עבור לתוכן

Big Typhoon רשמים ראשונים (ואחר כך גם תמונות מההתקנה) [ערכתי: יש תמונות]

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אז אחרי עיכוב לא צפוי הגיע היום הביג טייפון (הסיבה: הזמנתי גם קירור חדש לנורת' ברידג' של זלמן והוא התעכב).

רושם ראשון: גדול וכבד. ממש גדול וממש כבד.

במבט שני, העיניים כבר סיפקו יותר נתונים למוח. דבר ראשון, יש לו חן מיוחד - יש בו משהו שקשה להסביר - אולי זה ששת ההיטפייפס או כמה מאות הצלעות שלו, אבל ברגע שמתגברים על מראה המאוורר על סטרואידים שעומד לשבת על המעבד, יש הרגשה שכנראה עשיתי משהו טוב בהזמנה כי זה באמת נראה כמו היטסינק טוב.

דבר ראשון, לפני שהתחלתי להתעסק עם הרכבות והכל, עשיתי קצת Stress test על המעבד שלי (ראו המפרט בצד לפרטים) - כרגע הוא בלי OC והוא על 35-37 במנוחה ו48 במאמץ (prime95 אחרי 20 דקות בערך). שיניתי את המכפיל ל14 במקום 13.5 והטמפרטורה עלתה ל50 במאמץ. עוד קצת מיץ והלוח לא עשה פוסט. הורדתי את הOC בשביל להמשיך לבדוק ומחר אני אתן לו OC בצורה הדרגתית משהו. בכל מקרה, ההיטסינק שיש לי היום זה SK-7 של Thermalright עם מאורר 80 מ"מ של המארז שקיבל שידרוג מקצועי אחרי שSmartFan2 הקודם (עם חיישן תחת המעבד) החליט להתקצר (ולנטרל את המד RPM - אבל עדיין להסתובב) ובסוף לקרטע ולמות (בתאונה מחרידה של משיכת חוט חשמל וקריעתו). מחר אחרי ההרכבה אני אעשה בדיקה עם AS5 ו BT ונראה כמה זה עזר.

בכל מקרה, צילמתי כמה תמונות לפני שאני פותח את הפלא ההנדסי הזה (חלקן יצאו מטושטשות) ועוד כמה תמונות של מה מכילה הקופסא וכמה קלוזאפים על ההיט סינק עצמו ועל סימולציה של החיבור הזה אחר כך על הלוח. המאורר נראה דיי סטנדרטי אז לא טרחתי לצלם אותו. מחר אני אצלם שוב באור שמש ואני מקווה שהתמונות לא יצאו מטושטשות שוב.

תוכניות למחר: להרכיב את הנס הזה על הלוח (אני אצלם כל שלב ושלב, מי יודע אולי יצא מזה מדריך או ביקורת).

ד"א, גם הזלמן שקניתי לצ'יפסט זכה גם לכמה צילומים (אם הייתי קונה אותו לבד, כנראה שהוא היה נשאר אנונימי..:)).

(אני אצרף את התמונות הלא מטושטשות ברגע שאני אקטין את הרזולוציה שלהן קצת ואעלה אותן לאנשהו).

זהר

[עדכנתי]

תמונות:

גדול 1:

10012214fl.th.jpg

גדול 2:

10012226qq.th.jpg

באריזה:

10012509zq.th.jpg

קצת מטושטש (מצטער):

10012275pe.th.jpg

חלקים (דף התקנה הפוך):

10012307hb.th.jpg

פורסם

נשמע טוב מחכה לתמונות :xyxthumbs:

פורסם

מצפה לראות את התמונות גם כאשר הלוח והקירור בתוך המארז.

בהצלחה . :xyxthumbs:

פורסם

נראה אחלה קירור לפי התמונות. :xyxthumbs:

פורסם

הביג טייפון נראה מעולה .. אבל הוא לא גדול מידי וכבד ? *DROOLS*

פורסם

חושבים שהגימור של הנחושת שלו טוב ?

פורסם

בסיס הנחושת שוייף דיי טוב ע"י החברה.

אבל אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות עם קצת מאמץ.

פורסם

אולי גדול , אבל כבד?!

פורסם

אולי גדול , אבל כבד?!

זה מה שאני רוצה לדעת .. אם הוא כבד מידי ..

פורסם

הוא ניראה כמו גוש של נחושת ואלומיניום...

ששוקל איזה 10-12 קילו !

פורסם

הוא ניראה כמו גוש של נחושת ואלומיניום...

ששוקל איזה 10-12 קילו !

אני חושב שזאת מילת המפתח.

הוא רק נראה ככה, אבל הוא לא.

הוא שוקל 813g.

ואני אומר לך מניסיון שהוא תפוס חזק מאוד.

פורסם
  • מחבר

כן. הוא כבד. הוא שוקל בסביבות ה800-900 גרם. לא יותר מדי בשביל הלוח (הוא התחבר כמו שצריך ולא הייתה בעיה).

אני אעלה קצת תמונות ואוסיף לת'רד חדש

צילמתי משהו כמו 100 (ולא 60) תמונות במהלך ההתקנה. באימיג'שק מותר לעלות רק איזה 20. רעיונות מישהו?

פורסם

להעלות פחות תמונות?

פורסם

כן. הוא כבד. הוא שוקל בסביבות ה800-900 גרם. לא יותר מדי בשביל הלוח (הוא התחבר כמו שצריך ולא הייתה בעיה).

אני אעלה קצת תמונות ואוסיף לת'רד חדש

צילמתי משהו כמו 60 תמונות במהלך ההתקנה. באימיג'שק מותר לעלות רק איזה 20. רעיונות מישהו?

www.rapidshare.de

אחלה שרת ;) חח ..

ואממ .. איך החיבור שלו ל775 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים