עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by CoronaLover,

מה אתם חושבים על ה Geforce 4 ? לפי דעתי זה ביזבוז כסף לקנות Ti 4600 בגלל הבדל הביצועים הקטן בינו לבין ה Ti 4400 והבדל הכסף הוא כ 100$ !!!! מה אתם חושבים ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by PeaS,

זה המפרט שאני הולך לקנות בקרוב... אם למישהו יש מישהו לומר, זה הזמן MOBO: EPoX 8K3A+ CPU: Athlon XP 1800+ OEM (94$!) Memory: SAMSUNG 256MB PC2700 Video Card: Leadtek Winfast A250 TD Hard Drive: MAXTOR 80GB ATA-133 (זה עם הDynamic Fluid Motor) CD-ROM: SAMSUNG X52 Floppy drive: Teac 1.44 Case and PSU: עוד לא החלטתי... עכבר, מקלדת וכרטיסי רשת יעברו מהמחשב הישן. יש גם קצת קירור: Heatsink: Tr AX-7 Fans: YS-TECH adjustable 80 mm -נגמרו בחנות האלה של ה120) MACPOWER DigitalDoc5

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Eyal Golan,

היי, אני מעוניין לקנות אוזניות של לוג'יטק (G633) אבל אני חייב לנסות אותם כדי לוודא שהם נוחות לי. איפה אפשר לדעתכם לעשות את זה? בחנויות של באג אין אותם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by d0r0n,

אני בדיוק בשלב של לבעוט בעכבר העכשווי, תעזרו לי אני חייב עכבר טוב! אני בשימוש תמידי במחשב, הוא מחובר לי לטלוויזיה, אני רואה סרטים אני גרפיקאי ברוב זמן השימוש שלי במחשב, ועורך סרטים, שימושים ממושכים בזמן והדיוק פחות חשוב לי, העיקר שיהיה נוח אהה ושחכתי לציין הטווח קליטה מאוד חשוב לי ושיהיה אלחוטי כי אני במרחק מהמחשב, בערך של 3-4 מטר וזאת הבעיה שלי כרגע עם הסט הזול שלי. בנוגע לתקציב בסביבות ה200 ש"ח לעכבר, 200 ש"ח למקלדת או סט ב400 ש"ח, אין לי בעיה להזמין מאי ביי אז אם יש דגמים מומלצים במחיר גבוה גם תגידו לי אולי שם תהיה מציאה... תודה רבה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by koko0,

אני מדבר על ה Microsoft Arc mouse. חייבים לסגור אותו כדי שהוא יכבה או שהוא מזהה זמן מוסיים של אי פעילות ומכבה את עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by danitavo,

אהלן, אני צריך אוזניות שיהיה נח להשתמש להרבה שעות ברצף השימוש העיקרי לסרטים ומוזיקה וטיפה גיימינג מחיר מקסימלי של 300~400 שקל תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני רוצה להחליף חלק מהמתגים ב-blackwidow שלי כדי שיהיו פחות רועשים ומתאימים יותר לגיימינג . מה אתם אומרים חומים, שחורים או אולי אדומים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Boomer,

מישהו שיש לו Athlon XP יכול להגיד לי מה בערך החום של המעבד שלו כשהו מדליק את המחשב? שלי זה קצת יותר מ-40 מעלות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kramer,

האם משהו נתקל פעם בודעה זו בהדלקת המחשב....? מה יכולה להיות הבעיה? תופעות: פעם המחשב עולה ופעם לא, לפעמים הוא קופא ב-WINDOWS.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by winner,

למישהו יש נסיון בתיקון סורק HP? ScanJet 3970 התחיל להוצא פס כחול בתחתית הדף הסרוק - נראה כמו בעייה בכבל השטוח שמתחבר לחלק הנע. דיברתי עם HP - המדיניות שלהם שאם צריך לתקן, לא מחליפים חלקים בודדים אלא את המכלול כולו, לא קיבלתי הצעת מחיר אבל סביר שיעלה קרוב למחיר סורק חדש... האם מישהו מכיר מעבדה עצמאית טובה שמטפלת בסורקים של HP (עדיף בירושלים)? האם שווה בכלל לתקן (הסורק עלה 800 ש"ח לפני שנה וחצי ועבד קשה מאז)?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה עכבר עד 100-130 אני מעדיף משהו טוב של לוגיטק אם יש אני לא צריך משהו מיוחד אני יסתדר אם הכול כי אני רגיל להשתמש בעכברים שעולים 40 שקל אז כל ההצעות היו טובות תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מחפש מדפסת משולבת הכי הכי הכי אמינה שיש וכמה שיותר קומפקטית, לא משנה לי מחיר. צבעונית כמובן לא משנה לייזר או דיו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ניתן להשיג את המוצר בארץ ? כמה הוא עולה בחו"ל ? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו כמו שצריך הוא תמיד ניתקע באמצע ההתקנה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הזמנתי את STEELPAD QCK+ ורק עכשיו ראיתי תגודל הענקי שלו!! חשבתי שהוא יותר טוב אבל הוא ענק.... אני לא מבין איך אפשר לשים משטח של 40 ס"מ על השולחן.... יכול להיות שהם טעו בגודל שלו??כי זה לא אפשרי..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by X7-007,

העכבר יותר טוב - באותה רמה - מ RAT7 או עכבר אחר שמוביל כרגע ? אני לא יודע למה אני מרגיש חוסר דיוק עם ה RAT7, אני מרגיש כאילו אני צריך להילחם על X או לשנות את השם או כל דבר שדורש דיוק של ממש. יש לי את המשטח של SteelSeries SX שהוא הכי יקר והכי טוב בשוק לפחות גם בהרגשה שלו, ועד עכשיו זה עבד טוב. השאלה זה האם ה RAT7 מגמגם או ש"הרגליים" שלו כבר לא טובים או שלא מחליקים ויש תקיעות כשזזים לאט ימינה ושמאלה. וניסיתי להחליף עם ה SteelSeries Glides אבל עדיין זה לא ממש מדוייק וזה מעצבן לשחק עם העכבר במקום להנות מהמשחק. אני לא ממש מתכוון להשתמש באלחוטי וכנראה אני אשתמש בו עם הכבל, אבל אני מוכן לשלם את האקסטרה בשביל להנות מהצורה של העכבר ומהכפתורים הנוספים והדיוק שאם אכן באמת יהיה יותר …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zmatanel,

לפני כמה זמן נשפך לי בטעות קפה על המקלדת, לא יודע אם מה שעשיתי היה נכון או טיפשי: ניתקתי אותה מהר, ניסיתי לספוג כמה שיותר מהזולים החוצה בעזרת נייר סופג והנחתי אותה הפוך כדי לנסות לגרום לכמה שיותר מהנוז להטפטף החוצה. מדובר במקלדת Blackwidow של razer ,מה שעשיתי לא עזר ממש הקפה התייבש וחלק מהמקשים נהיו "דביקים" (כלומר אני לוחץ עליהם ואין את התגובה ה"קליקית" של הסוויטץ' או שהכפתור נתקע לחוץ לאיזה שנייה. יש איזושהיא דרך לסדר את זה (במעבדה או בעצמי, כי כמו שהבנתם כנראה שהאחריות כבר אינה תקפה)? ניסיתי כבר להרים חלק מהמקשים ולראות אם יש משהו שאני יכול לנקות עם כלים פשוטים שיש לי בבית אבל זה ניראה בערך כמו בתמונה שמצורפת ועושה רושם שהמקור ל"דביקות" נמצא במגע בין החלק הכחול של ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eido300,

במחשב נייד שלי אין line in אלא רק אוזניות ומיקרופון, איך אפשר להוסיף כזה חיבור? לא הצלחתי למצוא משהו מתאים באיביי...

19. Started by yakir4u,

אחרי שהבנתי שהעכבר שלי לא מתאים לי בכלל והוא הגורם לכאבי ידיים במשחקי FPS אז החלטתי להחליף את כל הציוד ההיקפי שלי (מופיע ב<<) אני מחפש עכבר עם אחיזת PALM ליד גדולה חשבתי על הRAT7 שנראה לי מפלצתי ויש לו תמיכה גם לאגודל וגם לזרת שלי שמפריעה לי ויוצרת את מרבית הכאבים בשימוש בעכבר מקלדת אני רוצה מכנית עם כיוון לסוויצ'ים שחורים או חומים(?) אני מחפש מקלדת שקטה עם יחס לחיצה שקצת יותר חזק מהמקלדת הקיימת שלי לא ניסיתי אף מקלדת מכנית אז אני די יורה באפלה ומשטח לעכבר כי הקיים התחיל לשנות צורה חשבתי לכיוון אלומיניום אבל אני לא נעול על כלום בינתיים אז אני ישמח להמלצות אני מעריך את הכל ביחד ב900-1000 שקל בערך להכל ואם יהיה אפשר להכניס גם אוזניות זה יהיה מעולה למרות שלא נראה לי …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Haflo,

ברגע שאני מוריד עידכון ל BIOS - גירסאת העידכון כוללת בתוכה את כל שאר העידכונים מגירסאות קודמות נכון? לדוגמא אני מעוניין להוריד את העידכון ללוח MSI 6163 מהכתובת: http://www.msi.com.tw/support/bios/bios.php?model=MS-6163 מה שאומר שגירסא 2.7 מכילה את כל העידכונים מגירסאות 2.6 2.5 וכדומה נכון? (הערת המחבר: אח אני מת על הפורום הזה..... )

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש ברשותי מחשב בעל מעבד פנטיום3 800 לוח אם פשוט אפילו אינו תומך ב-agp 4X זכרון 256 133mhz וכרטיס מסך asus v7100t 32m . אני מעוניין לשדרג אותו במעט אך ברצוני לדעת איזה רכיב הכי חשוב להחליף אם אני מתכנן על המחשב למשחקים??? חשבתי לעשאת ככה.. את המעבד לשנות לפנטיום 3 1000mhz לוח אם תואם לפנטיום 3 של asus עם תמיכה של agp 4x ו-133 mhz את הזיכרון לשמור ולהשקיע על כרטיס מסך יותר מתקדם... מה אתם אומרים?? נ.ב. אני לא טחון בכסף אז תציעו לי הצעות סבירות תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מארז ENERMAX בא עם מאווררי ENERMAX או GENERIC ?!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by iib,

הסקירה השנייה על הראדון 8500 ו ATi עדיין מספקים דרייברים כושלים ובעייתים לא רק שיש בהם בעיות רבות אלא שהם גם לא נותנים ביטוי ליתרון הטכני והתיאורטי של הראדון 8500 כשזה מגיע למשחקים... והכרטיס היה אמור לצאת לשוק למעשה היה כבר אמור לצאת מהתשיעי לחודש... העובדה שפעמיים ATi סיפקה כרטיסים ודריברים כושלים עבור אתרי חומרה בהחלט לא מעלים את הביטחון שלי בחברה ובמוצרים שלה... הבחירה בסידרת הטיטניום של nVidia נראית כמו אפשרות יותר פרקטית על רקע הסקירה האחרונה... ובעיקר על רקע הידע שיש לנו על מחלקת הזכורה לרעה של ATi כבר מכרטיסי ה Raedon... והסקירה האחרונה בהחלט לא מוסיפה כבוד או ביטחון במוצר שלהם... בעיקר לא שמדובר בהשקעה של 300 דולר... רשימת הבעיות בדריוורים האחרונים ל Radeon 85…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כמו בכותרת , אני מחפש מן ספריי לחץ שיעיף אבק .. אם יש לכם פתרון אחר על מנת לנקות אבק ומהר אשמח לשמוע ארצה לשמוע מחירים + חנויות לקנות מהם ! בתודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מדפסת משולבת אם זה עוזר. אני חיברתי אותה עם הכבל(שלא הגיע עם המדפסת לצערי), ובזמן ההתקנה שמתבקש זיהויי שלה, המחשב פשוט לא מזהה והUSB ב TASKBAR מופיע כבעיה. http://i30.tinypic.com/97mdkw.png http://i25.tinypic.com/33vhvrt.png האם צריך לעדכן סוג של חיבור USB? אני לא יודע כבר מה לעשות ואבא שלי צריך תמדפסת. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.