עבור לתוכן

אובר קלוק LEADTEK 7900 GT

Featured Replies

פורסם

רציתי לתת חוות דעת למי שרוצה לקנות, הכרטיס נתן לי 7930 ציון בסטוק ב3D MARK 05, סמתי קירור זלמן על הכרטיס הוא על 41 מעלות במנוחה ברגיל הוא היה על 47 הצלחתי להגיעה עים הליבה ל570 מ450 עים ממש טיפה ארטיפקטים שלא רואים במשחקים רק ב3D מראק ממש טיפה כמעט ולא שמים לב , זכרונות הגעתי מ1260 ל 1700 הזכרונות נתנו יותר אבל נראה לי מספיק, במאמץ הוא מגיעה ל50 מעלות אולי יותר לא שיחקתי הרבה זמן ציון סופי ב3D מראק 05 9300 נראה לי ממש מכובד אחלה כרטיס שבעולם ממש מומלץ

פורסם

תכיר -

. ,

אלה הם הפסיק והנקודה.

אנא, עזור להם לעזור לך.

פורסם

אחלה תוצאה...

תאמין לי שאם היה לי סתם ככה במקרה 2000-3000 שקל הייתי קונה כרטיס שנותן בסטוק 11000 מרקים 05...

:xyxthumbs:

פורסם

תכיר -

. ,

אלה הם הפסיק והנקודה.

אנא, עזור להם לעזור לך.

ROFL :lol: :lol:

נחמד נחמד... 1700 לזיכרונות

נראה כרטיס לא רע ל1.8Kשקל

פורסם

לא כדאי לך לעבוד איתו כשיש ארטיפקטים, בשבילך הם כמו סימני אזהרה - כשהם קיימים תדע שאתה חייב להוריד תדרים, ע"מ שלא להרוס את הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

הורדתי טיפה תמעבד ל550 ,קבלתי תוצאה גבוהה יותר 9500, נראה לי המעבד היה חנוק טיפה

פורסם

הורדתי טיפה תמעבד ל550 ,קבלתי תוצאה גבוהה יותר 9500, נראה לי המעבד היה חנוק טיפה

כנראה הגזמת והליבה הפכה ללא יציבה

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להרים עוד טיפה תזכרונות ,הגעתי ל1800 קיבלתי 9630 בלי ארטיפקטים .טעיתי בכתיבה

פורסם

אתה תשרוף אותו עם ארטיפקטים

זה כמו מנוע שאתה מאמץ אותו יותר מדי והוא מתחיל לחרחר לך, בסופו של דבר תגמור עליו וחבל :-\

פורסם

^^ צודק ..

אחלה כרטיס !

פורסם

כרטיס קטלני !!

תוצאות מעולות !!

פורסם
  • מחבר

לא יודע איך הם הגיעו לכלכך הרבה באתר, הליבה שלי לא נותנת יותר

פורסם

לא יודע איך הם הגיעו לכלכך הרבה באתר, הליבה שלי לא נותנת יותר

VMOD

הם נתנו לליבה במקסימום OC שלהם סכום אדיר של 1.7 וולט !!!!

כרטיס לא יכול לשרוד כזה דבר לאורך זמן

פורסם

עם קירור טוב הוא יכול !!! גז, חנקן, קרח והליום נוזלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים