פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים היייש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשביםאני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקהאשמח אם תגידו לי איך עושים את זהתודה לכל המשיבים
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים תבדוק שיש תקשורת בסיסית בין שני המחשבים (פינג וכאלה) ושהפיירוואל לא מוגדר לחסום תקשורת בינהם.תבדוק ששני המחשבים באותה "קבוצת עבודה" (WORKGROUP) בוינדוס.תלחץ על תיקיה מסויימת במחשב ותבחר ב Share (או מאפיינים ואז ללשונית שיתוף), שם תאפשר את השיתוף ע"י סימון V במקום המתאים, הגדרת הרשאות אם יש צורך וכו' (שים לב שלהרשאות תצטרך גם להשתמש בלשונית אבטחה).במחשב השני תלחץ התחל-הפעלה (או WINKEY+R), ותרשום:\\0.0.0.0כמובן כש-0.0.0.0 יהיה האיפי של המחשב השני (אפשרי להשתמש גם בשם מחשב, אבל זה תלותי בסרביסים אחרים).ושים לב לא להתבלבל בכיוון של הקו נטוי.בהצלחה.
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים שלב ראשון : התחל ->לוח הבקרה ->אשף התקנת רשת אחרי שסיימת עם מחשב ראשון , אתה עושה אותו דבר בשני אחרי זה אתה הולך לכונן שאתה רוצה לשתף : לוחץ עליו קליק ימני ולוחץ מאפיינים אח"כ : איך אתה מתחבר ? 2 דרכים : 1) אתה נכנס למחשב שלי , ונכנס ל MY NETWORK PLACES ושם אתה עושה VIEW WORKGROUP COMPUTERS ורואה את המחשב שבו ההארד דיסק המשותף ... 2) אתה יכול להיכנס דרך הIP , אתה נכנס להתחל אח"כ להפעלה , אתה כותב את האייפי של המחשב השני דוגמה : 192.168.123.23\\ אתה שם את השם של המחשב השני כלומר שם החשבון בוינדוס למשל "BATATA" ואתה מקליד את הסיסמה וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.