עבור לתוכן

[עזרה] חיבור לאינטרנט מהירות 12 מגה

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

השבוע הציעו לי מחברת האינטרנט 12 מגה חינם לשנה הסכמתי והם חיברו.

אני משתמש במודם SB4200 של מוטורולה ומחבר אליו שני מחשבים אחד בUSB ואחד ב-LAN.

עשיתי בדיקה של המהירות בעזרת האתר speedtest.net

במחשב עם הLAN זה הראה לי 12 מגה אינטרנט ובמחשב עם הUSB זה נשאר לי על 5 מגה (לפני שקיבלתי את ה-12 מגה היה לי 5 מגה)

עכשיו השאלה שלי היא למה במחשב עם הUSB זה לא 12 מגה? למה זה נשאר על 5?

ניסיתי לבדוק מה ההגבלה של ההעברת נתונים בUSB ולא מצאתי... אז אתם בערך המוצא האחרון שלי ובטוח שמבינים יותר טוב ממני

אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהי הבעיה?

תודה

פורסם

אני מקווה שלא עשית את הבדיקה בו זמנית .

בכל מקרה תחבר רק את הכבל רשת למחשב ותבדוק , ולאחר מכן תחבר למחשב השני רק הכבל רשת

ותעשה את הבדיקה .

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שלא עשית את הבדיקה בו זמנית .

בכל מקרה תחבר רק את הכבל רשת למחשב ותבדוק , ולאחר מכן תחבר למחשב השני רק הכבל רשת

ותעשה את הבדיקה .

תודה על התגובה אבל כבר חשבתי על זה, וזה בלתי אפשרי כי מחשב אחד לא עובד בו הUSB ובמחשב השני ה-LAN לא עובד...

חח צירוף מקרים מוזר :x

השאלה שלי היא רק אם זה יכול להיות בגלל הUSB? או שפשוט כי המחשב הזה ע-מ-ו-ס בוירוסים?

פורסם

חשבתי ש 12M ומעלה מוגבל ל DOCSIS 3.0/UFI המודם שהזכרת (SB4200) הוא DOCSIS 1.1/2.0. יכול להיות ששינו משהו :nixweiss:

פורסם

חבילות של 12 ו16 מגה הם סתם נקראות ufi אבל לא עובדות באמת בטכנולוגיה של docsis 3 אלה 1.1

בכל מקרה הדגם של מוטורולה בחיבור usb ידוע שקשה לו לעבוד מעל 6 מגה אז תחליף אותו.

על מנת שתוכל לקבל מהירות מלאה בחיבור usb גם.

פורסם

אז אם אני גר במקום כמו ירושלים, שעד סוף 2010/תחילת 2011 לא יהיה UFI אין שום הצדקה לא לתת לי 12M כי בפועל יש להם תשתית מתאימה?

פורסם

אכן כן בפועל אתה יכול לקבל 12 ו16 מגה על תשתית שעובדת בפרוטוקל docsis 1.1

פורסם
  • מחבר

חבילות של 12 ו16 מגה הם סתם נקראות ufi אבל לא עובדות באמת בטכנולוגיה של docsis 3 אלה 1.1

בכל מקרה הדגם של מוטורולה בחיבור usb ידוע שקשה לו לעבוד מעל 6 מגה אז תחליף אותו.

אוקי תודה רבה

פורסם

שלום כולם,

השבוע הציעו לי מחברת האינטרנט 12 מגה חינם לשנה הסכמתי והם חיברו.

לאיזה התחיבות הם הכניסו אותך ? 3 שנים? אגב יהיה קשה להגיע למהירות הזאת בפועל אני עם 10 לא הצלחתי לנצל ב100% אפילו בהורדות בsteam .

אולי הוא USB 1.1 ולא 2.0 כי המהירות המקסימלית שם זה 12Mbit ויש לUSB די הרבה overhead . אני מכיר את העבודה מבפנוכו ומאוד יכול להיות שאתה מוגבל ל50% במקרה שזה 1.1 . זה תלוי מאוד איך ממשים את הdriver בתוך המודם. יש גם עניין של מה עוד יש על הbus של הUSB כי בUSB מתחלקים ברוחב פס אם יש hub באמצע. קראתי גם שב1.1 אי אפשר להגיע ליותר מ90% מרוחב הפס.

אולי תקנה switch ותחבר את שניהם בכבל רשת אם זה מפריע לך. כמו שצינתי קודם להגיע ל12 מגה בשימוש רגיל יהיה לך קשה גם ככה. תחבר את המחשב שצריך מקסימום מהירות לכבל רשת. מבחינת lag הUSB לא צריך להפריע כי גם ב1.1 זה מוסיף מינימום 1 מילי ומקסימום של אולי 3 מילי.

פורסם

DOCSIS 2.0 יכול להגיע לעד כ 38Mbit/s, באירופה בגלל התדרים הוא יכול להגיע ל 50Mbit/s, כשלמודם עצמו יש רק ערוץ אחד שהוא יכול לקבל נתונים כלומר כבל אחד לשימוש.

DOCSIS 3.0 יכול להגיע לעד כ 152Mbit/s, באירופה בגלל התדרים הוא יכול להגיע ל 200Mbit/s, כשלמודם עצמו חובה שיהיה תמיכה בתשתית ל 4 ערוצים ואין לו הגבלה של ערוצים לחלוטין. תדרים זה סוג של קבלת נתונים מהרשת למודם ואיך הוא יכול לשדר בכח מסויים ולספק את התדר שבסופו של דבר יספק את המהירות. אם יוסיפו לו תמיכה של 8 ערוצים הוא יוכל להגיע עד למהירות מטורפת של 304Mbit/s, באירופה ל 400Mbit/s, מהירות העלאה נשארת.

סה"כ DOCSIS 1.0 יכול להגיע בהעלאה רק 9Mbit/s.

DOCSIS 2.0 יכול עד ל 27Mbit/s.

DOCSIS 3.0 יכול עד ל 108Mbit/s אם זה 4 ערוצים או 8.

פורסם

כיום אין מודמים DOCSIS 3 שתומכים ב 8 ערוצים, יש רק כאלו עם 4 ערוצים.

זאת אומרת שלכל השכונה יש סך הכל 200 מגה, לא למשתמש בודד.

אם אפילו רק שני אנשים בשכונה מזמינים חבילה של 100 מגה ומנצלים אותה, אין לאף אחד אחר רוחב פס.

לא ברור בדיוק המודל שהוט תכננו ונראה שבקרוב, לאחר שהרבה ישדרגו את קצב הקו, תהיה להם בעיה.

תראו בעתיד הרבה אנשים שיתלוננו כאן בפורום שבשעות העומס הם לא מקבלים את המהירות גם מול אתר הבדיקה של הוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים