..כלום. כרגע בהוספה/ הסרה יש לי את התוכנות הבאות:DIVX CONVERTOR, HIGH DEFINTION AUDIO DRIVER PACKAGE, K LITE MEGA CODEC PACK ,1.57 MV2PLAYER . אני על סף יאוש אין לי מושג מה אני עושה.אני מזכיר שוב שהסרטים עבדו בעבר וכרגע הם לא עובדים עם הקודקים. בתודה מראש לכל המבינים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אתמול התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי 6 ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האימיול וגיליתי שפתאום יש לי Low ID. ניסיתי לשחק שם עם האיפשורים השונים, קצת משחקים עם הפורטים.....לצערי הרב ללא הצלחה.... פליז מי שמכיר את התוכנה ויודע איך לקנפג אותה ולהחזיר לי High ID אני נורא אודה לו. תודה.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  10. שלום. היום התקנתי את קספרסקי מחקתי את האנטי וירוס הקודם שהיה לי (התקנתי את גירסת ההדגמה/ניסון תיקראו לזה איך שאתם רוצים) קיצר אחרי זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט הוא רושם לי שיש לי גירסה מוגבלת אני הסתכלתי על המודם והרוטר הכול היה תקין.. אחי היה מחובר באותו זמן רק אני לא התלחתי ניתקתי את החוטים חיברתי מחדש ניסיתי הכול קיצר לא הצלחתי להתחבר מחקתי את הקספרסקי לגמרי עשיתי RESTART ורק אז התחבר לי האינרטנט אגב ניסיתי גם לכבות ולהדליק מחדש את המחשב האינטרנט עדיין לא עלה.. למה הקספרסקי חוסם אותי להתחבר לאינטרנט.. (אני מדבר על האנטי וירוס לא הFIREWALL) אני עדיין רוצה לראות את גירסת ההגדמה למישהו יש רעינות?

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  11. הורדתי אח"כ את הגירסה האנגלית וזה התקין ממש מהר כי כנראה הוא זיהה את העברית וגם נשאר עם הגירסה העברית. איך אני משנה?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  12. התקנתי במחשב נייד IE7 חוקי.הוא נתקע לי.הסרתי אותו ואח"כ גם האינטרנט לא פעל.עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. יש לי מתאם wireless דגם: DRUC-U3 הורדתי את הדרייבר המתאים והכל אבל שאני לוחץ על התוכנה כדי לחפש רשתות מוצגת בפני הודעת שגיאה שאומרת שחסר לי קובץ DLL ששמו: PrismApi.DLL. מישהו יודע איך אפשר להתקין אותו? או שכנראה הדרייבר הספיצי הזה לא מתאים לסוג וינדוס שלי (וינדוס 7) כי המתאם דיי ישן. -וינדוס 7-

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. התקנתי וואצאטפ במחשב שלא שלי, וראיתי שב AppData הוא משאיר 1.1GB האם המידע שיש לי בוואצאפ נשמר על המחשב גם אחרי שאתנתק ממנו?

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by owen10,

התקנתי ווינדוס 7 ונעלם לי כונן! מה עושים? דחוף! תודה....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקנתי את הוינדוז 7 ונראה לי שהכונן היחדי שפורמט זה C ואילו D , E עדיין מלאים בכל החומר הישן שלי. האם עשיתי משהו לא טוב? רציתי כן לפרמט את כל ההרד דיסק כי היו לי וירוסים מה לא עשיתי טוב?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  17. אני רוצה להתקין אופיס 2010 ואני רואה שיש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט. האם זה אומר שאם אתקין את גירסת 32 ביט אז התוכנה לא תעבוד? שאלה נוספת - האם לכל תוכנה ( כולל תוכנות קטנות ופשוטות) יש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט? ומה קורה אם אין לאותה תוכנה גירסה של 64 ביט אלא רק של 32 ביט? האם זה אומר שאני לא אוכל להשתמש עם אותה תוכנה במערכת הפעלה של 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. בכל פעם שאני מעלה את המחשב הוא מנסה למצוא לו דרייברים מתאימים. בפעם הזו שהתקנתי את הוינדוס הורדתי דרייברים חדשים לכל ההתקנים. עדכנתי את הביוס, הורדתי את דרייבר הצ'יפסט האחרון ללוח האם ויש לי דרייבר מעודכן לכרטיס המסך. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט של המחשב: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box 710 SKYPC Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Palit ATI RX1600PRO GOLDEN Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory *2 Westren Digital 160 sata Creative Audigy 2 value

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  19. התקנתי את הזון אלרם החדש... פרו 3.5 אני רואה שהמחשב השני מנסה לפעול ואז אני מאשר אבל לא עובד שם האינטרנט

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. התקנתי כרטיס ieee 1394 של nec. החלונות xp קולט אותו אבל הוא לא עובד. יש למישהו רעיון למה? תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  21. התקנתי לtoolbar רדיו ישראל ושאני מחפש משהו אני מקבל עדיפות בעברית? יש קשר בינהם? שאני מחפש בגוגל או ביוטיוב זה נותן עדיפות בעיברית ואני מעדיף שיתן באנגלית יש קשר בין רדיו ישראל למה שקרה לי ?

22. 1. יש AUDIO DEVICE לא מזוהה ב Other devices יש בסימן קריאה: audio Device on high definition audio Bus ביצעתי לפי הההוראות שבאתר גיגהבייט (3 פעמים...) ולא פתר הבעייה. למה יש 2 שורות microsoft UAA Bus Driver for high definition audio? 2. לא מזהה כרטיס PCI (מותקן היטב בסלוט)!!! 3. אין BEEP בהדלקת המחשב (רמקול לא עובד) ה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. התקנתי לנסיון תוכנת נרו לייט גירסה 9.09 וכשני פותח את לוח הבקרה בהוספה והסרה אני רואה מספר תיקיות של התוכנה ואין לי אפשרות להסירם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה אני עושה עם בעיה כזאת? גם בהוספה או ההסרה כבר הסרתי... זה מופיע איפה שהכוננים והפלופי... איך אני מעיף אותו משם?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  25. היא מופיעה למטה ב"taskbar", איך מוציאים את זה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.