עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לצלם באיכות טובה קורס דיגיטלי בבית (וסרטונים שיווקיים גם מחוץ לבית) וצריך המלצות על ציוד מתאים.
1) מיקרופון איכותי לבית שמתחבר למחשב.

2) סטנד למיקרופון.

3) מיקרופון שיכול להתחבר לפלאפון לצילום מחוץ לבית (או אלחוטי..).

4) תאורה מתאימה לצילום ביתי

5) תאורה מתאימה לצילום ברכב.

6) לגבי מצלמה לצילום סרטונים שיווקיים מחוץ לבית אשמח דעת האם מספיק להשתמש במצלמה של הפל' או כדאי להשקיע במצלמה נוספת?  

7) לגבי צילום הקורס עצמו בו אני מציג מצגת במחשב, אני צריך המלצה לתוכנה שאוכל תוך כדי הצילום גם לעשות איתה שיתוף מסך מהמחשב ולהראות מצגת לצופים בקורס.

אני אשמח ממש לעזרה שלכם כי אני לא מבין בזה כלום ואני לא רוצה להוציא כסף רב ולגלות שקניתי ציוד לא מתאים
או להשתמש בתוכנה לא איכותית או מתאימה. 

ממש תודה רבה לכל העוזרים!

נערך על-ידי אוראל משאש

פורסם

היי

כמעט כל יוטיובר מפרסם בתיאור סרטון את הציוד

שבו הוא משתמש ליצירת / שידור החומר בערוץ שלו.

אתה יכול להתחיל משם ...

פורסם

1) כל מיקרופון של מותג מוכר שיעלה מעל 200 ש"ח יעשה את העבודה, תגיד למוכר שאתה צריך חיבור למחשב

2) אתה נעול על סטנד? למה לא מיקרופון שצמוד לפה ואתה יכול לזוז איתו וזהו? אתה הרי רוצה גם להקליט בחוץ

3) כל מיקופון עם BT יתחבר לפאלפון שלך, אבל משונה קצת שאתה רוצה להשקיע מאות שקלים בציוד הקפי ובסוף לצלם בפאלפון...

4) לדעתי גם אם תיקנה משהו איכותי בלי להבין בתחום לא תדע איך למקם את זה

5) כנ"ל

6) כמה סירטונים אתה מתכנן? אולי שווה לך להשקיע את הכסף באיש מיקצוע שיעשה עבודה הרבה יותר טובה ממה שאתה תפיק במקום במצלמה וכל הציוד הזה...

7) מה זה תוך כדי הצילום? אתה מתכנן לצלם את עצמך בפלאפון? במצלמה שמחוברת למחשב? לא בדיוק הבנתי מה אתה מתכנן, אבל אני מציע לך להתחיל בקטנה, עם הציוד שיש לך כרגע, לראות אם יש לך ביקוש לקורס הזה בכלל, ושוב להביא איש מיקצוע שיצלם אותך ויערוך את הוידאו וידאג לתפאורה ולתאורה וכל השאר. תתחיל מסירטון שיווקי אחד ושיעור דוגמא, תראה שאנשים נרשמים ויהיו הכנסות, תקליט את השאר.

גם זמרים שיודעים לשיר, הולכן לאולפן מיקצועי עם טכנאי סאונד\מפיק מוזיקלי בשביל להוציא מוצר מוגמר, גם סופרים שיודעים לכתוב הולכים להוצאה לאור בשביל לשווק את הספר שלהם, וכן על זה הדרך. אתה לא יכול לעשות הכל לבד. אם זה תחביב זה תחביב, תתחיל ממה שיש תלמד תקרא ותתפתח לאט לאט. אם אתה רוצה להתפרנס, קח אנשי מיקצוע.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים