עבור לתוכן

ממש חוצפה מה שהולך כאן,אתם רוצים להמליץ.. בסדר,אבל למה להגיע לרמה כזו

Featured Replies

פורסם

שזה אומר?

• תגובות 139
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון,היה לנו המון טעויות וליקויים במעבדים שיצרנו.

אפשר לשאול מה בדיוק התפקיד שלך באינטל ישראל שאתה:

א. לוקח הכל בצורה כל-כך אישית וממש נעלב כשאומרים משהו רע על אינטל

ב. משתמש בגוף ראשון (היה לנו) !?

פורסם

זה עד כדי כך משנה מה התפקיד שלו באינטל שהוא לוקח את מה שחלק מהאנשים אומרים פה בצורה אישית?

אני מאמין שאם תשאל כל בן אדם שמשקיע במשהו הוא ייקח דברים שאומרים על הדבר בו הוא משקיע באופן אישי [האאאמ....צוות האתר ;)]

זכותו שתהיה לו דיעה אישית וזכותו להעלות את תלונתו על גבי הפורום, כל עוד היא נכתבה בצורה הולמת ולא מתלהמת.

באותו אופן זכותם של קוראי הפורום להמשיך להמליץ על AMD למשחקים ועל אינטל לקידודים כשהם כמובן מסתמכים על תוצאות מבחני ביצועים שלנו או של אחרים.

כמובן זכותם לציין את האמת והיא שנכון לעכשיו מעבדי אינטל פנטיום 4 מבוססי פרסקוט מתחממים הרבה יותר ממעבדי AMD Athlon 64 [לא משנה איזו ליבה למען האמת, כולן קרירות באופן יחסי] בדיוק כפי שזכותם לציין שבתחום הניידים כדאי ואף מומלץ לרכוש מחשב נייד מבוסס אינטל בגלל הפונקציוניליות שלו וכמובן בגלל שהמעבד קריר ומיועד לסוג המשימות שהקונה מחפש. אני בטוח שאם וכאשר המצב ישתנה, גם ההמלצות בפורום ישתנו כשם שהן ישתנו בכל מקום אחר.

זהו, זה הכל.

אה כן, כל אותם ילדים שהם מעריצים מושבעים של AMD בהחלט צריכים לדעת לספור עד 10 לפני שהם מתחילים "להתחרע" על המקלדת. בסופו של דבר אתם בונים את התדמית של הפורום. זה בידים שלכם יותר מאשר בידיים שלנו [אי אפשר לרוץ ולהשגיח על כל מי שכותב בפורום. זה פשוט בלתי אפשרי].

פורסם
  • מחבר

מנהל האתר היקר,

אתה כנראה לא הבנת את שורש הרעיון שממנו הנושא הזה נפתח.

שכל הזמן דוחפים כאן את AMD למי שלא צריך את המעבד,נגיד.. לעורך וידיאו מקצועי.

בפורום הזה יש אובססיה מסויימת ל AMD,

יש כאלו שממליצים סתם על המעבד בלי סיבה,

אתה חייב להסכים איתי בזה,

לא?

פורסם

מנהל האתר היקר,

אתה כנראה לא הבנת את שורש הרעיון שממנו הנושא הזה נפתח.

שכל הזמן דוחפים כאן את AMD למי שלא צריך את המעבד,נגיד.. לעורך וידיאו מקצועי.

בפורום הזה יש אובססיה מסויימת ל AMD,

יש כאלו שממליצים סתם על המעבד בלי סיבה,

אתה חייב להסכים איתי בזה,

לא?

מה??

תראה לנו בבקשה מישהו שאמר שהוא עורך וידאו מקצועי והמליצו לו על AMD.

עריכה:

ואני יכול לתת לך דוגמאות של אנשים שרצו מחשב למשחקים שהמליצו להם על AMD והם קנו INTEL. (כי בחנות אמרו שAMD לא טוב וINTEL כן)

שים לב, המליצו, לא הכריחו.

כמו שבחנות המליצו על INTEL....

בקשר להמלצות סתם בלי סיבה, גם אם יש פה כמה אנשים כאלה, להזכירך זה אתר שרוב הגולשים שלו הם נוער או חברה צעירים שיכולים לכתוב שטויות ואף אחד לא צריך להתייחס לדברים שלהם כמו לתורה מסיני.

פורסם

לא, אני לא מסכים עם זה, וגם הניסיון שלך לדחוף את ה"תואר" הזה לפורום מאוד לא מוצא חן בעיניי.

אין טעם שאני אחזור על כל מה שאמרו פה, אני פשוט אסכם הכל:

1. כל ההמלצות הן אובייקטיביות לחלוטין ומבוססות פשוט על האמת, לאף אחד פה אין אינטרס להמליץ על חברה זו או אחרת.

2. אתה כנראה שוכח שזה אתר ציבורי, וכמו בכל אוכלוסיה גם כאן יש fanboys פנאטים שמדברים שטויות. בתור בן-אדם עם שכל ישר הייתי מצפה שאנשים ידעו לא לקבל כעובדה כל מילה לא מבוססת שהם קוראים בפורום ציבורי.

3. בפורום אין שום "אובססיה ל-AMD", ה"אובססיה" היחידה היא של המציאות. המעבדים שלהם פשוט טובים יותר כרגע לרוב השימושים, חד וחלק. ואני באמת מצטער אם זה פוגע בך, אבל כרגע זאת עובדה בשטח.

פורסם

Nה פישלנו?... למיטב זכרוני לא אמור להיות לכם חלק בפיתוח הפרסקוט

תאשימו את החברה מחו"ל

פורסם

חברים,

קראתי עכשיו את כל הת'רד הארוך הזה (עכשיו 01:40 לפנות בוקר) וכך זה נראה בעיני:

לי כל הת'רד הזה מריח כמו פירסומת ל- AMD דווקא.

לי נראה שעמריאל הוא בכלל עובד AMD במחלקת הפירסום, או אחד שנשלח על ידם ופתח את הת'רד הזה, עם כותרת

מעוררת מחלוקת בעליל, באתר החומרה הגדול והטוב בישראל כדי שיגיבו כאן כמה שיותר אנשים, כדי שיוכח כאן באופן חד משמעי -

שאין שום סיבה לקנות אינטל כיום (פרט למקרים יוצאי דופן אקסטרימיים) וש- AMD היא הבחירה הנכונה.

לדעתי, קישור לת'רד הזה יועבר לעובדי AMD כדי שישמרו אותו ב"מועדפים", וכשלקוחות חדשים יגיעו לקנות מחשב חדש - המוכר פשוט מוריד אותם מייד מרעיון האינטל, בזכות הת'רד הזה (!) ומחדיר להם ברכות (Softness) ובלי התנגדות AMD.

זה פשוט נראה לי כתרגיל פירסומי פנטסטי (ומאוד מוצלח יש לציין), דווקא של החברה המושמצת...

מוגש כחומר למחשבה

HF

פורסם

אני עובד בחנות מחשבים

לפני שנתיים בערך , החליט בעל העסק למכור מחשבים (זולים יותר)מבוססי AMD

התוצאה הייתה קטסטרופלית , אנשים היגעו לחנות וצרחו , שרימו אותם , שמכרו להם חיקוי , ומה זה בכלל AMD

למרות שבהצעת מחיר , היה רשום במפורש AMD, (הם בטח חשבו שזה עוד משהו כמו AGP PCI וכו' )

כל המחשבים הוחלפו לאינטל !

מאז לא ניכנס לחנות שום דבר שקשור ל-AMD !

(רוב האנשים לא מתמצאים במחשבים , אבל יש דבר אחד שהם מכירים אינטל )

בקיצור , העם רוצה אינטל , העם יקבל אינטל

פורסם

ליפה אולי במקום לתת מחשבים לאנשים עם AMD או אינטל תנסה להסביר להם מה ההבדלים בין AMD לאינטל ואיך AMD מתפקד לאומת אינטל בכל מני תחומים.

אם הלקוח עדיין יתעקש על אינטל תן לו אינטל, אם הוא ירצה AMD תן לו AMD, אפשר לעשות את זה יותר פשוט?

פורסם

אני אישית הסברתי לאנשים (או להורים)

אבל איכשהו אחרי יומיים , האנשים שקנו , קיבלו פידבקים (משוב) מאנשים אחרים , שכנים או קרובי מישפחה

או הילדים והחברים שלהם

בקיצור הם כנראה קיבלו תגובות כמו "מה זה הדבר הזה AMD " רוצו לחנות שיחליפו לכם

וכך באמת היה

האנשים היגעו זועמים , כאילו כל השיכנוע היה כדי לדחוף להם זבל

או בקיצור לעבוד עליהם

ובגלל בעיות "האמינות" עם הקונים , הוחלט לא לגעת יותר ב-AMD

איך אומרים "הלקוח תמיד צודק"

פורסם

וואלה נכון .....דוגרי להגיד לכם אם מישהו שלא מבין במחשבים יכנס לחנות הוא ישר ירצה ללכת על אינטל פנטיום 4...למה?

בגלל כל הפרסום שיש לאינטל בעולם ובארץ בפרט....תראו לי פרסומת אחת או 3 פרסומות שAMD עשתה בארץ?!?

תראו לי שAMD תרמה לאיזה מוסד בארץ לעומת אינטל או IBM......

התשובה פשוטה ....פרסום ושיווק וכשזה יקרה הAMD יהיה 0ופר מפורסם לטובה ותידרש עבודה קשה להוריד את התדמית הרעה מAMD

לקהל הפשוט אשר

קונה אך ורק מותגים ......מתי יבוא היום שאנשים יכנסו לחנות ויגידו אנחנו רוצים AMD ולא אינטל כי אינטל הוא הזיוף או אינטל גרוע...... ??? ??? ??? ???

כנראה בעתיד הרחוק אם בכלל......!

לעובד היקר כמו שאמרו לא צריך להתרגש מכל הודעה אשר נכתבת בפורום ואם שמת לב אתה באינטרנט עולם החופש והדמוקרטיה אשר הוא עולם חופשי בפני

עצמו וזכותו הלגיטימית של כל גולש להביע את דעתו על מוצר מסוים ,ואכן אחרי שרשמת אני חושב שאנשים יחשבו כמה שניות לפני שישר הם נותנים את הדין על אינטל או AMD כולל אותי.

יום טוב! :xyxthumbs:

פורסם

יסלח לי הוד רוממותו ,

אם אני אומר שלדעתי כל הת'ראד הזה נפתח כדי להסתלבט עלינו אז זה ספאם ? אם זה לא קשור לת'ראד אז מה כן ?

ומה שכתבתי כדוגמא בא לחזק את הטענה

"איזו רמה נמוכה יש בתגובה שלך אלוהים :(" את זה הקוראים יחליטו .(ואל תתנשא )

ואני דווקא חושב שהתגובה הזאת ממצה את הדיון הכי טוב. לא בגלל התוכן המפגר שלה, אלא בנימה שהיא נאמרה.

לפותח הת'ראד, בין אם דעתך היא לפה או לפה זה לא כזה רלוונטי. מה שכן רלוונטי, זה שהגיל הממוצע בפורום הזה הוא קצת יותר מרבע מהגיל שלך, בפורום מפרטים המצב אפילו יותר גרוע. אז כמו שאם היית בא לחנות ואיזה ילד בן 12 היה אומר לך שאינטל זה חרא ולא היית מתחיל לריב איתו, אלא מגחך לעצמך, זה מה שאתה צריך לעשות כאן. הפורום הזה לא מתיימר לייצג דיעה מסויימת, או אפילו קבוצה בעלת דעה מסויימת בנושא זה או אחר. הפורום הוא מכלול של אנשים (מכלול של ילדים זה דווקא יותר מדוייק) אשר מייצגים דיעה באופן עצמאי. לפיכך, מה שאתה צריך לומר לבנך שהוא שואל אותך למה אינטל זה חרא, זה לומר לו שלכל שני יהודים יש שלוש דעות, ושלא צריך לשמוע דיעות של ילדים שקראו כמה מאמרים וחושבים שהם מבינים משהו בכלל (בלי קשר לתשובה, זאת לא הנקודה).

פורסם

נכון,היה לנו המון טעויות וליקויים במעבדים שיצרנו.

אני יכול להגיד רק דבר אחד - על טעויות משלמים.

אני קורא את הכתבה ש Enc0der נתן בעמוד 3, ושם מדובר על הרבה מאד טעויות שאינטל עשתה (לדוגמא - במקום לשפר את צורת העובדה של המעבד הם פשוט הגדילו את המהירות שלו). נכון שהכתבה ישנה (מ 2001), אבל היא מסבירה בצורה ברורה כיצד AMD החלה לכרסם בשליטה הכמעט מוחלטת שהייתה לאינטל במכירת מעבדים לשוק הביתי. בקיצור - אינטל עשתה טעויות, ושילמה על כך באיבוד חלק מנתח השוק שלה.

אני עובד בחנות מחשבים

לפני שנתיים בערך , החליט בעל העסק למכור מחשבים (זולים יותר)מבוססי AMD

התוצאה הייתה קטסטרופלית , אנשים היגעו לחנות וצרחו , שרימו אותם , שמכרו להם חיקוי , ומה זה בכלל AMD

למרות שבהצעת מחיר , היה רשום במפורש AMD, (הם בטח חשבו שזה עוד משהו כמו AGP PCI וכו' )

כל המחשבים הוחלפו לאינטל !

מאז לא ניכנס לחנות שום דבר שקשור ל-AMD !

(רוב האנשים לא מתמצאים במחשבים , אבל יש דבר אחד שהם מכירים אינטל )

בקיצור , העם רוצה אינטל , העם יקבל אינטל

ברור שמדובר כאן בשטיפת מוח שנעשתה לציבור, ואי אפשר להאשים את החנויות בזה שהן רק רוצות למכור ולא משנה להם מה. לא נראה לי סביר שמוכרים בחנויות יבזבזו זמן על לקוח אחד להסביר לו למה AMD עדיפה ברוב התחומים על מעבד מקביל של אינטל (לפי מבחני ביצועים באינטרנט), ואז לחזור על זה עם כל לקוח שרוצה לקנות מחשב חדש

כמו שאמרתי קודם, רוב הציבור לא ממש מבין בתחום הזה, אלא רק יודע מה שהוא שומע מאחרים ורואה בפירסומות, וכמובן מסתכל על המספרים ש"מחוברים" לשם המעבד. עד שלא יקום מישהו שיחליט לחנך את הציבור לחפש את המוצר האיכותי והמשתלם ביותר (ולאו דווקא רק בתחום המעבדים), המצב לא יישתנה.

מי שרוצה אינטל - תתנו לו אינטל!

מי שרוצה AMD - תנו לו AMD!

ואם מישהו שואל מה הכי כדאי לביצועיו,תמליצו לו עלינו או על AMD.

אגב, האם קיימות עוד חברות שמייצרות מעבדים לשוק הביתי, או שכל השוק שייך ל-2 החברות הנ"ל בלבד?

פורסם

פעם היו את סייריקס, אבל נדמה לי שהם פשוט מתו מוות טבעי בשנים האחרונות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים