עבור לתוכן

אוזיות למוסיקה, סרטים ובעיקר משחקים 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

האם יש אוזניות עם 7.1 סראונד או שזה סתם גימיק??

[br]פורסם בתאריך: 21.05.2009 בשעה 21:44:04

אם יש למישהו לינקים עם הסבר על סאונד ואוזניות....
פורסם

אני אגיב לך בתקווה שהפעם תנסה להקשיב לדברים שלי מבלי לתקוף.

מה הצרכים המדויקים שלך מהאוזניות?

לא קיימות אוזניות 7/5.1 אמיתיות שייתנו לך סראונד אמיתי,

אך עם זאת לדעתי אין כל צורך בדבר כזה - כשאתה משתמש באוזניות איכותיות עם "במה" נורמלית אין כל שום בעיה לדעת מאיפה מגיע הסאונד, אמנם זה לא כמו סראונד אמיתי 7.1 אבל בהחלט מספק.

בתור התחלה אני אמליץ לך לשמוע את ה AKG K414P בקילומבו / באג. תביא איתך נגן MP3 עם המוסיקה המועדפת עליך ותתחיל להאזין. מובטחת לך חוויה יוצאת מן הכלל שלא מתקרבת לצעצוע הזה שנקרא G35.

ד"א - קרוב לשנה יש לי את האוזניות האלו ואין לי מילים, התמורה הטובה ביותר לכסף. ללא ספק הקנייה הכי טובה שעשיתי אי פעם.

בנוגע למשחקים - פשוט תענוג לשחק Team Fortress 2 ולדעת בדיוק מאיזה צד מגיע האויב, עם קצת שקט תוכל לשמוע כל Footstep.

פורסם
  • מחבר

אני אגיב לך בתקווה שהפעם תנסה להקשיב לדברים שלי מבלי לתקוף.

מה הצרכים המדויקים שלך מהאוזניות?

לא קיימות אוזניות 7/5.1 אמיתיות שייתנו לך סראונד אמיתי,

אך עם זאת לדעתי אין כל צורך בדבר כזה - כשאתה משתמש באוזניות איכותיות עם "במה" נורמלית אין כל שום בעיה לדעת מאיפה מגיע הסאונד, אמנם זה לא כמו סראונד אמיתי 7.1 אבל בהחלט מספק.

בתור התחלה אני אמליץ לך לשמוע את ה AKG K414P בקילומבו / באג. תביא איתך נגן MP3 עם המוסיקה המועדפת עליך ותתחיל להאזין. מובטחת לך חוויה יוצאת מן הכלל שלא מתקרבת לצעצוע הזה שנקרא G35.

ד"א - קרוב לשנה יש לי את האוזניות האלו ואין לי מילים, התמורה הטובה ביותר לכסף. ללא ספק הקנייה הכי טובה שעשיתי אי פעם.

בנוגע למשחקים - פשוט תענוג לשחק Team Fortress 2 ולדעת בדיוק מאיזה צד מגיע האויב, עם קצת שקט תוכל לשמוע כל Footstep.

תודה רבה. עם יש לך לינקים או עוד המלצות זה ממש יעזור. :xyxthumbs:

פורסם

גם אני ממליץ על הK414, אוזניות מעולות רק שאני הייתי צריך למתוח את הקשת.

אם עד היום השתמשת בזבל כלשהו הK414 יספיקו לך בהחלט, אולי אחרי שתקנה אותן תלמד קצת על אודיו ותתקדם יותר, אבל כל עוד לא התנסת במשהו מקצועי אין טעם על ההתחלה (ככה זה לפחות לדעתי) לקנות אוזניות ב700 שקל.

פורסם

האם יש אוזניות עם 7.1 סראונד או שזה סתם גימיק??

[br]פורסם בתאריך: 21.05.2009 בשעה 21:44:04

אם יש למישהו לינקים עם הסבר על סאונד ואוזניות....

יש אוזניות סראונד "אמיתי", כלומר אוזניות שיש בהן כמה דרייברים שאמורים לגרום לאפקט של סאונד היקפי (יש אפילו סקירה על כמה כאלה במדור ביקורות האודיו כאן באתר. למשל כאן: http://hwzone.co.il/reviews/razer_barracuda/).

עד כמה זה מעניק חוויית סראונד מושלמת אני לא יכול להגיד כי אין לי נסיון עם זה (לדעתי מכיוון שהדרייברים כל כך קרובים זה לזה - סביר להניח שמדובר במשהו מאוד רחוק ממערכת רמקולים של סראונד).

מה שכן, באוזניות כאלה איכות הסאונד מן הסתם מאוד גרועה ביחס לאוזניות סטריאו באותו מחיר בגלל העלות הגבוהה מאוד של כמות הדרייברים שיש באוזניות.

ככה שהשיקול הוא האם לשמוע בספק סראונד שנשמע גם לא משהו מבחינת הסאונד, או סאונד מוצלח יותר אבל בסטריאו. הבחירה שלי הייתה באוזניות סטריאו, אבל יכול להיות שיש כאלה שיעדיפו את הסראונד.

פורסם
  • מחבר

תודה :yelclap:

פורסם

אכן, לא דיברתי מבחינה טכנית אלא התוצאות בשטח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים