עבור לתוכן

חבילת עברית ל xp

Featured Replies

פורסם

זקוק לעזרתכם דחוף ! קניתי מחשב נייד מארה"ב של DELL עם WINDOWS XP HOME EDITION באנגלית ,

אין לי בעיה עם זה , אלא לפעמים תוכנות בעברית לא מותקנות היטב והחלונות קורא אותן כסימן שאלה ???????.

יש לציין שאין למחשב דיסקט מערכת הפעלה כך שלא ניתן לשנות את המערכת ההפעלה הנוכחית לעברית .

אני יודע שקיימת תוכנה HEB PACK שמתקינים על הXP באנגלית והוא הופך לעברית , אך היא עולה כסף .

מה עושים???????????????????? ???

פורסם

קונים

פורסם

בשביל לקרוא ולכתוב עברית אתה לא צריך MUI, מה שגם ל XP Home אין.

תכנס להגדרות:

Control Panel -> Regional and Language

לפי טאבים:

Advanced:

- תסמן את כל הקידודים האיזוטרים לעיברית (פותר את בעיית ה- ??????).

- תאפשר עיברית בתור שפה לתוכנות לא יוניקוד.

Language -> Text Services -> Detailes

- תאפשר עיברית בתור שפת קלט. Settings -> Installed services -> add

- הרחב שירותי טקסט מתקדמים לכל התוכנות Advanced -> Compatibility Configuration

Regional Options:

- בחר עיברית למידות Standards and Formats

- בחר ישראל למיקום Location

בחלק מהשלבים המחשב יבקש להכניס דיסק WIN והוא ימשיך בהתקנה, יכול להיות שגם Reboot.

מקווה שזה יעזור.

פורסם

אני חושב שהנ"ל הופכים את המערכת ל"תומכת עברית", כמו ה-Enabled שקראו לWindows פעם.

ז"א עם הדיסק של ההתקנה אתה מאפשר קלט בעברית, הצגת עברית, פונטים בעברית, הגדרות אזוריות של ישראל כמו מטבע וכו' אבל באמת כדי לשנות את כל המערכת לעברית (כמו ש-Start יהפך ל"התחל", הכל יהיה מימין לשמאל) צריך לקנות.

אני אגב, לא ממליץ לקנות את זה. אם כבר עברית אז לקנות מראש בעברית.

ההורים שלי קנו למחשב שלהם את הדיסק שהופך את המערכת לעברית (כי יש לנו כבר באנגלית) וזה באמת הפך לעברית, אבל הרבה דברים נשארו באנגלית, לא ששמים לב בהתחלה אבל נשארו. חלק מהדברים פשוט נראו מוזר, ולפעמים שמים לב ש"פעם זה היה אנגלית".

מה גם, שכשאתה משתמש במערכת בעברית הרבה תיקיות נוצרות לך מראש בעברית, כמו שולחן עבודה, שמות משתמשים שאתה בוחר, המסמכים שלי ועוד. כשאתה יוצר תיקיות וקבצים בעברית, אי אפשר לגשת מ-DOS לתיקיות ולקבצים האלה (אם לא מדובר ב-NTFS). אם יום אחד יקרה משהו למחשב ותרצה לפרמט אבל לשמור קבצים מסויימים ותהיה לך גישה רק דרך ה-DOS, לא תוכל לגעת בקבצי עברית. אני אומר את זה מנסיון שהיה לי, מקווה שעד עכשיו מצאו לזה פתרון.

פורסם

ל- Xp Home אין MUI (חבילת עברית לתפריטים וכאלה).

יש גרסה עברית מיוחדת בלבד, לא ניתן לשדרג.

לכך זה כל מה שניתן לעשות, בשביל גיור חלקי. :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים