פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אתה באמת רציני, לתת לה אגרוף בתור ניסיון התחלה?! אני לא יודע מי הציע לך את השיטה הזו אבל לדעתי הוא אחד שלא ממש הולך לו עם בחורות, בלשון המעטה...
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אתה באמת רציני, לתת לה אגרוף בתור ניסיון התחלה?! אני לא יודע מי הציע לך את השיטה הזו אבל לדעתי הוא אחד שלא ממש הולך לו עם בחורות, בלשון המעטה...אה, רגע, זה לא טוב...?אוי שיט זה מסביר הרבה.....
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים אתה בתוך המים ויש שם כוסיותאז אתה עושה וואי וואי איזה חום מתחיל ליהיות פה כשאתה מתקרב אליהןואז חבר שלך עושה אהה כן השתנתי
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מי שכוסית כנראה לא תשים עליך כי האף שלה יהיה גבוהה בשמים והיא תעדיך להתסובב עם חברות שלה והידיד ההומו.סע לאוסטרליה
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מי שכוסית כנראה לא תשים עליך כי האף שלה יהיה גבוהה בשמים והיא תעדיך להתסובב עם חברות שלה והידיד ההומו. סע לאוסטרליה תכלס !! אוסטרליה אחרי הצבא הינה אני בא!
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים תשחה לידה פתאום תצעק תיזהרי ותמשוך אותה אלייךוכשהיא לא תבין למה תגיד לה מדוזה בגודל הראש שלי כמעט חיבקה אותך אז העדפתי אני לחבק אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.