עבור לתוכן

כמה שאלות על סוני 3 מארה"ב

Featured Replies

פורסם

אהלן.

כעקרון אני דיי [מאוד] בקיא בקטע של הזמנה מחו"ל ויש לי פידבק מאוד מכובד בEBAY אבל קונסולות זה משהו חדש לי.

בקיצור קיבלתי הצעה על סוני 3 במחיר כזה וכזה. עכשיו כמובן שהוא עובד על 110V כמו כל המוצרים שקניתי מארה"ב קניתי מתאם.

כרגע יש מצב שאני דיי לחוץ בכסף וה200 שקל שיעלו לי ממיר חשמל הם דיי יקבעו אם אני אקנה את הסוני או לא.

[אגב מדובר על הגרסה של ה60GB] קראתי פה כמה דיונים שסוני סליחה על הביטוי, מזיינים בשכל בתמיכת EMAIL שהגרסה האמריקאית תומכת רק ב110V 50HZ והשנאי הוא לא אוניברסלי. אני רוצה להיות בטוח לפני שאני מזמין.. יש גרסאות שאין להם שנאי אוניברסלי? אפשר לפתוח ולגלות את זה?

עוד משהו.. לגבי מכס. אני בכלל בא מכלי נגינה ואני יודע שעל זה אין מכס, רק מע"מ 15.5%. אחרי בירור קטן הבנתי שיש 29% מכס על משחקי וידאו. נשמע לי מוגזם ברמות! ושוב.. מדיונים שקראתי ראיתי שיש אנשים שלא שילמו. עכשיו גם לי קרו פעמים שלא שילמתי מכס אבל בכל זאת זה מגיע לסכום של 400 שקל מכס! אז בשורה התחתונה [המוכר לא מוכן לכתוב על זה ערך נמוך יותר ולא מוכן להצהיר מתנה] האם חוץ ממע"מ שרוב הסיכויים שאני אשלם ידפקו אותי עם 30% מכס?

ושאלה אחרונה.. שמעתי שיש בעיות חום לסוני 3 ושיש מכשירים שממש מרוב חום נכבים לאחר שימוש ממוצע של חצי שעה. האם אפשר לתקן בעיה כזאת? אם מכשיר מציג בעיה שהוא נכבה תוך 10 דקות - חצי שעה של משחק האם זאת בעיה של חום ואפשר לתקן אותה?

מצטער על החפירה, אני פשוט בטוח שאתם מבינים הרבה יותר ממני :xyxthumbs:

פורסם

לא צריך ממיר חשמלי.

השנאי אוניברסלי.

בכלי נגינה זה נכון שאין מכס (גם בצילום) אבל פה יש.

ולשאלתך - כן.

לסוני אין בעיות התחממות באוגוסט הקודם וביולי הנוכחי הוא פועל אצלי היטב שעות ארוכות של מאמץ.

לXBOX לעומת זאת יש ואולי משם אתה מתבלבל.

ליביו

פורסם

LIVIUR צודק בכל מה שהוא ציין - מניסיון.

פורסם
  • מחבר

המ.. סוג של הימור. כבר קרו לי פעמים שהזמנתי דברים כמו רמקולים שיש עליהם מכס ולא רק שלא שילמתי מכס אלא גם לא שילמתי מעמ [סכומים מעל 200$]

בקיצור זה הימור. לפחות אני לא צריך להוציא כסף על שנאי.

לגבי החום אני פשוט אומר שיש לי חבר שהסוני שלו נכבה לו תוך 10 דקות עד חצי שעה של שימוש בגלל התחממות. אפשר לתקן דבר כזה או שיש מקררים לסוני?

פורסם

אני לא יודע איזה PS3 יש לחבר שלך ומה עבר עליו , אבל כמו שכתבתי , גם אצלי וגם אצל הרבה מאוד אנשים שאני מכיר (ובאף אחד מהפורומים לא בארץ ולא בחול) לא שמעתי על משהו שנתקל בבעיה כזאת.

אז , או שיש לו בעיה פרטנית מאוד בPS3 שלו שלא ידועה בכל העולם , או שהוא מדבר שטויות.

עד עכשיו התקלות היחידות שהיו (וגם זה היה נדיר מאוד) זה מקסימום משחק שנתקע ב2.4 שגם את זה פתרו ב2.41.

זה נשמע לך הגיוני לעשות הפסקה כל 10 דקות - חצי שעה של משחק? ומה לגבי שמירות ? אם הPS3 נכבה כ"כ מהר?

בקיצר - תגיד לחבר שלך שילך יתקן את הPS3 שלו.

יש גם מאווררים שמתחברים לUSB מאחורה של הסוני , אני לא רואה שום סיבה הגיונית להתקין אותם.

פורסם

המ.. סוג של הימור. כבר קרו לי פעמים שהזמנתי דברים כמו רמקולים שיש עליהם מכס ולא רק שלא שילמתי מכס אלא גם לא שילמתי מעמ [סכומים מעל 200$]

בקיצור זה הימור. לפחות אני לא צריך להוציא כסף על שנאי.

לגבי החום אני פשוט אומר שיש לי חבר שהסוני שלו נכבה לו תוך 10 דקות עד חצי שעה של שימוש בגלל התחממות. אפשר לתקן דבר כזה או שיש מקררים לסוני?

בטוח שאין לו אקסבוקס?

אם מדובר בסוני אז הוא תקול ושיממש אחריות

פורסם

גם ה360 לא יכבה כל כך מהר אולי אחרי שעה של משחק בחום של 30+ מעלות הוא יקפא

(או יקבל RROD)

פורסם

CRAZY , לא להגזים , ראיתי והשתמשתי גם בXBOX שעות על גבי שעות בלי שום בעיה (פשוט קרה גם באותה מידה שהוא "מת" , נראה כאילו ברנדומליות לגמרי, דווקא פעם אחרונה שלחבר שלי הלך - זה היה בחורף)

ליביו

פורסם

זה אישית מניסיון שלי ...

וזה משהו שקרה לי שבוע שעבר ...

אחרי שעה +ששיחקתי בGTA 4 בחדר שלי (חשוב לציין שזאת עליית גג קרי חם יותר מהגיהינום) הקונסולה קפאה.

זה בדרך כלל לא קורה ובגלל זה "אולי אחרי .."

פורסם

אחת הסיבות שלא לקחתי X360, להגביל את עצמי במשחקים בגלל פחד שהקונסולה תקבל פריז, זה מעצבן.

פורסם

אחת הסיבות שלא לקחתי X360, להגביל את עצמי במשחקים בגלל פחד שהקונסולה תקבל פריז, זה מעצבן.

ההגזמות !

פורסם

אתה בעצמך כתבת ששיחקת GTA במשך שעה + והקונסולה קיבלה פריז..

חוץ מזה שאני משחק הרבה זמן רצוף בלי לשים לב שהזמן עובר [:S] ובמיוחד עכשיו בקיץ, שיש חופש, אז זה דיי באסה לקבל פריז ככה.

פורסם

יופי בחום שהגיע ל40 מעלות כי המזגן שלי היה דפוק ...

בדרך כלל זה לא יקרה

לא מעט פעמים שיחקתי 4 שעות ויותר (שהשיא הוא 8 שעות רצוף) ולא קרה כלום

פורסם

אה אוקיי.. לא ידעתי את זה.

טוב לדעת שהיא לא עד כדי כך רגישה לחום, כי קראתי ברשת שאנשים אשכרה מפסיקים לשחק מפחד לקבל RROD.

אם כבר גלשנו מהנושא, איזה גרסא יש לך? 90/60NM

פורסם

את הישנה והפגיעה יותר ):

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים