עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by demultiplexer,

היי חברה יש לי חבר שיש לו את המצלמה הזאת אבל הוא איבד את הכבל usb שלה מה אפשר לעשות איפה אפשר להשיג את הכבל הזה ??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה) ביקורת על מקלדת אלחוטית משולבת עכבר/גלגלת בעלת טווח גדול של 10+ מ' התקציב הוא 500~ ש"ח אשמח לקבל המלצות מכם, ואם תוכלו לרשום בבקשה אם זה מידע שקראתם או ניסיון אישי עם המקלדת תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yakirsh4,

שלום, קניתי מחשב אנדרויד קטן לטלויזיה בסלון שישמש כמחשב מדיה סנטר אני רוצה לקנות מקלדת (בלוטוס כמובן) וראיתי שיש את של החברות הידועות ויש מלא מקלדות זולות באיבי שהאמת נראות טוב השאלה שלי היא האם יש טעם להשקיע באיזור ה200-300 שקל למקלדת איכותית או שאפשר לקנות משהו בסגנון הזה וזה גם יעשה את העבודה: http://www.ebay.com/itm/Mini-Portable-Wireless-Bluetooth-Keyboard-Mouse-Touchpad-For-Windows-Android-iOS/311047871604?_trksid=p2045573.c100034.m2102&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D25223%26meid%3De323faee80524ea9be655a8a897dce51%26pid%3D100034%26prg%3D10631%26rk%3D2%26rkt%3D8%26sd%3D281437978929 אני ישמח לדעת בתכלס מה ההיתרונות בלקנות משהו איכותי ויקר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת עבור ההורים שלי למטרות משרדיות שתהיה נוחה וארגונומית. תקציב: עד 200 ש"ח. הייתה להם עד עכשיו Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 שהתקלקלה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ThePitter,

היי כולם אני ואח שלי רוצים לקנות מדפסת טובה אז ככה כמה שיותר זול יותר טוב.. אפילו נגיד סתם ב200 שקל(אני יודע שלא יהיה אבל...) אבל כמה שיותר זול יותר טוב ושיהיה טוב לא משנה שיהיה אפילו 250 אבל שיהיה טוב הכי טוב ושיהיה טוב... (אמרתי 20 פעם אותו דבר רק שתבינו בדיוק מה אני רוצה)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. היי, שאלה שמעסיקה אותי בזמן האחרון, בעבר הייתה ברשותי מקלדת: microsoft multimedia keyboard 1.1 והיום ברשותי: microsoft wireless desktop 2000 במקלדת הישנה המקשים היו גבוהים מהמקלדת החדשה (מה שהיה לי הרבה הרבה יותר נוח) וכמובן שבעת לחיצה, באמת הרגשתי את המקלדת. רציתי להבין האם יש שם/סוג ברור להבדל בין המקלדות? כלומר בגובה הזה של המקשים.. בהתחלה חשבתי שהקודמת מכנית, אך מהר מאוד לאחר בירור הובהר לי שלא. אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לדעת, וכמו כן לשמוע על מקלדות בעלות קונספט דומה הנמכרות כיום. תודה ענקית!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by X7-007,

העכבר יותר טוב - באותה רמה - מ RAT7 או עכבר אחר שמוביל כרגע ? אני לא יודע למה אני מרגיש חוסר דיוק עם ה RAT7, אני מרגיש כאילו אני צריך להילחם על X או לשנות את השם או כל דבר שדורש דיוק של ממש. יש לי את המשטח של SteelSeries SX שהוא הכי יקר והכי טוב בשוק לפחות גם בהרגשה שלו, ועד עכשיו זה עבד טוב. השאלה זה האם ה RAT7 מגמגם או ש"הרגליים" שלו כבר לא טובים או שלא מחליקים ויש תקיעות כשזזים לאט ימינה ושמאלה. וניסיתי להחליף עם ה SteelSeries Glides אבל עדיין זה לא ממש מדוייק וזה מעצבן לשחק עם העכבר במקום להנות מהמשחק. אני לא ממש מתכוון להשתמש באלחוטי וכנראה אני אשתמש בו עם הכבל, אבל אני מוכן לשלם את האקסטרה בשביל להנות מהצורה של העכבר ומהכפתורים הנוספים והדיוק שאם אכן באמת יהיה יותר …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Cilay,

שלום. יש לי היום איזה מקלדת של לוגיטק , המון פעמים היא פשוט מאבדת את הקליטה באמצע הכתיבה שלי. האם יש מקלדת בסביבות ה200 שקל שקולטת ככה 3 מטר ובלי בעיות למיניהן ? אשמח להמלצה תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חוץ מהבדל לא משמעותי בגודל לא מצאתי שום דבר. שווה להוסיף עוד מאה שקל בשביל ה-6919?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shimon23,

מה זה המנוע הגרפי הזה? מה השוני שבו מהרדאון הרגיל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ?????? :smoke: :'( :-*

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים אני מעוניין להחליף את הסורק והמדפסת הוותיקים שלי במכונה משולבת שתכלול גם פקס התקציב כאמור עד 600 ש"ח הדרישות הן: אני סורק הרבה - צריך הזנה אמינה למספר דפים, רצוי גם לסריקה דו-צדדית סריקה ברזולוציה גבוהה לתמונות (ורצוי גם לפילם ושקופיות). חסכונית - רצוי מיכלי דיו נפרדים לצבעים השונים. אמינה - שתיתן שירות לאורך זמן בלי תקלות ותיקונים. חיבור USB למחשב חובה, חיבור רשת חוטית יכול להיות נחמד. תוכנה ידידותית. לא גדולה מדיי - המקום אצלי מוגבל. יש חיה כזו ? תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by laviko1,

LogiTech LX8 Cordless Laser Mouse באייבורי 200 ש"ח וגם LogiTech MX1100 עולה 200 ש"ח מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. תהיתי אם למישהו יש ניסיון עם חריטה על מקלדת של נייד(רצוי גם כזה שעובד עם מקלדת מוארת) ויש לו המלצות או דיסהמלצות על מקום שעושה את זה באזור תל אביב.

15. מארז ENERMAX בא עם מאווררי ENERMAX או GENERIC ?!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש ברשותי מחשב בעל מעבד פנטיום3 800 לוח אם פשוט אפילו אינו תומך ב-agp 4X זכרון 256 133mhz וכרטיס מסך asus v7100t 32m . אני מעוניין לשדרג אותו במעט אך ברצוני לדעת איזה רכיב הכי חשוב להחליף אם אני מתכנן על המחשב למשחקים??? חשבתי לעשאת ככה.. את המעבד לשנות לפנטיום 3 1000mhz לוח אם תואם לפנטיום 3 של asus עם תמיכה של agp 4x ו-133 mhz את הזיכרון לשמור ולהשקיע על כרטיס מסך יותר מתקדם... מה אתם אומרים?? נ.ב. אני לא טחון בכסף אז תציעו לי הצעות סבירות תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס' למחשב עם עכבר מובנה (עדיף שיהיה בטראק-בול ולא טאצ') אני לא ממש יודע כמה זה עולה אבל נראה לי תקציב של 250 שקל זה מספיק לא אכפת לי המותג רק שתהיה פרקטית ונוחה לשליטה תודה מראש

18. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת (מדפסת, סורק (מכונת צילום), ופקס) התקציב אינו ידוע כרגע, מאחר שאיני יודע מה הגבול התחתון של המכשירים האלה. אחותי תצטרך להדפיס לא מעט דברים, אבל לא מעוניינת במדפסת לייזר לכן העדיפות היא למדפסת חסכונית ביותר. (בין אם זה מיכלים זולים, לבין אם זה מיכלים גדולים שביחס כולל נחשבים זולים). בעקבות העדיפות לדיו הזול, אז אני משער לעצמי שהמדפסת לא תהיה זולה במיוחד. אז אשמח להצעות

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בעקבות התקנת צורב, כנראה שיבשתי משהו...הכונן FLOPPY לא עובד משום מה... ??? מזוהה בביוס, כמו כן גם ב-Windows. לכאורה תקין. אבל שאני לוחץ עליו (כפולה), לוקח לו 10 שניות להגיב, ואומר - תכניס דיסקט (כמובן שיש בכונן). טוב...פתחתי מארז... ניסיתי לשחק עם הכבלים (האפורים- זה IDE או ATA ? לא חשוב...), קיצר, בלוח הכבל מחובר למקום של ה-FLOPPY. איך אני יודע? הקצה שמתחבר ללוח - חסרה לו מגרעת בדיוק איפה שחסר בלוח פין - ככה שזה הצד הנכון של הכבל. לגבי הצד שמתחבר לכונן - פה הבעיה..... כשאני מכניס את הכבל (יושב טוב) יש 2 מצבים : מצב א' - יש אור ירוק של קריאה מהכונן , אבל אין זיהוי של הדיסקט = הבעיה נותרת בעיינה. מצב ב' (שאני מסובב את הקצה שמתחבר לכונן , ^180 = הופך אותו) - א…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קודם כל אני רוצה מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב). אני מדפיס לרוב בשחור לבן ופעם ב.. בצבע. הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד. ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות.. בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית. ייתכן שיתאים לי יותר מדפסת בשחור לבן בלבד (לייזר) אך אולי דווקא הזרקת דיו תתאים לי יותר, מה דעתכם? יש המלצות? שמעתי שלייזר מאפשר הדפסת 3000 דפים לעומת 300 בהזרקת דיו עבור אותו מיכל דיו יש משהו בזה או שפשוט הגזימו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ybe,

כידוע, a7m266 מגיע עם כרטיס קול מובנה.במידה ואני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל וכרטיס קול יותר איכותי(sb live value),האם זה אפשרי להתקין כרטיס קול אחר במחשב והאם הכרטיס האחר לא "יתנגש" בכרטיס המובנה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום יש לי 2 עכברים מדגם Microsoft Basic Optical Mouse http://www.digitalsaonline.co.za/catalog/images/Mo-MBoD.jpg יש באג מוזר שקורה לי עם העכבר הזה: פעם בכמה הפעלות של המחשב, העכבר פשוט לא עובד (יש אור, אבל אין תגובה כשמזיזים את העכבר) הבעיה קרתה לי עם 2 העכברים מהדגם הזה וב-3 מחשבים שונים. בעכברים מכל סוג אחר אין בעיה. העכבר הינו בעל חיבור usb ומחובר לחיבור ps2 עם מתאם (עכברים אחרים בעלי חיבור usb לא עושים את הבעיה) מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אני מחפש לקנות ניירות של קודאק, HP או אפסון בגודל A4. המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אנשים, הבעיה שיש לי מאוד מוכרת מבחינתי כי זה תמיד קרה לי בעבר אך עם הזמן זה הסתדר(או שאני עשיתי משהו מבלי לדעת). העיניין עם המקלדת הוא שקודם כל היא חדשה,מקלדת של מיקרוסופט דגם Wireless Keyboard 1000. במשחקי פעולה שאני משחק,מה שקורה זה שבמידה ואני לוחץ ומחזיק את W אז המקלדת אומנם מגיבה אך אחרי 3 שניות היא מפסיקה להגיב וצריך ללחוץ שוב על אותו כפתור בשביל לבצע פעולה. ההרגשה היא שהמקלדת פשוט מאבדת את האות האלחוטי לשנייה ובגלל זה צריך ללחוץ כל הזמן על אותם הכפתורים במקום להתנהל בצורה תקינה. העייניין שזאת רק ההרגשה כי בהגדרות המקלדת אני רואה שהאות חזק והכל תקין מבחינה חומרתית. דרך אגב,עשיתי חיפוש בפורומים ומצאתי את הדיון הנ"ל עם בידיוק אותה הבעיה חוץ מעיניין הסוללות: http:…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש משטח עכבר שיתאים לשימוש יום יומי, ללא משחקים, נוח, אם ניתן שיהיה ארגונומי ולא גדול במיוחד. אין הגבלת תקציב. העכבר שבשימוש הינו Logitech MX MASTER 2S. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים