פורסם 2006 במרץ 2619 שנים קניתי את המכשיר וקיבלתי אותו היום מדובר במכשיר קטן שמגיע עם כל החיבורים הסטנדרטיים לטלויזיה איכות הקול והתמונה מצוינות וממשק המשתמש קל ופשוט עם מכשיר כזה נראה לי שגם אבא שלי יוכל לשתף קבצים שילמתי 1500 ש"ח שווה www.mvix.co.il [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים פרסומת.. חבל שאתה עושה את זה כ"כ שקוף.. הייתי מציע למנהלים להעיף אותך או לתת לך אזהרה..
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחבר מה שקוף מהמדובר במוצר חדש ואני לפני שקניתי לא מצאתי שום סקירה בעברית עליוחשבתי לשתף את האנשים בהתרשמות שלי ואם אתה חשדן בלתי נלאה....לך לטיפול אידיוט !!!!
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר האמת גם אני חשבתי לקנות xboxאבל המחיר של כל מכשיר חלופי הרבה יותר יקרבינתיים זה פתרון מעולה וזול יחסית
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר דרך USB אתה מחבר אותו למחשב. מערכת ההפעלה מזהה אותו אוטומטית ככונן קשיח חיצונימעתיק אליו את הקבצים שלך . מסייר עם השלט במערכת התפריטים לוחץ ENTER בשלטוהקובץ יתנגן בטלויזיה. קלי קלות
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים דרך USB אתה מחבר אותו למחשב. מערכת ההפעלה מזהה אותו אוטומטית ככונן קשיח חיצונימעתיק אליו את הקבצים שלך . מסייר עם השלט במערכת התפריטים לוחץ ENTER בשלטוהקובץ יתנגן בטלויזיה. קלי קלותמכאן זה הופך אותו למכשיר לא משתלם. 1.5Kש"ח על מארז כונן שיודע לקרוא DIVXים עם יציאות וידאו?כל העתקה דורשת חיבור למחשב, כלומר כל הזמן לנתק את המכשיר מהכבלים, להביא למחשב, וא"כ עוד להחזיר.הוא תמיד יהיה פה ושם, אף פעם לא יהיה קבוע בסלון.אין לו שום יתרון על נגני הDVD שקוראים DivX באיזור ה300-400ש"ח שגם יותר נוחים לשימוש מבחינת המדיות.במילא אם היה למכשיר איזה חיבור RJ45 או תמיכה בWiFi.מכשיר לא משתלם.
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים לפי דעתי זה יותר משתלם מDVD DIVX בגלל שלא צריך לבזבז דיסקים ולצרוב בכלל ...זמן העברת קובץ לכונן חיצוני הרבה יותר מהיר מלצרוב ...יש לי כונן חיצוני בבית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.