עבור לתוכן

Sunbeam Tuniq T120 - VS - Zalman 9500 LED

Featured Replies

פורסם

אני רואה שהמון אנשים כאן נותנים ביקורות נורא טובות ל Sunbeam ואף אומרים שהוא עדיף על Zalman בכל הפרמטרים !,

רציתי לשמוע תגובות לגבי ההבדלים בין הקירורים ובעיקר מה יותר כדאי (ואני לא מדבר על המחיר כי הוא אותו מחיר).

המאוורר של ה Tuniq נראה כאילו משהו זול ולא באמת משהו איכותי, ובנוסף הוא תופס מקום לא מבוטל במארז (אצלי זה לא בעיה כי יש לי את Gigabyte 570) מה שגורם להתחממות יתר למירב ידיעתי, אני בכל אופן יודע ומכיר את Zalman בתור הקירורים האיכותיים והשקטים ביותר,

פתאום אני שומע שיש משהו טוב יותר..., הכיצד ?

ואיזה מ-בין 2 הקירורים נוח יותר להתקנה, אם אני מבין נכון אז בשבילל התקין את ה tuniq על am2, חייבים לפרק את כל הלוח... האומנם ?

Sunbeam Tuniq Tower 120

tuniq_cooler_tower120_r5_c35.jpg

Zalman 9500 LED AM2

9500AM2_c_p.jpg

פורסם

Tuniq

פורסם
  • מחבר

Tuniq

אשמח אם תהיה יותר ספציפי...

פורסם

איך? הטוניק עדיף..

תחפש בגוגל ביקורות ותראה בעצמך,זלמן אולי טובים אבל ממה שידוע לי שקטים הם אף פעם לא היו ובטח ובטח שלא זולים

לא תהיה לך שום בעיה עם הטוניק במארז שלך

פורסם
  • מחבר

הנה משהו שמצאתי ב x-bit

image005.png

אם הנתונים האלה אמיתיים, ה Tuniq טוב מה-Zalman ומכל שאר הקירורים (האוויר) שקיימים היום בשוק, והמחיר שלו הוא סך הכל 260 ש"ח,

שזה שווה לכל כיס ובנוסף אתה מקבל את הקירור האופטימלי ביותר, אין מילים בפי.

פורסם

האתר הזה מקצועי מאוד ואין שום סיבה שהנתונים לא יהיו נכונים,מה גם שתוכל למצוא נתונים דומים בשאר אתרים אחרים.

הטוניק בהחלט הכי מומלץ,ואתה יכול לראות שהזלמן ממש לא ב-Top בטח ובטח שלא מבחינת רעש (הוא לא שקט כלל)

פורסם

הטוניק הוא אחד מקירורי האוויר הטובים ביותר. הזלמן(בפרט ה9500) לא מצדיק את מחירו ונחשב לקירור בינוני ביחס לאופציות האחרות.

בשביל להתקין את הטוניק חייבים להתקין פלטה אחורית ולכן לפרק את הלוח. ייתכן וגם לו יש REV B בדומה לשאר הקירורים, ואז לא צריך פלטה אחורית, אך אני סבור שלא.

פורסם

זה לא מסוכן להרכיב משקולת כזו בלי פלטה אחורית? כך שגם אם יש לו REV B זה לא יהיה מומלץ..

פורסם
  • מחבר

זה לא מסוכן להרכיב משקולת כזו בלי פלטה אחורית? כך שגם אם יש לו REV B זה לא יהיה מומלץ..

זהו, זה קירור ממש גדול... והמשקל שלו בהתאם..., האם זה באמת לא מסוכן ? והאם יכולים להיות בעיות כלשהם עם ההתקנה של הקירור הזה ?

פורסם

זאת הסיבה שאני לא בטוח שקיים REV B שכזה לטוניק. לנינג'ה ולאינפיניטי אכן קיים.

אבל סה"כ, עם בדיקות האיכות שהמוצר עובר, אין סיבה לדאגה.

פורסם
  • מחבר

זאת הסיבה שאני לא בטוח שקיים REV B שכזה לטוניק. לנינג'ה ולאינפיניטי אכן קיים.

אבל סה"כ, עם בדיקות האיכות שהמוצר עובר, אין סיבה לדאגה.

זאת אומרת שלא תהיה לי בעיה של תאימות ב AM2 ? וכל הנושא של ההרכבה לא ממש מסוכן ?

פורסם

תוודא אם אכן קיים REV כזה. כמו שאמרתי, למיטב ידיעתי דווקא אין(להבדיל מהביג טייפון, INFINITY והנינג'ה).

פורסם
  • מחבר

http://www.tuniq.com.tw/Support/faq/faq03.htm

לפי האתר שלהם, נראה כאילו הם סידרו איזה קומבינה בשביל שהוא יתאים ל AM2, כי כמו שזה נראה לי.. זה לא הכי יציב..

צריך לזכור שיש ל Tuniq חתיכת משקל...

האם כדאי לקחת את הסיכון ובכל זאת להתקין כמו שהם ממליצים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים