מה אתה שם בסדוויצ'??? - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

מה אתה שם בסדוויצ'???


DimaX

מה אתה שם בסדוויצ'???-מועדכן :)  

1052 הצבעות

  1. 1. מה אתה שם בסדוויצ'???-מועדכן :)

    • שוקולד
    • חמאת בוטנים
    • פסטרמה
    • חומוס
    • סלטים
    • נקניקיה
    • אני בכלל מביא פיצה לבצפר
    • לא מביא סנדוויצ'
    • לא אוכל בבצפר
    • שני דברים ביחד מהרשימה שלעיל(מי שבוחר בזה, שיפרט מה בדיוק בתגובה פה למטה...)
    • חביתה
    • גבינה צהובה
    • גבינה לבנה
    • טונה
    • בשר אחר
    • אחר


Recommended Posts

  • תגובות 91
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

משתתפים בולטים בדיון

לחמניה\פיתה עם פסרמה וחומוס או דברים דומים כמו חביתה מ2 ביצים עם מיונז וירקות...

אבל מה אני מדבר , בחצי שנה האחרונה אני אוכל רק פריכיות :P

ד"א : מי שכתב שהוא שם שוקולד - אתה בנאדם מופרע אידיוט וחסר כל טעם.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

כמעט ולא הייתי אוכלת בבי"ס, בצבא היה זבל או שהייתי הולכת קונה בשק"ם, עכשיו חזרתי ללמוד אז אין לי כוח להכין כלום בבוקר וקונה בקיוסק.

אבל אם כבר סנוויץ אז שיהיה סוף הדרך... אלו הסנווצ'ים שהייתי עושה כשניסיתי בכוח להשמין (אני בתת-משקל).

קומבינציה אה-לה-דריה מס' 1:

לוקחים לחמניה, רצוי לחם שיפון/שחור, חוצים. על החלק התחתון מורחים מיונז היינץ/תלמה ומניחים פסטרמה בנדיבות. על זה פורסים קצת פאנדורה (עגבניה, יא מעבולים!), ומפזרים פלפל גרוס. על כל העסק שמים הרבה סלט בייבי (כן, העשב הזה שהאחות האנורקסית שלכם טוחנת כי היא "בדייטה") ושופכים רוטב כלשהו, מהמוכנים מבקבוק אבל הרוטב הכי טוב הולך ככה: כפית חרדל דיז'ון, אליה מוסיפים לאט לאט שמן זית ובוחשים כל הזמן. מוסיפים כפית דבש וממשיכים לערבב היטב ומוסיפים חומץ בלסאמי ומערבבים עד שיוצא רוטב חלק. הולך מצויין על סלטים.

קומבינציה אה-לה-דריה מס' 2:

לחמניה חצויה (כמובן) מרוחה במיונז, בפנים שמים חביתה מוכנה מראש (הכי כיף כשזה עוד חם...), מפזרים טונה לפי הטעם, פרוסות מלפפון חמוץ ופרוסות עגבניה, מטבלים בפלפל ומלח.

קומבינציה אה-לה-דריה מס' 3 (לא כשר):

לחמניה פרוסה, על צד אחד מורחים מיונז, על צד שני חרדל דיז'ון, באמצע שמים פסטרמה (והרבההה!!!) וגבינה צהובה. הולך טוב עם איזה מלפפון חמוץ בצד.

קומבינצה אה-לה-דריה מס' 4:

2 פרוסות לחם. על פרוסה אחת מורחים חמאה בנדיבות ועל השניה מורחים ריבת תות-שדה, רצוי ביתית עם התותים. במקום ריבה אפשר לשים גם דבש רק זהירות, זה קצת מרדים...

קומבינצה אה-לה-דריה מס' 5:

לחמניה חצויה. למילוי גבינת מוצרלה צעירה, לא הקשה של הפיצה, פרוסות עבות. בפנים קצת רוגולה (צמח תבלין טרי כזה ששמים בסלט, יש גם בבייבי מיקס) ועגבניה פרוסה. על כל המילוי שופכים טיפה שמן זית וחומץ בלסמי.

קומבינצה אה-לה-דריה מס' 6 (או, סנוויץ' מתוק):

2 פרוסות חלה מתוקה, בפנים תוחבים שוקלד למריחה ופרוסות בננה/תות/ביחד.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

דריה! לא רק וטרינרית, גם בשלנית!

תתחתני איתי? :-* (או שפשוט תעשי לי סנדביץ? ;) )

בכל מקרה, אין כמו סוודביץ טוניסאי למי שלא יודע מה זה. זה מין לחם מטוגן, שבתוכו דוחפים כל מיני תערובות ממש ממש טעימות, בייצים,טונה, וכו וכו.. מעדן אמיתי.

ממליץ. וכמובן הסודוווצים של דודה, עם חצילים וקציצות..

זהירות! משמין בהחלט.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

בעעעעעעע כולכם כר עשיתם לי תאבון. :-X

אני הולך לחטוף משהו מהמבטח.

ובכל אופן אני לא לוקח משהו לבצפר בכלל,אין לי זמן להכין משהו ואני צמחוני אז פסטרמה לא בא בחשבון :nono:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

דריה! לא רק וטרינרית, גם בשלנית!

תתחתני איתי?  :-* (או שפשוט תעשי לי סנדביץ?  ;)  )

בכל מקרה, אין כמו סוודביץ טוניסאי למי שלא יודע מה זה. זה מין לחם מטוגן, שבתוכו דוחפים כל מיני תערובות ממש ממש טעימות, בייצים,טונה, וכו וכו.. מעדן אמיתי.

ממליץ. וכמובן הסודוווצים של דודה, עם חצילים וקציצות..

זהירות! משמין בהחלט.

זה בהחלט מסכם הכל :yelclap:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...