עבור לתוכן

בעיה - רמקולים חדשים Altec Lansing VS2421 - רעש סטטי מטורף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לפני כמה ימים רמקולים חדשים, Altec Lansing VS2421.

האחריות היא כנראה לא של קראט והמוצר נקנה באחת מהרשתות הגדולות למחשבים... וזה לא הרשת שמתחילה באות א. שוב אני כנראה אוכל אותה כשאני קונה אצלם, מה שבא קצת יותר בזול, משלמים עליו הרבה יותר.

הבעיה היא לא קשורה למחשב, גכי ם כשמנתקים את הכבל אודיו מהמחשב, יש את אותו הרעש, שהוא יחסית מאוד חזק. אני מחר-מחרתיים אעביר את הרמקולים לחדר אחר, לוודא שבמקום מרוחק הם עדיין עושים את הרחש הנוראי הזה שנובע מהרמקולים הקטנים.

גם בזאפ http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=691670יש אזהרות של אנשים שמדברים על רחש סטטי. רק שהייתי תמים וחשבתי שזה תוקן.

כנראה שקיבלתי מוצר מסדרה ישנה עם הבעיה הזאת.

ביום הראשון הם לא עשו רעש כזה, ורוב הזמן הייתי עם האוזניות, ששם אין בעיה.

עצות? לבקש יחידה אחרת? ואם הבעיה שוב תחזור על עצמה אחרי שלושה ימים?

לבקש את הכסף חזרה??

Google - K.S.P., Altec Lansing VS2421, problem, static interference

פורסם
  • מחבר

החזרתי את הרמקולים לKSP, לאחר התעקשות מסויימת קיבלתי יחידה אחרת.

יש לציין כי התגובה הראשונית של הטכנאי שלהם היתה שאין שום רעש, אחרי זה הם טענו שזה סטנדרטי והשמיעו לי רמקולים אחרים שגם עושי רעש כזה, רק בהבדל קטן את הרמקולים האחרים הם שמו על ווליום מקסימלי... כאשר את הרעש בALTEC אפשר לשמוע היטב גם בווליום אפס...

בהתחלה הוא אמר שהוא ישלח את הרמקולים למעבדה של KSP בחיפה אבל הוא ראה שאני לא מתכוון לוותר, זה מוצר חדש לחלוטין.

היחס של הטכנאי שלהם היה כמעט עויין. לדעתי אם הייתי דובר רוסית, אולי היייתי מקבל יחס יותר טוב. גם שיחת הטלפון שהוא עשה למעבדה הראשית של KSP, שהיתה כולה ברוסית, לא גרמה לי לתחושה טובה, ובהחלט סקרן אותי לדעת על מה הם דיברו.

בכל אופן, בינתיים (אחרי שעה-שעתיים) זה לא משמיע את הזמזום הנורא ההוא. מקווה שזה לא יחזור.

רציתי את הכסף בחזרה, הם הצביעו על הקיר וטענו שאין החזר כסף.

לKSP אני יותר לא חוזר בחיים. עשיתי טעות אחת עם KSP קרית ביאליק, טעות שניה עכשיו עם הסניף בבאר שבע, Not any more !!!

חוץ מזה שפשוט לא מומלץ לקנות את הרמקולים האלה, אלא אם כן מתחייבים בפניכם שמדובר בדגם מהסדרה החדשה היותר, ושאין לו בעיות של רעש סטטי נוראי וזמזום, וגם אז שזה יהיה באחריות של קראט, היבואן המקורי, כי רוב הסיכוי שאף יבואן פרטי לא ירצה לספוג עלות של רמקולים "שסה"כ עושים קצת זמזום סטנדרטי".

פורסם

קודם כול, אני שמח שהסתדרת.

בסה"כ נראה לי שקיבלת יחס סביר - הוחלף לך המוצר בחדש.

גם אם היחס האישי לא היה משהו, זה היחס שלצערנו מקבלים בכול הרשתות הגדולות.

ואני בספק שיש בעיה בכול הסידרה הזאת, אתה לא הראשון שקונה אותם..

העיקר שתהנה מהרמקולים (:

פורסם
  • מחבר

תודה. רק הבהרה קטנה - לא ציפיתי שהמוכר יהיה מאוד נחמד. ציפיתי ליחס ענייני. אולי צריך להגיד תודה שלא הייתי צריך לעשות סקנדל שלם ועניינים.

מחיטוט בזאפ, טוענים שיש סדרת ייצור שלמה שעושה בעיות. באיזה אחוז מתוך הסדרה יש בעיות? אין לי מושג, אבל זה מה שאומרים בזאפ וגם כאן בפורום, ויש המון תגובות של אנשים עם הבעיה הזאת. חלק מהאנשים טענו שזה נגרם מסלולרים וראוטרים. אז אני העברתי את הרמקולים למקום שלא קרוב לשום גורם חשמלי, הוצאתי את הראוטר מהחשמל ועדיין היה זמזום נוראי מהרמקולים הקטנים.

לדעתי רוב הרוכשים של הדגם הזה פשוט לא החליפו את הרמקולים אלא נשארו איתם, אולי בכלל חלק לא חשבו שזה משהו לא תקין. מתוך 12 תגובות בזאפ, 8 מציינות בעיות רעש וזמזומים, כאשר חלק מהאנשים עדיין נתנו למוצר את הציון 5... לך תבין... ככה הציון הסופי של המוצר הוא 3.5 בזאפ, אחרת הוא היה פחות מ-2-3 כוכבים.

אותי זה שיגע, אם זה היו רמקולים זולים של 30שח אז הייתי אומר כפרות וזורק אותם בצד או מעביר אותם לאיזה מחשב נידח. אבל זה לא רמקולים זולים, וזה רעש פשוט מעצבן, בטח למישהו שיושב מול המחשב רוב הזמן בלי מוזיקה או עם מוזיקה חלשה כמוני. האם הרמקולים החדשים שקיבלתי הם מסדרת ייצור אחרת?? אני בספק. סביר להניח שהם הגיעו באותו משלוח. נחכה ונראה מה יהיה עוד כמה ימים.

בלי קשר ספציפית לKSP, עצוב שבמציאות הישראלית לקוח שהוא לא נודניק ולא קצת מתכווח, אוכל אותה.

רק בקשה קטנה לי למי שקורא את זה - תחשבו לאור מה שכתבתי כאן אם הדגם הזה עדיין כל כך מומלץ. להתחיל להתרוצץ להחזיר מוצר, זה לא נחמד.

פורסם
  • מחבר

אם מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם מנהל של KSP מהסניף הראשי בחיפה, שיחזור אלי בפרטי.

המוצר דפוק.

פורסם

גם לי יש את אותם רמקולים וגם לי יש רעש סטטי אומנם הוא לא נוראי כמו שאתה מתאר אבל הוא קיים...

אבל, בעוצמות שאני שומע זה לא מפריע

פורסם
  • מחבר

גם לי יש את אותם רמקולים וגם לי יש רעש סטטי אומנם הוא לא נוראי כמו שאתה מתאר אבל הוא קיים...

אבל, בעוצמות שאני שומע זה לא מפריע

עד כמה זה רגיש אצלך (או אצל אחרים שקוראים את זה) לפלאפונים בסביבה?? כי זה עוד יותר נורא מהרעש הסטטי...

זה פשוט נוראי, אי אפשר להיות עם פלאפון בטווח 2 מטר מאיזשהוא חלק מהרמקולים... הם מצפצפים בטירוף והצליל הולך ומתגבר אם אתה לא מתרחק, בחיים לא שמעתי משהו כזה. אני כל הזמן צריך לכבות אותם. וגם זה כמובן קורה גם כשהווליום על אפס...

זה קורה אפילו בקבלת SMS, ויש לי קליטה מלאה 5 קווים בכל הבית כל הזמן... עכשיו עם האזקעות זה פשוט נורא...

וממש אין לי זמן ללכת להחליף את זה, ואני בטוח גם שKSP לא ירצו לתת לי כסף חזרה.

פורסם

גם אני קניתי את הסט הזה ויש רעש כל הזמן

במיוחד עם הפלאפון

נציג של קרט הסביר לי שזה בגלל המקרופון המובנה שבשלט

פתחתי את השלט ושברתי את המקרופון

וזה גם לא עזר

כל SMS בלילהמפחיד פתאום

הצליל שלהם יותר טוב מ 230 לוג'יטק ,היו לי את שני הסטים , וגבוהים של אלט הרבה יותר חדים אבל לסבול רעש כזה בלתי אפשרי

לא מאמין שחברה כמו אלטק מוציאה סט כזה דפוק

פורסם
  • מחבר

גם אני קניתי את הסט הזה ויש רעש כל הזמן

במיוחד עם הפלאפון

נציג של קרט הסביר לי שזה בגלל המקרופון המובנה שבשלט

פתחתי את השלט ושברתי את המקרופון

וזה גם לא עזר

כל SMS בלילהמפחיד פתאום

הצליל שלהם יותר טוב מ 230 לוג'יטק ,היו לי את שני הסטים , וגבוהים של אלט הרבה יותר חדים אבל לסבול רעש כזה בלתי אפשרי

לא מאמין שחברה כמו אלטק מוציאה סט כזה דפוק

אין ספק - אם הסט תקין - אז הסט בהחלט באיכות ממש גבוהה, במיוחד למחיר שלו, שבKSP הוא ממש ממש נמוך. הסאב וופר באמת מוציא רק מה שצריך ובאמת הצליל ממש טוב, גם במוזיקה, ואין תחושה של עודף בבאס על חשבון צליל ביניים (מיד).

מצד שני, הרעש הסטטי ממש מעצבן כשאין סאונד, ואם רוצים לשמוע בווליום נמוך, הזמזום בהחלט מורגש ונשמע היטב בתוך המוזיקה.

על הבעיות עם פלאפונים, גם אתה כתבת... וכל הבעיות האלה הן עולמיות... לא רק בישראל. מבחינתי, זה לא מוצר תקין. הצורך להרחיק פלאפון 2 מטרים (כן, מדדתי!) מכל רכיב ברמקולים (סאב, שלט והרמקולים הקטנים), זה לא משהו נורמלי ובטח שלא צריך להסכים למוצר כזה!

תחזירו אותם לחנויות! תדרשו מוצר תקין או כסף חזרה! שיקחו את כל הרמקולים האלה ויעיפו אותם חזרה ליצרן!

אגב, כדי לחבר את המיקרופון, לדעתי צריך לחבר כבל בננה לבננה בין היציאה של MIC לבין הכניסה MIC במחשב... אני חושב, במדריך של אלטק זה בכלל לא מוסבר ולא מתייחסים למיקרופון...

איך נפטרתי מהמוצר המחורבן הזה -

לאחר שיחה עם מנהל בKSP חיפה, הגעתי לסניף שבו קניתי את המוצר.

הוא כבר דיבר איתם לפני זה, ככה שהיחס היה הפעם בסדר גמור. הם פתחו, וראו ששוב יש רעש סטטי.

הם טענו שהחשמל אצלי בבית דפוק, וכנראה יש אצלי ספייקים ובגלל זה הרמקולים נדפקו וכל רמקולים שאני אקנה אצלם ידפקו.

יש לציין שהם טענו שהם מכרו עשרות יחידות, למעלה מ-50, ולא חזרה אף יחידה, חוץ ממני (כלומר - חוץ מהנודניק, עם החשמל הדפוק בבית, והשמיעה של עטלף, שחושב שהוא קונה מוצר לאודיופילים במחיר של תוף פח).

הם אמרו שהם לא רוצים למכור לי רמקולים יותרונתנו לי זיכוי.

להוציא זיכוי מKSP זה לא דבר טרוויאלי, אז לקחתי את הזיכוי והלכתי...

לא יודע מתי אני אקנה שם אי פעם, אם בכלל...

עכשיו בכלל אין לי מושג איזה רמקולים לקנות... חשבתי על לוגיטק S220, הם זולים, ונראה לי שאמור להיות להם צליל מאוזן, וסה"כ אני לא צריך עוצמה מאוד גבוהה.

ולדעתי האישית, כל סט רמקולים שהסאב חזק פי 2 ומעלה מהרמקולים הרגילים - לדעתי לא יהיה מאוזן. אולי אני טועה, אשמח להמלצות.

פורסם

לכו לראות " DONT MESS WITH THE ZOHAN " , מראים שם בדיוק את המצב שלך.

תודה על הנסיון, אני אזהר בקניה הבאה שלי.

פורסם

^^ ראיתי את הסרט, אבל לא ממש הבנתי את הקשר

..אחרי האשכול שלך אני מפסיק לשכול את הרמקולים האלו.

כנראה שאני אלך על EACAN 510 , שקלתי אותם זמן מה.

האזנה נעימה

פורסם

תראה איך מראים את ה"סוחר הישראלי הממוצע" בניו יורק מוכר משהו לאיזה לקוח אמריקאי והוא מחרטט לו את האמא תוך כדי זה שהוא בטוח שהוא צודק.... למשל אחד בא לו לחנות עם שעון שנרטב ונהרס.. אז הסוחר אומר לו " אמרתי לך WATER RESISTANT, לא WATER PROOF !, אין אחריות "

זה פשוט בושה להגיד ללקוח שהחשמל בבית שלו דפוק ושהוא לא מקבל יותר רמקולים... תארו לכם שהנציג של ניואג יגיד לכם את זה ?

אני לאחרונה קניתי עכבר ב200 שקל יותר ממה שהוא עולה בחנות מסויימת בגלל שאני לא מתעסק עם קופים. אותו עכבר בדיוק.

פורסם

היה לי אותם הבעיה ידועה אם היתי יודע לפני הקנייה לא הייתי קונה, אז לאחר האכזבה הגדולה החדרתי אותם (היתיי יכול לקנות אחרים באותו מחיר) הוספתי כסף וקניתי רמקולים Z4 של LOGITECH............ המזל שלי שהסכימו להחזיר הדגם הספציפי הוא חרא של רמקולים לא איכותיים לא שווים את המחיר וכו' כיום ברשותי מערות רבות 6 מחשבים עם 6 מערכות שונות של כל מיני חברות מערכת קולנוע של B&W ואוזניות רבות (אני עוסק המון במוזיקה סאונד וכו') ולחבר שלי יש אולפן הקלטון ושמעתי המון ציוד אז אם יש לך להחליף קח LOGITECH או CREATIVE מומלץ X530 Logitech (יש בבעלותי מעולים) אם אתה מחפש 2.1 אז את ה-Z4 אם יש לך חדר גדול ואתה מעונין להשקיע אז כרטיס קול טובת רסיברת מגבר ומערכת קולנוע איכותית The BEST.....בהצלחה בהחלפה אם אתה צריך המלצה דבר איתי

Altec Lansing מתחילים ברמקולים נורמאילים מהדגם FX4021 ומעלה.......

פורסם

בלי לקרוא את כל מה שכתבתם כאן , גם לי יש את אותם הרמקולים שנקנו בKSP וגם לי התחילו רעשים וכל מה שעשיתי אצלי וזה עובד זה היה לשחק עם המיקום של השלט.. הוא מה שגורם לרעש..

תנסו להזיז אותו ותראו שהרעשים מפסיקים.. סה"כ אחלה רמקולים לטעמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים