עבור לתוכן

המלצתכם לשידרוג מ - P4 3.6 GH

Featured Replies

פורסם

כחובב וידאו בפורמט של HiDef ( היי דפינישן) אני משתמש במחשב לצורך קליטתם מלוינים.

האות המגיע מצלחת /אנטנה נכנס לכרטיס לויני וכאמור העיבוד נעשה במחשב, את הוידאו אני מקרין ברזולוציה של 1980 * 1080 .

לאחורנה, מטעמי חיסכון ברוחב פס לויני, ספקי התוכן בחו"ל החליטו לעבור בשידוריהם מפורמט MPEG2 ל - MPEG4 / H264 דבר אשר מצריך כוח עיבוד רב של פיענוח והצגת השידורים הללו בזמן אמת.

לצורך המשימה הזאת הרכבתי לאחרונה מחשב חדש המבוסס על :

ASUS P5GDC DELUXE , P4 3.6 GH , 1 GB RAM DDR2 , NVIDIA 7900GT וספק של ENERMAX NOISETAKER 485W .

למרות שבצעתי OC של 15% (ל - 4.15 GH - יותר לא הצלחתי ) מסתבר שעדין חסר לי כוח עיבוד ( בקטעים מסוימים המעבד מגיע לנצילות של 100 % )

המחשב אינו מבצע שום משימה אחרת זולת הטיפול בוידאו - אין ריבוי משימות במקביל.

אשמח לקבל חוות דעת והמלצה לגבי שידרוג ברמה של הכפלת כושר העיבוד .

תודה.

פורסם

אם הבנתי נכון אתה מעוניין במעבד חדש?

תקציב יעזור פה מאוד...

3800X2...

C2D 6300

פורסם

מתי בדיוק הרכבת את המחשב? המעבד והלוח עתיקים

פשוט תחליף ל-Core 2 Duo כלשהו, גם לא יזיק 2GB זכרון

פורסם

ולוח תואם גם כן לא יזיק ;)

פורסם
  • מחבר

את חלקי המחשב אירגנתי מחודש מרץ השנה וזאת על פי המלצת יצרן חומרת הכרטיס הלויני ( המליץ על P4 3.2 או כפול ליבה 2.2 )

כאשר את הכרטיס הלויני קיבלתי רק שבוע שעבר ( אמור היה לצאת במהלך חודש מרץ ).

נניח שאין בעיה תקציבית אולם האמינות חשובה על איזה מעבד ולוח אם הייתם ממליצים.

האם אקבל כושר עיבוד כפול ?

לגבי הזיכרון, בבדיקה שערכתי, אפילו בדרישת העיבוד הגבוה ביותר לא היה צורך ביותר מאשר חצי GB זיכרון,

פורסם

היתי הולך על ה6600...

אם יש בעיית תקציב היתי הולך על 6300 בלי שום ספק..

עיבוד כפול? נדמה לי שאף פעם זה לא ככה...מעבד כמו שלי למשל 3800DC הוא בעצם 3200*2...ואני לא מקבל ביצועיטם טובים פי 2 מA 3200...

אבל זה יהיה שיפור ענק ענק ענק

פורסם
  • מחבר

אינני רוצה להכנס להשקעה פעם נוספת ולגלות שעיבוד לא מתבצע בצורה חלקה.

מה לגבי האפשרות של 2 מעבדים של P4 3.6 על לוח אחד (בדומה לשרתים), האם אז יהיה לי כושר עיבוד כפול , האם הדבר אפשרי ?

פורסם

לא ניתן לעשות את זה...רק באמת על לוח של שרתים וגם זה קצת יותר מסובך נדמה לי...

ושלא נדבר שזה מאוד מאוד לא כדאי..וגם אז לא יהיה לך כושר עיבוד כפול...

בכל מקרה..אין שום עיבוד שבעולם שלא יהיה חלק עם 6600...2100 שקל ואתה מסודר

פורסם
  • מחבר

ועל איזה לוח-אם אמין בעל 3 * PCI מומלץ ?

פורסם

בישביל מה? הקונרו 6600?

פורסם

אכן...

בכל מקרה..לוח M לזה תלוי כמובן בתקציב..וברצון לעשות OC..

אם אין צורך בOC אני מאמין שהלוחות של ASROCK יהיו נהדרים..יש אחד ב550 ש"ח ב KSP ויש לו PCI*3

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3485

אם צריך PC נדמה לי שיצא שהלוח של DFI עדיף על השאר? לא זוכר..בכל מקרה חיפוש ממש ממש קצר בפורום יענה על שאלתך לגבי הלוחות היקרים יותר שמתאימים לOC

תתחדש

פורסם

כדאי לבדוק אם יש כרטיס שעושה את ההמרה חומרתית

אם כן זה עדיף על כל מחשב חדש שתקנה

פורסם
  • מחבר

קודם כל, האם לשילוב http://cgi.ebay.com/Core-2-Duo-e6600-ASUS-P5B-Deluxe-WiFi-AP_W0QQitemZ200021331067QQihZ010QQcategoryZ1244QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem יפתור את בעית כושר העיבוד ?

http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=454&model2=432&chart=185

כאן אתה יכול לראות את ההבדל בין הקונרו 6600 לפרסקוט 3.6 בקידוד וידאו.

הקונרו עושה את העבודה במחצית מהזמן!

אכן משכנע .

כדאי לבדוק אם יש כרטיס שעושה את ההמרה חומרתית

אם כן זה עדיף על כל מחשב חדש שתקנה

לא קיים כיום כרטיס כזה, ולמעשה למה עדיף ? האם קיים חשש שגם הקונרו לא יספק את הסחורה ?

בישביל מה? הקונרו 6600?

כי עדין כרטיס לויני וכל כל הקשור ל - HiDef מגיע או קיים אצלי ב - PCI .כן ל - קונרו 6600

מצורפת תמונה לצורך המחשת נצילות המעבד :

1. ב - Euro1080 קצב העברת הנתונים עומד על כ - 10 Mbit/s ופתיחת הקידוד נעשת בחומרה(כדוגמת כרטיס של YES או HOT )

2. ב- HD Film קצב העברת הנתונים עומד על כ - 10 Mbit/s פתיחת הקידוד נעשת בתוכנה ( לדעתי מידי פרק זמן קצר ,כאשר הערוץ ניגש לקבל את הנתונים אשר בתוכנה, אנו רואים את הקפיצות בצריכת המעבד)

3. ב - HD Sport קצב העברת הנתונים עומד על כפול ויותר מהקודמים כ - 20 Mbit/s ופתיחת הקידוד נעשת בתוכנה,

מה שחסר כאן זהו כושר עיבוד נוסף שכאשר הערוץ HD Sport יגש לקבל נתונים ותהיה קפיצה בביקוש ,לא נגיע ל - 100 % אלא מקסימום 75 %

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

בהחלט יספק את הביצועים

ד"א המחיר מפתה אם לא תצטרך לשלם מע"מ (כ-3000 שקלים על חומרה שעולה בארץ 3700 ומעלה)

אם תצטרך לשלם מע"מ זה מגיע ל-3500 שקל, לא כ"כ משתלם

לא קיים כיום כרטיס כזה, ולמעשה למה עדיף ? האם קיים חשש שגם הקונרו לא יספק את הסחורה ?

תמיד עדיף תמיכה חומרתית, מאותה סיבה שבשביל לשחק כמו בנאדם במשחק עם DirectX 9 אתה תצטרך כרטיס מסך עם תמיכה חומרתית ב-DirectX 9

תמיכה חומרתית עדיפה בכמה סדרי גודל

ואתה יכול לראות את ההבדלים בתמונה שצירפת

כי עדין כרטיס לויני וכל כל הקשור ל - HiDef מגיע או קיים אצלי ב - PCI .כן ל - קונרו 6600

אתה חייב 3 חריצי PCI?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים