פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים להורדה (אנגלית): ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b1-candidates/rc3/unsigned/firefox-3.0b1.en-US.win32.installer.exe (עברית): ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b1-candidates/rc3/unsigned/firefox-3.0b1.he.win32.installer.exe אנחנו קרובים יותר מתמיד לגירסא הרישמית של FF3 תהנו עריכה: דעה אישית משעה+ של עבודה איתה: דברים חדשים שאהבתי: +ביציאה מהדפדפן הוא שואל אם לשמור את העמודים שאתה צופה בהם ולפתוח אותם בפעם הבאה או שהוא יפתח בHOMEPAGE כרגיל (ניתן לעשות שיזכור את תשובתך ויפעל כך כל הזמן) +ליד הADRESS BAR יש אפשרות הוספה (או הורדה במיקרה שהוא כבר שמור) מהBOOKMARKS. הוסיפו PLUGINS בADD-ONS MANGER (בנוסף לערכות נושא ותוספים הרגילים) דוגמאות לPKUGINS: QUICKTIME PLUG-IN,ADOBE FLASH וכדומה.. +שופר דפדוף בשרתי FTP. +שונתה תיבת הDOWNLOADS. דברים בעיתיים כרגע ביגלל שזה BETA 1: -אין כרגע תוספים/ערכות נושא תומכות ביגלל שגרסא זו יצאה רק אתמול, אני מאמין שכבר שבוע הבא הרבה תוספים יהיו קיימים בגרסאת 3.0B1 *לצערי הערכת נושא הברירת מחדל היא אותה ערכה של FF2 כך שאין מראה חדש עדיין, אני חושב בגרסאות BETA הבאות כבר יהיה מראה חדש.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים טוב לדעת מי שרוצה להתקין רק בשביל ההתרשמות הראשונית, ולא לסכן את ה FF2 שלו, יכול לעשות את זה בלי חשש באמצעות Sandboxie (שהיא בכלל, תוכנה מאוד מומלצת להגנה חכמה על המחשב במקרים מסויימים)
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר אין שום סכנה לFF2 הוא מותקן במקביל לFF3 ולא במקום, כל הBOOKMARKS הועתקו לFF3 כנ"ל לגבי הסיסמאות.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים רוב הדברים שהבטיחו לנו עדיין לא קיימים בבטא הזאת... אני אתפלא אם אפילו הGECKO עודכן
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים רוב הדברים שהבטיחו לנו עדיין לא קיימים בבטא הזאת... אני אתפלא אם אפילו הGECKO עודכןאני לא כל כך מעודכן, תוכל לפרט אולי מה החידושים המצופים בFF3?אודה לך ולכל מי שיענה מאוד.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים אני לא כל כך מעודכן, תוכל לפרט אולי מה החידושים המצופים בFF3?אודה לך ולכל מי שיענה מאוד.בעיקרון?ממשק חדשפיצ'רים חדשיםפחות צריכת זיכרוןGECKO חדש מה שיתן מהירות גלישה יותר גבוהה(תיאוריה) ופחות דפים שלא עובדים עם FF(קצת פחות תיאוריה)[br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 15:12:00טוב בדקתי עכשיו וראיתי שגקו עודכן בבטא הזאתמ1.8.9.1 ל1.9B1... זה עדיין לא ממש "גקו-הדור הבא" אבל זה מתקרב
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים +ביציאה מהדפדפן הוא שואל אם לשמור את העמודים שאתה צופה בהם ולפתוח אותם בפעם הבאה או שהוא יפתח בHOMEPAGE כרגיל (ניתן לעשות שיזכור את תשובתך ויפעל כך כל הזמן) יש את זה גם עכשיו בפיירפוקס זה לא דבר חדש.. אני משתמש בזה!
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר בכל זאת, גם אם אין בזה חלק מהדברים שהבטיחו שהיו, אני ממליץ להוריד את הגרסא הזו, אחרי הכל יש כבר שיפורים, ואני לא מוצא חיסרונות מהגירסא הקודמת חוץ מזה שכרגע יש קצת תוספים שתומכים בגרסא זו.יתוספו כל הזמן עכשיו תכונות חדשות בגלל שזה רק BETA1 ויצאו עכשיו הרבה עדכונים.אני ממליץ לא למחוק את הגירסא הקודמת 2.0.0.X ביגלל שאם הכל זאת זה לא מתאים לכם תוכלו לחזור על ידי מחיקת גירסא זו.אני האופן אישי כבר משתמש בFF3 כבר באופן סדיר.יש את זה גם עכשיו בפיירפוקס זה לא דבר חדש.. אני משתמש בזה!אם אני לא טועה בFF2 הוא שואל אם לפתוח את הדפים בקודמים רק אם התוכנה קרסה/לא ניסגרה כמו שצריך
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים OI OI OI חדשות חמות חמות על FF3הנה רשימת הפיצ'רים המלאה של FF3 (המון!!)http://wiki.mozilla.org/Firefox3/Product_Requirements_Documentוקראתי את סיכומי הפגישה האחרונה של מפתחי FF אני פשוט אעתיק לפה את החלק החשוב# Fx3.0 m9/b1 - * one remaining bug blocking beta (bug 399664) * Hoping to wrap b1 up soon and reopen tree for M10 * next steps on visual refresh to be discussed later today * m10/b2 released by holidaysכן כן בטא מספר 2 לראות החגים (ממש עוד מעט) נראה שאנחנו הולכים את FF3 בקרוב מאוד
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים עדיין לדעתי הדפדפן הכי הכי זה אופרה 9.5 בטא.המהירות שלו מהשטן.פיירפוקס מאז גרסא 1 רק בנתיב של אכזבה.שום דבר מרענן, חדש וייחודי.כלום.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר אי אפשר להשוות OPERA 9.5 לFF 2\3 כל אחד לוקח מה שנוח לו יותר. אני אישית ממש לא אהבתי את OPERA 9/SAFARI/IE 6/7. השתתפתי בגירסאות האלפא/בטא/RC של 1.5 ו2.0. ועבדתי עם גרסאות האלפא של המנוע GECKO 1.9, ואני לא הולך לוותר עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.