עבור לתוכן

אני מתכוון לקנות ביום ראשון4870x2 האם לחכות?

Featured Replies

פורסם

כמו שרשום בכותרת אני מתכוון לקנות 4870x2 והשאלה היא האם הולכים לצאת כרטיסיי מסך חדישים יותר בזמן הקרוב?

• תגובות 50
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא שידוע לי.

פורסם

ממה שיעצו לי, ל 4870x2 יש "בעיות דרייברים", אני לא יודע עד כמה זה נכון, אני הלכתי על שני כרטיסי 4870 בcrossfire וגם להם יש בעיות דרייברים.

למה לא את ה 280?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כל כך מה שבקישור...

על מה זה מתבסס ?זה השארות?

האם לחכות כמה חודשים?(כמה אגב?)

האם יהיו כרטיסים ב2.5k שייתנו יותר ביצועים?

פורסם

כל שנה הביצועים עולים לכן ברור שבעוד שנה הכרטיסים יהיו חזקים לפחות ב10-15 אחוז עם בא לך מחשב למשחקים ביגלל שיש לך מחשב שלא מסתדר עם מה שקיים כרגע אז תיקנה תכרטיס וזהו ועם יש לך מחשב שמריץ תמשחקים ברמה שחיקה אז תחכה לכרטיסים הבאים, ההחלטה היא שלך .

פורסם

כל שנה הביצועים עולים לכן ברור שבעוד שנה הכרטיסים יהיו חזקים לפחות ב10-15 אחוז עם בא לך מחשב למשחקים ביגלל שיש לך מחשב שלא מסתדר עם מה שקיים כרגע אז תיקנה תכרטיס וזהו ועם יש לך מחשב שמריץ תמשחקים ברמה שחיקה אז תחכה לכרטיסים הבאים, ההחלטה היא שלך .

לדעתי זה נובע יותר מהתופעה המכונה הורים טחונים והרצון שיהיה הכל "הכי חזק".

בעוד מס' חודשים ייצא ה-HD5XXX, ובעוד שנה וחצי (או פחות) ייצא ה-HD6XXX, עדיף לקנות כבר עכשיו אחרת זה לא ייגמר.

פורסם

אחלה כרטיס

בעיות DRIVERS כמעט תמיד

רק לאחרונה שמעתי על בעיות עם FALLOUT 3.

לדעתי קצת פוטנציאל מבוזבז.

פורסם

פותח הדיון,

אפשר לשאול לאיזה מפרט אתה מתכנן את הכרטיס וכמובן לאיזה מסך ?

פשוט נתקלתי בכל מיני אנשים מגוחכים שקונים כרטיסים מטורפים במלא כסף ובסוף מחברים אותם לאיזה מסך 19 או משהו כזה..

פורסם
  • מחבר

24'

ואלו לא אנשים מגוחכים!

זה אנשים עם פחות ידע במחשבים מלך ולי, אל תרד עליהים! תעזור להם בחיבה.

פורסם

פותח הדיון,

אפשר לשאול לאיזה מפרט אתה מתכנן את הכרטיס וכמובן לאיזה מסך ?

פשוט נתקלתי בכל מיני אנשים מגוחכים שקונים כרטיסים מטורפים במלא כסף ובסוף מחברים אותם לאיזה מסך 19 או משהו כזה..

נאלץ להסכים... הכרטיס מעוור אותם...

עובדה בשטח, HD4850 למשל יכול במסך 22 להתמודד עם הכל!, הכל! ברוב המקרים גם עם פילטרים כבדים

אבל מישהו פשוט ששומע HD4850 אומר לעצמו... אה.. כרטיס בייניים לא משהו, אבל זה ממש לא נכון

פורסם

^^

כן אני מסכים גם כן

4870 ועוד יש בגרסאות שכבר מגיעות עם OC (אם כי בקלות אפשר לעלות מ750 ל800 ומ900 זכרון ל1000)

ואתה מסודר, אפילו אם "חבר" יביא לך לבית לכמה ימים מסך 24, אתה תריץ הכל חלק ומהר.

לי בהתחלה היה כרטיס אחד (השני לא פעל, לא משנה למה), ומשחקים ממש טובים וחדשים רצו מהר מאוד בהכי מקסימום ב1920 על 1200

פורסם

גם 2400 זה לא כזה מעט, בהתחשב בכך שלא בטוח שהוא ינצל את זה בכלל.

לדעתי 4870, ועוד יש גרסאות עם קירור טוב יותר, ואפשרי לעשות OC ואתה מתחמק מצרות של CF (יש לפעמים, מנסיון)

וכל זה באיזה 1300 שקל.

והוא יהיה מסודר לפחות לשנה וחצי הקרובה.

ואז יהיה כרטיסי DX11 והוא כבר יחליף לאיזה 5870 או משהו דומה.

4870X2 הוא בעייתי קצת, צורך המון חשמל ופולט המון חום.

דרך אגב

4870 טוב, עם פרופיל מאוררים טוב וכל זה, יכול בקלות להגיע ממהירות של 750 ל800 ומעלה

וכנל לזכרונות, במקום 900 להגיע ל1000 (כלומר 4000)

תוסיף לזה מעבד לא חלש שיוכל לעמוד בכוח הזה, ואתה תקבל שהוא מריץ הכל גם במסכי 24 בלי הרבה בעיות (אלא אם רוצה להריץ איזה FAR CRY 2 ב1920 על 1200 ועם פילטרים והכל על ULTRA ואז באמת זה טירוף)

כפי שאמרתי כבר

בדיעבד, רק בגלל שיש לך מסך כזה גדול, היה לי משתלם לקנות מערך CF, אבל כיום לא יודע אם הייתי קונה.

פשוט לא מנצל את הכוח ברוב המקרים.

נניח אני משחק RA3, גם ככה הוא טס בשיא המהירות עם כרטיס אחד.

פורסם

ניסיתי לשכנע אותו בדיון קודם, אבל הוא נעול על הכרטיס הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים