עבור לתוכן

שמיעה דרך MP3 במערכת רגילה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי לחדר במתנה מערכת לא נורא ישנה אבל אפשר לשמוע בה רק דיסקים/קלטות/רדיו...

הרמקולים שלה מתחברים בחיבור חוטים רגיל כזה עם קליפסים אדום ושחור (מצטער שאני לא יודע את השמות של החיבורים/חוטם אשמח ללמוד) ויש עוד שניים קטנים שמתחברים בחיבור אחר אני חושב כמו ה-AV של הטלוויזיה...

עכשיו דיסקים מבחינתי זה די בעיה כי לצרוב כל פעם מה שבא לי לשמוע זה לא הכי נוח והיא לא קוראת MP3.

השאלה שלי היא אם אני יכול לסדר שישמעו ברמקולים (עם המערכת או בלעדיה) דרך מכשיר MP3 או משהו דומה או אם אפשר לחבר אותו בצורה כלשהי למערכת ככה שתשמיע את מה שיש בו אבל אין לה אפשרות לUSB... ורק לציין שאפשר לחבר אותה דרך AV למכשיר-DVD... מה שאני מחפש לעשות אפשרי??

(לרמקולים אין חיבור לחשמל רק החוטים שחור אדום)

פורסם

קיבלתי לחדר במתנה מערכת לא נורא ישנה אבל אפשר לשמוע בה רק דיסקים/קלטות/רדיו...

הרמקולים שלה מתחברים בחיבור חוטים רגיל כזה עם קליפסים אדום ושחור (מצטער שאני לא יודע את השמות של החיבורים/חוטם אשמח ללמוד) ויש עוד שניים קטנים שמתחברים בחיבור אחר אני חושב כמו ה-AV של הטלוויזיה...

עכשיו דיסקים מבחינתי זה די בעיה כי לצרוב כל פעם מה שבא לי לשמוע זה לא הכי נוח והיא לא קוראת MP3.

השאלה שלי היא אם אני יכול לסדר שישמעו ברמקולים (עם המערכת או בלעדיה) דרך מכשיר MP3 או משהו דומה או אם אפשר לחבר אותו בצורה כלשהי למערכת ככה שתשמיע את מה שיש בו אבל אין לה אפשרות לUSB... ורק לציין שאפשר לחבר אותה דרך AV למכשיר-DVD... מה שאני מחפש לעשות אפשרי??

(לרמקולים אין חיבור לחשמל רק החוטים שחור אדום)

יש מתאם בין RGB ל 3.5=החיבור הסטנדרטי במחשב ובמכשירי RGB) ,MP3=מה שאתה מכנה כAV)

פורסם

רק אל תשכח לשנות את מצב המערכת ל- וידיאו אם יש לך מערכת של אייווה.

הכבל גם לפעמים נקרא גם RCA ואמור לעלות לך לסוג פשוט 20 שקל בהום סנטר וכדומה..

תתחדש ותהנה! :xyxthumbs:

נ.ב-

אם לא הבנת את יכול לחבר כל מקום שיש לו שקע 3.5 מ"מ סטנדרטי..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההיענות המהירה!

אםזה משנה המערכת של סוני ואם תוכלו להסביר לי שוב ואולי לתת תמונה של הכבלים שאתם מדברים עליהם.... הבנתי שבעצם אם אני ישתמש בכבל הנכון אני אוכל לחבר אותה לכל יציאה מהסוג של המחשב/מכשיר MP3 ודברים דומים?? חשבתי עלזה בהתחלה אבל המצב של הווידאו/דיוידי במערכת יקלוט את זה ויעביר את המוזיקה לרמקולים?? אם תמוונת יעזר תגידוו אני ישתדל להוסיף בזמן הקרוב...

עריכה: הוספה

אתם מתכוונים לכבל הזה נכון??

p88816b.jpg

את הקצה של ה-3.5 אני מחבר לmp3\מחשב ואת הקצוות אדום/לבן אני מחבר למערכת יש לי שם בדיוק יציאות מתאימות...

עכשיו על איזה מצב אני צריך לשים אותה כדי שהיא תקלוט את המידע מהמחשב/mp3 ותעביר אותו לרמקולים?? היא בכלל מסוגלת לזה?? אם לא צריך/אפשר לשנות משהו כדי שהיא תוכל לעשות את זה?? יש לה 4 מצבים טייפ, CD, רדיו ו-MD שזה ל-DVD לווידאו וכו'.... אם אני לא טועה היא אמורה להיות במצב MD נכון??

מצטער על כל השאלות...

עוד עריכה:

הצלחתי לעשות את מה שחיפשתי עם כבל כמו שאמרתם הבעיה שהאיכות די על הפנים ובקושי שומעים את המילים של השיר... מה יכולה להיות הסיבה?? אולי הכבל פשוט מדי כי זה כבל די מעפן... אולי זה ה-mp?? אם אני אחבר למחשב כלשהו האיכות תהיה טובה יותר לדעתכם??

פורסם

יש מתאם בין RGB ל 3.5=החיבור הסטנדרטי במחשב ובמכשירי RGB) ,MP3=מה שאתה מכנה כAV)

אתה מטעה. RGB זה Red Green Blue והכוונה לכבל המחברים לצורך העברת וידאו ולא אודיו.

מה שהוא צריך זה כבל עם מחבר 3.5 מ"מ (PL כמדומני) ל2 RCA

זה כבל כזה רק בלי הRCA הצהוב

פורסם
  • מחבר

אני שוב מזכיר מצאתי כבר מתאים עכשיו הבעיה היא האיכות כמו שכתבתי בתגובה הקודמת.

פורסם

כמה דברים שתשים לב אליהם כדי שכל העסק יעבוד-

יש לך הגברה? תגביר קצת את המערכת ואת הנגן. לפעמים האות שהנגן נותן חלש מדי וזה צורך הגברה משתי הכיוונים- מערכת ונגן.

הכבל? אמרת שמצבו לא טוב, ממליץ על קניה של חדש פשוט ב-20 שקל. RCA פשוט בהום סנטר/אייס/ חנות אחרת. הכבל כמו שאמרת, מצד אחד שתי חיבורים עגולים שכאלה של אדום לבן ומצד שני ג'ק של 3.5 מ"מ שמתחבר לאות אודיו שלך- מקור.

בדקת את אלה? עובד? כן? לא? שחור לבן?

אם יש עוד בעיות תגיד וננסה לעזור לך! בהצלחה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים