עבור לתוכן

ffdshow אחד הקודקים הרעים ביותר שהופצו.

Featured Replies

פורסם

כדי לצפות בסרטי אבי אנחנו נדרשי לקודק או נגן מיוחד.

בשתי המערכות האחרונות שהיו לי ffdshow גרם למסך כחול בצפיה בסרטי וידאו או להתנגשויות

עם כרטיס קול שהותקן. ראו הוזהרתם.

נראה לי שקודק כזה יכול לבשל את המעבד או את כרטיס הקול בצורה שאפשר להצטער עליה

זמן רב.

אשמח לדעות ו/או תגובות.

פורסם

אצלי הוא עובד מצויין. איזו גירסה התקנת? הישנות היו צריכות משאבים משמעותיים מהמעבד, החדשות הרבה פחות.

פורסם

:nono:

ממש אבל ממש לא נכון

יש לי אותו למעלה משנה והוא ממש מעולה!

פורסם

על מה אתה מדבר זה אחד הקודקים הכי טובים ושימושיים שיש ואפילו יש לו אפשרות להציג כתוביות בתוך סרט.

פורסם

מאז שגיליתי אותו אני לא מתקין שום קודק אחר

אין בו שום דבר רע לדעתי

בפירמוט האחרון האמת לא התקנתי שום קודקים, גם לא אותו, רק VLC ולא צריך קודקים ושום כלום :)

פורסם

הבעיה עם VLC היא שהוא לא נוח אני אישית לא ראיתי משהו יותר נוח מ-MPC (מדיה פלייר קלאסיק)

פורסם

FFDSHOW הוא אחד מהקודקים הטובים והכדאיים ביותר , מלא בעיות הוא בטח לא וכנראה הבעיה שלך נובעת מנתונים אחרים אצלך שכנראה לא מופיעים אצל רוב מחשבי העולם שמשתמשים בקודק זה.

מה שחשוב לשים לב הוא שהגירסה "הכביכול רשמית" היא עתיקה מלפני שלוש שנים כמעט , במקביל יש פיתוח אחר שזוכה למספר עידכונים וחידושים מדי חודש , הגירסה האחרונה היא מינואר 2007 - ואותה עליך להתקין (הורדה מהאתר FREE CODECS). כמובן שאם אתה מתקין אותה אין שום סיבה להתקין קודקים אחרים שמתעסקים ב MPEG4 (עיקר השימוש בה) לסוגיו השונים , אין בזה הגיון וזה מתכון לצרות (כמו להתקין כמה אנטיווירוסים או פיירוולים).

יש לי נסיון ארוך עם התוכנה על המון מחשבים שונים ולא ניתקלתי איתה בשום בעיות בשנים האחרונות , היא אפילו עושה פלאים עם כמה P3 שעליהם היא מותקנת.

בעיקרון - במחשב עם מערכת XP מעודכנת בכל העידכונים , ביחד עם קודק לקוויקטיים (מומלץ QUICKTIME ALTERNATIVE) וFFDSHOW אחרון - לא צריך להתקין קודקים נוספים לרוב השימושים של רוב האנשים (תמיד יש יוצאים מהכלל). עדיפות נוספת היא בנוסף לכך להשיתמש בMEDIA PLAYER CALASSIC שמגיע עם ה QUICK TIME ALTERNATIVE בכדי להיות מסודר לגמריי.

פורסם

ניראה לי שהבעייה שלך הייתה שפשוט היו לך קודדים מותקנים לפני שהתקנת את FFDSHOW, מה שגורם להתנגשות ביניהם מתי שאתה מנסה להפעיל סרט מסויים.

אתה לא צריך להתקין אף קודד אחר בזמן שאתה מתקין את זה, יש שם את הכל כימעט, לכן תתקין -רק- את זה ולא דברים אחרים לפני \ אחרי שיצרו התנגשות ובעיות מיותרות.

פורסם

כדי לצפות בסרטי אבי אנחנו נדרשי לקודק או נגן מיוחד.

בשתי המערכות האחרונות שהיו לי ffdshow גרם למסך כחול בצפיה בסרטי וידאו או להתנגשויות

עם כרטיס קול שהותקן. ראו הוזהרתם.

נראה לי שקודק כזה יכול לבשל את המעבד או את כרטיס הקול בצורה שאפשר להצטער עליה

זמן רב.

אשמח לדעות ו/או תגובות.

איזה קשקוש בלבוש. הקודק הזה הוא דבר גאוני, בייחוד לאנשים כמוני שעוסקים המון בהמרות וידאו וזקוקים להמון קודקים.

כבר קרה מקרה שנלאצתי לפרמט בגלל הבלאגן שריבוי קודקים עושה. FFDSHOW זה פשוט דבר גאוני

פורסם

אני לא יודע למה אתה לא אוהב אותו אבל זה אחד הקודקים הטובים ביותר והיציבים ביותר שיצאו בזמן האחרון בכללי

עובד אצלי ללא שום בעיה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים