עבור לתוכן

התלבטות בין 2 מאווררים

Featured Replies

פורסם

איזה מאוורר טוב יותר אני מתלבט קשות בין שניהם

ARX 12v DC 0.32a 120x30mm 3-Wire Fan FD1212-S3133E-F2

או

noctua nf p12

ה ARX הרבה יותר חזק על הנייר למרות שהמאוורר של noctua יקר יותר יש למאוררר של ARX זרימת אויר של 70-80 CFM

המאורר של noctua הזרימת אויר חלשה יותר וגם הסיבוב 1300RPM

צריך את עזרתכם תודה !

פורסם

לא ברורה לי ההשוואה, מה אתה מחפש מאוורר ? שקט ? ביצועים ? יחס ביניהם ? תקציב ?

איזה מאווררים יש לך כרגע ולמה אתה רוצה להחליף ?

פורסם
  • מחבר

יש לי 3 מאווררים 12 , 8 של TT ו 12 של NACTUA NF-P12 הבעיה שהם חלשים מאוד ה TT 12 על הנייר הוא 70CFM אבל ששמים את היד מולו בקושי מרגישים אויר מצאתי 2 מאווררים " סינים " הם מקררים מצויין עושים אויר חזק אבל עושים רעש כמו טרקטור בלתי נסבל אני רוצה לקנות מאווררים שעושים אויר חזק אבל שהרעש שלהם יהיה נסבל אחרת מה זה שווה שיש מאוורר במארז והוא מסתובב אבל לא מקרר ? חוץ מהמאוורר של המעבד הכול זה ליופי בלבד .

פורסם

המאווררים של TT ידועים כלא ממש אמינים מבחנית נתונים..

בכל מקרה למה אתה צריך כל כך הרבה מאווררים ?! איזה מארז יש לך ? מה המפרט של המערכת ?

פורסם
  • מחבר

אני אוהב את הקטע של הקירור ואת כל הרכיבים האלה ... אני רוצה שהמחשב יהיה מאוורר כמה שיותר

מעבד : G2020

H61

זיכרון 8GB

כונן קשיח 750GB

מארז גנריק + ספק כח SOLID 500W

מאוורר NACTUA 12 ושני מאווררים של TT 8.12

פורסם

אז תפרק תמארז ותביא מאוורר תעשייתי..בוא נכנס לפרופורציות..

המערכת שלך ממש לא דורשת קירור כזה במיוחד בלי כרטיס מסך או מעבד שנמצא בOC כבד.

ואם כבר במקום להשקיע בכמויות מאוווררים שלא תורמות לכלום..תשדרג את המארז למשהו איכותי.

ואז סירקולציה מינימלית תעשה את העבודה יותר מכל מה שיש לך כרגע.

פורסם
  • מחבר

סירקולציה מינימלית ? זה לא מקרר אני שם את היד בקושי יש אויר ! כבר עדיף לפתוח את הדופן של המארז ולשים מאוורר ביתי 40W

ואם מאורר של 4W עובד אז הוא עושה רעש מטורף

פורסם

סירקולציה מינימלית= מאוורר קידמי מכניס אוויר, מאוורר אחורי מוציא אוויר, אתה לא צריך יותר מזה ומארז נורמלי כמובן.

פורסם
  • מחבר

סירקולציה זה שם יפה מאוורר שמכניס אויר ומאוורר שמוציא אויר עד כאן הבנתי , אבל ! מה קורה אם המאוורר מסתובב נראה תקין עושה 2000 סיבובים לדקה או 1500 וששמים את היד צמוד !!!! מרגישים טיפ טיפה אויר ? הוא לא ימושך כלום ולא זורק כלום ( אויר ) לא התייחסת לגבי זה , אם זה ליופי אז סבבה אבל פרקטיקה ? יש מטרה למאווררים לא ? עובדה אם לא מתקינים גוף קירור למעבד המחשב נדלק לשניה ונכבה מהתחממות זה לא סתם

צריך לקנות מאוורר של NACTUA ב 1000 שקל כדי שיהיה שקט וגם יעשה טובה שהוא מקרר , יש לי 2 מאווררים סינים ( אני חושב מותג ) יש להם CFM גבוה ועובדה הם מקררים אבל הרעש שהם מפיקים פשוט בלתי נסבל אין מאוורר עם עוצמה חזקה מאוד וגם שקט שיהיה נסבל ? ( אבל מאוורר שאתם יודעים 100% שיש לו עוצמת אויר ולא רק על הנייר כמו ה TT ) בקשר לכסף זאת לא בעיה אפשר לקבל לינק בבקשה ?

" אז תפרק תמארז ותביא מאוורר תעשייתי..בוא נכנס לפרופורציות "

חחח חזק

פורסם

או שאפשר פשוט....:

house.jpg

זה שאתה לא מרגיש את האוויר לא אומר שהוא לא זז.

אתה יכול לקחת מאווררי סליפ סטרים של סייט, דחיפת אוויר מצויינת ורעש סביל.

פורסם
  • מחבר

37DBI זה רעש חזק ?[table][tr][td]

[table][tr][td]SY1225SL12SH[/td][td]1,900 rpm[/t][/t]

[/t][table][tr][td] 37.00 dBA [/td][td] 110.31CFM [/td][td]

DC12V

[/td][td]

0.53 A

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

חיפוש יעניק לך המון מידע בכל מקרה עד 33DB זה נחשב בגבול הרעש הסטנדרטי מעבר לזה זה כבר "רועש"..

אבל גם כן כל אחד והאוזן שלו..מה גם שאתה לא יכול להאמין לנתונים של חברות כי כל אחת מודדת בשיטה שונה..

בכל מקרה הכי טוב זה מניסיון והמלצה של אנשים או פשוט לראות אם יש ביקורות ברשת.

פורסם
  • מחבר

א. מבדיקה שביצעתי עד 33DB ה CFM לא ממש גבוה ( מעל 90 )

ב. " ניסיון והמלצה של אנשים " כמה באמת שמים את היד לבדוק אם המאוורר מעיף אויר ? אני בספק אם 1 מתוך 100000

אנשים מסתכלים שהמאוורר עובד מסתכלים בביוס וזה מספיק להם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים