עבור לתוכן

בקשה למפרט למשחקי מחשב ושימוש כללי ב3600 (Take two)

Featured Replies

פורסם

בעמוד השני יש מילוי שאלון מעודכן

1. מה התקציב המקסימאלי?3600 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן אז לחסוך אם יש מבצעים וכדומה, כל עוד אין פגיעה בביצועים

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50+-

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (בינוני), גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (של תלמיד תיכון) וככל הנראה גם תכנות c# וגאווה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עם דרישות כמו gta v, watch_dogs,Far cry 4,the division ובעצם כל מה שיצא ועתיד לצאת

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא במפרט זה

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?7- המחשב יהיה בחדר שינה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?windows 8.1 והרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בת ים, תל אביב, ראשון לציון (כך שאפשר לקנות מכל החנויות כולל tms וplonter

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?אחרי ה10 לאוגוסט

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).usb 3 אבל לא חובה

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?אולי אשדרג את הram ואוסיף דיסק קשיח נוסף אבל לא במפרט זה

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:המחשב עצמו יחובר לשני מסכים: האחד ב1920X1080 דרך VGA (במידה ולא מצורף אדפטר לאריזה של הכרטיס מסך אז יש להוסיף למפרט) והשני גם 1920X1080 אבל בDVI או HDMI אבל משחקים ישוחקו על מסך אחד בלבד

ומהתבוננות באשכולות אחרים בקטגורייה ,אני מוכן לשלב כרטיס מסך משופץ/משומש בחלק מהמפרט (R9-280X :))

• תגובות 50
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בבקשה מישהו יכול לעזור

פורסם

עד ה10 לאוגוסט יכול להיות שינויים במחירים ובמוצרים בחנויות בכל מקרה עדיף להרכיב מפרט בסביבות השבוע שבו אתה עומד לרכוש ולמשל כרגע אין את הR9 280X משומש אצל TMS או Plonter, בנוסף לא נראה לי שאתה יכול לבקש רמת שקט 7 + מערכת הפעלה + R9 280X שגם כמשומש החנויות העלו לו את המחיר שאצל TMS הוא היה בהתחלה ב750ש"ח ובהמשך הוא עלה ל900ש"ח ואלו שלקחו R9 280X בתקציב כמו שלך בדרך כלל לא כללו בתקציב מערכת הפעלה.

ולמה אתה מחבר מסך אחד בVGA אין לו חיבור DVI?

מפרט לדוגמא כרגע עם מארז לא יקר עם שכבות השתקה + המערכת הפעלה ועם 7850 וכמו שאתה רואה זה בכל התקציב + החריגה

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪906

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪134

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪245

מארז:

SilverStone Precision PS10 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪266

קירור למארז:

EVERCOOL Spider 120mm + FILTER

כמות: 1 - מחיר: ₪42

ספק כוח:

Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪355

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - מחיר מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪649

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪271

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

תוכנות:

Windows 8.1 Premium Hebrew 64bit - בקניית מחשב בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪335

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3647

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3575 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/zsbha14v

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה לשתיכם

לשאילתך

ℜ◯ⓃУ המסך שברשותי כעת הוא מסך 22" של חברת viewpoint (אל תתאמץ לחפש לא מצאתי, כנראה מותג מדבקה) ועל אף שהרזולוציה שלו 1920X1080 יש לו רק VGA ו

components והוא נקנה משום שהוא יכל גם להתחבר לממיר של Yes וגם למחשב 1000mhz שהיה לי

אז... (:

ומידה והסכמתי להתפשר ולהוריד את רמת השקט ל6-5 אוכל להשיג משהו דומה\זהה לזה שהציע idanmal בTMS\KSP\IVORY (כי בplonter זה רק 3 תשלומים ללא ריבית בניגוד לאחרות שזה 12), אני לא מעוניין בSSD וצריך כונן אופטי

פורסם

מדוע אינך מעוניין ב-SSD, אתה יודע מה הוא נותן? אם לא, אפרט.

פורסם
  • מחבר

אכן אני יודע, אך הוספה שלו לתקציב תאלץ אותי להתפשר בחלקים אחריםאלא אם קיים כונן בנפחים קטנים יותר, משום שבמידה והיה לי SSD הייתי מתקין עליו רק את מערכת ההפעלה והדפדפן אז משהו כמו 64GB היה מספיק לי

פורסם

פותח הדיון היום לא משתלם לקנות SSD בנפח 60/64GB כי באותו הכסף בערך כבר יש לך 120/128GB .

עד אחרי ה10 לאוגוסט שגם זה לא מועד קנייה הכי ברור, יכול להיות ששוב יהיה איזה 280X משומש במחיר זול או אולי מבצע על חלק נוסף שיכול להפוך את המפרט למשתלם יותר אבל כרגע מה שעידן הציע הכי משתלם לתקציב שלך בגלל המחיר של ה7950 המשומש וקח בחשבון שהמשלוח אצל Plonter זה 15ש"ח לדואר רשום או עם שליח שזה 45ש"ח כי יש נטייה להסתכל רק על המחיר של המפרט ולשכוח שהמשלוח אצלהם גם עולה כסף ובמקרה של תקלה אתה צריך לשלוח על חשבונך או להביא את המחשב אליהם בעצמך, אצל TMS המשלוח עם שליח חינם וגם יש שירות משלוחים כשיש תקלה למשך כל תקופת האחריות בחינם ורק צריך לארוז את המחשב ולתת לשליח אבל הבעיה שכרגע אין להם למשל 7950 משומש ב599ש"ח שיהפוך את המפרט למשתלם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אפשרי שהדיון ישאר לא נעול עד שבוע לפני מועד הרכישה ואני אקפיץ אותו ע"י מילוי השאלון? או שכבר כדאי לפתוח דיון נוסף?

פורסם

הדיון ישאר פתוח, אל תפתח דיון חדש פשוט תקפיץ את הקיים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

.שלום לכם חברי הפורום, אז הפעם קצת ננעלתי יותר על השימושים שלי ועל הזמן בו אקנה את המחשב, אז תודה לכל מי שעוזר :bounce:

מה התקציב המקסימאלי?3600

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כשיש מבצעים וכדומה

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50~

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, פיתוח c# , HTML וJAVASCRIPT וACCESS במסגרת בית הספר ובעתיד הקרוב blender וillustrator

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).blender וillustrator מזדמן-תדיר, office וסביבות פיתוח לשפות אותן ציינתי תדיר-כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. watch dogs, far cry 4, the division ובעצם כל מה שיצא ועתיד לצאת

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שתי מסכים של1920X1080 אך משחקים ישוחקו רק על מסך בודד

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?7~ המחשב יהיה בחדר שינה אז שקט הוא שיקול חשוב עבורי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא אזור תל אביב-ראשון-בת ים-חולון

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה, העיקר שתהיה אופצייה ל12 תשלומים ללא ריבית

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?עד סוף החודש ,אחרי ה10

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).usb3

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: שתהיה אפשרות ל12 תשלומים ללא ריבית ואם יש אופצייה שאוכל לקחת את הקופסאות של הרכיבים (באיסוף עצמי)

- - - תגובה אוחדה: - - -

UP

פורסם
  • מחבר

ושכתי לציין שיש צורך בהרכבה בחנות

פורסם
  • מחבר

Up

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

אתה לא צריך להקפיץ כל פעם את הדיון וגם לא לפלוש לדיונים אחרים

כשיוכלו לעזור לך אז זה יקרה אל תלחיץ (וגם תעבור על חוקי הפורום)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים