עבור לתוכן

ראיתי שדנתם כבר על זה אבל איזה תוכנת איחוי טובה פועלת על ויסטה?

Featured Replies

פורסם

עשיתי חיפוש וראיתי שאתם די לא בטוחים אם תוכנות שנקנות בכסף אכן מצדיקות את עצמן אבל ממש מפריע לי שאני לא רואה את מצב של האיחוי כשאני מפעיל אותו

מישהו מכיר תוכנה שעובדת בויסטה?

פורסם
  • מחבר

מישהו??

פורסם

כל התוכנות האלה מיותרות ושוחקות את ה-HD לחינם.

תשתמש בתוכנה הפנימית של ויסטה, היא בהחלט מספיקה.

פורסם

תתקין Diskeeper כי הדיפרגר של ויסטה פרימיטיבסקי ולדעתי אפילו יעיק לך יותר על המחשב תוך כדי שהוא נותן תוצאות נחותות מאשר DK... אגב אחרי שבדקתי את PerfectDisk חזרתי ל-Diskeeper.

ותוכל לקרוא על חילוקי הדעות שלי בנושא עם אמנזיה כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=223871.10

אה, ושים טוב טוב לב לניגוד בין מה שאמנזיה אמר אז למה שהוא ממליץ לך לעשות היום. הסרביס של ויסטה מעיק בדיוק אם לא יותר מהסרביס של DK על XP או ויסטה. ואני מצטט את עצמי:

עכשיו נשאלת השאלה, האם אנשים כמוך שמאמינים שזה מעמיס על המערכת יסגרו את הסרביס הזה ויעשו דיפרג "בשיטה הישנה והידנית"? מסופקני קשות...

בקיצור ישנם אנשים שנשארים "עם מה שיש" כי הוא "מספיק טוב", ויש אנשים שמחליטים לבד מה יותר טוב להם עוד לפני שהעדר הצטרף... אם אמנזיה היה עקבי, הוא היה ממליץ לך לסגור את הסרביס בוויסטה ולא לאפשר לווינדוס לטחון את ההרד דיסק המסכן שלא ימות בטרם זמנו. הפואנטה היא שהוא יודע עכשיו כמה דבר כזה יראה דבילי לעשות, מה שמוכיח שטענותיו כל הזמן היו פשוט שגויות...

פורסם

מיסטר ר,

אין לי את או את הסבלנות להכנס איתך ללולאה אינסופית של ויכוחים.

ה-DiskKeeper, עובד ומעמיס הרבה יותר על המחשב וה-HD מאשר ה-Defrag ה"פרימיטיבי" של הויסטה.

הבעיה שלך היא שאתה קונה יותר מידי בקלות את הלוקשים שהחברות הללו מאכילות אותך.

Defrag הוא פעולה חשובה והכרחית לתחוזקת המחשב, בזה אין ספק.

גם אפרסמון טוב לבריאות, אבל תאכל יותר מידי אפרסמונים תהיה לך עצירות. ;D

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רוצה להגיד תודה על זה שאתם עוזרים לי .

ועכשיו ,לגבי "Diskeeper2007-ProPremier " הוא לא נותן לי להתקין אותו הוא אומר שהוא לא תומך ביונדוס (יש לי ויסטה הום פרימיום)

וה"PerfectDisk 8.0" גם לא נותן לי להתקין אותו כי גם הוא אומר שהוינדוס לא מתאים.

איזו תוכנה מתאימה לויסטה שלי? ???

אגב אם זה חשוב... אלו הנתונים שלי אם זה משפיע איכשהו :

מעבד - T7200

ראם - 1G

הארד - נשאר לי איזה 30G בערך

והויסטה הום פרימיום 32 סיביות.

פורסם

אמנזיה - מן הסתם אין לך הוכחה לעומס הרב יותר של DK לעומת Vista defrag... לא בצורת כמות מדוייקת של זיכרון בשימוש או (יותר חשוב) אחוזי מעבד מנוצלים ומתי בדיוק, או מדדי מהירות הרד דיסק לפני ואחרי דיפרוג. כלומר אתה יכול להמשיך לטעון X ואני אמשיך לטעון Y עד שאחד מאיתנו יבוא עם הוכחות ברורות (גם אני לא מתכוון להוכיח שום דבר כי זה לא חשוב לי מספיק שאתה או כל אחד אחר יאמין למה שאני אומר מה גם יש סיכוי נמוך שאתה צודק חלקית).

לגבי אי הרצת DK...לפי האמור כאן:

http://www.diskeeper.com/diskeeper/premier/techspecs.asp

Further, your system may require a new or updated version of the Microsoft Management Console (MMC), which is less than 6 MB.

פורסם
  • מחבר

כן אני הורדתי שוב את הגירסה החדשה שלהם וזה עבד

בינתיים זה נראה די בסדר ונטרלתי את ההפעלה האוטומטית כדי שלא ישחק אותו כמו שאמרתם לי קודם

בכל מקרה תודה רבה :xyxthumbs::yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים