פורסם 2007 ביולי 1718 שנים יש לי HDD עם חיבור IDE בגודל של 40 GB והבאתי היום HDD בחיבור SATA בגודל של 80 ג'יגה ואין לי כח לפרמט כי פירמטטי בדיוק לפני שבועיים והוינדוס נכון לעכשיו פועל מצוייןכל מה שאני צריך זה להעתיק את כל התכולה של הHDD שלי מהישן לחדש כולל הBOOT שלוואם יש דרך לסדר את זה?!!
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים כן.וזה כולל הכל - Registery, boot, fav/. הכל.אפילו את הצורה של הסקטורים שיושבים בהארד דיסק הוא מעתיק (אם הוא לא מאוחה - הוא ישאר לא מאוחה)Norton ghostואל תתן לאף אחד להגיד לך להשתמש בתוכנה אחרת כי זאת התוכנה ששולטת בלי עוררין על הענף הזה של העתקת הארדיסקים
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים AcronisTrueImage ואל תתן לאף אחד להגיד לך להשתמש בתוכנה אחרת כי זאת התוכנה ששולטת בלי עוררין על הענף הזה של העתקת הארדיסקים יש לך משהו שמגבה את זה שזו התוכנה הכי טובה בלי עוררין ??
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים יש תוכנה יעודית של Western Digital... אתה מבצע הכל דרך DOS וזה אמור לעבוד יופיhttp://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=999&swid=55Data Lifeguard Tools. תכין לעצמך boot disk של התוכנה ומשם זה אמור להיות פשוט.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מה הקשר יש דיסק בוט של גוסט 2003 עם תמיכה ב USBלא עובד בהרבה מקרים, במיוחד לאפטופים. Acronis, מניסיוני, יותר גמיש בהרבה. אני מחזיק סידי בוטבל של שניהם בכל מקרה...
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים דיי דיי עוד מעט תגיד לי שgspace הכי טוב כי לגוסט אין אפשרות לגבות את המידע באינטרנט.הוא ביקש משהו למטרה מסויים והוא קיבל אותה, טוב שלא אמרת לי שהוא בכלל צריך M16 כי איך הוא יגן על עצמו במחסום עם ghost?תהיה קשור למה ששאלו, למטרה שהוא רוצה זאת התוכנה הכי מקובלת ושכולם סומכים עליה (תשאל אנשים).
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אני לא צריך לשאול אנשים. אני רואה סביבי איך לאט לאט כולם מתחילים לעבוד עם Acronis כי בכל זאת קשה להפיל מתחרה חזק... גוסט עושה את העבודה למי שבעל דרישות מאוד בסיסיות, Acronis עושה אותה הרבה יותר טוב ומיועדת למי שיש טעם משובח בתוכנה. זה ההבדל.http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=263766
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים טוב, לא מכיר את התוכנה הזאת ואני מעדיף לעבוד עם משהו שאני בטוח איתו שעובד ושיש לי נסיון איתו.מי שרוצה לצאת להרפתקאות שיהיה. לי אין צורך בזה כשאני רוצה להעתיק תוכן הארדיסק X להארדיסק Y.יכול להיות שאותה צודק (וקרוב לוודאי שכן - אולי יש לתוכנה יותר פיצ'רים) אבל לפעמים כמו שאומרים מה שעובד טוב לא צריך להחליף, ולמטרה פשוטה כמו להעתיק הארדיסק לא צריך תוכנה מטורפת מדיי.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לא שיש בה יותר פיצרים היא פשוט יותר קלה למשתמש הביתי טכנאים ואנשי מקצוע לא מחפשים אייקונים יפים ואנימציותגוסט 2003 תוכנה יותר מהירה ומותאמת לעבודה עם מקלדת דבר שהרבה יותר יותר קשה עם. Acronis
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.