עבור לתוכן

מודמים של בזק ומודמים של הוט

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצות מי הם המודמים הכי טובים -כלומר-לא צריך לכבות להדליק כל הזמן,אין בעיות מיוחדות וכל מאפיין אחר שעולה על דעתכם(אם אפשר-פירוט גם לבזק וגם להוט),וצריך לתמוך ב-5 Mb

ומתחבר בתקן Ethernet

• תגובות 64
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולם תומכים ב5 מס"ש ולכולם יכולים לצוץ בעיות.

פורסם
  • מחבר

יש כאלה שידועים בתור טובי יותר או כאלה שידועים בתור טובים פחות?

פורסם

טריון בהוט לא מומלץ לפי מידע שקיבלתי מעובדי הוט לשעבר (יכול להיות שיש דגמים חדשים ששונים).

אם יש אפשרות תתעקש על טומסון או מוטורולה.

בבזק 3 הדגמים שמחולקים כרגע בסדר גמור.

rotal rta 1320

aztec 600e

siemnes c2 010

פורסם
  • מחבר

תודה

כרגע אני עם אזטק 600EW -נורא ואיום-לא לגעת!!!

כל שניה הוא קורס,אינסוף בעיות עם ה-DNS,הוא מתחמם בטירוף וכל שעה בערך צריך לכבות להדליק כדי לקבל אינטרנט....(תאמינו לי,בדקתי),ניסיתי עידכוני FIRMWARE, ניסיתי הגדרות כאלה ואחרות..... ,בכלל כשאני משתמש בו בתור ראוטר הוא לא עומד בעומס-לאחרונה קניתי ראוטר אחר והגדרתי מחדש את הרשת ככה ש ה-600EW ישמש רק כמודם-הפסיק להתחמם,ועכשיו הוא מחזיק -24 עד 36 שעות בלי קריסה....(מה זה איכות חיים :s07:)

אני אשמח לעוד המלצות מסוג של "לא לגעת" ובכלל לכל המלצה או מידע על המודמים

פורסם

תשמע אני עם 600EW כבר שנתיים+ בלי שום בעיות וזה כמו שצייניתי עניין של מזל ;)

ידוע שלדגם הזה יש כל מיני "אנומליות" שונות.... אבל שוב כל מקרה לגופו.

פורסם

תשמע צריך קצת קומבינות בבזק

ולהביא אלקטל כחול 3 מנורות מעודכן..

מחזיק כראוטר לא מתחמם

מחזיק 5 מגה ורשת ביתית

פורסם

600EW זה נתב משולב מודם... סיפור אחר לגמרי מאשר מודם לבד. הייתי אומר שככלל אצבע לא לקחת את הנתבים שבזק מחלקת/מוכרת.

ו600EW שמחזיק שנתיים בלי בעיות זה לא מזל... זה נס!

devilh, אם יש לך אתה הנתב הזה הרבה זמן ואתה לא משלם על תמיכת רשתות או משהו בסגנון לבזק, תתקשר לזק ותלחץ לקבל מודם רגיל במסלול השאלה ותעבוד איתו יחד הנתב שקנית.

פורסם

עוד עדות מצמררת, יש לי את דגם הASUS שבזק מחקלת ולצידו 3COM דפוק(ניתוקים בP2P ושאר ירקות).

אחרי יומיים של שימוש בASUS, החלטתי לחזור לנתב הדפוק שלי ולהשתמש בASUS כמודם,

רק לציין שהASUS הוא חדש לחלוטין(לשאלה, למה לקחתי אותו מלכתחילה? ניסויים, אמרו שהוא יכול לעבוד כרפיטר ואת זה הוא דווקא עושה בצורה סבירה).

פורסם
  • מחבר

אז זהו,שכבר יצאתי מההתחייבות שלי אליהם,ואני רוצה פשוט לעבור מסלול,באותה הזדמנות אני רוצה להחליף את המודם(אני אלחץ אותם יחד עם המחיר כבר לעשות לי משהו טוב)-לכן אני רוצה לדעת על איזה מודם כדאי לי ללכת...

shai11-מה הדגם של המודם

אלקטל כחול 3 מנורות מעודכן
?
פורסם

כמו שאמרו כאן, עם קומבינות, הכל אפשר.

אם יש לו דוד שהוא מנהל עבודה במחלקה העיסקית, הוא משיג

כזה תוך 2 ד' ועוד עם סוויץ' מובנה של 4 פורטים.

פורסם
  • מחבר

אם אין לי קשרים,איך אני אוכל להשיג?

כסף מדבר אליהם?

מולטיקור-כשאתה אומר שאני לא אוכל להשיג היום אתה מתכוון לימים הקרובים(השבוע) או בחודש חודשיים?

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות להשיג את המכשיר חיצונית לבזק?(חנות כלשהי?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים