עבור לתוכן

מודם Alcatel ישן וראוטר, כיצד גורמים להם לעבוד ביחד?

Featured Replies

פורסם

קניתי ראוטר של EDIMAX בתקן 802.11G.

במדריך רשום שההגדרות תואמות לכל המודמים חוץ מהמודם שברשותי Alcatel speed touch home (השחור עם ה5 נוריות).

אך גם רשום במדריך לפנות ל"אתר שלנו לקבלת תמיכה והורדת המדריך המתאים".

לא הבנתי כל כך לאיזה אתר הם מתכוונים, אז אני שואל פה, איך אני בכל זאת יכול לגרום למודם הזה לעבוד עם הראוטר שקניתי, מאחר

ולא בא לי לשלם 400 שקל על מודם חדש. (אגב, המודם החדש של בזק כולל נתב?)

ועוד שאלה, למיטב הבנתי בPS3 שלי יש כרטיס אלחוטי מובנה. אך לא קיבלתי שום אנטנה שאוכל לחבר אליו. האם אפשר לרכוש אנטנה כזאת בנפרד?

או שאצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק בשביל האנטנה?

פורסם

תתקשר לתמיכה של פיקוק זה רק עניין של הגדרות.

את המודם השחור אפשר להחליף בלי בעיה, תתקשר לתמיכה של בזק ותגיד שהוא עושה לך בעיות.

פורסם

אהלן שי מה קורה?

גם אצלי בבית יש אותה קומבינציה של ראוטר אדימקס ומודם אלקטל הישן (שד"א הוא מעולה ואל תוותר עליו לא משנה מה!!)...

כנראה הדגם של האדימקס שלך לא תומך בפרוטוקלPPTP שזה הוא פרוטוקול ברירית המחדל של האלקטל.

מה שכן ניתן לעשות הוא כך:

הנה לינק לממסך שהעלתי לך שמסביר בצורה פשוט מעולה ופשוטה כולל תצלומי מסך, לאיך להעביר את המודם מפרוטוקול PPTP לPPPoE

שזה בעצם הפרוטוקול של כל מודמי הרשת של ADSL -וכמובן לאדימקס שלך יש אפשרות של PPPoE!

http://www.bestsharing.com/files/DvCnL0291110/Alcatel.pptp-to-pppoe.pdf.html

אז לאחר שאתה הופך את האלקטל לPPPoE פשוט להגדיר כך גם את האדימקס שלך ושניהם יעבדו לך בצורה מעולה! אפילו יותר טוב מPPTP והנושא בדוק!

*דבר חשוב- שים לב שאתה עושה את הצעדים של הפיכת המודם לPPPoE בצורה נכונה כי אחרת המודם יכול לההרס!

בהצלחה גבר ואם אתה צריך עזרה תרשום פה ואני אגיב לך!! :)

פורסם

כל האדימקסים שאני מכיר תומכים ב-PPTP.

פורסם

כל האדימקסים שאני מכיר תומכים ב-PPTP.

אתה צודק, גם ממה שאני מכיר - אבל אם יש אפשרות וידע אז שווה להפוך את המודם לPPPoE כדי לקבל איכות יותר טובה

פורסם
  • מחבר

אם הוא תומך אז למה אני לא מצליח לעשות איתו כלום?!

אני לא מצליח להכנס ל"אתר" של הנתב ולחילופין גם לא לאתר של המודם כדי לשנות אותו.

אז מה עושים?! אני מייואש. לא בא לי לבזבז כסף על מודם חדש סתם אבל בינתיים אני לא רואה פתרון. :'(

פורסם

רגע, אם אתה לא מצליח אפילו להיכנס לממשק הנתב, זו בעיה אחרת.

הייתה פעם שכן הצלחת?

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי אף פעם...

אבל אני לא חושב שיש בעיה עם הנתב, הוא הרי חדש לגמרי. ואם הייתה איתו בעיה אז לפחות למודם הייתי מצליח להכנס.

פורסם

אוקיי, אז לפני שמתחילים לדבר על הגדרות PPTP ופיקוק וכל זה, בוא נראה איך מצליחים לחבר את הרשת.

איך המחשב/מחשבים מחוברים פיזית?

מה כתובת ה-IP?

מה קורה כשאתה מנסה להיכנס לנתב (192.168.2.1?)

פורסם

דבר ראשון צריך להגדיר את המודם שיעבוד במצב Bridge PPPoE .

חבר את המודם ישירות לכרטיס הרשת שלך , ותגדיר את כרטיס הרשת ל 10.0.0.1 IP

SUB 255.255.255.0

GATEWAY 10.0.0.138

אחרי זה אתה אמור להיתחבר לממשק הWEB של המודם דרך הדפדפן בכתובת 10.0.0.138

ותגדיר לפי ההוראות שנתן demas

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר הצלחתי להגדיר את הנתב כPPTP.

כמה שאלות:

עדיף להגדיר את המודם כPPPoE? יהיה שיפור במהירות, יציבות?

המסנג'ר לא מתחבר לי, אני אמור לפתוח איזשהו פורט, או משהו בסגנון לא? איך עושים זאת?

האם כדאי לי לרכוש מודם חדש או שהמודם הישן של ALCATEL יתפקד בסדר? (בינתיים אין בעיות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים